!

Top 5 Szerda zóna

>!
Hotaru_Bia P
Top 5 Szerda

Összeszedtem 5 potitív dolgot, amit számomra az otthon maradás hozott magával.
https://hotarubia-blogja.blogspot.com/2020/04/top-5-sze…

>!
GCKs_Book_Review_Blog U
Top 5 Szerda

Rengeteg könyvet olvasunk, vannak azok a történetek melyek érzelemben gazdagok azért sírunk rajtuk és vannak melyek olvasása közben akarva akaratlanul is felnevetünk. Ezért alapozva áprilisra, március havi utolsó témánk, kedvenc humoros könyveink.

https://www.gcksbookreviewblog.com/2020/03/top-5-szerda…

Köszönjük!
@genevieve & @Coeur & @Kikyo

>!
Gothic01
Top 5 Szerda

Gender-gubanc: káros és elavult formulák a YA könyvekben

Sziasztok!

A bejegyzés apropója, hogy mint korábban annyiszor, most is túl… szűknek éreztem a világot az utóbbi időben – nyilván erre a megoldás, hogy nem kell más közösségi oldalt használni a Molyon kívül, de veszélykereső természet vagyok. Ahogy pedig elkezdtem agyalni a témán, rá kellett jönnöm, hogy azoktól a mintáktól, amelyek a szóban forgó érzetért felelnek, nem lehet megszabadulni teljesen a könyvek közelében se. Az írók általánosságban modernebb és nyitottabb mentalitást közvetítenek, mégis akadnak olyan elemek az elsősorban fiatal korosztályt megcélzó, frissességre törekvő YA regényekben is elvétve, amik elavult vagy káros beidegződéseket erősítenek a fejekben. Az aktuális Top 5 Szerda keretein belül ezek közül szemezgettem.
https://goodbye-agony.blogspot.com/2020/03/top-5-wednes…

A |T5W többi résztvevője:
@reta09 @CsakSimánDorka @Helie @Judy22 @Meeraval_Marnath @Wandamaci @Vicky3 @Gorkie @fruzsi829 @joopsy @luthienlovemagic @Neelah @GCKs_Book_Review_Blo… @bibliofilblog_heni @steph_pfeiffer @K_A_Hikari @Liliane, @Regina092 @Vhrai @Caledonia_Valley @Miss_MadHatter @Gina99

6 hozzászólás
>!
GCKs_Book_Review_Blog U
Top 5 Szerda

Mai |top5szerda témánkban Kedvenc női (külföldi) íróinkat gyűjtöttük össze.

Bejegyzés itt olvasható: https://www.gcksbookreviewblog.com/2020/03/top-5-szerda…

@genevieve & @Coeur & @Kikyo

Hirdetés
>!
luthienlovemagic IP
Top 5 Szerda

Sziasztok!

A múlt hét pénteki Valentin-nap megihletett, így arra gondoltam, hogy a héten, a Top 5 Szerda keretében az olvasmányaimból szemezgetve csokorba szedek 5 általam nagyon szeretett szerelmespárt.

https://luthienkonyvvilaga.blogspot.com/2020/02/top-5-w…

Kapcsolódó könyvek: Matthew Quick: Napos oldal · Rainbow Rowell: Eleanor és Park · Jessica Park: Lélegezz velem! · Amy Harmon: Arctalan szerelem · Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara

Matthew Quick: Napos oldal
Rainbow Rowell: Eleanor és Park
Jessica Park: Lélegezz velem!
Amy Harmon: Arctalan szerelem
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara