!

Súgunk! zóna

>!
Wöri1047 P
Súgunk!

Kérlek segítsetek. Vannak eladó vagy cserélhető könyveim. De nemtudom hogy hova, meg hogy kell meghirdetni a Molyon.
Előre is köszönöm a segítséget.

1 hozzászólás
>!
Andaxin P
Súgunk!

Rákerestem egy könyvre, és ellenőrizetlen adatlapot találtam, bár szerintem minden megvan hozzá. Mi a baj vele? Nem tudom a kívánságlistámhoz adni :(
https://moly.hu/konyvek/agocs-gergely-pal-istvan-mesel

6 hozzászólás
>!
cintiatekla P
Súgunk!

Sziasztok!

Tud nekem abban segíteni valaki, hogy gifet hogyan tudok úgy beilleszteni/feltölteni, hogy a kép látsszon? Feltölteni is próbáltam, de nem történt semmi (lehet, hogy túl nagy volt).

3 hozzászólás
>!
Turms P
Súgunk!

Sziasztok! Valami gond van a könyvcsatolás funkcióval a karcoknál. Két karchoz akartam csatolni egy könyvet, de nem sikerült, nem adta fel lehetőségként, akár a címet, akár szerzőt kezdtem el beírni. Új probléma lehet, korábban ilyen gondom soha nem volt. Pár órával később megpróbáltam másik számítógépről is, másik böngészővel, de így sem sikerült.
Ezek a karcok voltak:
https://moly.hu/karcok/1064767
https://moly.hu/karcok/1064776
És ez a könyv:
Patrick O'Brian: Men-of-War

Van valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba?

6 hozzászólás
>!
Múzsa
Súgunk!

Sziasztok!

A frissemben nem először jelenik meg szócikk, amit egyszerűen nem tudom, hogy kerül oda. Eddig simán túlmentem rajta, de most megnéztem, hogy hogyan is kerülhet oda. Nem vagyok benne biztos, hogy eddig is ezek a szócikkek voltak-e, csak hogy ugyanazokhoz a könyvekhez tartoznak (Húrin gyermekei; Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről). Ezeket a könyveket még nem olvastak, nem szerepelnek a váró- és kívánságlistáimon sem (eddig azt hittem igen, ezért nem is foglalkoztam ezzel). Nem csillagoztam a szereplőket, akikhez csatolva lett az idézet. Nem ismerősöm az, aki kirakta az idézetet (még 2015. januárjában).
Szóval fogalmam sincs, egyszerűen hogyan kerülhetett oda.
Lehetséges, hogy aki csatolta a szócikket és az idézetet (vagy hogy is van ez?), az az ismerősöm lenne? Csak azt nem látni, hogy ki csatolta, és ezért nem tudok róla?
Nem zavar igazán, mert túlmegyek rajta, ha kell, inkább csak az idegesít, hogy nem tudom, hogyan került a frissembe. (Esetleg az univerzum így üzen, hogy olvassam el ezeket a könyveket? :D)

Előre is köszönöm a válaszokat!

5 hozzászólás
>!
Gaura_Ágnes IP
Súgunk!

Sziasztok! Úgy emlékszem, hogy van zóna a kínai kultúra iránt érdeklődőknek, onnan szeretnék segítséget kérni. Valaki meg tudná mondani, melyik zóna az? Nem találom… Köszönöm szépen!

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
mspepe
Súgunk!

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem Barrie Pán Péterével kapcsolatban. Az adatlapon 1902 van feltüntetve eredeti megjelenésként, viszont a színdarabot, amit Barrie először írt, 1904-ben mutatták be, regényként pedig 1911-ben adták ki. Wiki szerint 1902-ben a The Little White Bird jelent meg, amiben először szerepel Pán Péter karaktere. Nem kellene átírni ezt a dátumot, és ha igen, melyikre? Vagy volt már erről beszélgetés, és csak én nem találtam meg?

Kapcsolódó könyvek: J. M. Barrie: Peter Pan · J. M. Barrie: Pán Péter

J. M. Barrie: Peter Pan
J. M. Barrie: Pán Péter
2 hozzászólás
>!
gabriellaeld I
Súgunk!

Aye! Valami okból kifolyólag , képtelen vagyok a Molyboltba regisztrálni. Minden alkalommal, amikor beírom az email címem, azt írja, hogy nem megfelelő (de az). Az adatok többi részével sincs gond, minden rendben csillag, pipa miegyéb megvan.
Hol lesz a gond? :{

1 hozzászólás
>!
kissoreg
Súgunk!

Sziasztok!

Szeretnék megkérdezni valamit, ami nem világos, és a Súgóban keresés alapján sem találtam meg.
Kihívásoknál látom az újraolvasást és a „Én és a könyv” linket. Utóbbit sikerült megtalálni, viszont azt nem teljesen értem, hogy ha én újraolvasok valamit, azt mások látják, hogy már egyszer olvastam?
Valamint szimplán csak rányomok a könyvnél arra, hogy „Most olvasom”, és ha már egyszer volt olvasásom, automatikusan újraolvasás lesz?
Köszi a választ és szép napot! :)

4 hozzászólás