!

Súgunk! zóna

>!
Perly 
Súgunk!

Bocsánat, ha már kérdezték, de se a Súgóban (Kiadások, Könyv létrehozása fülek alatt), se a keresőbe beírva nem találtam megoldást a következő problémámra.

Ha egy ISBN-szám eredetileg hibás, azt hogyan kell jelölni a kiadásnál? Felkiáltójellel, vagy írjam mögé zárójelben, hogy hibás? Esetleg más jelöléssel? Vagy nem kell jelölni?

2 hozzászólás
>!
rhysciar P
Súgunk!

Sziasztok!
Valaki tudja, hogy molynak hogyan jön ki a profiloldalunk oldalsávjában megjelenített szám az Olvasmánylista mellett? Mert oké, hogy nem egyezek Goodreads-zel, mert van olyan, hogy egy-két könyv ott nincs fent, de hogy 70 könyv különbség legyen? Plusz hiába adom össze az éves lebontásban megjelenített számokat, és vonom ki belőlük azokat, amiket félbehagytam, hát így sem jön ki nekem az a szám, amit a profiloldalon megjelenít. Most vagy nekem van csak nagyon este, vagy mi a titok nyitja????

1 hozzászólás
>!
chhaya P
Súgunk!

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, melyikek azok a zónák, amikbe ha könyves karcot írok, automatikusan le lesznek csatolva a könyvek adatlapjáról. Köszi!

>!
evii29 
Súgunk!

Sziasztok!
Ha egy könyvhöz szeretnék magamnak jegyzetet írni, akkor erre csak az olvasásnál lévő Megjegyzésnél van lehetőség, vagy valahol máshol is?

13 hozzászólás
>!
kockásfülű
Súgunk!

Sziasztok!

Pár hónap kihagyás után léptem föl, és nem látom az eladó könyveim. Ahol eddig a jelzés volt, ott most nincs semmi, és ahol eddig beállítani tudtam, nem jelenik meg semmi. Amit korábban beállítottam eladónak, ott a „molyok könyvei” között nem jelenik meg az enyém.

Volt valami változás a funkcióban, és lemaradtam, vagy nálam van valami baki?

1 hozzászólás
>!
rohanoazis P
Súgunk!

Az ember lánya mindig talál valamit, amit nem talál.
feljött ez: a 86. legjobb mese könyv a molyok értékelése alapján
hol lehet megnézni a sorrendet?

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Marcsy_mnry_
Súgunk!

Sziasztok!
Csak kiváncsiságból szeretném megkérdezni, hogy nagyjából hány molyocskánk van? Nem tudom hogy csak én vagyok a tudatlan és ez alap, vagy más se nagyon tudja? :D

2 hozzászólás
>!
Onkie
Súgunk!

Van olyan funkció a molyon, hogy egy bizonyos felhasználó karcait elrejtsem? Kicsit unalmas, hogy lépten-nyomon az illető karcaiba botlom. :)

11 hozzászólás
>!
Supergirl
Súgunk!

Sziasztok :)
Arról szeretnék érdeklődni, hogy a profilomon most vettem észre azt az új lehetőséget, hogy be lehet jelölni, hogy „Olvastam-e ma már eleget”. Ez pontosan mire/miért lett kitalálva?

2 hozzászólás
>!
Balázs_Dányi_2
Súgunk!

Sziasztok !
Hozzáadtam az olvasásaimhoz pár könyvet,meg is adtam hogy hol tartok de a pálcikákban ez nem jelentkezik meg.
Mit tudok csinálni hogy látszódjon az hogy hol tartok?

7 hozzászólás