!

Szegedi Molyklub zóna Molyklub

+
>!
pevike 
Szegedi Molyklub

Február 22-én szerdán délután 5 órától a Klebelsberg Könyvtárban (a TIK épületében) Betűevők találkozót tartunk. Sok könyvolvasó találkozik olvasásai során memorárokkal, emlékiratokkal, amik aztán igazi olvasmányélményekké válnak, hiszen hitelességük és személyes hangvételük megragadó. Ez alkalommal ilyen maradandó emlékek nyomába eredünk, és megosztjuk egymással a legjobb emlékírások íróit, címeit és az ide kapcsolódó tapasztalásainkat.
Az információs pultnál lehet ingyenes napijegyet váltani, így azok is bejöhetnek, akik esetleg nem tagjai könyvtárunknak!
FB esemény: https://www.facebook.com/events/1407854025912376/
A Betűevők olvasókör elérhetősége: https://www.facebook.com/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.…
A találkozóra minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

+
>!
tonks
Szegedi Molyklub

Sziasztok!

Tuti volt már itt téma, csak nem találom: hova érdemes menni szemüveget csináltatni? És mennyit érdemes szánni rá? (Nyilván nehéz kérdés, középkategóriás keret, egyszerű lencse.)

8 hozzászólás
++
>!
Aurora_Michaelis P
Szegedi Molyklub

Sziasztok!
Valamelyik hétvégén szeretnénk elmenni a párommal Szegedre, és egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok-e ajánlani egy jó, de nem drága éttermet a belvárosban? Ha olyan hely lenne, ahol kifejezetten LAKTÓZMENTES ételeket is kínálnak, az külön öröm lenne számomra.
Köszönöm!

6 hozzászólás
++
>!
pevike
Szegedi Molyklub

Sziasztok! Akit még érdekel: megint van naptárvásár a TIK-ben ezúttal a büfé mellett, ez egy másik csapat, mint a múlt héten! A naptárak kb. ugyanazok, a nagyok közül 1-2 új van, a kicsit közül 3-4. Vannak 2017-es mágneses határidőnaplók 600-800 forintért, és keményborítós A/5-ös jegyzetfüzetek – nagyon szépek! – 550-ért. Elvileg csütörtökig lesznek itt.

3 hozzászólás
Hirdetés
+
>!
Veron P
Szegedi Molyklub

Sziasztok, a változatosság kedvéért megint bűnre csábítalak benneteket :D
Balesetből kifolyólag megint lett 30 %-os kuponom a book24-be, és @döddölle-vel kacérkodunk egy március legeleji rendeléssel (mire ideér, fizu után is leszünk ;) ). Van, aki csatlakozna? :))

12 hozzászólás
+++