!

Young Adult zóna

>!
Hajdú_Antal_Zsuzsanna I
Young Adult

Köszönöm szépen a zsűrinek a Merítés-díj 2018 hatodik helyezését ifjúsági kategóriában! ☺
Bearanyoztátok a napomat!

Kapcsolódó könyvek: Hajdú-Antal Zsuzsanna: Utánad

Hajdú-Antal Zsuzsanna: Utánad

Kapcsolódó alkotók: Hajdú-Antal Zsuzsanna

>!
Könyvmolyképző KU
Young Adult

Tetszett a Lány, darabokban?
Szívesen olvasnál még komolyabb témával foglalkozó Vörös Pöttyöst?

Akkor ismerd meg a Semmi súlyát,
a regényt, ami telis tele van reménnyel!

Kíváncsi lettél? Olvass bele INGYEN:
» https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/7996_semmi_sulya-2018…

Többre vágysz? Rendeld meg MOST!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/karen-for…

>!
Könyvmolyképző KU
Young Adult

– Már előrendelhető! –

„Azt az anyacsavaroskiborgmindenségét neki, hogy ez mennyire jó volt!
Mikor elkezdtem, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, de egyszerűen sodort magával a történet, mindig történt valami, ami miatt nem tudtam letenni.
Aki talpraesett hősnőt, jó fej herceget és sodró lendületű könyvet keres, megtalálta.” – @K_A_Hikari, moly.hu

Kíváncsi lettél?
Akkor rendeld meg MOST -21% kedvezménnyel!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/cinder-ha…

20 hozzászólás
>!
Gothic01
Young Adult

Helló!

Az értékelési produktivitásom láthatóan folytatva a szeptember elején felkapott szokását, az utolsó napokig elkallódva maradt, – valahol arrafelé lehet, mint Voldemort orra. Ugyanitt: a becsületes megtaláló jutalomra számíthat! – de problémához valló hozzáállásom gyökeres átértékelése és egy erőteljes gatyába rázás után létrejött a csoda; egy kritika formájában. Akikben Marie Rutkoski: A nyertes átka c. regényének a marketingje kiváltotta a dráma-és szirup sziréna figyelmeztető jelzését, tartsanak velem, és megmutatom, az első (és sokadik) benyomás mennyire megtévesztő lehet! ;) Mennyire könnyen lerombolódhat pár oldal hatására. Ugyanis nekem ennyi kellett, hogy rájöjjek; a blogger-kollégák tulajdonképpen mégsem hazudtak, ez a kötet egy Stratégikus-Vörös Pöttyös.
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/10/marie-rutkos…

Kapcsolódó könyvek: Marie Rutkoski: The Winner's Curse – A nyertes átka

Marie Rutkoski: The Winner's Curse – A nyertes átka
>!
Könyvmolyképző KU
Young Adult

– Már előrendelhető! –

„Manon Fargetton tolla hipnotikus erejű, a történet azonnal magába ránt és fogva tart. Akkor kezdj csak bele, ha van jó pár szabad órád, mert letenni úgysem tudod. Addiktív.” – liredelivres.blogspot.com

Kíváncsi lettél? Olvass bele INGYEN:
» https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8373_szokevenyek_ejsz…

Többre vágysz? Rendeld elő -21% kedvezménnyel!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/szokeveny…

Hirdetés
>!
Könyvmolyképző KU
Young Adult

– Már előrendelhető! –

„Catherine szarkasztikus narratív hangja pengeéles és gyakran nyers. Jelen idejű elbeszélésének vallomásos hangvételéből egyértelműen érezhető, mennyire szenved… Őszinte, informatív és alapjában véve optimista regény a mentális betegségekkel való együttélésről.” – Kirkus Reviews

Kíváncsi lettél? :)
Akkor szerezd be MOST -21% kedvezménnyel!
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/karen-for…

>!
Gothic01
Young Adult

Helló!

Akadnak olyan könyvek, amelyeket szívesen, csillogó szemekkel olvasunk, mégis kikerülhetetlenül ott kattog az agyunkban a némi hiányérzettel vegyülő felismerés, hogy már kinőttünk belőlük, hogy jobban élveztük volna, ha pár évvel korábban, esetleg 12-13 évesen olvastuk volna őket. Ismerős a szituáció nektek is? Nem csoda, hiszen ez az érzés minden könyvmoly életében elérkezik legalább egyszer. Ez e heti Top 5 Wednesday is e köré a téma köré épül, olyan kötetek összegyűjtésére biztatva a résztvevőket, amiket ha birtokukban állna egy időgép vagy időnyerő, az időutazásra használható legszimpatikusabb eszköz, akkor a fiatalabb énjük kezébe nyomnák őket.

A bejegyzésben helyet kapó alkotásokat egytől-egyig nagyon szerettem, a legkevesebb pontra értékelt kötet is csak egy ponttal kapott kevesebbet tőlem a maximumnál, úgyhogy véletlenül se szeretnék a gyerekes könyvek listájaként reklámozni ezt. Sokkal inkább úgy tálalnám őket előttetek, mint 5 olyan könyvet, amit a YA-műfajjal ismerkedőknek, az alsó YA-korosztály tagjainak semmiképp sem szabad kihagyniuk. :-)
bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/09/top-5-wednes…

A |T5W többi résztvevője:
@reta09 @CsakSimánDorka @Helie @Judy22 @Meeraval_Marnath @Wandamaci @Vicky3 @Gorkie @fruzsi829 @joopsy @luthienlovemagic @Bea_Drizner @Neelah @GCKs_Book_Review_Blog @Dóri_42 @bibliofilblog_heni @steph_pfeiffer @K_A_Hikari @Liliane @FairyDust, @Regina092 @Vhrai @Caledonia_Valley @heysunny

>!
Gothic01
Young Adult

Sziasztok! ;-)

Élek azzal az igencsak valószerű feltételezéssel, hogy én vagyok, ha nem is az egyedüli… de azon ritka példányok (az egészhez viszonyított olyan 5-10%) egyike a rendszeres YA-olvasók között, akik évekkel ezelőtt elkezdték olvasni A Végzet Ereklyéi sorozatot, és csak mostanra érték el azt a pontot, ahonnan pusztán pár lépés a célvonal átszakítása… azaz ahonnan már csak egy rész van hátra a nagy fináléig. Kevésbé kacifántosan fogalmazva elérkezett a pillanat, amikor kifejthetem a véleményemet az Elveszett lelkek városáról. Ha a Bukott angyalok városa után némileg el is voltam csüggedve, Cassandra meggyőzött, hogy nem az erőltetett ötletek kényszermenete lesz a TMI sorozat második fele. Még egy könyv ugyan hátra van… de esélyes, hogy ez a kötet lesz a kedvencem New York árnyvadászainak és alvilágijainak történetei közül.
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/09/cassandra-cl…

Kapcsolódó könyvek: Cassandra Clare: Elveszett lelkek városa

Cassandra Clare: Elveszett lelkek városa