!

Star Wars zóna

>!
Razor SP
Star Wars

Szukitséknál előrendelhető a Bizonyos szemszögből antológia, ill. a Darth Maul és a Yoda titkos háborúja képregények. Feltöltés folyamatban. Lehet kívánságlistázni. :)

Kapcsolódó könyvek: Star Wars: Bizonyos szemszögből · Jason Aaron – Kelly Thompson: Star Wars 5. – Yoda titkos háborúja · Cullen Bunn – Chris Eliopoulos: Star Wars: Darth Maul

Star Wars: Bizonyos szemszögből
Jason Aaron – Kelly Thompson: Star Wars 5. – Yoda titkos háborúja
Cullen Bunn – Chris Eliopoulos: Star Wars: Darth Maul
12 hozzászólás
>!
Regös_István
Star Wars

Az is érdekes, hogy mennyire nem érdekel már senkit egy bizonyos George Lucas nevű úriember, aki mintha nem lett volna ott a világpremieren. Aki végül is csak kitalálta a teljes Star Wars univerzumot messzi-messzi galaxisostól, fényszablyástól, Erőstől, Millenium Falconostól. De ez valamiért nem nagyon tűnt föl senkinek. Senkit nem zavar, senkit nem érdekel, hogy Mr. Lucas ilyen vagy olyan okból el sem jött az új Star Wars film bemutatójára. És hogy a Disney erről egy szót sem ejt. Hogy mintha George Lucas nem is létezne már. Mert ő eladta ugyebár a Star Wars jogait, és innentől kezdve kit érdekel, menjen haza nyugdíjba a ranchára és nézze a szinguláris naplementéjét a millió hektáros birtokán és kussoljon.
Mert hogy senkit nem érdekel, hogy ő, a Csillagok háborúja megálmodója, akinek a klasszikus filmeket, és az előzménytrilógiát köszönhetjük, mit is gondol arról, mit művel a Disney a hagyatékával. Hogy bár ő még nagyon is él és aktív szerepet vállalt volna, vállalhatna, vállalhatott volna a Star Wars jelenében és jövőjében, nem teszi. És hogy ennek mi lehet az oka, és mi az üzenete az új Star Wars-filmek valódi minősége tekintetében. Mert mit is számít egy világ megalkotója. Csak a világ számít, és hogy minden decemberben legyen egy új filmbemutató. Szomorú.

15 hozzászólás
>!
elge76
Star Wars

Érdekes az is, hogy az előző rész 1 év után állt be az IMDB-n 8,2-es pontszámra, az új rész már most ennyi, pedig csak pár napja vetítik.

>!
elge76
Star Wars

Közben olvasgatva különböző fórumok, különböző véleményeit, megint az jön le, mint az előző résznél. A Disney a polkorrektség jegyében szinte mindent feláldozott, amitől Star Wars-nak volt nevezhető ez az univerzum, csak itt már mindent négyzetre emelve. Elsőre az jön le a véleményekből, hogy látványra elképesztő, de történetileg kőostoba egy film, teletömve tucatnyi érthetetlen jelenettel.

32 hozzászólás
Hirdetés
>!
elge76
Star Wars

Indexes „kritikák”.
Anno ezt írták a hetedik részről:
„Ez a legjobb Star Wars-film A Birodalom visszavág óta.”

Aztán később felnyílt a szemük:
„Aztán van a lónak a túlsó oldala, amikor a rendező inkább MINDENT beletesz a filmbe, csak hagyják békén a rajongók, és ebből lett Az ébredő Erő, amiben J. J. Abrams, a lens flare parádé felkent pápája a legkisebb ellenállás jegyében újraforgatta a Csillagok háborúját pár új főszereplővel és kétszer annyi vicces beszólással.”
(ezzel így egyet is értek, amellett, hogy csapnivalóan rossz film.)

És akkor most a nyolcadik részről:
„Az utolsó Jedik valóban a legjobb Star Wars-film A Birodalom visszavág óta.”

Priceless.

12 hozzászólás
>!
mézesmogyifelhő P
Star Wars

Yodás hópehely :) (szebb lenne ha nem lettem volna lusta kimenni a tapétavágóért)

2 hozzászólás
>!
Spekulatív_Zóna U
Star Wars

Spoilermentes gondolataim Az utolsó Jedik kapcsán: az űrben is ható gravitációtól az akciódús klausztrofóbiáig.

https://spekulativzona.blogspot.hu/2017/12/star-wars-az…

4 hozzászólás