!

Romantikus könyvek zóna

>!
Álomgyár_Kiadó KU
Romantikus könyvek

Megjelent Sylvia Day legújabb regénye, az Idegen a férjem! :)
A romantikus-erotikus könyvek kedvelőinek kötelező ;) —» https://bookline.hu/product/home.action…

Kapcsolódó könyvek: Sylvia Day: Idegen a férjem

Sylvia Day: Idegen a férjem

Kapcsolódó alkotók: Sylvia Day

>!
erika0926
Romantikus könyvek

Sziasztok molyok! Ajánlanám nektek ezt a romantikus fantasyt! :)

https://moly.hu/konyvek/m-g-brown-kavargo-rozsaszirmok

Mi történik velem? Feladom a legbecsesebb kincsemet azért, hogy egy rejtélyes idegen pofátlan módon belerángasson az angyalok és boszorkányok titokzatos világába. Abba a világba, amitől szülőanyám – mesterien szőtt hazugságokkal – egész életemben próbált távol tartani. Nem elég, hogy hibát hibára halmozok, felrúgva ezzel az egész korábbi életemet, még menekülnöm is kell, nem beszélve a felderítésre váró családi titkokról, melyek az életemet vagy a halálomat jelenthetik. Engem persze a szerelem sokkal jobban érdekel. De vajon ki lesz az igazi? Az, aki megszerezte a testem vagy az, aki fogva tartja a lelkem? A nevem Catherine Elwood, habár már ebben sem lehetek teljesen biztos.

>!
Zsanna_Egri IP
Romantikus könyvek

Eljött az erotika ideje! 18+
Ezen a hétvégén a Szív-titkok-könyv weboldalon az erotikái a főszerep, amelyben szereplőink lesznek segítségünkre.
Elsőként Ofélia Garza titkos kalandját ismerhetitek meg.
Ofélia egy mexikói luxusprostituált, akinek kegyeiért a leggazdagabb férfiak versengenek és fizetnek, és egyszer mégis megesik vele, amit sosem akart…
http://xn--szv-titkok-knyv-5ob7n.hu/eljott-az-erotika-i…

Szex a moziban

Egri Zsanna: Bűnös angyalok

Kapcsolódó könyvek: Egri Zsanna: Bűnös angyalok

Egri Zsanna: Bűnös angyalok
>!
Zsanna_Egri IP
Romantikus könyvek

Ha szereted a romantikát, kalandot, erotikát, most ingyen letöltheted a Szív-titkok-könyvet.
Csak néhány kattintás.
https://play.google.com/store/books/details/Egri_Zsanna…
Hat különleges történet az egzotikus utazásoktól a szívfájdító szerelemig.
Sok-sok különböző ember, rendkívüli párok és szerelmek.
Egy mexikói luxus prostituált erotikus története, akit a kegyetlen sors, az átok sem tud megakadályozni abban, hogy rátaláljon az igaz szerelemre.
A sivatagban eltévedt fiatal orvosnő, az elkényeztetett maffiafőnök lánya, és az örökké bizonytalan magyar Kathy, egzotikus világokba viszi el az olvasókat Jementől Mexikóig.
Mindezek mellett két fiatalt, egy testvér szíve, sok-sok fájdalom, és csodálatos érzelmek vezérelnek, hogy szem ne maradjon szárazon.
A történetekben megtalálható kaland, rejtély, izgalom, de mindenekelőtt romantika.

Kapcsolódó könyvek: Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban · Egri Zsanna: Meghívó nászútra · Egri Zsanna: Szilvia arab világa · Egri Zsanna: Beduin sólyom · Victoria Green: Nem csak egy év · Egri Zsanna: Bűnös angyalok

Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban
Egri Zsanna: Meghívó nászútra
Egri Zsanna: Szilvia arab világa
Egri Zsanna: Beduin sólyom
Victoria Green: Nem csak egy év
Egri Zsanna: Bűnös angyalok
>!
Vivien_Bodre I
Romantikus könyvek

*** Nyàri AKCIÓ ***

Végre itt a nyàr!
Nyaralàshoz pedig ajànlanék egy kellemesen romantikus könyvet, a The Real Love – igaz szerelem című regényemet! ;)
Tengerparton, vagy tóparton napozàs közben megismerheted Olivia és Mark életét, kalandjaikat és azt, hogyan küzdenek meg a mindennapi akadàlyokkal egy kis humorral megfüszerezve. Olivia élete, és vilàga a mostani hétköznapok köntösébe van bújtatva! :)

Ismerd meg a The Real Love vilàgàt! Légy Te is részese a kalandoknak! ;)

Kedvezményes àron, vagyis 20 % kedvezménnyel megvàsàrolható a The Real Love június 30-ig! :D Ragadd meg az alkalmat! :D

Rendelhető a Vivien Bodre hivatalos szerzői oldalàn, a vivienbodre@gmail.com e-mail címen illetve a https://vivienbodre.wixsite.com/vivienbodre weboldalon! :)

Kapcsolódó könyvek: Vivien Bodre: The Real Love

Vivien Bodre: The Real Love
>!
gabokiado KU
Romantikus könyvek

A Könyvhét ugyan véget ért, mi azonban nem állunk meg. Ideje bejelentenünk néhány újdonságot :) Még ebben a hónapban várható például Nora Roberts Őrzők-trilógiájának következő kötete, a Sóhajok vizén :) Előrendelni még nem tudjátok, a beleolvasónkat azonban itt megnézhetitek: https://issuu.com/gabokiado/docs/beolvaso_n.r._sohajok_a_vizen

A fülszöveg:
Annika, a sellőlány a tenger szülötte, és a tengerbe kell visszatérnie majd, ha megtalálták valamennyi csillagot. Annika új ebben a világban, döbbenetes tisztasága és szépsége, kecses mozgása már a Tűz csillagának keresése során elkápráztatja öt barátját.
Sawyer King, az utazó időn és téren át repítette az őrzőket Capri szigetére, ott rejtőzik ugyanis a Víz csillaga. Sawyert lenyűgözi a lány a maga valódi elemében, de tudja, ha beengedi Annikát a szívébe, nincs az az iránytű, ami visszavezetné oda, ahol biztos talaj van a lába alatt.
Ellenségük a sötétben forralja vérszomjas tervét. Egy csillagot már elveszített, de ő vérre szomjazik, a sellőlányéra a vízben, az utazóéra a szárazföldön. Veszélyes új fegyvert kovácsol hát, halálosat és kiszámíthatatlant. Azaz emberit.

Kapcsolódó könyvek: Nora Roberts: Sóhajok vizén

Nora Roberts: Sóhajok vizén
10 hozzászólás
Hirdetés
>!
_RókaLány P
Romantikus könyvek

Sziasztok!
Hosszas tervezgetés után végre elindítottam a blog első nyereményjátékát, ahol most egy könnyed, nyári, csajos, romantikus regényt nyerhettek, ami nem más, mint Shannon Hale könyve, az Austenland! A részleteket megtalálhatjátok az alábbi linken:
http://nemfelunkakonyvektol.blogspot.hu/2017/06/nyari-n…

Hátha érdekel titeket is! :3

Kapcsolódó könyvek: Shannon Hale: Austenland – Vakáció Mr. Darcyval

Shannon Hale: Austenland – Vakáció Mr. Darcyval
>!
gabokiado KU
Romantikus könyvek

A terveink szerint júniusban érkezik a Wallflowers-sorozat hatodik kötete, a Rafe karácsonya. :) Hamarosan előrendelhetitek, addig is megmutatjuk a borítót, a beleolvasót: https://issuu.com/gabokiado/docs/beolvaso_rafe_karacsonya

És a fülszöveget:
A londoni társaság estélyein petrezselymet áruló négy ifjú hölgy valaha egyetlen közös cél érdekében szövetkezett. Hogy rátaláljanak az igaz szerelemre. Most valamennyien boldog feleségek, ám ismét összejönnek, hogy a világ egyik legmegátalkodottabb csirkefogóját rávezessék, talán épp a fagyöngy alatt vár rá a boldogság…
London a karácsonyra készül. Rafe Bowman megérkezik Amerikából, hogy megismerje a szülei által kiválasztott jövendőbelijét, Natalie Blandfordot, Lord és Lady Blandford roppant illemtudó és gyönyörű leányát. Ördögi jóképűsége és lenyűgöző fizikuma kétségtelenül biztosítaná számára a hölgy kezét, ha szörnyű amerikai modora és még szörnyűbb hírneve nem riasztaná el. Rafe rájön, hogy mielőtt udvarolni kezdene, el kell sajátítania a londoni társaság szabályait. De amikor a négy, valahai férjvadász is beleüti az orrát a házasságszervezésbe, senki sem tudhatja, mi lesz a vége. Ráadásul a kiszemelt hölgy kegyeit elnyerni nehezebb feladatnak bizonyul, mint Rafe Bowman várta, különösen, hogy eddig ahhoz szokott, hogy mindent megkap, amit akar. A karácsony azonban a legváratlanabb módon hat az emberekre, romantikust varázsolva a cinikusból, és a legfélénkebb szívben is felszítva a szenvedélyt.

Kapcsolódó könyvek: Lisa Kleypas: Rafe karácsonya

Lisa Kleypas: Rafe karácsonya
9 hozzászólás
>!
Vivien_Bodre I
Romantikus könyvek

Sziasztok! :)

Nyaralni mész de nem tudod mit olvass odaúton? Esetleg sok szabadidőd van? Kezdődik a nyàri szünet és nincs kiszemelt könyved? :)
Én tudok ajànlani Nektek egyet! Méghozzà a The Real Love – Igaz szerelem című könyvemet!
Ez egy fiataloknak szóló romantikus young adult regény egy kis humorral megfűszerezve. Ha kívàncsi vagy milyen akadàlyokat àllít Olivia Johannes elé az élet, akkor ragadd meg az alkalmat és rendelj! :)
Most 25% kedvezménnyel megvàsárolható a könyv! :)

Rendelhető a https://vivienbodre.wixsite.com/vivienbodre weboldalon illetve a
vivienbodre@gmail.com
e-mail címen, vagy a
https://www.facebook.com/VivienBodreOfficial/
a The Real Love hivatalos facebookos oldalàn! :)

Tovàbbi szép estét Mindenkinek! :)

Kapcsolódó könyvek: Vivien Bodre: The Real Love

Vivien Bodre: The Real Love