!

Rukkola zóna

>!
pearls
Rukkola

Sziasztok!
Lenne egy problémám, hátha tudtok segíteni! Azonnali happolással akartam happolni egy könyvet. Volt 61 pontom és még kellett fizetni is érte. Kifizettem bankkártyával a kért összeget (ez a bankszámlámról levonásra is került), de a 61 pontot nem vonta le a rukkola és happolásként sem jelenik meg nálam. Az adatlapon pedig azszerepel, hogy a könyv azonnali happolás alatt áll X perce.

Esetleg valami ötlete van valakinek?

2 hozzászólás
>!
Bo_Ri P
Rukkola

Sziasztok!
Egy kis rendrakásra lenne szükségem a fejemben rukkolát illetőleg.
Most regisztráltama be egy pár napja. Akkor úgy értelmeztem, hogy rukkolok könyveket, amiket ugye ingyen adok oda gyakorlatilag az illetőleg, sőt, még a postaköltséget is én állom, de cserébe kapok pontokat, amikért én is aztán ingyen könyvekhez jutok.
Ehhez képest én még csak olyan könyvvel találkoztam, ami 800ft+3 pont, 1200 ft+3 pont. stb. Most félreértettem valamit vagy rossz felé keresgélek?
Előre is köszi a segítséget!

10 hozzászólás
>!
fgMarianna
Rukkola

Sziasztok!
Tudtok segíteni? Mi van olyankor, ha van egy prerukkolt példány (használt állapotú) egy adott könyvből, de én is szeretnék egyet prerukkolni (ami vadonatúj). Ha én is felrakom a könyvem, mások tudni fognak direkt az enyémre stoppolni, vagy az én példányomat azonnalival happolni? Vagy ez hogy van?

5 hozzászólás
>!
_Andrea_
Rukkola

Kedves rukkolázók!
Ajánlom figyelmetekbe ezt a három polcot:
https://moly.hu/polcok/rukkola-5-pontert-kerheto-konyveim (190+ könyv!)
https://moly.hu/polcok/rukkola-10-pontert-kerheto-konyveim
https://moly.hu/polcok/rukkola-30-pontert-kerheto-konyveim
Összesen több mint 200 könyvemből válogathattok, írjatok listát üzenetben a szimpatikus könyvekről és rukkolom őket nektek előre egyeztetett időpontban!
Fontos: postázni nem tudok, csak budapesti happontos átvétellel vállalom a kézbesítést. (Paloma Room lenne a legideálisabb.)

2 hozzászólás
>!
Inmelius_Mudri_Jolcsi
Rukkola

Keresem Böszörményi Gyula két könyvét, a Rudnay-gyilkosságok-at, és az Ármány és kézfogó-t. Sok-sok pontot adok értük, budapesti happonton át is tudom venni őket.

Ha van valaki, aki hajlandó rukkolni, keressen! Már tettem pontokat reájuk a Rukkolán, de még tehetek rájuk, ha… (szép állapotú, satöbbi)

>!
baranyeszter P
Rukkola

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Rukkola könyvklub tag vagyok, és egyszerűen nem tudom, hogy lehet happolni könyvklub könyvet.
Rámegyek a könyvklub menüre, onnan Könyvklub könyvek – elérhető könyvek menübe. Rákattintok a könyvre, de ott csak megvenni lehet.
Mit csinálok rosszul?
Előre is köszönöm

8 hozzászólás
Hirdetés
>!
psvianne
Rukkola

Te is szeretnél egy igazi Üzenetet kapni? Ha igen, akkor stoppold, happold és hallgasd meg, mit mond neked! ;)
https://rukkola.hu/konyvek/211865-az_uzenet

Kapcsolódó könyvek: Markus Zusak: Az üzenet

Markus Zusak: Az üzenet
>!
Pancsurka
Rukkola

Sziasztok,

van esetleg arra lehetőség, hogy csak a pontért megszerezhető könyvek jelenjenek meg az elérhető könyvek listájában? Valahol lehet szűrni a csak eladásra felkínált példányokat? Próbáltam hasonló kérdést keresni, nem találtam.

13 hozzászólás
>!
sophie92
Rukkola

Sziasztok!
Valaki tudja miért nincs passzolom gomb? Mármint kiválasztom, hogy hogyan akarom passzolni és utána nincs semmiféle gomb, hogy akkor tényleg passzolom
Valakinek van még ilyen?

7 hozzászólás