!

Vállalkozó molyok zóna

>!
Mircsi_coach U
Vállalkozó molyok

Próbáljunk valami életet lehelni ebbe a zónába! :)
Neked milyen vállalkozásod van?

2 hozzászólás
>!
Mircsi_coach U
Vállalkozó molyok

Melyik az a könyv, ami vállalkozóként sokat segített nektek, és miért?

Én most olvastam a csatolt könyvet, és annyi lendületet, inspirációt és megerősítést adott, hogy szeretettel ajánlom nektek is. Nekem bevallom, nagy nehézség a marketing, mert kényelmetlenül érzem magam önpromózáskor, meg ez az egész árasszuk el az internetet magunkkal annyi csatornán, amennyin csak lehet, és lehetőleg minden hol különböző módon nagyon sok(k) nekem…

Ez a könyv, meg Mészáros Robi megközelítése egy teljesen új paradigma, ami a szívtől szívig szóló marketingről szól. Arról, hogy nem kell önpromózni, hanem lehetőséget teremteni, hogy kapcsolódjanak hozzánk. Hogy szeretetmárkát kell építeni, és ez a szeretet átsüt mindenen amit csinálsz, csak kommunikálni kell. Mert ez vonzza az embereket.

Ezzel mélységesen tudok azonosulni, és azt látom, hogy tényleg ez a személyesség, ez a szeretet az, ami megszólítja az embereket. Az ideális ügyfél számomra egyébként is szívközpontú (lévén emberekkel dolgozom, önismerettel, önfejlesztéssel), úgyhogy ez a megközelítés, úgy érzem, hogy nagyon hasznos is. Amellett, hogy nem kell hozzá megerőszakolni magamat.

Te milyen könyvet ajánlasz?

Kapcsolódó könyvek: Mészáros Róbert: Köszönöm a befogadást!

Mészáros Róbert: Köszönöm a befogadást!
Hirdetés
>!
Mircsi_coach U
Vállalkozó molyok

A zóna azért jött létre, mert döbbentem láttam, hogy nincs ilyen!! Pedig mennyire jó lenne, ha hasonló gondolkodású vállalkozók (értsd molyok) tudnának itt kapcsolódni.

A zóna célja a KAPCSOLÓDÁS:
– ismerjük meg egymást, és esetleg együttműködések is létrejöhessenek
– ajánljunk egymásnak hasznos könyveket a vállalkozással kapcsolatban – osszunk meg tanúságokat ezekből
– száműzzük a vállalkozói magányt az életünkből
– bármilyen vállalkozással kapcsolatos téma jöhet, amit hasznosnak gondolsz!

Arra gondoltam, hogy első körben bemutatkozhatnánk egymásnak a komment szekcióban, hátha rögtön lesz is valaki, aki szimpatikus, vagy akinek pont szükséged van a termékére/szolgáltatására! :)

1 hozzászólás