!

Stephen King zóna

>!
Scarlet_Rose P
Stephen King

„Az álszerénység majdnem akkora bűn, mint a gőg.”

>!
Szentinel
Stephen King

Sam Strike fogja játszani a tinédzser Rolandot. A fiatal színész eddig leginkább ifjúsági vígjátékokban tűnt fel, de azért a horror sem idegen számára. Ő játszotta Bőrpofát a 2017-es filmben, és a George R. R. Martin Éjvadászok című kisregényéből forgatott SyFy sorozatban is fontos szerepet játszik. Emellett fontos még megemlíteni Jasper Pääkkönen nevét, akire a Feketébe Öltözött Embert osztották. A finn színész a Vikingekből lehet ismerős, ahol Halfdant alakította, a Csuklyásokban pedig Felix Kendricksont. Kíváncsi vagyok, ki lesz Susan Delgado.

https://deadline.com/2019/03/the-dark-tower-sam-strike-…

Kapcsolódó könyvek: Stephen King: A Setét Torony – Varázsló és üveg

Stephen King: A Setét Torony – Varázsló és üveg
>!
sz_tundii
Stephen King

Sziasztok!
Eladnám a Csipkerózsikák című könyvet, sokadik nekifutásra sem fogott meg =/ Budapesten személyesen átvehető, postázok is a vevő költségére! :) 4000 Ftra gondoltam, a könyv kiváló állapotban van, kérésre szívesen küldök képet is! :)

Kapcsolódó könyvek: Stephen King – Owen King: Csipkerózsikák

Stephen King – Owen King: Csipkerózsikák
>!
Gothic01
Stephen King

Sziasztok!

Az elhúzódó olvasási és értékelési idő miatt mostanság legfőképpen csak a blog Top 5 Wednesday rovatát tartottam napra készen, viszont ma este megtörve a jeget, felrázom a blog fő témájának, az értékeléseknek fenntartott részleget is. A horror nagy mesterének, Stephen Kingnek a tollából származó, fenomenális atmoszférával és feszültségmérővel dolgozó, 1001 könyv listán is méltán helyet kapó, klasszikus rémtörténetéről, az A ragyogásról érkeztem beszámolóval. Véleményem szerint mindenféle elfogulatlanság nélkül nevezhető a kötet a kísértetsztorik Jimi Hendrixének, annak a mércének, amelyet a műfaj történeteinek meg kell ugraniuk, ha emlékezeteset akarnak mutatni, mégsem vádolható azzal, hogy az előre lefektetett sablonokból építkezik. Készüljetek a vakációra a Panoráma hotelban, készüljetek az őrületre! ;)

„Még szerencse, hogy ha feltételezzük, minden író is ragyog valamelyest, Stephen King képzelőereje és a hozzá járuló megvalósító készsége akkor is külön, vakító glóriával árasztja a fényt. Ennél fogva a Panoráma több millió kilométeres távlatból is megbabonázza, megszállottá és távozásra képtelenné teszi potenciális vendégeinek egy elit rétegét, az olvasókat, méghozzá azokat a kellemetlen mellékhatásokat nélkülözve, amik a Torrance családot sújtották. Az üzlet kifizetődő; piszkosul jól szórakozik a szálloda, piszkosul jól szórakozik az olvasó.”

Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2019/03/stephen-king…

Kapcsolódó könyvek: Stephen King: A ragyogás

Stephen King: A ragyogás
>!
Bertram100
Stephen King

Sziasztok, remélem, ez nem ütközik semmilyen szabályzatba, ha igen, kérlek, töröljétek, köszönöm!
Eladó Stephen King: 11.22.63 PLAKÁT (ÚJ)

A FOX tv-sorozatának reklámja, feltekert, hibáltan állapotban. Már csak 1 db van belőle! kb. 48x68cm. 1500 Ft, Bp-i személyes átvétel. Szívesen küldök e-mailben képet: bertram1@citromail.hu

Hirdetés
>!
Amnó
Stephen King

Sziasztok! :)
Eladóvá vált ez a csodás kis ritkaság, ami egyben egy csodás kis kedvenc is!

//

A boritón pici esztétikai hiba.
Ezt leszámitva kifogástalan! :)

i.á.: 6.000 –,
https://moly.hu/magankonyvtar/4498789

Kapcsolódó könyvek: Stephen King: Minden haláli

Stephen King: Minden haláli
>!
Cinca
Stephen King

Sziasztok :)
Van pár eladó magyar, angol és német nyelvű King könyvem, akit valamelyik érdekelne az nyugodtan írjon privátban :)
https://moly.hu/polcok/elado-cserelheto-konyvek-23

Kapcsolódó könyvek: Stephen King: Bilincsben · Stephen King: Just After Sunset · Stephen King: Das Mädchen · Stephen King: Schlaflos · Stephen King: Joyland (német)

Stephen King: Bilincsben
Stephen King: Just After Sunset
Stephen King: Das Mädchen
Stephen King: Schlaflos
Stephen King: Joyland (német)
2 hozzászólás
>!
tifil
Stephen King

Sziasztok kingiánusok, kingisták!
Lesz Bp-en egy vetélkedő, kizárólag Stephen Kingre vonatkozó kérdésekkel. Hatfős csapatok indulhatnak. Én biztos ott leszek, van-e kedve valakinek csatlakozni hozzám?
A dátum: március 24., vasárnap, 18.00.

Van még hely, írjon, akit érdekel!