!

Romantikus könyvek zóna

>!
adibandi
Romantikus könyvek

Sziasztok!Meghoztam az értékelést az Elakadó lélegzetről! Egy kicsit hosszúra sikerült, mivel külön a regény témájával is foglalkoztam is kicsit!Előre szólok, hogy a regénnyel kapcsolatban spoilerekbe ütközhettek, szóval előre is elnézést, de ezt nem tudtam anélkül megírni:
http://konyvmoly2.blogspot.hu/2017/08/rebecca-donovanel…

Kapcsolódó könyvek: Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet

Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet
>!
adibandi
Romantikus könyvek

Hát, abban egyetértek,hogy ez a regény valóban egy sorcsapás.Sajna már nem tudom eldobni az agyam pár romantikus jelenettől és szerelmi vallomástól. A romantikus könyvek a kedvenceim, mivel azért a legtöbb írónő nem írja annyira cukormázasra és az ép ész határain belül marad. Legtöbbször van valami komoly mondanivalója is, de ebben a regényben nem nagyon találtam.
Bővebben:http://konyvmoly2.blogspot.hu/2017/08/jamie-mcguire-gyo…

Kapcsolódó könyvek: Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
>!
Diana_L IP
Romantikus könyvek

Már letölthető a legújabb Romantikus Történet:
"Ethan Cromptont, a sikeres üzletembert csak az érdekli, hogy élete álmát valóra válthassa. Bárkin képes átgázolni a célja eléréséhez.
Marion Carternek az édesapja jelenti a családot. A lány szemében az összetartás mindennél előbbre való. Egy rossz pénzügyi döntés következtében egyszerre veszíti el az édesapját és az otthonát, ami a Crompton Vállalat kezébe kerül. Marion megesküszik, hogy megfizet Ethannek az őt ért veszteségek miatt.
Két idegen, akik között nem létezik földrajzi távolság, mégis egy világ választja el őket egymástól. A sors fintoraként Marion és Ethan élete újra keresztezi egymást, de a fiatal nőben a gyűlölet helyett megmagyarázhatatlan vonzalom ébred a férfi iránt. Valami azt súgja neki, Ethan nem is annyira rideg, és kegyetlen, mint amilyennek látszik.
Vajon mi ér többet, a pusztító bosszú, vagy a szerelem, amelyre akár egy boldog élet épülhet? Kiderül Diana Landry és Levia Anne lebilincselően izgalmas, romantikus regényéből!"
KATTINTS
https://publioboox.com/hu_HU/bosszu-edesen
https://play.google.com/store/books/details/Diana_Landr…

Kapcsolódó könyvek: Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen

Diana Landry – Levia Anne: Bosszú édesen
>!
adibandi
Romantikus könyvek

Brittainy C.Cherry könyveiben azt szeretem, hogy mindig valami komoly témájuk van. Lehet, hogy csak én vagyok így ezzel, de én szeretem a romantikus drámákat. Szeretek sírni egy könyvön, mert akkor tudom, hogy hatással volt rám érzelmileg,mint ez a regény is.

Nagyon féltem belekezdeni ebbe a regénybe.A Lebegés számomra nagy meglepetés volt, de nem voltam vele tökéletesen megelégedve.A Tűzesővel napokig bajlódtam.Hazudnék,ha azt mondanám, hogy nem tetszett, de felmerült bennem a kérdés, hogy az írónő tud-e újat mutatni nekem. Végül győzött a kíváncsiságom.Bátran kijelenthetem, hogy ez a rész tetszett a legjobban a három közül, és nem bántam meg, hogy elolvastam.

Bővebben: https://konyvmoly2.blogspot.hu/2017/08/kiado-libri-inso…

Kapcsolódó könyvek: Brittainy C. Cherry: Csendfolyó

Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
>!
beatrix_0823 P
Romantikus könyvek

Ma egy különleges könyvről hoztam értékelést: a Karnyújtásnyira főszereplője, Jubilee ugyanis egy ritka betegség miatt nem érintkezhet senkivel. Hogy miképp hatott rám a lány küzdelme? A bejegyzésből kiderül! ;)
http://tejszinhabzsolo.blogspot.com/2017/08/colleen-oak…

Kapcsolódó könyvek: Colleen Oakley: Karnyújtásnyira

Colleen Oakley: Karnyújtásnyira

Kapcsolódó alkotók: Colleen Oakley

>!
Beatrice8
Romantikus könyvek

Sziasztok!
Gondoltam gyorsan kéne blogolni egy kicsit mielőtt magába szippant teljesen az Empire of Storms. És nem tudom miért ezt volt kedvem értékelni. Így ma elhoztam nektek az értékelésem Gayle Forman a Ha maradnék írónőjétől a Csak egy nap című könyvet. Nem spoileres, de cselekményleírást tartalmaz.
„És ha tévedett Shakespeare?”
https://molybirodalom.blogspot.hu/2017/08/gayle-forman-…

Kapcsolódó könyvek: Gayle Forman: Csak egy nap

Gayle Forman: Csak egy nap
Hirdetés
>!
gabokiado KU
Romantikus könyvek

Nora Roberts Őrzők-trilógiájának már mind a három része kapható a boltokban és a webshopunkban. :) Olvastátok már őket?

A köteteket itt tudjátok beszerezni:
A Sors csillagai – http://www.gabo.hu/hu/romantikus/2319-nora-roberts-a-so…

Sóhajok vizén – http://www.gabo.hu/hu/romantikus/2335-nora-roberts-soha…

Az Üvegsziget – http://www.gabo.hu/hu/romantikus/2349-nora-roberts-az-u…

Kapcsolódó könyvek: Nora Roberts: A Sors csillagai · Nora Roberts: Sóhajok vizén · Nora Roberts: Az Üvegsziget

Nora Roberts: A Sors csillagai
Nora Roberts: Sóhajok vizén
Nora Roberts: Az Üvegsziget
3 hozzászólás
>!
Zsanna_Egri IP
Romantikus könyvek

Megjelent a Az Ördög lánya 3. könyve. Új szerelmek, új helyszínek, kalandok, rejtélyek,és romantika.
Nem csak az első két könyv olvasóinak!
Meghalsz a szerelemért.
Egy jóslat, egy eltűnt menyasszony, ennyi elég az Erős Pistának becézett férfinak, hogy elinduljon az arab sivatagba. Nem is sejti, hogy egyszer csak elnyeli a sivatag homokja, és mire magához tér már Indiában van. Közben menyasszonyát, a feltűnő szépségű Jázmint egy régi szerelem arab vidékre szólítja, ahol pillanatok alatt egy hajón találja magát.
A luxushajó tulajdonosa Jázmin anyját, Szilviát zsarolja, akinek harcba kell szállnia a lányáért, meg kell küzdenie a múltjával, sőt még az életét is kockára kell tenni.
A sorozat igazán kalandos, izgalmas résszel zárul, amelyből nem hiányozhat a romantika, szerelem, szenvedély sem. Aki nem olvasta az első két részt, annak is különleges élményt nyújthat a történet. Az egzotikus helyszínek, idegen kultúrák, magyar szereplők egy különleges világba röpítik az olvasót.
Részlet itt: http://xn--szv-titkok-knyv-5ob7n.hu/meghalsz-a-szerelemert/

Kapcsolódó könyvek: Egri Zsanna: Meghalsz a szerelemért

Egri Zsanna: Meghalsz a szerelemért