!

Súgunk! zóna

+
>!
Misike
Súgunk!

Sziasztok!
Hol lehet felrakni az eladni való könyveimet?
Most lettem csak Moly.

3 hozzászólás
+
>!
ancsarose P
Súgunk!

Sziasztok!
Valamiért nem kapok frisst! Ez mitől lehet?

8 hozzászólás
+
>!
DomVanda
Súgunk!

Sziasztok ! :)
nem rég lettem moly tag és szeretnék érdeklődni,mit jelent ha polcra rakunk egy könyvet? Azt hogy az nekem otthon megvan a polcomon?

2 hozzászólás
+
>!
Orsi_olvas
Súgunk!

Sziasztok!
Miért nem látszanak a könyvek alatt az eladó példányok? Volt ezzel kapcsolatban valami új szabály vagy hír amiről lemaradtam? Aki tud valamit megosztaná velem?
Köszi :)

5 hozzászólás
+
>!
Dorothy_K P
Súgunk!

Sziasztok!
Lehet, hogy nekem nem túl jó a szövegértésem (valószínűleg), egy kihívás létrehozásában kérnék segítséget. A súgóban mindent elolvastam, ott az állt, „- A saját teljesítésed is meg kell, hogy feleljen a kihívásban foglalt szabályoknak!” Ez egyértelmű, de a saját teljesítésemnek még a kihívás előtt teljesülnie kell, vagy a többiekkel együtt is teljesíthetem? Hogy működik ez? Köszönöm előre is a választ! Szép estét :)

10 hozzászólás
+
>!
gergelydori 
Súgunk!

Sziasztok!
Az utóbbi egy-két napban több kihíváshoz is leadtam a megfelelő linkeket, az adott kihívást ellenőrző moly rá is bólintott, megkaptam a visszajelzéseket, hogy zöldítettek. Látszik is, hogy megjeleni a TELJESÍTVE felirat is. De egyik kihívás plecsniét sem kaptam meg, van amelyiket már két napja. Pedig van olyan figyeltem, aki utánam küldte el a linkjét, és neki azonnal meg is érkezett.
Tud valaki segíteni, hogy miért nem kapom meg őket?:(

2 hozzászólás
Hirdetés
+
>!
Eninesse
Súgunk!

Sziasztok!

Nem olyan régen írtam ide egy bejegyzést, melyben segítséget szerettem volna kérni a kölcsönzési folyamattal kapcsolatban. A bejegyzésem eltűnt….! Hová lett? És miért? :)
Előre is köszönöm a választ!

4 hozzászólás
+
>!
ari159
Súgunk!

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy teljesítettem egy pár kihívást,a kihívás mellett szerepel az hogy „Teljesítve”,viszont a kitünetés nem jelent meg az adatlapomon. Sajnos ez nem csak egy kihívásra érvényes.
Más is találkozott már ilyen anomáliával? Mi lehet a gond?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget és a válaszokat!

4 hozzászólás
+
>!
Eninesse
Súgunk!

Sziasztok!

Nagyon új vagyok itt, alig „egy órás” :) Nem volt még időm nagyon szétnézni, viszont szeretném megkérdezni, hogyan működik a „Kölcsönkérés” folyamata?
Köszönöm, ha esetleg valaki segít!
Szép napot! :)

3 hozzászólás
+
>!
kstimi
Súgunk!

Sziasztok! :) Ha nem vagyok pro, és már nagyon idegesítenek valaki posztjai, tudok vmit csinálni, hogy ne lássam őket? Napi nem tudom hány frisset ad ki és tökre feleslegesek és semmitmondóak, már nagyon unom….kb.napi 24ben a moly előtt ülhet :P

10 hozzászólás