!

Súgunk! zóna

Szürke_Medve P>!
Súgunk!

Sziasztok. Meg lehet tudni valahol, hogy mennyi a könyvértékelések átlaga a molyon? Mitől átlag alatti egy könyv a molyok szerint, és hány százaléktól átlag feletti.

2 hozzászólás
Lione >!
Súgunk!

Sziasztok, eladó könyvpéldányhoz fűzött megjegyzést szeretnék módosítani. A mellékelt képen bordóval jelöltem, hogy melyiket, de sajnos nem találom, hogy tudom módosítani. Pedig fontos lenne, mert már nem érvényes az az átvételi lehetőség, amit ott írtam, így viszont félreértés keletkezik miatta… Csak a sárga színű megjegyzést és a „plusz információ” nevű mezőt találtam meg… Tudtok segíteni? Köszi! :)
http://kepkezelo.com/images/0qd4wgfbz9q7wrhanh62.png

2 hozzászólás
tamachan >!
Súgunk!

Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a kitüntetéseket egy kihíváshoz hogyan lehet átvenni. Küldik nekem vagy nekem kéne valamire kattintanom?

4 hozzászólás
kovikinga99>!
Súgunk!

Sziasztok!
Lehet, csak én vagyok nagyon vak, de az új funkcióval szeretném a kihívásokhoz hozzácsatolni a könyveket és azoknál a könyveknél, amiket már elolvastam (azaz nem akkor társítom, amikor olvasom) sehol nem találok olyan lehetőséget, hogy kihíváshoz csatoljam. Ez fordítva is így van, a kihívásnál se találok olyat, hogy könyvet társítsak hozzá. Szóval.. Hol nem vettem észre ezt a funkciót?
Köszi előre is :D

7 hozzászólás
Siriane P>!
Súgunk!

Sziasztok!
Az új kihíváshoz könyvcsatolás opciónál van valahol plusz megjegyzés rovat a könyveknél, kihívásnál, amit esetleg nem vettem észre?
Arra gondolok, hogyha pl X különböző címkéhez kell olvasni, akkor hozzácsatolom a könyveket, oké, de attól még nem látszik, hogy melyiket milyen okból csatoltam, ugyanúgy ki kell gyűjteni hozzászólásba is.
Idézetkeresésnél, szókeresésnél ugyanígy, a könyveket nem elég a kihívásoz csatolni.
Van ezekre valamilyen plusz megjegyzésrovat, amit nem vettem eddig észre, vagy az ilyen jellegű kihívásokra (egyelőre? :) ) haszontalan ez az új opció?

2 hozzászólás
Dorka_9 P>!
Súgunk!

Sziasztok!
Van egy örökbefogadott kihívásom link amihez kapcsolódóan kaptam egy kérdést: Lehet-e PDF-ben olvasni? A szabályzat nem tér ki PDF-re. Nem szeretnék rossz kihívásgazda lenni, ezért inkább biztosra megyek.
Előre is köszönöm a segítséget!

8 hozzászólás
Hirdetés
havaska >!
Súgunk!

Sziasztok,

Lehet, hogy ez egy nagyon megkesett kerdes… de… egy probat meger…

Regebben lehetoseg volt ugy szurni az olvasmanylistarol, hogy az olvasott konyveken levo cimkek megjelentek egy legordulo listan.
Most ezt mar nem talalom…
(Van par kihivas, ahol ez a funkico nagyon hasznos volt… foleg, mikor kb. 50 konyv kell kulonbozo cimkekkel a kihivas teljesitesehez…)

Ha ez nincs meg, akkor hol talalhato az osszes cimke listaja?

Koszonom a segitseget,

5 hozzászólás
moncsicsi83>!
Súgunk!

Sziasztok, lehet rossz helyre írok, de egy próbát megér.
Most már jó pár hete vannak frisseim olyan zónából amit nem figyelek (nem is tudtam róla hogy létezik) és olyan emberektől,akiket nem figyelek, szintén nem ismerek. Hogy lehet beállítani, hogy ne jelenjenek meg frissben? Ritkábban vagyok molyon, és így nagyon meg tudnak szaporodni a frissek.

Köszönöm

5 hozzászólás
atomarcú >!
Súgunk!

Sziasztok!
Van egy-egy hibajavításom és hibajelzésem, ami időközben okafogyottá vált. Hogyan lehetne ezeket visszavonni vagy törölni? Előre is kösz a választ.

kovikinga99>!
Súgunk!

Sziasztok!
Nem tudom, ilyen esetben hova kellene írnom, vagy mit kellene csinálnom, ezért hozom ezt az infót ide..:D
A címkéket böngészve találtam egy olyat, hogy „oszták szerző”. Gondolom csak elírás, de így most ugye külön címkeként van fent.

4 hozzászólás