!

Súgunk! zóna

>!
Flottakapitány
Súgunk!

Üdv!

Egy ideje elég ramatyul működik az Fb-s automatikus megosztás. Pl: Nem írja ki a szerzett/ éppen olvasott/befejezett könyveket. Ez ellen lehet valamit tenni, vagy behalt az egész? (Fb profil kapcsolat bontás, majd egyesítés se segít--nálam szoftveres változás nem történt a chrome frissítéseket leszámítva)

3 hozzászólás
>!
zserb 
Súgunk!

Sziasztok!

Kicsit elbizonytalanodtam kiadás-felvitel közben, így inkább kérdeznék:

1. Könyveknél ott van meghúzva a határ, hogy legyen saját ISBN-je. És kiadásoknál? Szabad felvinni egy már a Molyon fent lévő könyvhöz olyan kiadást, aminek nincs ISBN-je?

2. Ha a MEK-en szereplő verziónál jól láthatóan feltüntették melyik cég/e-könyv-kiadó, hol és mikor digitalizálta, akkor az ugye felvehető új (e-könyves) kiadásként?

Előre is köszönöm!

1 hozzászólás
>!
gutentag20338
Súgunk!

Sziasztok!
Eddig nem csináltam még egyetlen kihívást sem de most kedvet kaptam hozzá. :) Csak az a bökkenő, hogy nem tudom, hogy mi az a „én és a könyv" link. Szinte minden kihíváshoz szükség van rá.
Ebben kérném a segítségeteket!
Előre is köszönöm

2 hozzászólás
>!
joopsy P
Súgunk!

Sziasztok!
Nincs esetleg olyan funkció a molyon, amivel bizonyos címkét tudnék szűrni? (Nem óhajtom látni azt a címkét soha többet.)
(Nagyon megkönnyítené a reggeli molyolós rutinomat. :) )

13 hozzászólás
>!
Dextiny P
Súgunk!

Sziasztok!
Szeretném néhány könyvszereplő szócikkadatlapjához hozzáadni az adott karakter kinézetét, erre van valami módon lehetőségem? Azt láttam, hogy szöveget lehet hozzájuk csatolni, de a súgó szerint magyarázatra szolgál ez a funkció. Esetleg használhatom erre is? Persze a könyvből vett idézettel támasztanám alá, hogy nem csak légből kapottan találtam ki, hogy mondjuk szőke, kék szemű. Az idézetre mint olyan még gondoltam, csak az elég könnyen eltűnhet a rengeteg többi közt.

Gondoltam ez segítene pár olyan embernek, akik mondjuk fanartot szeretnének készíteni az adott szereplőről, de pillanatnyilag nincs náluk a könyv, vagy kihívásoknál is elég segítő lehet :) spoiler

5 hozzászólás
Hirdetés
>!
Aurore 
Súgunk!

Nem tudom, hogy ez-e most a jó zóna erre, de:

Az normális, hogy az értékelés írásánál nincsen felugró ablak, és nem tudom posztolni a Facebookra? Chrome-ot használok.

2 hozzászólás
>!
Deidra_Nicthea IP
Súgunk!

Sziasztok!

Nézegettem statisztikákat, és azt láttam, hogy én már 44-szer párbajoztam.

Tudtomon kívül. :D

Mit jelent az, hogy párbajozni? :)

2 hozzászólás
>!
Cholito
Súgunk!

Sziasztok!
Tudom, ciki 5 éves molyként ilyet kérdezni, de eddig nem igazán gondoltam bele. Szoktam én is használni a könyvjelző funkciót, de nem tudnám pontosan meghatározni, hogy tulajdonképpen mire is való. A súgóban nem találtam, szóval megkérdezem itt. Szerintetek?

6 hozzászólás
>!
evii29 
Súgunk!

Sziasztok!
A Piactéren lehet címkére szűrni. Ott több címke esetén és vagy vagy logikai kapcsolat van? Mert bejelöltem az angol nyelvűt és az ifjúságit is, és magyarokat is kiadott, és nem tudom, hogy direkt, vagy hiba. Kapcsolódó kérdés: várólistás bejelölési lehetőséget nem terveztek a kívánságlistás mellé a piactérre?
Köszi :)

7 hozzászólás