!

Star Wars zóna

>!
Three
Star Wars

Star Wars Fans Put Up Billboards To Tell Lucasfilm They Want Legends
Ez olyan kedves, rajongók szeretnék, ha a Disney engedné folytatni a régi Expanded Universe történeteket.
Egy rossz szó sem esett a Disney trilógiáról a hirdetőtáblán! (*゜▽゜) ノノ゛☆
https://www.youtube.com/watch…

3 hozzászólás
>!
Darth_Revan
Star Wars

Már előjegyezhető Kevin Schinick: Az Erő nyomában című könyve.
És mostantól új rendszer jön. Először csak előjegyezni lehet a könyvre. Minél többen jegyzitek elő, annál hamarabb jön. Tehát akkor, ha összegyűlik a megfelelő számú előjegyzés, akkor nem tolják a jelenlegi dátumnál tovább. Ha nem gyűlik össze a megfelelő előjegyzési szám, akkor tolódni fog a megjelenés. Nem tudni mennyit tolódhat. Ha nagyon alacsony lesz az érdeklődés, akár hónapokkal is eltolhatják a megjelenést.

3 hozzászólás
>!
Regös_István
Star Wars

David Newman filmzeneszerzővel levelezek, aki a 9-szeres Oscar-díjas Alfred Newman zeneszerző (többek között a 20th Century Fox Stúdió fanfárjának írója) fia, Thomas Newman (A remény rabjai, Amerikai szépség, stb.) zeneszerző bátyja, és az Oscar-díjas Randy Newman (Toy Story, Szörny Rt., stb) zeneszerző unokatestvére. David Newman hegedűsként olyan filmek zenéjében játszik, mint az E.T., a Star Trek: A mozifilm vagy a Poltergeist. Emellett 110 filmnek írta a zenéjét, többek közt a Galaxy Questnek, a Jégkorszaknak, vagy az Anasztáziának. Kiváló karmester is, a világ legjobb zenekarait vezényli nagyszabású filmzenekoncerteken. Daviddel beszélgettem a Disney Star Warsról is. Mondjuk úgy, hogy a klasszikus trilógia a kedvence. :)

Hirdetés
>!
Regös_István
Star Wars

„They forgot to say "By the way, we shoved something under the camera to stop all those green reflections. You can't see it but don't walk into it.” If you're wondering, that's Don Bies, my ace team, too occupied controling R2 to shout STOP! Fortunately, I didn't damage the suit."
– Anthony Daniels
https://twitter.com/ADaniels3PO/status/1243186164514856960

>!
VidRaptor P
Star Wars

Valahol egy hozzászólásban olvastam, hogy a Fallen Orderre 5 év múlva majd mindenki úgy emlékszik vissza, mint a Star Wars főnixére, aki újjáélesztette a Lore/az SW világa iránti szenvedélyét. ÉN biztosan így fogok rá emlékezni.
A KOTOR óta nem volt olyan Star Wars játék (történet) amit igazán élveztem volna. Persze, fel lehet hozni a Force Unleashed-et, ami természetesen nagyon jó volt, de valahogy mégse tudnám összehasonlítani ezt a két karaktert. Órákig tudnék áradozni arról, hogy mi az ami ANNYIRA jó Cal Kestistben és a Fallen Orderben, de megkíméllek titeket, inkább csak megmutatom a zenét :D
https://www.youtube.com/watch…

8 hozzászólás