!

SzJG zóna

>!
ReaKovats
SzJG

Több ezer fiatal állt sorba egyetlen aláírásért – de nem az egyetemi professzoruknál. :) Milyen nagyszerű dolgok történtek az elmúlt másfél hétben? Itt kiderül: http://realthoughts.hu/az-alairas-amit-mindenki-meg-aka…

Kapcsolódó alkotók: Leiner Laura

>!
mrsbavarian
SzJG

Sziasztok!
Eladóvá vált a Szent Johanna Gimi sorozatom (1-8). A 4.,7. valamint a két 8. rész teljesen új állapotban van, a többi résznek sárgásak a lapjai. Régi borítósak! Képeket emailban tudok küldeni, írjatok bátran: gottliebalexandraa@gmail.com
Csak egyben eladó! 15 000 Ft. (alkuképes:))
Személyes átvételre Győrben és Veszprémben van lehetőség. A postaköltség a vevőt terheli.

>!
vgabi SP
SzJG

Sziasztok! :)
Lenne egy eladó SZJG bögrém, kb. ezer éve kaptam (kis túlzással :), soha nem használtam. 1000 Ft-ért szeretném eladni, és lehetőleg Nyíregyházán.

2 hozzászólás
>!
Benna_1001
SzJG

Sziasztok! Ha tudtok még a Szent Johanna gimihez hasonló könyveket írni kommentbe azt megköszönném!

6 hozzászólás
>!
RVivi
SzJG

Sziasztok! :)
Jó páran tervezzük elolvasni/újraolvasni a sorozatot, szóval az lenne a kérdésem, csapódna-e még valaki? Július 1.-jén kezdjük őket.

4 hozzászólás
>!
graphoman ISMP
SzJG

Teljességgel magánjellegű, bocs', de ma ezt dobta a Fb „On This Day” menüje, és kellemes emlékeket ébresztett. :-)

1 hozzászólás
Hirdetés
>!
Laura_Vincze
SzJG

Sziasztok! Eladnám a Szent Johanna gimi sorozatom (eredeti borítóval), mert már az utolsó részét el se olvastam és már nem érdekel. A sorozat egyben eladó 9000Ft-ért, budapesti átvétellel. Az első három rész kötése egy kicsit sérül (belül az első két oldalon látszik ez csak). A többi tökéletes állapotú – az Örökké különösen.
Igény esetén e-mailben küldök képet.

2 hozzászólás
>!
Csengusz__
SzJG

#4 Cortez szülinap *.*

“– Na jó – támaszkodott a könyökére idegesen, és végre kinyitotta a szemét. – Mi bajod van? Miért nem tudsz aludni, mint minden normális ember? – kérdezte, de nem tűnt igazán mérgesnek, mert a szeme sarkában összefutottak a nevetőráncok.
– Mert szülinapod van.
– Jó, és mit akarsz csinálni? – érdeklődött.
– Amit te – vontam meg a vállam.
– Akkor aludni.”

A Szent Johanna gimi 8. – Örökké

>!
Csengusz__
SzJG

#3 Cortez szülinap *.*

“– Mit vársz, mit csináljak? Álljak ki az ablakba, és közöljem mindenkivel, hogy a barátnőm vagy? – kérdezte röhögve, mire én is felnevettem.
– Igen. Például – mosolyogtam, és hagytam, hogy átöleljen, miközben szorosan a vállába fúrtam az arcom.
De én tényleg csak vicceltem!!!”

….

“Cortez belekapaszkodott az ablakkeretbe, majd fölpattant egy padra, és kiállt az ablakba! Mindenki döbbenten nézte, Ricsi vigyorogva bólogatott, Virág elképedve bámulta, Dave és Macu vették telefonnal, Zsolti fütyült, Kinga ordított, hogy „Megőrültél? Kiesel!!!”, az a-s lányok sipákoltak, mindenki más pedig lefagyva, elképedve nézte.
– Oké – szólalt meg Cortez, amikor biztonságosan megfogta az ablakkeretet, és kihúzta magát. – Figyelnétek kicsit? Kösz – kezdte, és a tekintetével körbepásztázta az udvart, majd megállapodott rajtam. Jaj, ne! Azt hiszem, legalább kétszáz volt a pulzusom, és alig mertem levegőt venni, annyira féltem, hogy baja esik. – Ott, a padon… – mutatott felém.
– Hagyd abba! Könyörgöm, hagyd abba! – motyogtam alig hallhatóan. Az egész udvar felém fordult, én pedig még soha, de soha nem égtem ennyire.
– …a barátnőm! – kiáltotta. – Reni, köszönnél a többieknek? – szólt oda nekem. A fejemet fogva felnéztem, és bénán intettem egyet, úgy általánosságban.
Azonnal zúgolódás kezdődött, mindenki susogni meg duruzsolni kezdett, közben folyamatosan hol engem, hol az ablakban álló (!!!) Cortezt figyelték.
– Ha valaki még nem tudná esetleg… – magyarázta. A legtöbben bólintottak, de néhányan rávágták, hogy „oké”. – Ja – kapott Cortez a fejéhez, mintha csak megfeledkezett volna valamiről. A hirtelen mozdulatát egy rakás felszisszenés és ösztönös relfexmozdulat kísérte, mert úgy tűnt, most zuhan ki. – És szeretem – tette hozzá mellékesen, én pedig elmosolyodtam, és alig hallottam valamit a fülemben zúgó vértől.

A Szent Johanna gimi 6. – Ketten

>!
Csengusz__
SzJG

#2 Cortez szülinap *.*

– Nem igaz, hogy nem vetted észre, miért segítek annyit irodalomból!
– Egy évig rajzszakkörre jártam, hogy ne bukj meg! – kontrázott.
– Tudod, mennyi apró jelet küldtem feléd? – kérdeztem só- hajtva.
– Én meg egy jó nagyot. Ott lóg a nyakadban – bökött a nyakláncomon lógó gyűrűre, amihez azonnal odakaptam. – Erre mit csináltál? Kitaláltál magadnak egy barátot!
– Nekem legalább csak kitalált kapcsolatom volt – vágtam vissza, mire Cortez óvatosan elmosolyodott.
– Hé. Viki inkább csak haver volt, mint barátnő – szólt közbe Ricsi, Cortezt védve.
– Akkor Cortez elég furcsán barátkozik – meredtem rá dühösen.
– Azért téged sem kell félteni. Neményi? Könyvtár? Rémlik? – csatlakozott Dave a „Team Cortezhez”. Na, ezt megkaptam.”

A Szent Johanna gimi 8. – Örökké