!

Súgunk! zóna

adrienn_szucs>!
Súgunk!

Sziasztok,
Hogyan lehet készíteni olyan listát, hogy xy szerző összes műve (vagy pl. az összes Strega- díjas könyv), amiért – ha mindet elolvassa valaki- kitüntetés is jár? Nem a kihívásra gondolok, csak simán polcra.
Köszi a segítséget!
Adri

4 hozzászólás
heimviol>!
Súgunk!

Sziasztok!
Novemberben indítottam el az első saját kihívásomat, amihez kértem is egy új címkét. A személyi adatosat. Ezt rá is raktam a kihívásra, viszont azt vettem észre, hogy amikor az összes kihívás között beírom a szűrőbe a címkét, akkor nem adja ki lehetőségként. Csak úgy látom, ha a kihívásomnál megyek rá. A kihívásom: https://moly.hu/kihivasok/olvassunk-a-sajat-monogramunk-alapjan
Ez mitől lehet?

1 hozzászólás
_Katie_ P>!
Súgunk!

sziasztok!

androidról váltottam iOsre és szerettem volna a „Moly”-t letölteni, de nem találom az app centerben. létezik, hogy csak androidon érhető el? köszi

2 hozzászólás
Rosaliacska >!
Súgunk!

Sziasztok, bocs, ha hülye kérdés, de ha a könyv borító amit fel akarok tölteni nem téglalap (mesekönyv és ilyen állat/hóember formája van),
Így van körülötte fehér rész a jpg-ben, amit én nem tudok levágni, az így ugye el lesz azért fogadva?

2 hozzászólás
Olympéa P>!
Súgunk!

Elnézést, biztos nem én teszem fel először ezt a kérdést, de a frissemben miért jelennek meg számomra tök érdektelen és névtelen karcok? :/ Valamit bekapcsoltam, vagy figyelek amiről nem tudok esetleg?

8 hozzászólás
dmds218 I>!
Súgunk!

Sziasztok! Jól látom, hogy megszűnt a várólistára helyezés opció? Legfontosabb menüm az oldalon, de nem ajánlja fel már a könyveknél. :/

2 hozzászólás
sweetbrownie21 >!
Súgunk!

Sziasztok!
Olyan könyvet nem lehet felvinni, aminek nincsen ISBN száma? Próbálkoztam vele, de számítottam rá, hogy visszaküldik, ami így is történt. Ilyen esetben ezeket a könyveket hogy lehet felvinni? Köszönöm a segítséget.

4 hozzászólás
stat_rosa_pristina_nomine>!
Súgunk!

Sziasztok!

Első kihívásom fut éppen most, és megkérdezték, hogy elfogadok-e a kihíváshoz kapcsolt olvasásokat. A kihívás szövegében azt írtam, hogy „én és a könyv” linkeket kérek (olvasni és csillagozni kell). Ha most megengedem az én és a kihívás típusú teljesítést is, az szabálymódosításnak számít?

(ez itt a kihívás: link )

3 hozzászólás
Lahara IP>!
Súgunk!

(Van egy kihívás, ahol könyvtári olvasmányokat is kell hozni, a könyvtár mint lehetőség most nem igazán játszik.)

Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy a Project Gutenberg-en található könyvek mennyire számítanak legálisnak? Mert a MEK-es könyvek elfogadottak a kihíváshoz (meg úgy egyáltalán), azt tudom, de szívesen olvasnék angolul is, csak érdekel, hogy hivatalosan elfogadott-e.

Egyébként ugyanitt, már évek óta böki a csőröm, hogy egy bizonyos kanadai fórumra felrakott könyvek mennyire legálisak. (Ésszerű okok miatt nem nevezem meg a fórumot.)

6 hozzászólás
Irasalgor>!
Súgunk!

Sziasztok!

Van arra lehetőség, hogy molyon mondjuk tömegesen jelöljünk ki könyveket, vagy kis négyzetek alapján többszörösen mozgassuk őket? Átköltöztem most anyáéktól és vittem egy nagy adag könyvet és mivel nem akarom egyenként odaírni, hogy hol található, gondoltam, hogy egy polcra teszem azokat, amiket elhoztam, de hát azokat is egyenként felvinni azért nagyon-nagyon sok munka lenne, mivel több száz tételről van szó. Van erre valami megoldás, vagy maradna a hosszabb módszer?

9 hozzászólás