!

Top 5 Szerda zóna

>!
Regina092
Top 5 Szerda

Sziasztok!
Megint csúsztam egy napot. De hoztam a misztikus teremtmények top ötös listáját.
https://konyvekszava.blogspot.com/2018/10/top-5-szerda-…

>!
Gothic01
Top 5 Szerda

Szép estét, avagy üdv ismét! ^.^

Miután ma publikáltam egy értékelést egy olyan belevaló nő életregényéről, aki pályáján lavinaszerű változásokat léptetett életbe, és elolvastam az idei olvasmánylistám ötvenedik könyvét, elégedetten konstatáltam, hogy a teljesítményem kezd megfelelő lenni. Aztán szöget ütött a fejembe a felismerés, hogy szerda van, azaz egy Top 5 Wednesday posztot még ki kéne csavarnom megfáradt elmém sötét bugyraiból a mai nap folyamán… úgyhogy képletesen nekiveselkedtem az általam legkedveltebb természetfeletti lények összegyűjtésébe. A hadművelet végeredményeként alakot öltött a Goodbye Agony bestiáriuma, mely vegyesen tartalmaz könyvbeli teremtményeket, filmbeli alakokat és egyes népek mitológiájából, városi legendáiból kölcsönzött szerzeteket.
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/10/top-5-wednes…

A |T5W többi résztvevője:
@reta09 @CsakSimánDorka @Helie @Judy22 @Meeraval_Marnath @Wandamaci @Vicky3 @Gorkie @fruzsi829 @joopsy @luthienlovemagic @Neelah @GCKs_Book_Review_Blog @Dóri_42 @bibliofilblog_heni @steph_pfeiffer @K_A_Hikari @Liliane, @Regina092 @Vhrai @Caledonia_Valley @heysunny

Kapcsolódó könyvek: Göthe Salmander: Legendás állatok és megfigyelésük · Edgar Allan Poe: A fekete macska · Lewis Carroll: Alice Csodaországban · J. K. Rowling: Legendás állatok és megfigyelésük · Marissa Meyer: Heartless – Szívtelen

Göthe Salmander: Legendás állatok és megfigyelésük
Edgar Allan Poe: A fekete macska
Lewis Carroll: Alice Csodaországban
J. K. Rowling: Legendás állatok és megfigyelésük
Marissa Meyer: Heartless – Szívtelen
>!
GCKs_Book_Review_Blog U
Top 5 Szerda

Ismét megérkeztünk TOP 5 Szerda rovatunkkal, ezúttal Kedvenc szörnyeink gyűjtöttük össze nektek.

|TOP5Szerda |TW5

Bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/10/top-5-s…

Köszönjük!
@Coeur & @Kikyo

>!
Caledonia_Valley P
Top 5 Szerda

Sziasztok!

Ismét eltelt egy hét, én pedig meghoztam a posztot a kedvenc szörnyeimről. :) Nagyon szerettem ezt a témát, élveztem az írás minden percét. :)

http://sadaboga.blogspot.com/2018/10/top5-szerda-201810…

>!
joopsy P
Top 5 Szerda

Sziasztok!
Kicsit megcsúsztam, de most én is jövök a kedvenc gonosz karaktereimmel:

1. Véleményem szerint a legjobb gonosz karakter egyértelműen Darth Vader. (Ebből az univerzumból csak a filmes alapsorozatot ismerem, de jobb a békesség, úgyhogy ez egyelőre marad is így, legalábbis a filmek tekintetében. Az alapsorozathoz kapcsolódó könyveket viszont szeretném majd elolvasni.) Vader nagyúr a Jedi visszatérben számomra maradandót alkotott akkor, amikor a szenátor megkínozza Luke-ot.

2. Nem konkrét karakter, hanem faj a Vének háborúja univerzumban a konszuk. Akik isteni hatalommal rendelkező gonosz és/vagy jótevő lények attól függően, hogy isteni érdekük mit kíván.

3. A romantikus kategóriában a legjobban megformált könyves gonosz karakternek Leah Smith-t tartom. A világ legundorítóbb, legkegyetlenebb szörnyetege.

4. Az Első Törvény világából egyszerűen nem tudok betelni Sand dan Glokta karakterével. Nem kifejezetten gonosz, inkább megcsömörlött, nagy az igazságérzete és a munkája elvégzése érdekében mindenre képes. A kínzásos vallatás minden módját ismeri és alkalmazza. Nem szeretném személyesen ismerni. :D

5. A Tó Hercegnője nagyon kegyetlen egy szintén nagyon kegyetlen világban, ahol az uralkodók képtelenek utódokat nemzeni.

Kapcsolódó könyvek: James Kahn: A Jedi visszatér · Joe Abercrombie: A penge maga · John Scalzi: Vének háborúja · Tarryn Fisher: Dirty Red – Zűrös vörös · Amy Ewing: Az Ékkő

James Kahn: A Jedi visszatér
Joe Abercrombie: A penge maga
John Scalzi: Vének háborúja
Tarryn Fisher: Dirty Red – Zűrös vörös
Amy Ewing: Az Ékkő
Hirdetés
>!
GCKs_Book_Review_Blog U
Top 5 Szerda

Sziasztok!

Visszatértünk a TOP 5 Szerda világába, igaz csütörtökre készült el a bejegyzés. De mi is meghoztuk 5 kedvenc gonoszunkat!

Bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/10/top-5-s…
|T5W

Köszönjük!
@Coeur & @Kikyo

>!
Caledonia_Valley P
Top 5 Szerda

Sziasztok!

Egy hosszú, és fáradt nap után végre én is ideértem, és meghoztam a Kedvenc Gonosz Karaktereimet! :)
https://sadaboga.blogspot.com/2018/10/top5-szerda-20181…

6 hozzászólás
>!
Vicky3 P
Top 5 Szerda

Sziasztok!
Kissé nagyon megváltoztattam a koncepciót, de itt van az én eheti bejegyzésem.
https://three-points-of-view.blogspot.com/2018/10/top-5…

6 hozzászólás