!

Szegedi Játékklub zóna

>!
Rebane SP
Szegedi Játékklub

Halihó!

Lenne kedvetek más társasággal is összejönni játszani? Írtam a Szegedi Társas-, és Szerepjáték Klub facebook csoportjába, és azt mondták, hogy bárkit szívesen látnak, be lehet nézni :)
https://www.facebook.com/login/…

3 hozzászólás
>!
luthienlovemagic IP
Szegedi Játékklub

A tegnapi játékklubbon az aranyásók ilyen kalandos, kacskaringós úton, de végül eljutottak az aranyért :)

2 hozzászólás
>!
legrin SP
Szegedi Játékklub

Hahó!

DeltaVisiontól esetleg szeretne valaki valamit?
Ma minden társasjátékunk 25% kedvezménnyel rendelhető.
http://www.deltavision.hu/hirek/karacsony-2015-12-09/

3 hozzászólás
>!
graphoman ISMP
Szegedi Játékklub

Társasjátékozás a Millenniumi Kávéházban december első 3 péntekén este 6-tól! Ennél direktebb linkem nincs hozzá, itt viszont érdemes a többi ajánlatot is megszemlélni: https://drive.google.com/file/d/0B-C68d_Mu8crYk9UWlFWVF…

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
kissakos I
Szegedi Játékklub

Mélyinterjú Kornya Zsolttal a hazai szerepjáték múltjáról, jelenéről, jövőjéről

http://3mmm.blog.hu/2015/02/09/melyinterju_raul_renierrel

>!
clarisssa P
Szegedi Játékklub

Múlthéten szerdán, hosszú idő óta először, újra játszani gyűlt össze a Szegedi Játékklub molyainak egy kisebb csoportja: @dedori, @ecus, @The_General, @ujvgab, @clarisssa és egy "kakukktojás”, a még(!) nem moly Csilla. A Játékklub már több, mint másfél éve működik, fénykorában rendszeresen, 1-2 hetente rendeztünk találkákat, azonban az utóbbi időben sajnos megcsappant a létszám és egyre jobban megritkultak a közös játékkal töltött esték – köszönhetően egyetemi elfoglaltságainknak és/vagy a ránk szakadt sok munkának, no meg annak, hogy néha azért olvasni is kell. ;)

A Bang! és Catan parti mellett bőven volt miről beszélgetnünk, na meg egy nagy küldetést is teljesítenünk kellett: @ecus négyféle, különböző színekben pompázó és kreatívan díszített muffinjainak és sajtos rúdjainak, no meg saját, hirtelen felindulásból elkövetett hurrá-végre-befejeztem-a-szakdogámat ízű muffinjaimnak eltüntetését… Igen, nagyon „rossz” volt nekünk, kész gyötrelem! ;))

Az este végén egy dologban mindannyian egyetértettünk: jó lenne megismételni! Reméljük, sikerül majd feltámasztanunk a rendszeres találkozók hagyományát régi és új molyokkal, régi és új játékokkal. Mindenkit várunk szeretettel!

Az új eseményekről a Játékklub szívét-lelkét, @Veron-t faggassátok.

(A karc @domimi kérésére készült erről az eseményről: http://moly.hu/esemenyek/hianypotlo-szegedi-jatekklub )

3 hozzászólás