!

Top 5 Szerda zóna

>!
Vicky3 P
Top 5 Szerda

Egy nap késéssel, de saját témával itt vagyok én is. Van kedvetek egy olvasós kihíváshoz? :)
https://three-points-of-view.blogspot.com/2018/12/top-5…

2 hozzászólás
>!
GCKs_Book_Review_Blog U
Top 5 Szerda

Nem az eredetileg megadott témát hoztuk hanem egy karácsonyi készülődéses, filmes, könyves változatot. Ti mit fogtok csinálni az ünnepek alatt? Olvastok? Filmet néztek?

|top5szerda |gcksbookreviewblog

Bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/12/top-5-s…

Köszönjük!
@genevieve & @Kikyo

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly · Maurice Maeterlinck: A kék madár · Oscar Wilde: A boldog herceg · Kim Holden: Bright Side

J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly
Maurice Maeterlinck: A kék madár
Oscar Wilde: A boldog herceg
Kim Holden: Bright Side
>!
reta09 P
Top 5 Szerda

Sziasztok!

Láttam, hogy nem igazán vagytok elégedettek a decemberi témákkal. Nekem kifejezetten tetszenek. A mait sem feltétlen könyvekkel kellett megtölteni, hanem „bookish items” is lehetett, ami könyves dolgokat jelenti. Én erről az oldalról közelítettem meg, könyvmolyos kívánságlistát állítottam össze:

https://habarkonyveskocsma.blogspot.com/2018/12/top-5-s…

|Top5Szerda |t5w

>!
Arwen5 P
Top 5 Szerda

Sziasztok!

Én is más témával jövök most, mint ami ki lett adva. Most azokat a könyveket hoztam el, amiket szívesen olvasnék egy kandalló mellett.

https://apenchantforfantasy.blogspot.com/2018/12/top-5-…

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Caledonia_Valley P
Top 5 Szerda

Sziasztok!
Meg is hoztam az e heti posztomat, azonban saját témát választottam, mert a mai megadott kívánságlista rendkívül elcsépelt.
Mivel Mikulás hangulatban vagyok, beszéljünk egy picit a csizma tartalmáról. Ho-Ho-Ho!! ;)

http://sadaboga.blogspot.com/2018/12/top5-szerda-201812…

>!
Gothic01
Top 5 Szerda

Sziasztok! :)

A múlthéten idő- és ötlethiány miatt elmulasztottam elkészíteni a Top 5 Szerdás listámat, ami egy ünnepi menü összeállításáról szólt volna könyvekből származó ételek felhasználásával. Nem titkolom, hogy általánosságban véve nagyon szeretek enni, azonban olvasás közben nem kifejezetten az ételekre szoktam kiéleződni. Ugyan vannak, amik jobban megmaradnak, de ezek sem feltétlenül fiktív ételek, igazán jó kis menüt olyan fogásokból lehetett volna összedobni, amik a mi világukban nem léteznek. Viszont nem hagyott nyugodni a feladatban rejlő kihívás, úgyhogy valamilyen szinten még azt mondhatnám, kapóra is jött, hogy az első decemberi témát – könyves kívánságlista az ünnepekre – cenzúrázatlan formában fogalmazva eléggé fantáziátlannak találtam, így naphoz illően pótolhattam a korábbi T5W elmaradásomat.
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/12/top-5-wednes…

A |T5W többi résztvevője:
@reta09 @CsakSimánDorka @Helie @Judy22 @Meeraval_Marnath @Wandamaci @Vicky3 @Gorkie @fruzsi829 @joopsy @luthienlovemagic @Neelah @GCKs_Book_Review_Blog @Dóri_42 @bibliofilblog_heni @steph_pfeiffer @K_A_Hikari @Liliane, @Regina092 @Vhrai @Caledonia_Valley @heysunny

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling: Harry Potter és a Halál ereklyéi · Mario Puzo: A keresztapa · Gail Carriger: Soulless – Lélektelen · Stephen King: 11.22.63 · Leigh Bardugo: Six of Crows – Hat varjú

J. K. Rowling: Harry Potter és a Halál ereklyéi
Mario Puzo: A keresztapa
Gail Carriger: Soulless – Lélektelen
Stephen King: 11.22.63
Leigh Bardugo: Six of Crows – Hat varjú
>!
the_Mad_Book_queen13
Top 5 Szerda

Hali!
Lefordítottam a decemberi témákat!
spoiler
Dec. 5.
1. Könyves Kívánságlista
Akár tartasz ajándékozós karácsonyt, akár nem, beszélgessünk azokról a könyvekről, amik a kívánságlistádon vannak!

Dec. 12.
2. Könyvek ajándékként ….-nek
Készíts egy ajánlót egy személynek. Légy kreatív! Lehet egyszerűen csak „könyvek szülőknek”, összetettebb, mint a „könyvek Hollóhátasoknak”, vagy egészen mesteri szintű, pl. „könyvek -ide illeszd be a kedvenc karaktered-nek”. Vagy egészen ki is veheted a kategóriát és lehet mind az 5 könyv más embernek ajánlva.

Dec. 19.
3. Leginkább várt 2019-es megjelenések
Nem is kell nagyon magyarázni. Ha nem tudod leszűkíteni, legalább adj meg egy válogatást abból, amiket leginkább vársz a következő év első felében, vagy akár csak 2019 téljében.

Dec. 26.
4. Könyvek, amikhez nem jutottál el 2018-ban
Beszéljünk azokról a könyvekről, amiket nem sikerült ebben az évben elolvasnunk, de biztosan a 2019-es listánk tetején vannak!

13 hozzászólás
>!
Gina99
Top 5 Szerda

Sziasztok!
Nem tudom láttátok-e, de megvannak a decemberi témák :)

December 5: Book Wish List
– If you celebrate a gift-giving holiday this time of year, or even if you don't, talk about the books or bookish items you have on your wish list!

December 12: Books to Give     __ as Gifts
– Create a recommendations guide for a person. Be creative with this. It can be simple such as „books for parents”, more elaborate like „books for Ravenclaws”, or expert level like „books for -insert your favorite fictional character here-”. You can even take out the category completely and have all 5 be suggestions for different types of people!

December 19: Most Anticipated 2019 Releases
– Pretty explanatory. If you can't narrow it down, give your selections for only the first half of the year or even just for winter 2019.

December 26: Books You Didn't Get to in 2018
– Discuss the books you didn't quite get around to this year but are at the top of your list for 2019!

17 hozzászólás