!

Pályázatok zóna

>!
Bélabá P
Pályázatok

2019 januárjáig látható a Kortársunk Csehov című kiállítás a Bajor Gizi Színészmúzeumban, ahol számos, a kiállításhoz kapcsolódó program, vetélkedő várja az érdeklődőket főként a középiskolás korosztályból.

A Kortársatok-e Csehov című kétfordulós vetélkedőre november 30-ig még jelentkezhetnek 2-5 fős középiskolás csoportok, a második fordulót várhatóan decemberben rendezik. Ugyancsak középiskolások számára tartják a Csehov-művek, rendezői koncepciók című múzeumpedagógiai foglalkozást is, amely során olyan Csehov-műveket, beszélnek át, mint a Sirály vagy a Három nővér, bevezetve a diákokat a színházi előadások elemzésének világába a különböző rendezői megoldások megismerésével.

http://est.hu/cikk/128418/kinek_a_kortarsa_csehov

Kapcsolódó alkotók: Anton Pavlovics Csehov

>!
Mircsi
Pályázatok

Versíró pályázat, és a végén csinálnak egy videót a versedhez! Szerintem iszonyú zseniális ötlet!!
https://palyazatmenedzser.hu/2018/09/06/keltsd-eletre-a…

1 hozzászólás
>!
BookShe
Pályázatok

Állatbarát Plakátpályázat 2018

Az Orpheus Állatvédő Egyesület alkotói pályázati felhívása magánszemélyek, osztályok és alkotói közösségek számára. Az alkotó témája lehet pl. a házi kedvencek vagy a gazdasági állatok tartása, a cirkusz, az állatkert, a vadászat, a prémtermelés, az állatkísérletek, a sintértelepek, vagy egyéb témakör. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői között 500 ezer forint értékben kerülnek díjak kiosztásra.
https://palyazatmenedzser.hu/2018/10/09/allatbarat-plak…

Pályázat kreatív környezetvédelmi témájú reklámfilmek készítésére

Reklámfilm-pályázati felhívás általános-és középiskolás diákok számára, 13-19 év között. Készíts 1 perces reklámfilmet az italos kartonok szelektív gyűjtéséről egy max. 10 fős stábbal, bármilyen eszközzel. Ha nyersz, benne leszel a tévében.
https://palyazatmenedzser.hu/2018/10/09/palyazat-kreati…

>!
Arte_Tenebrarum_Könyvkiadó KU
Pályázatok

Tisztelt Pályázók!

Hamarosan véget érő 2018. júliusi sci-fi novellapályázatunk jelenlegi állása itt tekinthető meg
(az alábbi oldal ezentúl naponta frissül):

https://www.artetenebrarum.hu/palyazat

Hirdetés
>!
angelmanna
Pályázatok

A Liget Műhely Alapítvány gyakornokokat keres, akik aktívan részt vennének az alapítvány munkájában.
https://ligetmuhely.com/liget/gyakornokot-keresunk-4/

>!
graphoman ISMP
Pályázatok

Az NKA Szépirodalom Kollégiuma magas színvonalú, a kortárs magyar irodalom sokszínűségét népszerűsítő irodalmi rendezvénysorozatok (melyek minimum 5 eseményből állnak), vagy kiemelkedő szépirodalmi értékeket tudatosító egyedi rendezvények megvalósítását kívánja támogatni: http://www.nka.hu/palyaztatas/szepirodalom.