!

Romantikus könyvek zóna

>!
Kristin_M_Furrier IP
Romantikus könyvek

K ö n y v b e m u t a t ó !
Szentes Városi Könyvtár:
2018. Május 15. 18.00.

Johanna II. Fülszöveg:
Az árván maradt Johanna Hamilton, már fél éve nagynénjével él, mikor minden újra megváltozik. Összeköltözik barátnőjével, Lídiával, és ketten együtt néznek szembe, a kisasszonyok viszontagságos életével Abbey városában. Előítéletek, szerelmek, és állandó változások közepette kísérhetjük végig Johanna kalandos, néha gyötrelmes útját, egészen a boldogság megtalálásáig.
„Egy kisváros sohasem változik. Bármekkora és bármilyen változás is áll előtte, a lényeg mindig ugyanaz marad. Abbey városa mindig olyan marad, amilyen volt, és amitől annyira szerettük…”

Kapcsolódó könyvek: Kristin M. Furrier: A történet folytatódik

Kristin M. Furrier: A történet folytatódik
>!
Flow IP
Romantikus könyvek

Ma jelent meg! (2018-04-11)

„Humor vagy szerelem” humoros romantikus sorozat első rész:
Gyógymód: Szerelem

Fülszöveg:

Ryan, a (nem túl) híres író egyik nap észrevesz magán valamit és úgy dönt, megnézeti. A „bumszli” elég rossz helyen van és már előre fél tőle, hogy milyen kínos lesz majd megmutatni az orvosának. A nő ráadásul nagyon csinos. „Dr. Jenny” (Ryan így hívja Dr. Jennifer Lambertet, a nő nem túl nagy örömére) nem igazán vevő Ryan állandó humorizálására. A férfi ugyanis folyton viccelődik, ha kínosan érzi magát, ezzel próbálja oldani a feszültséget. Jennifernek is van humora, érti ő a viccet, csak nincs hozzászokva. Szülei szigorúan nevelték és gyerekkorában náluk vágni lehetett a feszültséget. Főleg, amikor apja hazajött. Dr. Lambert híres idegsebészként sosem engedhette meg magának, hogy komolytalankodjon. Lányát is ugyanerre nevelte. Jennifer számára tehát Ryan egy teljesen új világ.
Először szövetmintát vesz tőle, aztán elküldi a mintát szövettanra. Az eredmény beérkezése körül sajnos bonyodalmak adódnak, emiatt többször is „van szerencséje” találkozni Ryannel. A férfi beleszeret a gyönyörű doktornőbe és randevúra hívja. Furábbnál furább helyzetekbe keverednek együtt, persze mindig Ryan hibájából. A férfinek sajátos fogalma van a felnőtt viselkedésről, a komolyságról és magáról az életről is. Rengeteg kínos és vicces közös élményük során Jennifer nagyon megkedveli Ryan életszemléletét.
Ekkor jön meg a szövettani vizsgálat eredménye: sajnos pozitív. Ráadásul nem is operálható. Ryan persze ebből is viccet csinál, képtelen bármit is komolyan venni (ezt most talán nem is meri). Jennifer viszont sírva fakad a hír hallatán, ugyanis ekkor döbben rá, hogy időközben ő is beleszeretett Ryanbe.
Vajon elég-e a férfi életszeretete és humora a gyógyuláshoz? Ha az nem, akkor elég-e lesz hozzá a szerelmük?

kapható:
GooglePlay, Bookline.hu, Líra.hu, Libri.hu, Ekönyv.hu, eletöltés.hu, iTunes, Scribd, Overdrive, Ciando, Odilo, Nook, Kobo

a boltok linkjei:
https://moly.hu/konyvek/gabriel-wolf-gyogymod-szerelem/linkek

Kapcsolódó könyvek: Gabriel Wolf: Gyógymód: Szerelem

Gabriel Wolf: Gyógymód: Szerelem

Kapcsolódó alkotók: Gabriel Wolf

>!
Zsanna_Egri IP
Romantikus könyvek

Olvasd ingyen!
Megjelent a második, bővített kiadás, és e-könyvben letölthető.
Átveheti egy hajléktalan a milliomos üzletember életét?
Mi történik, ha kiderül a gazdag szeretőről, hogy csupán egy csöves?
Egy vonatbalesetben összekeverik a hajléktalan Bent a dúsgazdag Edvárddal, aki évek óta külföldön él.
A sebesült férfi ápolója, Betti egyre jobban vonzódik a titokzatos milliomoshoz.
A lábadozó Ben kezdi magát beleélni az üzletember személyébe, miközben a valódi Edvárd múltjából egyre több rejtély kerül felszínre.
http://xn--szv-titkok-knyv-5ob7n.hu/uzlet/egri-zsanna-e…

Kapcsolódó könyvek: Egri Zsanna: Egy milliomos bőrében

Egri Zsanna: Egy milliomos bőrében

Kapcsolódó alkotók: Egri Zsanna

>!
Leda_Schwartz IP
Romantikus könyvek

Sziasztok! <3
Nyereményjátékra invitállak benneteket a nemrégiben megjelent verseskötetemért. Kattintsatok a részletekért!

https://www.facebook.com/leda.versek/photos/a.178486897…

Kapcsolódó könyvek: Schwartz Léda: Nő vagyok

Schwartz Léda: Nő vagyok

Kapcsolódó alkotók: Schwartz Léda

Hirdetés
>!
Baráth_Viktória IP
Romantikus könyvek

♥ELŐJEGYEZHETŐ!♥
https://bookline.hu/product/home.action…
Már a sikerlista 13. helyén áll, de tudunk mi ennél jobbat is! :) Jegyezzétek elő ti is!

„Megindító, érzéki és fenomenális. Újragondolja a romantikus regények fogalmát.” – Írók között blog
„Ez a könyv megnevettet, megríkat és reményt ad.” – Könyvmánia blog

Két megtört szív. Két reményvesztett lélek. Egy közös cél: megtalálni a boldogságot.

Leila Findley, a 33 éves írónő élete mélypontra kerül. A múltjában történt tragédiák hatására kialakult depresszióját alkohollal, gyógyszerekkel és egyéjszakás kalandokkal próbálja kezelni. Ezt azonban a kiadója nem nézi jól szemmel, így ultimátumot kap: vagy elutazik, hogy naplót írjon, amit végül könyvként kiadhatnak, vagy elveszíti a szerződését, az utolsó dolgot az életében, ami legalább egy kicsit boldoggá teszi. Nincs más választása, egy évre Rómába kell költöznie.
Hogy könnyebben boldoguljon az idegen városban, segítséget kap Jonathan Raymond atya személyében. A férfi pontosan Leila ellentéte: mosolygós, jókedvű, életvidám, ezért az állandóan komor hangulatú lány eleinte elutasítóan bánik vele. Az atya pozitív hozzáállása azonban őt is megfertőzi. Szokatlan barátságuk egyre jobban elmélyül, amitől Leila úgy érzi, hogy a legmélyebb gödörből is létezhet kiút.

Képesek vagyunk megküzdeni a múltunk démonaival? Lehetünk még a tragédiáink ellenére is boldogok? Ránk találhat a szerelem azután, hogy már végleg letettünk róla?

Baráth Viktória, az Aranykönyv-díjra jelölt Első tánc és A főnök szerzője ezúttal lelkünk legmélyebb és legsötétebb bugyraiba vezet minket. Az Egy év Rómában egy szívszorító történet önmagunk elfogadásáról, az élet szépségeiről és a minden akadályt leküzdő szerelemről.

Kapcsolódó könyvek: Baráth Viktória: Egy év Rómában

Baráth Viktória: Egy év Rómában
3 hozzászólás
>!
abbywinter I
Romantikus könyvek

Sziasztok! Gyertek játszani, ha van kedvetek! Szerdán sorsolás :)
https://www.facebook.com/abbywinter2017/photos/a.146051…

Kapcsolódó könyvek: Abby Winter: Leomló falak

Abby Winter: Leomló falak

Kapcsolódó alkotók: Abby Winter

>!
Leda_Schwartz IP
Romantikus könyvek

«« 2018. március 8. Nemzetközi Nőnap »»

Az egyik legtutibb NŐNAPI AJÁNDÉKÖTLET:
Schwartz Léda: Léda-versek I. – NŐ VAGYOK
KÖNYVRENDELÉSHEZ írj nekem bátran!
Névre szólóan dedikálva küldöm :-)
1700 Ft

Kapcsolódó könyvek: Schwartz Léda: Nő vagyok

Schwartz Léda: Nő vagyok

Kapcsolódó alkotók: Schwartz Léda

>!
K_D_Niki I
Romantikus könyvek

Sziasztok!
Az alábbi linken rendelhető a második kötetem. Kattints, ha érdekel:
https://publioboox.com/hu_HU/a-sors-hullamain

Együtt lehet élni a múlt árnyaival? Lehet-e egyszer boldog az, akit egész életében keserűség és megvetés vett körül? Mit teszel, ha az égiek összesúgnak a hátad mögött?
Linett a nagyszüleinél nevelkedik, akik őt okolják a családot ért tragédiákért, ezért kegyetlenül bánnak vele. Egyetlen támasza a szomszéd fiú, Brad, aki mindenben mellette áll, és elválaszthatatlan szövetségese lesz a lánynak, de mégsem ő az, aki igazán boldoggá teheti.
Egy nap felbukkan Gabe, a nyers és faragatlan fiatalember, és a fejébe veszi, hogy elcsábítja a gyönyörű, de zárkózott Linettet. Kettejük kapcsolata viharosan indul, de hiába küzdenek, végül be kell látniuk, a szerelem magával ragadta őket, bármennyire is tiltakoztak az érzés ellen.
A sors néha kegyetlen és ott rúg az emberbe, ahol csak tud. Linettet súlyos múltbéli titkok nyomasztják, Gabe pedig külföldre készül, hogy segítsen édesanyján, és ez véget vethet közös jövőjüknek.
Lehetséges az, hogy még nincs minden veszve? Kitarthat a szerelem akkor is, ha el kell szakadniuk egymástól? Elég erősek lesznek, hogy megküzdjenek az előttük álló gondokkal? Milyen meglepetés várja Gabe-et, ha hazatér?

Izgalom, fordulatok, titkok és szerelem…

Kapcsolódó könyvek: K. D. Niki: A sors hullámain

K. D. Niki: A sors hullámain

Kapcsolódó alkotók: K. D. Niki