!

Súgunk! zóna

>!
Sunny_Hunter P
Súgunk!

Sziasztok, Molycik!

Sokszor elgondolkodtam azon, hogy van-e molyon könyv, ami 60% alatt van. Most láttam, hogy az egyik Rácz Zsuzsa könyv 62%-on van. 59%-osat viszont még nem láttam. Van erre valamilyen mód, hogy ezt megnézhessem?

3 hozzászólás
>!
Tarja_Kauppinen
Súgunk!

Kihívásgazdaként elfogadhatok-e, illetőleg a kihívás időtartama alattinak számít-e az az olvasás, amelyet az illető a kihívás indulása előtt (3 nappal) kezdett el?

3 hozzászólás
>!
Brave
Súgunk!

Szép estét! Egy olyan kérdésem lenne, hogy itt a Molyon lehet-e küldeni képet üzenetben, csak én nem tudom hogy kell, vagy nem is létezik ilyen opció?

2 hozzászólás
>!
Qedrák P
Súgunk!

Sziasztok!

Van itt nekem ez az értékelés, amelyben nem működik a spoiler gomb:
https://moly.hu/ertekelesek/2510303

Átszerkesztettem már a kapcsos zárójelre, meg vissza, de nem akarja spoiler alá tenni. Van valakinek ötlete, hogy mi a teendő? :)

7 hozzászólás
>!
Éva_Kovács
Súgunk!

Hello
Hogyan lehet más polcra rakni könyvet (pl kihívás polc) Köszi a segítséget:)

2 hozzászólás
>!
Helie
Súgunk!

Sziasztok!
Segítsetek kérlek, hogyan lehet polcon keresni?

5 hozzászólás
Hirdetés
>!
zserb 
Súgunk!

Üdv! Észrevettem valami furcsát, és az okairól érdeklődnék. Az utóbbi három karcomhoz hozzárendeltem egy konkrét könyvet, de a könyv adatlapja ebből csak kettőt listáz ki. Az lenne a kérdésem, hogy mi alapján „válogatódik ki” az a karc, ami nem kerül fel az adatlapra.
A választ előre is köszönöm!

2 hozzászólás
>!
Pabu
Súgunk!

Sziasztok!

Lehet én vagyok béna,de már többször is belefutottam ebbe és még mindig nem tudok rájönni a titok nyitjára :(
Több könyvnél is szerepel felső sorban molyok szerint az x. legjobb mondjuk fantasy könyv. Rákattintok a fantasy szóra,kidobja az összes ilyen címkés könyvet,de egyszerűen nem tudom,melyik rendezési elv szerint hozza ki a helyezést,amit a könyvadatlapnál látok.
Nem tudom,mennyire érthető,inkább konkrét példát mutatok:D
https://moly.hu/konyvek/george-r-r-martin-tronok-harca Itt írja,hogy 14. legjobb fantasy.
https://moly.hu/cimkek/fantasy?type=like Itt csillagozás szerint (amit alapértelmezettként kidob)a 14. helyen egy másik könyv van. Olvasottság szerint meg a 11. helyezett a drága. Vagy ez egy ilyen kiátlagolt dolog és nincs konkrétan ilyen lista?Vagy csak én nem találom?
Előre is köszi a segítséget:)

4 hozzászólás
>!
blankaveronika IP
Súgunk!

Én arra lennék kíváncsi, hogy jól van ez így?
https://moly.hu/konyvek/c-s-lewis-a-varazslo-unokaoccse

Egy sorozatnál az összes lehetséges megjelenés megjelenik a polcon?

Illetve aki jártas ebben a sorozatban, az első számú kötet fülszövegében ez olvasható:
„Narnia birodalmának titokzatos történetét hét kötetben mondja el a világhírű angol szerző, C. S. Lewis, ezek közül az első, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény címűt vitte filmre a Walt Disney Pictures és a Walden Media.”
Ergó a könyv szerint a polcon másodikként számozott kötet(ek) az első rész(ek.) Ha tehát ez előzménytörténet ahogy sejteni vélem akkor nem 0.5-tel kéne jelölni? Vagy hogy is van ez?

8 hozzászólás
>!
Ebe_Endocott
Súgunk!

Sziasztok,

Most jött ki a horrorkihívás, de már a korábbiaknál is foglalkoztatott ez a kérdés. Horrorból speciel kiírja, h eddig csak 3-at olvastam. Azt hogy tudom legkönnyebben kideríteni, h melyik ez a három?

16 hozzászólás