!

Olvass bele! – beleolvasók műfaji korlátok nélkül zóna

>!
BlueDeath IP
Olvass bele! – beleolvasók műfaji korlátok nélkül

L. J. Wesley: Hetedhét Birodalom
Zsáner: fantasy

Közeleg az eredetileg tervezett megjelenés időpontja. Mint nyilván tudjátok, ezt elcsúsztattuk június elejére, de úgy döntöttünk, hogy így sem hagyhatunk titeket Hetedhét Birodalom nélkül. Így tehát, íme, a Prológust és az Első fejezetet tartalmazó beleolvasó már elérhető:

https://shop.konyvmogul.hu/l-j-wesley-hetedhet-birodalo…

A Hetedhét Birodalom akciósan előrendelhető: https://shop.konyvmogul.hu/l-j-wesley-hetedhet-birodalom

Kapcsolódó könyvek: L. J. Wesley: Hetedhét birodalom

L. J. Wesley: Hetedhét birodalom
>!
Galaktika KU
Olvass bele! – beleolvasók műfaji korlátok nélkül

Kedves Molyok!

Olvassatok bele Anna Cima könyvébe, melyben rengeteget mesél Japánról és arról, milyen a felkelő nap országában élni európaiként.

beleolvasó: https://www.scribd.com/document/446886636/Anna-Cima-Tok…

Japán iránt mélyebben is érdeklődni kezdtem a Murakamival történt találkozást követően. Felfedeztem az animét (nyomban kék hajú fiúkról kezdtem írni), felfedeztem a mangát (képregényeket kezdtem rajzolni), és megértettem, hogy a japán egy szupernehéz nyelv, amit meg kell tanulnom, mert körülöttem senki nem ismeri, és ezzel aztán majd mindenkit lealázok.
Otthon közöltem, hogy japánul fogok tanulni (apa óvatosan beleegyezett), szereztem egy tankönyvet, és elkezdtem az iskolában látványosan gyakorolni a szótagírást, úgy, hogy mindenki lássa. (Elképzeltem, ahogyan aztán a tanáriban a pedagógusok rólam beszélnek: „Tudtátok, hogy Kupková japánul kezdett tanulni? Ó, milyen átütően intelligens lány…)
Kristýnára, akivel közben összebarátkoztam, egy szuszra zúdítottam rá, hogy Japán mennyire csodálatos ország, és hogy mennyire gyönyörű az összes japán, és hogy kár, hogy a gimiben csak egy vietnámi srác van, és az is éppen foglalt. Kristýna érdeklődése akkoriban éppen a kémia felé fordult, és a támadásaimat az oxigénről és a kénről szóló szónoklatokkal és kémiai egyenletek felsorolásával viszonozta.

6 hozzászólás
Hirdetés