!

Pályázatok zóna

>!
TheBlackAether P
Pályázatok

A The Black Aether és a Borzongás Horrormagazin novellapályázatot hirdet hazai szerzők számára, akik szeretnék megmutatni, hogy a magyarországi közösség is képes olyan horror történeteket írni, amik maradandó és kiheverhetetlen élményt nyújtanak az olvasók számára.

További információk a linken: http://www.theblackaether.com/2018/04/16/a-the-black-ae…

1 hozzászólás
>!
napkut KU
Pályázatok

A Napkút Kiadó könyvjelzőtervező pályázatot hirdet a 89. Ünnepi Könyvhétre készülve. A résztvevők 5 könyvheti megjelenésünk közül választhatják ki, hogy melyikhez készítenek könyvjelzőt.
Beküldési határidő: 2018. április 30. éjfél

Elbírálás: Közönségszavazással a beküldési határidő után a kiadó
Facebook oldalán (https://www.facebook.com/napkut.kiado)

A részletes leírás és a díjazás a kiadó honlapján olvasható:
http://napkut.hu/konyvjelzo

(A könyvekkel kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük.)

Kapcsolódó könyvek: Sarusi Mihály: Nyílik a savanyauborka-virág · Nagy Lea: Légörvény

Sarusi Mihály: Nyílik a savanyauborka-virág
Nagy Lea: Légörvény
>!
Amrita IP
Pályázatok

Videó pályázat 17. kerületi középiskolásoknak

Középiskola (3-4 fő/csoport)
Menjetek el egy kerületi, szervezett természetismereti túrára és figyeld meg az ott együtt élő madarakat, fákat és környezetüket. Milyen fa- és madárfajokat ismersz fel? Tiszta-e vagy éppen szemetes környezetük? Mit tehettek értük? Miért jó, hogy vannak fák? Vedd fel magadat és társaidat séta közben.

Cím: Madarak és fák napja Rákosmente természeti környezetében

Amit várunk: Rövid, 3 perces ismeretterjesztő videót, melyben a Madarak és fák c. jeles nap kapcsán megjelenik környezetünk természeti értékei és azok környezeti problémája. Ajánlott események: Zöld XVII facebook oldalak programjai.

Ahogyan várjuk: 3 percben. Kézikamera, tablet, telefon egyaránt használható, azokon bármilyen videofeldolgozási program alkalmazható. A kisfilmek beküldéshez WeTransfer alkalmazást ajánljuk. Támogatott formátumok: avi, mpeg, flv. A fájl elnevezése a következő legyen: csapatnev_mfnpalyazat_zoldxvii. Fontos, hogy a kisfilmben fel legyen tüntetve a csapatnév, a tagok nevei, intézményük, osztályuk, tanáruk/segítőjük neve és e-mail címe!

Beérkezés módja és ideje: Az alkotásokat e-mailen a kornyezetineveles.zoldxvii@gmail.com címre juttassátok el hozzánk 2018. május 17. éjfélig.

http://zoldxvii.hu/palyazat/

>!
Amrita IP
Pályázatok

Meseíró pályázat 17. kerületi alsós gyerekeknek

Általános iskola alsó tagozat (egyéni)
Menj ki az iskola udvarára, a kertedbe, a játszótérre vagy a legközelebbi parkba és ismerd meg az itt élő madarakat és fákat – Ha egy csodatündér azt a tulajdonságot adná, hogy beszélgetni tudnál azzal a fával vagy madárral, mit mondana neked? Hogy segíts rajta? Hogyan tudsz segíteni és vigyázni rájuk?

Cím: Ha beszélhetnék a madarak és fák nyelvén – mit mesélnének?

Amit várunk: Mesét – Meríts ihletet személyes élményeidből és írj nekünk egy történetet akár saját erdei sétád kalandjai alapján.

Ahogyan várjuk: Max. 500 szó kézzel (olvashatóan) vagy géppel írva, a magyar helyesírás szabályai szerint. Fontos, hogy a mese végén fel legyen tüntetve az alkotó neve, intézménye, osztálya, tanára/segítője neve és e-mail címe!

Beérkezés ideje és módja: Az alkotásokat e-mailen a kornyezetineveles.zoldxvii@gmail.com címre vagy postán/személyesen juttassák el hozzánk a Csekovszky Árpád Művelődési Házba (1172 Budapest-Rákosliget, Hősök tere 9. 061/256-02-67) 2018. május 17. éjfélig.

http://zoldxvii.hu/palyazat/

Kapcsolódó alkotók: Bodor Attila · Lovranits Júlia Villő

>!
DTimi
Pályázatok

Költők, írók, dalszerzők a cirkusz világáról szóló alkotásait várja a Fővárosi Nagycirkusz a költészet napja alkalmából meghirdetett pályázatára.

https://mindennapkonyv.hu/hirek/friss/mit-neked-cirkusz…

Hirdetés
>!
dora_horvath_cat IP
Pályázatok

Rajzpályázat

A Budakeszi Vadaspark és az Erdőzúgás Magazin közös rajzpályázatot hirdet, az “Erdő – a minket körbevevő természeti környezet” címmel.
Három korcsoport rajzait, festményeit, grafikáit várjuk, az alkotások témája az erdő, erdei állataink, növényeink, az erdő élete:
– gyermek – 12 éves korig
– ifjúsági – 18 éves korig
– felnőtt

A rajzok mérete A/4-es lehet.
Beérkezési határidő: 2018. április 15.

A teljes felhívás itt:
http://erdozugasmagazin.hu/rajzpalyazat/