!

Rukkola zóna

>!
A_Varázsló
Rukkola

Van valakinek esetleg fizikával/ matematikával/ történelemmel kapcsolatos könyve?

Olyan, amelyet elcserélne rukkolán?
Stephen King: A mobil c. könyve, bármilyenállapotban!?

Köszönöm! :)

Kapcsolódó könyvek: Stephen King: A mobil

Stephen King: A mobil

Kapcsolódó alkotók: Stephen King

>!
psvianne
Rukkola

Sziasztok!
Prerukkon egy Szabó Magda novelláskötet, használt (1970-es Magvető kiadás), de jó állapotú, egyben van, az elején cuki beírással ("Sok-sok szeretettel Nagymamának Irénkétől."), képet küldök kérésre.
https://rukkola.hu/konyvek/11172-okut

Kapcsolódó könyvek: Szabó Magda: Ókút

Szabó Magda: Ókút
>!
konyvolvaso 
Rukkola

Sziasztok!
Értékelés témában füstölgök.
Így segítsek a rukkolónak csökkenteni a költséget. :(
Amiket a rukkoló megadott átvételi helyeket egyik sem volt kedvenc, de a postázást úgy tudom kötelezően meg kell adni. Ez alapján a postázást választottam ki de jeleztem, hogy van olyan happont ahová szoktam járni.
Erre kijelentette hogy ő már pedig leadja x happonton amit nem kértem. Ezt nem fogadtam el és kértem legyen inkább posta. Majd kijelentette végül, hogy akkor leadta mégis csak az általam megjelölt happonton. Az értekéles ezek után oké lett.
Kérdem én most adjak meg egy postafiók számot vagy vidéki címet, hogy úgy tudjam feltuntetni magam hogy semmilyen happont nincs a kozelben?

12 hozzászólás
>!
Kicc22
Rukkola

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Ti mit tapasztaltok mostanában:
Foglalkozik a Rukkola még a feltöltött HD borítókkal, vagy teljesen felesleges ezzel időt tölteni, mert már senki nem ellenőrzi őket? Régen pikk-pakk megvolt az ellenőrzés, most viszont bőven átléptük az ígért 72 órát, és kezdem úgy érezni, hogy a semmire várok.
Volt valaki, akinek mostanában fogadtak el borítót? Vagy akár valaki, akinek utasítottak el nemrégiben? Tulajdonképpen az érdekel, hogy törődik-e még ezekkel bárki, vagy hagyjam a csudába?
Köszönöm. :)

4 hozzászólás
>!
konyvolvaso 
Rukkola

Meglepődve és örömmel tapasztaltam ma a belépéskor.
2000 napja velünk van :)
272 pontom van

9 hozzászólás
Hirdetés
>!
Molnár_Gyula
Rukkola

Ma vettem át az első könyvet, melyet nem pontokért happoltam, hanem kifizettem a Rukkolán. Emiatt elgondolkodtam valamin.

Lett volna még rá elkölthető pontom, viszont a rendszer által felkínált ár az azonnali happolásért rendkívül kedvező volt. Így inkább a fizetős módot választottam, ezzel a rukkoló megkapta az elvárt pontjait, a Rukkola pedig egy kevés bevételt. Így azonban az történt, hogy a rendszerben lévő pontok összesített száma nőtt, miközben én továbbra is tudok a megspórolt pontértéken más könyvet happolni.

Attól tartok, így viszont minden vásárlással egyre feljebb fog menni a könyvek átlagos pontára, hiszen folyamatosan új pontok keletkeznek, viszont a pontok lassabban forognak a tagok között. Így egyre inkább elértéktelenednek, ami egyedül azoknak könyveknek nem emeli az árát, amelyek fixen 5 pontért elérhetőek. Ezek a könyvek így esetleg gyorsabban kiforognak a rendszerből, de a rukkolók már nem tudják felhasználni, csak sokkal nagyobb stoppokra őket, ha ők maguk nem akarnak 5 pontos könyvet happolni.

Tartok tőle, hogy ez még inkább a Rukkola cserélde jellegének az elhalásához vezethet, bár ne legyen igazam. Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok – remélem, nem voltam túl kusza.

22 hozzászólás
>!
Gabriella_Balkó
Rukkola

Sziasztok.
Valószínűleg 3 hét múlva (március 2-4.) megyek Budapestre, így pár könyvet tudnk rukkolni. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyire lesz szabad a hétvégém, lévén kötött program lesz (Szinkópa), de hátha. Legrosszabb esetben otthagyom a budapesti ismerőseimnél.
Szóval ezeket a könyveket tudom rukkolni, érdekelne valakit?
Amennyiben igen, kérem február 24-ig jelezni. Köszönöm! :)
– Henry Fielding: Tom Jones I-II. – https://moly.hu/kiadasok/28334 – prerukkolt példány, jó állapot
– Lewis Carroll: Alice Tükörországban – https://moly.hu/kiadasok/352709 – antikvár példány, jó állapot, a védőborító kicsit viseltes
– J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly – https://moly.hu/kiadasok/272551 – antikvár példány, kevésbé jó állapot
– Robert Merle: Védett férfiak – https://moly.hu/magankonyvtar/940344 – antikvár példány, jó állapot
– Vaszary Gábor: Monpti – https://moly.hu/magankonyvtar/750069 – antikvár példány, kevésbé jó állapot
– Romhányi József: Szamárfül – https://moly.hu/magankonyvtar/2236377 – prerukkolt példány, kitűnő állapot
– Jane Austen: Büszkeség és balítélet – https://moly.hu/magankonyvtar/761149 – kitűnő állapot
– Jane Austen: Meggyőző érvek – https://moly.hu/magankonyvtar/761154 – jó állapot (egyszer kölcsönadtam, és úgy kaptam vissza, hogy azt hittem, sikítok)
– William Shakespeare: Szonettek – https://moly.hu/magankonyvtar/1483707 – olvasatlan példány
– E. T. A. Hoffmann: Diótörő – https://moly.hu/magankonyvtar/2629555 – antikvár példány, jó állapot

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly · Robert Merle: Védett férfiak · Jane Austen: Meggyőző érvek · Jane Austen: Büszkeség és balítélet · Henry Fielding: Tom Jones I-II. · Vaszary Gábor: Monpti · William Shakespeare: Szonettek · Lewis Carroll: Alice Tükörországban · Romhányi József: Szamárfül · E. T. A. Hoffmann: Diótörő

J. K. Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly
Robert Merle: Védett férfiak
Jane Austen: Meggyőző érvek
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Henry Fielding: Tom Jones I-II.
Vaszary Gábor: Monpti
William Shakespeare: Szonettek
Lewis Carroll: Alice Tükörországban
Romhányi József: Szamárfül
E. T. A. Hoffmann: Diótörő
1 hozzászólás
>!
Lahara ISP
Rukkola

Nem Rukkoláztam már vagy ezer öt éve, de már tényleg nem lehet tíz pontért normális könyhöz jutni? Nincs már az, hogy felmegyek, pont van egy feltöltött könyv, ami nem az utolsó vicclapp vagy Romana, lecsapok rá, és az enyém, tíz pontért, sorbanállás nélkül?

12 hozzászólás
>!
Ancse
Rukkola

Prerukkoltam Lucy Maud Montgomery Anne válaszúton című könyvét, Európa kiadásban, jó állapotban. 110 pontot írtam elvártnak, de kevesebbért is megválnék tőle.

Kapcsolódó könyvek: L. M. Montgomery: Anne válaszúton

L. M. Montgomery: Anne válaszúton