!

Súgunk! zóna

K_A_Hikari P>!
Súgunk!

Sziasztok! Én vagyok vaksi, vagy valóban eltűnt a Polc törlése funkció? o.O

13 hozzászólás
angelina1991>!
Súgunk!

Sziasztok!

Szeretném egy polcomat megosztani Facebookon (összekapcsoltam már a molyos profilommal az ottanit), de akármilyen ciki, nem találom a polcnál a Facebook-megosztás gombot.
Tudnátok segíteni, hogyan lehet a polcokat megosztani?
Köszönöm! :)

2 hozzászólás
Dénes_Gabriella >!
Súgunk!

Sziasztok!
Hilfe!
Kicsit bajban vagyok. Használható-e az átdolgozás/adaptáció címke akkor, ha csak a könyv egy részére vonatkozik? Vagy akkor, ha többfelé átdolgozás/adaptáció is előfordul az adott könyvben. Két példát csatoltam.
Köszi.

Kapcsolódó könyvek: L. M. Montgomery: A Mesélő Lány · Andrzej Sapkowski: A végzet kardja

L. M. Montgomery: A Mesélő Lány
Andrzej Sapkowski: A végzet kardja
Dorka_9 P>!
Súgunk!

Sziasztok! :)
@Rvivi hozzászólásához https://moly.hu/hozzaszolasok/11580197 hasonlóan nem lehet valahogy megnézni hogy ki jelölt ízlésőrnek?

2 hozzászólás
Fabian>!
Súgunk!

Sziasztok!
Szűk 3 hete off volt egy szerkesztőkereső Molyblog. Azokhoz szól a kérdésem, akik jelentkeztek: ti kaptatok már visszajelzést?
A bejegyzés hangvételéből azt gondoltam, nem tart hetekig a választás, sőt később módosult és most az áll ott, hogy csak napokat vesz igénybe a folyamat. Arra vagyok csak kíváncsi, hogy türelmesen várjak-e még a pozitív elbírálás reményében, vagy porszem került a gépezetbe?
(Azóta olyan Molyblogot sem láttam publikálva, ami hírt adna a kiválasztásról, és az új nevekről, ezért gyanítom, hogy talán nem zárult le a folyamat. Mindesetre furcsa ez az elnyújtott reakció nekem.)

5 hozzászólás
Hirdetés
Mr_However>!
Súgunk!

Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a „molyitást”, vagyis felhasználói aktivitást mi alapján méri a rendszer, illetve mi alapján „pontozza”?
Amikor regisztráltam, nem sokkal később felment 490 körülig, aztán lement 0-ig, pedig teljesen hasonló időközönként léptem be ide, és nagyjából ugyanannyi ideig voltam belépve. Igazából már nem annyira érdekel a saját „molyitásom”, csak az, hogy ezt így hogy matekozza ki a rendszer?

7 hozzászólás
Vivianaa>!
Súgunk!

Sziasztok
lehet hülye kérdés, de sehogy sem jövök rá, hogy mit jelent a profilomon az a saját könyvek olvasottsága %?

2 hozzászólás
turanett P>!
Súgunk!

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy kihíváshoz kukacoltak, hogy még nem vittem polcot, de mivel dolgoztam, nem tudtam vele foglalkozni. Most pedig nem találom. Abban kérném bárki segítségét, hogy hogy tudom megnézni, hogy hova kukacolták a nevem?
Nagyon köszönöm előre is! :)

36 hozzászólás
Könyvmolyocska1 >!
Súgunk!

Sziasztok!

Valaki levenné az idézetemről az elégedettség szócikket? off link

7 hozzászólás