!

Pécsiek gyülekezete zóna Molyklub

>!
Szofja
Pécsiek gyülekezete

Sziasztok! Pécsett eladóak az alábbi könyvek. Posta, Foxpost, ilyesmi megoldható, de a költség a vevőt terheli. Az Úrilányok Erdélyben kivételével tökéletes állapotúak, annak is csak a sarka megviselt kicsit. :)

Kapcsolódó könyvek: Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt · Ugron Zsolna: Úrilányok Erdélyben · Jodi Picoult: Találj rám! · Kántor Péter: Egy kötéltáncos feljegyzéseiből · Tóth Krisztina: Világadapter

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
Ugron Zsolna: Úrilányok Erdélyben
Jodi Picoult: Találj rám!
Kántor Péter: Egy kötéltáncos feljegyzéseiből
Tóth Krisztina: Világadapter
2 hozzászólás
>!
Gorkie P
Pécsiek gyülekezete

Keresem Duncan Shelley: A végső háború című könyvét a fenti borítóval. :)

Kapcsolódó könyvek: Duncan Shelley: A végső háború

Duncan Shelley: A végső háború
>!
Kitti_19
Pécsiek gyülekezete

Kedves pécsi Molykollégák!

Nagy örömünkre elindult Intézményünkben a Fejlesztő Foglalkoztatás, mely keretében a mentális nehézségekkel élő emberek számára lehetőség nyílt a munkajellegű tevékenység végzésére. A foglalkoztatottak számára sikerélményt jelentene alkotásaik gazdára találása. Termékeink megvásárolhatóak Intézményünk telephelyén, az Apáca utca 12-ben, jelenleg technikai okok miatt egyelőre személyes átvételre van lehetőség.

Csodaszépséges könyvjelzők is készültek/készülnek, remek ajándék válhat belőlük, de magunkat is megörvendeztethetjük vele.
Arról nem is beszélve, hogy megvásárlásával jó célt támogatunk (➡️mentális nehézséggel élő emberek foglalkoztatása)! :)

Szvsz: Csak jól járhatsz, ha beszerzel párat belőlük!

Könyvjelzők album: https://www.facebook.com/pg/INSZI-Fejleszt%C5%91-Foglal…

Könyvjelzőkön kívül találhatsz itt még gyönyörű, hasonló stílusú poháralátéteket (melyekből kedvedre válogathatsz össze akár szetteket is!), ékszereket, díszes dobozkákat, dekorációs célokra ezerféleképp felhasználható papírvirágok. Megéri körülnézni ;)

Fejlesztő Foglalkoztatás teljes oldal: https://www.facebook.com/INSZI-Fejleszt%C5%91-Foglalkoz…

Köszi a figyelmet! :)

>!
chhaya P
Pécsiek gyülekezete

Sziasztok!

S.O.S. keresünk hidegburkolót + vizes szakembert Pécsett vagy környékén. Szüleim házán dolgozott eddig egy csapat, igen pocsék munkát végeztek, ma kiadták az útjukat… Szóval a fél(ig se) kész csempézést és vízbekötést kellene folytatni, esetleg az eddigi hibákat valahogy kijavítani. Tudnátok ajánlani megbízható szakembert? Aki még megfizethető, és nem gány munkát végez? Személyes tapasztalatnak nagyon örülnék, mert ezekkel a munkásokkal sajnos eléggé befürödtünk.

Sürgős lenne, mert gyakorlatilag a ház alsó szintje szét van verve, konyha, fürdőszoba, wc, nappali… És eddig csak a fürdőben van csak felrakva csempe, úgy ahogy. :| Szóval nagy és sok munka van vissza… Helyileg Abaliget, ha ez számít.

Köszi a segítséget!!

10 hozzászólás
Hirdetés
>!
Melchiades
Pécsiek gyülekezete

Ingyen elvihető egy elektromos orgona. (Pécs környéke). Megörököltük, de sajnos nálunk csak a helyet foglalja. Adomány akár magánszemélynek, zeneiskolának, templomnak, könyvtárnak… Akit érdekel, részleteket privátban megírom.

>!
sztinus
Pécsiek gyülekezete

Sziasztok!
Hétfőn Pécsett leszünk, három gyerekkel. (9,6,4) Egy napra megyünk.
Milyen programot ajánlotok?
Állatkertet néztem, városnézô kisvonatot és a Cukorka Manufaktúrát.

23 hozzászólás
>!
Jinx_Sniper P
Pécsiek gyülekezete

Sziasztok!

Még tini koromból maradt pár poszter, amit szívesen elajándékoznék, ha esetleg valaki igényt tartana rá. Hozzászólásban ér zargatni, ha valakit érdekel valamelyik. :)
(A perjellel elválasztottak egymás hátoldalán vannak.)

Depresszió, Teen Wolf/By The Way, Torres Dani/T.A.T.U, Orlando Bloom/Johnny Depp, Narancsvidék/Rejtélyek városa, Született feleségek/Simon Webbe, Daniel Radcliffe, Rejtélyek városa – Pink/US5, Mindig nyár/Backstreet Boys, Torres Dani/Avril, Star Wars, Tuti Gimi/Avril

>!
CsGyK U
Pécsiek gyülekezete

A Könyvjelző Olvasóklub továbbra is szeretettel várja az érdeklődőket a Csorba Győző Könyvtárban :)
A júniusban kiválasztott könyv:
Olga Tokarczuk: Őskor és más idők
Időpont: 2017. június 21., 17.30

http://www.csgyk.hu/2018/konyvjelzo-olvasoklub-junius-2/