!

Star Wars zóna

PAVideoStudio>!
Star Wars

Ebben a karcban csatolva kerülnek összegyűjtésre a Legendák csíkkal/felirattal megjelent Star Wars-regények, mivel van több olyan könyv is, amit eredetileg csík/felirat nélkül jelentetett meg magyar nyelven a Szukits Könyvkiadó Kft, de aztán csíkkal/felirattal is megjelentek (vagyis ugyanabból a regényből van csík nélküli és feliratos példány is).

A következő kötetek eredetileg csík nélkül jelentek meg a Szukitsnál, később pedig Legendák feliratos borítóval is:
John Jackson Miller: Kóbor lovag
James Luceno: A gonosz útvesztője
James Luceno: Sötét nagyúr
Timothy Zahn: A Birodalom örökösei
Timothy Zahn: Sötét erők ébredése
Timothy Zahn: Az utolsó parancs
Kevin J. Anderson: Új rend
Kevin J. Anderson: Sötét oldal
Kevin J. Anderson: Az Erő bajnokai
Timothy Zahn: Kirajzás
Timothy Zahn: A túlélők keresése
Paul S. Kemp: Áramlatok
Timothy Zahn: Gazfickók

A Szukitsnál Legendák csíkkal jelentek meg, de korábban a Lap-ics/Aquila kiadta őket felirat nélkül.
K. W. Jeter: A mandalori páncél
Greg Bear: Az álmok bolygója
Michael Reaves: Darth Maul: A vadászó árnyék

Érdekesség: az első Legendák csíkkal megjelent regény a Kenobi volt (viszont a kiadó honlapján ez nem látszott), a honlapon először Az elveszett Sith törzs esetében láthattuk a csíkot.

Kérem, hogy aki még tud olyan regényről, ami eredetileg nem, de később kapott csíkot, és fényképpel alá is tudja támasztani, kommentben jelezze, és csatolom a karchoz.

off

Kapcsolódó könyvek: Timothy Zahn: Az utolsó parancs · Kevin J. Anderson: Sötét oldal · Kevin J. Anderson: Új rend · James Luceno: A gonosz útvesztője · Timothy Zahn: Sötét erők ébredése · James Luceno: Sötét nagyúr · Kevin J. Anderson: Az Erő bajnokai · Timothy Zahn: Kirajzás · Greg Bear: Az álmok bolygója · Timothy Zahn: A túlélők keresése · Timothy Zahn: A Birodalom örökösei · K. W. Jeter: A mandalori páncél · Michael Reaves: Darth Maul: A vadászó árnyék · Paul S. Kemp: Áramlatok · John Jackson Miller: Kóbor lovag · Timothy Zahn: Gazfickók · John Jackson Miller: Kenobi · John Jackson Miller: Az elveszett Sith törzs · Drew Karpyshyn: Megsemmisítés · Martha Wells: Pengeélen · Steven Barnes: A Cestus csapda · James S. A. Corey: Tolvajbecsület · Matthew Stover: Töréspont · Tim Lebbon: Távoli csillagok · Joe Schreiber: Halálvilág · Alan Dean Foster: A közelgő vihar · Karen Traviss: Életre-halálra · Troy Denning: A Tatuin szelleme · Michael Reaves – Steve Perry: MedStar I: Harctéri sebészek · David Sherman – Dan Cragg: Jedi próba · Michael Reaves – Steve Perry: MedStar II: Jedi gyógyító · K. W. Jeter: Boba Fett kelepcéje · Karen Miller: Árnyak közt · Michael Reaves: A Jedik alkonya · Michael Reaves: Az árnyak utcája · Karen Miller: Ostrom · K. W. Jeter: Értékes zsákmány · Michael Reaves: Az Erő mintázatai · Michael Reaves – Maya Kaathryn Bohnhoff: Az utolsó lovag

Timothy Zahn: Az utolsó parancs
Kevin J. Anderson: Sötét oldal
Kevin J. Anderson: Új rend
James Luceno: A gonosz útvesztője
Timothy Zahn: Sötét erők ébredése
James Luceno: Sötét nagyúr
Kevin J. Anderson: Az Erő bajnokai
Timothy Zahn: Kirajzás
Greg Bear: Az álmok bolygója
Timothy Zahn: A túlélők keresése
Timothy Zahn: A Birodalom örökösei
K. W. Jeter: A mandalori páncél
Michael Reaves: Darth Maul: A vadászó árnyék
Paul S. Kemp: Áramlatok
John Jackson Miller: Kóbor lovag
Timothy Zahn: Gazfickók
John Jackson Miller: Kenobi
John Jackson Miller: Az elveszett Sith törzs
Drew Karpyshyn: Megsemmisítés
Martha Wells: Pengeélen
Steven Barnes: A Cestus csapda
James S. A. Corey: Tolvajbecsület
Matthew Stover: Töréspont
Tim Lebbon: Távoli csillagok
Joe Schreiber: Halálvilág
Alan Dean Foster: A közelgő vihar
Karen Traviss: Életre-halálra
Troy Denning: A Tatuin szelleme
Michael Reaves – Steve Perry: MedStar I: Harctéri sebészek
David Sherman – Dan Cragg: Jedi próba
Michael Reaves – Steve Perry: MedStar II: Jedi gyógyító
K. W. Jeter: Boba Fett kelepcéje
Karen Miller: Árnyak közt
Michael Reaves: A Jedik alkonya
Michael Reaves: Az árnyak utcája
Karen Miller: Ostrom
K. W. Jeter: Értékes zsákmány
Michael Reaves: Az Erő mintázatai
Michael Reaves – Maya Kaathryn Bohnhoff: Az utolsó lovag
11 hozzászólás
Darth_Revan>!
Star Wars

Októberben a The High Republic-nak lesz önálló panelje. Remélem felfednek újabb könyveket és képregényeket. És jó lenne, ha lehullana a lepel az egyik további elllenséges frakcióról. (korábban csak a nihileket fedték fel) Remélem leleplezik a drengireket.

Charles Soule a The High Repubilicról:

" – A Light of the Jedi -ról: Ez egy katasztrófafilm, egy rejtély, egy verseny az idővel típusú, csapat küldetésen történet.

– A története lesz az első, amely bevezeti majd a Star Wars fanokat egy új korszakba. Ezt a korszakot már évek óta tervezték, voltak elhintve dolgok a karakterekről vagy éppen a Galaxis helyzetéről.

– Megtisztelve érzi magát, hogy ő indíthatja el ezt a korszakot. Komolyan veszi a munkáját.

– A The High Republic mint ismeretes, a Skywalker Ranchon született meg 5 író, a Lucasfilm Story Group és a szerkesztők által.

– Úgy alkották meg az érát, hogy mindenkinek szóljon – akik csak „átlagfanok” vagy éppen tudják, hogy kicsoda Ziro.

– Amikor a karakterekről, járművekről vagy éppen teremtményekről volt szó, mindenkinek szállt a fantáziája.

– Voltak más ötleteik is, de azokat elraktározták egy jövőbeni projekt részeként – legyen szó a The High Republicról vagy valami másról.

– Kezdésként az volt a kérdés számukra: „Ki mit szeretne látni a Star Warsban?”.

– Az első nap után hamar eljutottak oda, hogy a saját kis birodalmukat építhették. Idő előtt felépítették a korszak történelmét és ebbe szőtték bele a történeteiket.

– A Light of the Jedi felépítése hasonlóan működik, mint pl. a TESB története: ott felbontod a szálakat és bár nincs nagyon értelme, mégis működik. Itt is hasonló a helyzet. Rugalmas a története.

– Az elsődleges koncept a THR -al kapcsolatban az volt, hogy különböző kulcsesemények történnek egyidőben. Az első Halálcsillag felrobbanásához hasonlítja a dolgot Charles, mondván, hogy mára már végtelen szemszögből megéltük az eseményt.

– A „Great Disaster” az egyik ilyen kulcsfontosságú esemény.

– A Light of the Jedi rengeteg fénykarddal való akcióval kecsegtet, de nem csak így lehet problémákat megoldani és néha még az Erőre sincsen szükség. Egy szlogen megy végig az egész könyv során: „Mi vagyunk a Köztársaság.”

– Még csak a felszínt kapargatták az elmúlt hónapokban. Még nem nagyon beszéltek a nihilekről. A SW gonoszai mindig lojálisak voltak az ideológiájukhoz – a nihilek nem ilyenek, ők elvesznek mindent, amit akarnak és elpusztítanak mindenkit, aki az útjukba kerül.

– A nihilek egyedi képességekkel rendelkeznek így válva nagyon erős és nagyon veszélyes ellenfelekké.

– A „kalózoknak” van egy mély és részletes történetük, amely ellesz magyarázva, ahogy haladunk előre.

– Az egész sztori a Light of the Jedi -al történik, illetve a történet nem kicsi, hatalmas a tét, az író alig várja, hogy elkezdődjön az új korszak. "

Asgard47>!
Star Wars

Az előbb olvastam a Port.hu-n, hogy ma hatvankilenc éves Mark Hamill. A cikkben végre találkoztam egy régi, halvány, vele kapcsolatos filmemlékkel. Ez pedig A pusztító szél harcosai. A cikk szerint egy látványos, de zavaros sci-fi filmje, ami rendesen megbukott, pedig tiszta Kiefer Sutherland imázst készített magának a siker érdekében. Az évek során többször eszembe jutott, de mindig csak rövid képek villantak be, valamilyen apokaliptikus, sivatagos környezettel és fura repülő szerkezetekkel. Most már legalább ez is megvan… Ő is azt a sorsot élte át, hogy rátalált egy irdatlan sikerszerep, ami letaglózta a lehetséges színészi pályafutását.

Razor P>!
Star Wars

Rajongói poszter többek közt a pletykált szereplőkkel.
Forrás: spoiler

1 hozzászólás
Razor P>!
Star Wars

Egy nagyon szépen összerakott videó, ahol Obi-Wan Egy új reménybeli „nosztalgiázós” jelenetét az előzménytrilógia vonatkozó részeivel egészítették ki:
https://www.youtube.com/watch…

2 hozzászólás
Razor P>!
Star Wars

A Vasemberes Facebook csoportban osztották meg ezt a videót. A DeAgostini Millennium Falconja optikailag nem is kicsit feltuningolva:
https://www.youtube.com/watch…

Hirdetés
pojDD>!
Star Wars

https://www.youtube.com/watch…

Érkezett egy rövidfilm az új SW játéhoz:
Star Wars: Squadrons – “Hunted” CG Short

1 hozzászólás
Razor P>!
Star Wars

Szukitsék dobtak egy kisebb Star Wars-os bombát, előjegyezhető lett a teljes, Crimson Empire-trilógiát tartalmazó kötet: https://www.szukits.hu/star-wars/9636-star-wars-a-vervo…

Kapcsolódó könyvek: Mike Richardson – Randy Stradley: Star Wars: A Vérvörös Birodalom

27 hozzászólás