!

Paranormális Romantikusok zóna

>!
B_Vivien_Kitti P
Paranormális Romantikusok

Itt is megosztom.
J.R.Ward The Beast:
*-* haladunk… lassan, mint egy csiga xD de haladunk végre ♥

6 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Paranormális Romantikusok

Romantikus sci-fi kedvelőinek, akiknek Laurann Dohner sorozatai is bejönnek, ajánlok egy jó kis sorozatot – Christine Pope The Gaian Consortium sorozatát. Most töltögettem fel az eddig megjelent részeket. Sajnos csak angolul, de a nyelvezete nem annyira nehéz.

Kapcsolódó könyvek: Christine Pope: Breath of Life · Christine Pope: Blood Will Tell · Christine Pope: The Gaia Gambit · Christine Pope: The Mandala Maneuver · Christine Pope: The Titan Trap · Christine Pope: The Zhore Deception

Christine Pope: Breath of Life
Christine Pope: Blood Will Tell
Christine Pope: The Gaia Gambit
Christine Pope: The Mandala Maneuver
Christine Pope: The Titan Trap
Christine Pope: The Zhore Deception
>!
Lang_Tünde IP
Paranormális Romantikusok

Sziasztok!

Egy olyan könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami nem a zóna leírásában szereplő szerzők műve, de szintén paranormális romantikus: A Lámpás nyomában című regényt.

A fülszövege:

"Egy halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.

Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?

Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.

Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.

Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…

Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!"

Itt megtekinthetitek a trailerét:
https://www.youtube.com/watch…

(@Catronia, kérlek, jelezd, ha nem illik ide a karc, akkor törlöm.)

Kapcsolódó könyvek: T. C. Lang: A Lámpás nyomában

T. C. Lang: A Lámpás nyomában
2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Timi79
Paranormális Romantikusok

Mindig csak elsiklottam felette. Most, hogy megnéztem egy book trailert, és elolvastam a fülszöveget, felkerült a kívánságlistám elejére.
http://napisorok.blogspot.hu/2016/12/trailer-lelekvesztok.html

Kapcsolódó könyvek: B. N. Toler: Lélekvesztők

B. N. Toler: Lélekvesztők
>!
Virág_Blogger P
Paranormális Romantikusok

Sziasztok! Ma egy sokak által kedvelt sorozatnak, a Luxennek az előzménykönyve, a Shadows – Árnyékok van terítéken a blogon, ha van kedvetek, akkor kukkantsátok meg, és szeressük együtt Dawsont spoiler!

http://neverletmegobyviranna.blogspot.hu/2016/06/7-egy-…

Kapcsolódó könyvek: J. L. Armentrout: Shadows – Árnyak

J. L. Armentrout: Shadows – Árnyak
>!
Acsai_Roland I
Paranormális Romantikusok

Sziasztok!
Könyhétre egy új „szamuráj fantasy” a Holnap Kiadótól, szeretettel ajánlom figyelmetekbe: http://moly.hu/konyvek/acsai-roland-szivhajitok

Szívhajítók

„A tavasz néha nem az évszakon, hanem két emberen múlik.
Minden így kezdődik, ami visszafordíthatatlan.”

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Paranormális Romantikusok

Elkezdem olvasni Patricia Briggs Mercy Thompson sorozatának 3. részét angolul (az Agave nem folytatja a kiadást) és lefordítani nem is fogom az egészet, de úgy gondoltam, néhány idézetet magyarul kiraknék. Nem tudom lehet-e ilyet, illetve melyik zónába lehetne. Sajnos sem Patricia Briggs, sem Mercedes Thompson zóna nincs.

7 hozzászólás