!

OFF-topic zóna

>!
Rainee
OFF-topic

Keresem azt a konyvet, amirol irhatnek egy pazar ertekelest! Leirnam benne, hogy aki nem erti az olvasottakat, az mekkora budos bunko (by Balsai Moni, Valotarsak). Es megmagyaraznam azt is, hogy mekkora felsobbrendu vagyok, es ti mennyire nem ertitek meg a magasroptu ertekezesem. :'D

Komolyra forditva, a heten a 3. olyan alazast olvasom, ahol magat az ertekelot minositi a hozzaszolo, hogy mennyire nem erti meg az adott konyvet. Miert van az, hogy ha nekem valami tetszik, az egyenerteku azzal, hogy mindenkinek tetszenie kell, es ha nem, akkor a haja is milyen? Es ez hatvanyozott magyar irok konyvei eseten…

24 hozzászólás
>!
_Fannalala_ P
OFF-topic

Köszönöm Univerzum, hogy az októberi kuporgatós hónap után most fellendült az anyagi helyzetem, és még a mellélőtt parfümömet is megvették három hónap után! Isten fizesse meg!

>!
Rainee
OFF-topic

Szeretnem tudni az okat, hogy a kedves idos emberek miert hiszik azt, hogy egyedul vannak egy uzletben? Ma 3* tortent meg, hogy megall az utkozepen, elmenni mellette nem tudsz. A csucs egy oreglany volt. Ket sor kozott, atloban otthagyta a kocsit, moge behuzta a tankjat, majd bement a sorba vasarolni. A masik egy pasi volt, aki nekem rohant, mert nem nezett fel. Es ezek altalaban a legszukebb helyen tudnak csak megpihenni, beszelgetni. :'D

4 hozzászólás
>!
Kovács_Cintia_2 P
OFF-topic

Most olvastam: „Greta Thunberg azzal fenyegetőzik, hogy elhagyja a Facebook-ot”
-na és?
-többé-kevésbé egyetértek azzal amit reklámoz, de a mai világban minek áll közönség elé, aki nem bírja a kritikát? Ez egy trollokkal teli világ amúgy is.
-illetve ez nem strucc-politika, higy gyorsan letörlöm magam es akkor majd jól azt hiszem, hogy megoldódott?
Kezdi nálam hitelét veszteni a csajszi…

9 hozzászólás
>!
Lisie87 P
OFF-topic

Minden évben meglep, hogy Karácsony közeledtével egyre többen vannak a Libriben. :D
Tudom a könyv jó ajándék, de én nem vennék olyan embernek, aki nem olvas, csak azért, hogy legyen valami a fa alatt.

9 hozzászólás
Hirdetés
>!
bartok_brigitta P
OFF-topic

Visszaengedhetsz-e valakit az életedbe úgy, hogy valójába soha nem is távozott onnan igazán? Csak kicsit távolabb engedted, mert akárhányszor a közeledbe került, valamelyikőtök mindig újabb sebet ejtett a másikon. Vajon megéri elveszni a szépben?

A kérdés költői, nem várok rá választ. Azt hiszem.

>!
Skadi P
OFF-topic

Csak engem zavar, mikor valaki teljesen normálisnak gondolja, hogy belekamuzik más arcába, majd elismeri és még ki is oktatja azt, aki szóvá teszi?
Frászt kapok attól, mikor valaki férjnek nevez a pasiját, holott nem is házasok, de még csak nem is jegyesek. Attól, hogy össze vannak költözve x éve és úgy élnek, mint a házasok, még nem lesznek házasok. Ennyi erővel én hercegnő vagyok. Címem ugyan nincsen, de úgy élek, mint egy hercegnő, szóval az vagyok.

14 hozzászólás
>!
Acton
OFF-topic

Sziasztok!
Van itt valaki, aki introvertált, de extrovertált barátja van, aki szereti a társaságot és a csavargást?
Nem szokott lenni nézeteltérésetek ez miatt?

10 hozzászólás
>!
eSsZ P
OFF-topic

oké! akkor a félreértések elkerülése végett!!!
nem ez az egyetlen mód, hogy adakozunk! kutyák, macskák, gyerekek, étkeztetés.. ez a karc, pusztán arról szól, hogy én nem tudom megállni, hogy ne adjam oda azt a 200ft-ot. ha kérik..bár tudom, hogy nem kéne, mert nem zsemlére költi

mindig megfogadom, hogy nem adok több aprót.. de sose tudom, betartani.. még akkor sem, ha már jópárszor átvertek.. és kórházba menne/ennivalóra szánt összeg a kocsmába köt ki..
ilyen téren balek vagyok. tényleg.

5 hozzászólás