!

Star Wars zóna

>!
Saille P
Star Wars

Végre megtudhatjuk, hogyan is készíthetünk kéktejet – vagy bármi mást a galaxisból! :)

(kedvencem, mikor a tatuini palacsinta mellett egy fénykard markolata hever a képen :D de amúgyis annyira szórakoztató az egész kötet!)

Kapcsolódó könyvek: Thibaud Villanova: Star Wars: Kantin – 40 recept a messzi-messzi galaxisból

Thibaud Villanova: Star Wars: Kantin – 40 recept a messzi-messzi galaxisból
12 hozzászólás
>!
PAVideoStudio P
Star Wars

A korábbi Han Solo körözési plakáttal (https://moly.hu/karcok/1172365) együtt ezt is szuvenírként kaptam. Sztem ötletes. :)

7 hozzászólás
>!
Hippoforaccus P
Star Wars

Több év után végre sikerült megszereznem a csatolt könyvet, erre kapom az e-mail-t, hogy a vaterára is feldobtak egyet…

Kapcsolódó könyvek: Tracey West: Star Wars: A klónok háborúja – Az elveszett légió

Tracey West: Star Wars: A klónok háborúja – Az elveszett légió
2 hozzászólás
>!
Roboraptor U
Star Wars

"Charles Soule írása azonban olyan tartalmas és érdekes, hogy a képregény komoly fordulatok és izgalmak híján is meg tudja fogni az olvasóját.

A Vader és Palpatine között lezajlott párbeszédek zseniálisak. Soule-nak sikerül tökéletesen eltalálnia a Császár stílusát: itt is pont ugyanannak a joviális, bölcs öregembernek tűnik, akinek az előzménytrilógiában mutatta magát, ugyanakkor a kijelentéseiben azért megmutatkozik az igazi énje. Miközben már elkezdi bevezetni tanítványát a Sötét Oldal filozófiájába, még mindig úgy beszél vele, ahogyan egészen gyermekkorától kezdve. Sokszor még az olvasó is hajlamos elhinni, hogy Palpatine tényleg a barátjának, és nem csak egy eszköznek tartja Vadert. Az idős mester tanításaiból kirajzolódó Sith gondolkodásmód pedig segít, hogy jobban megértsük, mi mozgatja ezeket a karaktereket – kifejezetten érdekes például a logika, amellyel az Uralkodó meggyőzi tanítványát, hogy miért jó neki Padmé halála."

– írja Benedek a nem rég megjelent új Star Wars képregényről, a Birodalmi gépezetről. Hogy a remek karakterábrázoláson túl miért érdemes elolvasni a művet, arról a lenti cikkben mesél többet szerzőnk.

https://roboraptor.24.hu/2018/10/15/vader-a-voros-fenyk…

A képregényt köszönjük a @Szukits-nak.

Kapcsolódó könyvek: Charles Soule: Star Wars: Darth Vader, a Sith sötét nagyura 1. – Birodalmi gépezet

Charles Soule: Star Wars: Darth Vader, a Sith sötét nagyura 1. – Birodalmi gépezet

Kapcsolódó alkotók: Charles Soule

Hirdetés
>!
CaptainV P
Star Wars

Most válasszak egy filmet, ami a jövőben játszódik, vagy válasszak egy filmet, ami RÉGES-RÉGEN, egy messzi-messzi galaxisban játszódik? (fail no. 1.)
Most ha rányomok a RÉGES-RÉGEN, egy messzi-messzi galaxisban játszódó filmre, akkor mit választottam, az Ébredő Erőt (kép) vagy Az utolsó jediket (cím)? (fail no. 2.)
Hát teljesen megizzaszt itt a Buzzfeed ezzel a Mi lenne a foglalkozásod egy disztópikus világban? teszttel. (fail no. 3.)
A fail no. 4. meg az, hogy nem találtam jobb időtöltést a Buzzfeednél…

1 hozzászólás
>!
Kopaszkutya84
Star Wars

A Marvel Comics kirúgta Chuck Wendiget. A jövőre induló Shadow of Vader képregénysorozatot írta volna, aminek az első három részével már el is készült. Nem tudni egyelőre mi lesz a képregény további sorsa.

https://twitter.com/chuckwendig/status/1050822080130895878…

Kapcsolódó alkotók: Chuck Wendig

35 hozzászólás
>!
Darth_Revan
Star Wars

Eddig megjelent Legendák.. A kiadó idén és jövőre még tudja garantálni., hogy kaphatóak lesznek. A közelmúltban sikerült kieszközölni a hosszabbítást 2019-re. Valószínűleg újabb hosszabbításokkal is próbálkoznak majd a jövőben, de jelenleg csak az idei és a következő év a biztos.

Még meg sem jelent Legendák. Itt nem is a Legendákkal van baj, hanem azzal, hogy csak 2012 utáni megjelenésekre lehet szerződni. A Disney-Lucasfilmnek és a Del Rey Random House-nak meg kell egyezniük a 2013 előtti címek értékesítési jogairól. Ha ez változik akkor jöhetnek csak 2012 előtti címek. A 2013–2014-es Legendák felhozatalból már minden megjelent, kivéve a Crucible-t, de arra önállóan nem fognak szerződni, mivel nem olvasható önállóan. Ha folytatódnak a 2013 előtti címek, akkor valószínűleg új, magyarul még meg sem jelent kötetek a legesélyesebbek.

Sa jnálom, az utóbbi időben nem sok időm volt minden általam látogatott fórumra felmenni. Augusztusban édesanyám kórházba került, szeptember elején pedig elhunyt. Remélem a fentebbi infók kielégítik a kíváncsiságot. A kánon regényekről nem számolok be. Minden felnőtt és fiatal felnőtt regény meg fog jelenni idővel. A Most Wanted valószínűleg átcsúszik 2019. első negyedévére.

6 hozzászólás
>!
luke19
Star Wars

Olvasom a könyvet, és felfedeztem egy kis idővonalbeli bakit benne. A jelenben játszódó történet YU 7-ben játszódik, mert a kis Ben Solo 2 éves, plusz két évvel vagyunk a Jakkui csata után. Van egy múltbéli Lando szál is, ami elvileg a jelenhez képest 15 évvel játszódik korábban, ez viszont YE 8, amikor már L-3 megsemmisült (ő is szerepel itt..), és a Falcont Han már elnyerte tőle (a Falconon utaznak Landoék..). A Solo film pedig YE 13-10 között játszódik.

Kapcsolódó könyvek: Daniel José Older: A végső dobás

Daniel José Older: A végső dobás
1 hozzászólás