!

Star Wars zóna

>!
Risa
Star Wars

Már kezdtem hiányolni! :D

Tájékoztatás előrendelt könyv megjelenési dátumának változásáról.
Az Ön által megrendelt Star Wars: Obi-van és Anakin + Han Solo (képregény) termék várható megjelenési ideje 2018.08.29-ra tolódott. Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért.

Értem én, értem én, hogy gondok vannak; persze, hol nincsenek. De már úgy reménykedtem, hogy nem lesz most semmi gond. :/

3 hozzászólás
>!
kstimi P
Star Wars

"Elolvastam a szövegemet, és nem tűnt meggyőzőnek. A legelső forgatási napomon volt egy jelenetem Peter Cushinggal, aki Wilhuff Tarkin kormányzó szerepét játszotta. Ez az a jelenet, amikor azt kellett mondanom: „Tarkin kormányzó, tudhattam volna, hogy maga tartja pórázon Vadert. Megcsapta az orromat a bűze, amikor a fedélzetre hoztak.”
Ugyan ki beszél így? Utoljára talán 17. századi kalózok szólaltak meg ilyen nyelvezettel. Ránéztem a szövegre, és arra gondoltam, jobban hangzana másképpen: „Hé, Tarkin kormányzó! Tudtam, hogy itt találom. Amikor a hajó fedélzetére léptem, arra gondoltam, te úristen, mi ez a bűz? Csak Tarkin kormányzó lehet. Mindenki tudja, hogy annak a fickónak olyan szaga van, mint a sajtnak, amit valaki hét hét után talált meg az autójában!” Így is mondtam. Inkább gúnyosan, mint felindultan. Vakmerően, mint egy igazi ember, de nem nagyon komolyan. Ironikusan. Mint egy pimasz Long Island-i fruska, aki nem fél senkitől és semmitől.
Ekkor történt, hogy George azon kívül is adott nekem rendezői utasítást, hogy „gyorsabban” vagy hogy „nagyobb lendülettel”. Félrevont, és nagyon komoly hangon azt mondta:
– Ez nagyon fontos Leia hercegnőnek. Rendkívül fontos. A bolygóját éppen fel akarják robbantani ezek az alakok. Ez azt jelenti, hogy minden, amit ismer, örökre eltűnik. Tehát nagyon felindult vagy. Leia hercegnő nagyon felindult.
Nagyon figyeltem arra, amit mondott, mert nekem volt a legkomolyabb szövegem, és addig nem tudtam, hogy komolyan kell-e azt előadnom. Ha nézitek a filmet, akkor érzékelhetitek, hogy a nagyon felindult hangomnak van egy kis brit akcentusa, a nem felindult viszont nem annyira brites hangzású."
|CarrieFisher |StarWars

Kapcsolódó könyvek: Carrie Fisher: A hercegnő naplója

Carrie Fisher: A hercegnő naplója

Kapcsolódó alkotók: Carrie Fisher · George Lucas

>!
Asgard47
Star Wars

Éppen a Klónok háborúja rajzfilmet nézem. Ismét elbűvöl a Tatuin rendszer. Két nap és három hold… Kàpràzatos gravitációs anomáliákat kínál, és sima sivatagi életforma…☺

>!
kstimi P
Star Wars

„Az elején, amikor a Star Wars valódi jelenség lett, egyikünk sem tudta, hogyan kell híresnek lennie (Harrison és Mark talán tudta, de ha tudták is, e tudásukat nem osztották meg velem). Ilyen tanfolyamot nem tartottak a Berlitz-iskolákban, és nem volt kézikönyvünk, amiből tanácsokat kaphattunk volna arra nézve, hogyan kell zökkenőmentesen levezényelni az átmeneti állapotot. […] Ráadásul a Star Wars révén szerzett hírnév azt jelentette, hogy Leia hercegnő híres, nem pedig Carrie Fisher. Persze Leia hercegnő egészen véletlenül úgy nézett ki, mint Carrie Fisher, csak nem volt olyan idétlen a haja, ráadásul a kevésbé feltűnő haj a sajátom volt. Azt hiszem, a hírnév tényleg több örömmel jár, ha az ember személyének szól, és kevesebbel, ha csak megjegyzi valaki: milyen klassz, hogy hasonlítasz egy Star Wars-szereplőre. Ne értsetek félre, még most is élvezem. Vagy értsetek félre. Úgysem tehetek semmit ellene.”
|StarWars |CarrieFisher

Kapcsolódó könyvek: Carrie Fisher: A hercegnő naplója

Carrie Fisher: A hercegnő naplója

Kapcsolódó alkotók: Carrie Fisher

4 hozzászólás
>!
D_Daniella
Star Wars

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy valahol lehet kapni az új kiadású star Wars könyveket díszdobozban?

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Saille P
Star Wars

Sziasztok, a Solo c. film megjelenik könyvben is vajon?

4 hozzászólás
>!
Razor SMP
Star Wars

2015. december 18-án ezt írta az újság a horoszkópomként. Valahonnan ismerős volt a szöveg… (Égi jel lehetett, mert rá három napra mentünk megnézni a VII. részt.)

22 hozzászólás
>!
Razor SMP
Star Wars

Szeptemberben, a 31. számmal véget ér a Poe Dameron képregénysorozat. (Mivel a történet beérte a filmeket, ez annyira nem meglepő.)

1 hozzászólás
>!
Ebe_Endocott 
Star Wars

Sziasztok,

egy kevés figyelmet kapó trilógiáról szóló vagy csak simán rovarlényes kihívásom, csatlakozzatok bátran, h van kedvetek :)

https://moly.hu/kihivasok/star-wars-sotet-feszek-trilogia-vagy-egyeb-rondasagok

Kapcsolódó könyvek: Troy Denning: The Joiner King · Troy Denning: The Unseen Queen · Troy Denning: The Swarm War

Troy Denning: The Joiner King
Troy Denning: The Unseen Queen
Troy Denning: The Swarm War