!

Star Wars zóna

>!
PAVideoStudio
Star Wars

Sziasztok!

Január 31-ig lehet jelentkezni a következő éves Star Wars-kihívásra. Most is szőrös szívű leszek, és nem hosszabbítok jelentkezési határidőt, hogy a legmerészebbek klubjának mondhassuk magunkat. :D Ezért kérek mindenkit, akit megjelöltem a korábbi évek jelentkezői közül, akkor is jelezzen vissza, ha nem kíván részt venni a kihíváson. Új versenyzők is nevezhetnek. Tipp: Jelentkezz, és ha nem sikerül elolvasni mindent, lejelentkezel év közben.
https://moly.hu/kihivasok/star-wars-2019

@aniko_22, @Briggan, @Csokky, @Dawnofmyth, @Deziréé, @Eszchan, @Fekete_Tímea, @GitarGavaller, @Kiss_Melinda_Éva, @Kopaszkutya84, @lustica, @Marioklesz, @Moyandra, @Naniii, @Nightmare, @Niki1103, @mcborzaska, @PandaSára, @Polyák_Margit, @Razor, @Saille, @Saku28, @Somogyip, @szbogi, @Tom_mester, @Trillian26, @Vác_nembéli_István_fia_istván, @vivienlovesit, @Wargadli, @Xoxoribizli, @Zsuzsanna_Makai :

5 hozzászólás
>!
luke19
Star Wars

2019 nyarán jön az új Thrawn könyv, aminek címe Thrawn Treason lesz.
Borító:
https://pbs.twimg.com/media/DtrmGgIWsAAFiSb.jpg:large

A szinopszis:
“If I were to serve the Empire, you would command my allegiance.”

Such was the promise Grand Admiral Thrawn made to Emperor Palpatine at their first meeting. Since then, Thrawn has been one of the Empire’s most effective instruments, pursuing its enemies to the very edges of the known galaxy. But as keen a weapon as Thrawn has become, the Emperor dreams of something far more destructive.

Now, as Thrawn’s TIE defender program is halted in favor of Director Krennic’s secret Death Star project, he realizes that the balance of power in the Empire is measured by more than just military acumen or tactical efficiency. Even the greatest intellect can hardly compete with the power to annihilate entire planets.

As Thrawn works to secure his place in the Imperial hierarchy, his former protégé Eli Vanto returns with a dire warning about Thrawn’s homeworld. Thrawn’s mastery of strategy must guide him through an impossible choice: duty to the Chiss Ascendancy, or fealty to the Empire he has sworn to serve. Even if the right choice means committing treason.

3 hozzászólás
>!
elge76 P
Star Wars

Az Unreal 4-es motor ilyen grafikát tol ki valós időben, ami annyit jelent, hogy ma nézhetne így ki egy új Pod Racer játék.
https://www.youtube.com/watch…

Hirdetés
>!
Roboraptor U
Star Wars

Neked is Leia a kedvenc Disney hercegnőd? Még a 66-os parancs végrehajtása közben is a Hakuna Matatát dúdolod? Folyékonyan beszélsz Yodishul, de az erdei állatokkal is ugyanúgy szót értesz? Akkor ott a helyed a Roboraptor Nagy Star Wars-Disney Kvízén, ahol ugyan olyan jól kell ismerned a Jedi tanács tagjait, mint a Disney hercegnőket!

Bár közeledik a karácsony, idén nem érkezik a mozikba újabb Star Wars-film, ezért – a lelkünkben tátongó űrt kitöltendő – az idei év utolsó kvízének témájául a messzi messzi galaxist választottuk. Azonban, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolgotok, egybegyúrtuk a kérdéseket egy másik nagy és közkedvelt témával: a klasszikus Disney-rajzfilmekkel. Így elsősorban olyan csapatok jelentkezését várjuk, amelyek résztvevőinek tudása kiterjed nem csak a SW-kánonra, hanem a Disney klasszikusokra is. Vagy nevezzetek vegyes csapattal: hozzatok magatokkal Star Wars szakértőket, és hercegnőrajongókat is! Itt az alkalom, hogy egy tematikus kvízre elhívd a csajodat, vagy pasidat, mert valamelyik témakörben lehet, hogy éppen ő fog otthonosabban mozogni.

Mivel a kvíz eleve két nagy téma fúziójával jött létre, amelyek már önmagukban is kvázi fenomenálisan, majdnem kozmikusan szerteágazóak, ezért minden Expanded Universe, illetve Pixar kérdést igyekeztünk kerülni, hogy szűkítsük a kört, így ezekből nem kell felkészülnötök.

A részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott. Jelentkezési sorrendben regisztráljuk a csapatokat, ezért érdemes minél előbb jelezni a részvételi szándékot. Ezt az eseményhez kitett poszttal tudjátok megtenni, melyben szerepel a csapatnév, és a várható létszám. Kérünk minden csapatot, ha változás állna be a létszámban, várhatóan késtek, vagy esetleg mégsem tudtok eljönni, jelezzétek nekünk a jelentkezésetek alatt kommentben, vagy privát üzenetben!

Várunk benneteket idei utolsó kvízünkön trükkös kérdésekkel, és varázslatos nyereményekkel!

A kvíz helyszíne: One Beer, Budapest József körút 63.
2018. december 13., csütörtök
Kezdés: 19:30

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/2136442113276162/

26 hozzászólás
>!
lustica P
Star Wars

Sziasztok,
Az alábbi könyveket keresném, elsősorban ebook formátumban, de sehol nem találtam, megvehetőként sem:
Jason Fry – Darth Maul Shadow Conspiracy
The Clone Wars – Grievous Attacks, Bounty Hunter – Boba Fett, Defenders of the Republic, Warriors of the Deep.
Van esetleg valakinek ötlete? :)