!

Romantikus könyvek zóna

Kristin_M_Furrier IP>!
Romantikus könyvek

Elég egy rossz válasz, és…
Továbbra is lehetséges nálam dedikált könyv rendelése. ;))
Ekönyvben is elérhető.

Kapcsolódó könyvek: Kristin M. Furrier: Az üveggyémánt átka

Kristin M. Furrier: Az üveggyémánt átka
Bookworm_girl>!
Romantikus könyvek

Ezúttal Meghan March új sorozatának első kötetéről hoztam egy értékelést! Alig várom a folytatást! *-*
https://laylakuckoja.blogspot.com/2020/09/meghan-march-…

Kapcsolódó könyvek: Meghan March: Bűn és élvezet

Meghan March: Bűn és élvezet
gabokiado KU>!
Romantikus könyvek

Szeptemberben érkezik Lisa Kleypas új könyve, a Karácsonyeste Friday Harborben!

Fülszöveg:

A hatéves Holly egy esős éjszakán elvesztette egyetlen szülőjét, imádott anyját, Victoriát. Azóta képtelen megszólalni.

Mark Nolannek már csak az hiányzott, hogy belépjen az életébe egy hatéves kislány. Azonban hamar ráébred, hogy bármit megtenne azért, hogy Holly újra teljes életet élhessen. A húga végrendelete így szól: Rajtad kívül senki sem jöhet számításba. Kezdetnek elég, ha szereted Hollyt. Minden egyéb jön majd magától.

Maggie Collins az esküvője után mindössze egy évvel veszítette el a férjét. Azóta nem mer újra hinni a szerelemben. A képzelet varázsában azonban nagyon is. Egy játékbolt tulajdonosaként pontosan azt teszi, amit szeret. Amikor megismeri Holly Nolant, egy olyan kislányt lát, akinek óriási szüksége van egy kis varázslatra.

Három magányos ember. Három keresztúthoz érkező élet. Három személy, akik ráeszmélnek, hogy a karácsony az évnek az az időszaka, amikor bármi lehetséges, és amikor a kívánságok akár valóra is válhatnak…

A könyv már előrendelhető webshopunkból 30% kedvezménnyel:

https://www.gabo.hu/hu/romantikus/2724-lisa-kleypas-kar…

Kapcsolódó könyvek: Lisa Kleypas: Karácsonyeste Friday Harborben

Lisa Kleypas: Karácsonyeste Friday Harborben
20 hozzászólás
josageszter >!
Romantikus könyvek

Sziasztok!
Szeretnék késziteni egy romantikus kihivást és ehhez lenne segitségre szükségem!
Szerintetek ki a legjobb irok az alábbi alműfajokban? Olyan szerzőket ajánljatok, akik több könyvet irtak és nem egy könyvről/sorozatról ismertek.

1. Paranormális románc: (Szerelmen van a hangsúly, de olyan mértékben, ha kivesszük a románcot összedől a sztori) pl egy vámpir és egy ember szerelme > Alkonyat. Ezek a mai világban játszódnak, mint az urban fantasyk.

2. Romantikus fantasy: fantasy világon nagyobb a hangsúly, de még mindig csak kellék.

3. Vallás kerül előtérben és romantikus, de nem erotikus!

4. Erotikus regények, amelyekben megjelenik a szex és elég vulgárisan, tehát egy CoHo-tól durvább, de nem pornó, vagyis a szex hiányában is lenne sztori.

5. Olyan romantikus könyveket iró szerző, akinél az egyik főszereplő afroamerikai, latin-amerikai vagy ázsiai.

Köszi előre is a segitséget :)

6 hozzászólás
Hirdetés
DreamR IP>!
Romantikus könyvek

Beleolvasó

– Van gyereke?
– A denveri egyetemen tanul.
– Hány éves? – sóhajtom.
– Húsz… körül… azt hiszem – mormolja Hamid bizonytalanul, és ahogy felpillant rám, le tudom olvasni az arcáról, hogy ő is mennyire groteszknek tartja a helyzetet. Saud sejk fia annyi idős, mint én. És mégis hogy fog szólítani, ha találkozunk? Anya?
Zajt hallok kívülről, és az ablakhoz lépve zsibbadtan meredek kifelé a mesterien ápolt, meseszerűen zöldellő kertbe. Apám limuzinja gördül a bejárat elé, és Assim, az iráni sofőr kiugrik a vezetőülésből, majd átszalad a másik oldalra, hogy kinyissa a kocsi ajtaját. Apám kiszáll, tekintete végigszalad a palota ablakain. Önkéntelenül hátra húzódom, a gyomrom vészesen liftezik, a torkomat, mintha láthatatlan kezek szorongatnák, mégis muszáj megkérdeznem:
– Amikor találkoztatok… kérdezett rólam? Mondta, hogy szeretne megismerni?
A bátyám feláll, és járkálni kezd, közben meg gondterhelten masszírozza a tarkóját. Ebből már sejtem is a választ. Ugyan miért akarna jobban megismerni a sejk?
– Találkozni sem akar személyesen az esküvő előtt? – suttogom megsemmisülten, Hamid meg csak a fejét ingatja, és a földet bámulja. Szerintem szégyelli magát Saud sejk helyett is.
Amina, ébredj fel! A sejk nem beszélgetőtársat keres, tojik rá, hogy mit gondolsz. Amire kellek neki, ahhoz egy makulátlan test, egy bájos arc és selymes hajzuhatag tökéletesen elég.
Hamid visszasétál az íróasztalhoz, és felnyögve lecsukja a laptop fedelét. Lassan végighúzza a tenyerét az arcán, rám bámul, keresi a szavakat, vigasztalni szeretne, de ő is nagyon meg van zuhanva. Végül a legnagyobb hülyeség jön ki a száján, amit csak el tudok képzelni:
– A sejk nem rossz ember, Mina.
Összehúzott szemmel nézek vissza rá. Forrni kezd bennem a düh, bár igazából nem is rá vagyok mérges, mégis ő az, akin most csattan a haragom. Teátrálisan az ég felé emelt kezekkel kiáltom:
– Ez meg miféle magyarázat, Hamid? Az emirátus tele van nem rossz emberekkel, de ez még nem ok arra, hogy bármelyikükhöz is feleségül menjek. Ez egyszerűen nem fair – kiabálok, egyre közelebb kerülve a hisztériához. Újra sírni kezdek, és ezek most a kiszolgáltatottság dühös könnyei. Hamid előttem terem, és megragadva a vállamat, próbál lecsillapítani, én meg a mellkasát kezdem ütni az öklömmel. Szegény bátyám szenvedi most el lesújtó véleményemet úgy átlagosan a férfi nemről, pedig ha valaki, hát ő aztán biztosan nem érdemli meg az ütéseket. A kezem úgy jár, mint a motolla, a könnyeimen keresztül üvöltök vele, de ő nem szól semmit.
Lassan csillapodom, ökölbe szorított markom elernyed, karomat csüggedten magam mellé engedem. Felemelem az arcom, és az ő éjsötét, szomorú szemébe nézek, de nem állom a tekintetét sokáig. Átölelem a nyakát, ő meg atyáskodva magához von.
– Nem lehetek a sejk felesége. Ez nem történhet meg, Hamid.
A hajamat simítja, a hangja szomorkás, amikor végre megszólal:
– Beszélek apával.
Szipogva bólogatok, és kiegyenesedve eltolom magam tőle. Nemes ajánlat, de szerintem mindketten tudjuk, hogy hiábavaló. Ő nem fogja megváltoztatni az elhatározását azért, mert a fiatalabbik fia nem ért egyet a terveivel. Tariq al-Hosani szereti a fiait, de ha apám mégis hallgatna valakinek a tanácsára, az a legidősebb fia, Kareem. Ha pedig arra várok, hogy Kareem mutasson irántam könyörületet, akkor akár már most elkezdhetem magamra szabatni az esküvői ruhámat, mert hogy ő nem fog mellém állni az olyan biztos, mint a halál.

Kapcsolódó könyvek: Renáta W. Müller: A lázadó 1.

Renáta W. Müller: A lázadó 1.
Stella_Cohen P>!
Romantikus könyvek

Sziasztok!
Új értékelés került fel a blogra. Ezúttal Ruby Saw hamarosan megjelenő könyvéről, az Inferno-ról írtam. A bejegyzés elérhető az alábbi linken:
https://moonlightonthesky.blogspot.com/2020/08/ruby-saw…
Jó olvasást kívánok! :)

Kapcsolódó könyvek: Ruby Saw: Inferno

Ruby Saw: Inferno

Kapcsolódó alkotók: Ruby Saw

Aniza IP>!
Romantikus könyvek

Szeretném figyelmetekbe ajánlani magánkiadásban megjelent romantikus YA regényemet, amit már 14 éves kortól ajánlok.
Már csak néhány könyv maradt, ezért most 30%-os akcióval 2000 Ft-os darabáron juthatsz hozzá.
Jelenleg csak tőlem rendelhető, belföldi címre postázok is. Vékonysága miatt levélként is tudom küldeni.

Kapcsolódó könyvek: Ferger Annamária: Más szemmel

Ferger Annamária: Más szemmel

Kapcsolódó alkotók: Ferger Annamária

Bookworm_girl>!
Romantikus könyvek

„Ragadd meg az életet!”
Abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy részt vehetek Holly Miller: Álmomban már szerettelek kötetének kampányában. Ennek keretében előolvasóként készíthettem bejegyzést a könyvről, ami eddigi életem egyik legmeghatározóbb műve lett.
https://laylakuckoja.blogspot.com/2020/07/ragadd-meg-az…

Kapcsolódó könyvek: Holly Miller: Álmomban már szerettelek

Holly Miller: Álmomban már szerettelek