!

Warhammer és Miniwargaming zóna

>!
girion
Warhammer és Miniwargaming

Októberben a Horror visszatér, és nem is akárkivel. Csak azt nem tudom hogy 40k vagy AoS, része-e a Dark Coilnak vagy esetleg a Rhapsody Eternal a végső címen. A borító minden esetre szép, bár eddig minden Wh Horror borító egész jól nézett ki.

https://www.warhammer-community.com/2020/07/08/horror-r…

Kapcsolódó alkotók: Peter Fehervari

1 hozzászólás
>!
elge76 P
Warhammer és Miniwargaming

Tuan

"Új megjelenések – hírek
Végre megérkezett az Angelus Exterminatus hétfőn az új raktárunkba, így a tegnapi/mai nap folyamán elindultak a csomagok az illetékesekhez, illetve a szemfülesek már át is vehették őket személyesen.
A másik régóta várt kötet, az Áruló (HH24) kapcsán is jó hírrel szolgálhatunk, a nyomdai partnerünk tájékoztatása szerint július 20-ig az is beérkezik hozzánk.
A Warhammer 40K wargame rajongóinak is jó hírrel szolgálhatunk, a hihetetlenül nagy érdeklődés ellenére a magyar disztribútor segítségével sikerült akkora készletet lefoglalnunk az új Indomitus launch boxból, hogy egyelőre nem kell mennyiségi korlátozásokat bevezetnünk majd az egyes vásárlókra vetítve. Elvileg még a polcra is jut majd belőle – de folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket a helyzetről.
A délután pedig egy több hetes ígéretünknek is eleget teszünk. Több új kötet is előrendelhetővé válik majd a napokban, s innentől kezdve fixálódik a heti bejelentések üteme."

>!
Razor SMP
Warhammer és Miniwargaming

Ezúttal a Fanaticalnál indult egy angol nyelvű Warhammer e-könyv csomag.
Három, egyre bővülő választható szint van, az elsőben Age of Sigmar, a másodikban Warhammer 40,000, a harmadikban pedig The Horus Heresy ill. The Primarchs kötetek találhatóak:
https://www.fanatical.com/en/bundle/warhammer-fiction-b…

>!
annaalma00
Warhammer és Miniwargaming

Sziasztok :)
Egyik ismerősöm adta a James Swallow – Rettegett lépés könyvét. Előtte még nem olvastam a sorozatból semmit. Viszont láttam, hogy több író is írja ezt a sorozatot. Ezért kérdezem meg, hogy ez a könyv önmagában érhető, vagy akkor így felejtős?

7 hozzászólás
Hirdetés
>!
pelikanbence
Warhammer és Miniwargaming

Argel Tal démon formában bár Angron démonformájára is hasonlít ! X33333333333333
https://www.youtube.com/watch…

>!
elge76 P
Warhammer és Miniwargaming

https://www.youtube.com/watch…

Lehet hogy Rufus Sewell fogja játszani Eisenhorn-t, telitalálat lenne, Ő volt a náci tiszt az Ember a fellegvárban sorozatban, zseniálisan hozta a karaktert.

19 hozzászólás
>!
Razor SMP
Warhammer és Miniwargaming

Na, így lenne ötösöm a lottón. A kinti premierrel együtt érkezik az Avenging Son (lásd itt: https://moly.hu/karcok/1447164) hazai kiadása is: https://www.facebook.com/Tuankiado/photos/a.12624291409…