!

OFF-topic zóna

Deidra_Nicthea IP>!
OFF-topic

<firstworldproblemranting>

A Netpincér új felülete tökéletesen megmutatja, hogyan legyen egy honlap…
– modern
– intuitív
– esztétikus
– letisztult

ÉS TÖKÉLETESEN HASZNAVEHETETLEN.

Visszajelzési lehetőség, hogy esetleg miért is egy naagy gőzölgő trágyadomb (csillámporral megszórva)? Felejtsd el. :D Aki kitalálta az oldalra lapozgatást, annak az ujját, aki meg azt, hogy logók helyett tökéletesen semmitmondó (de nagyon szép!) kajafotók legyenek minden egyes nyomorult étteremnél, annak a komplett kézfejét törném el. A letiltott éttermek ismét megjelennek a listában, de legalább a korábbi rendeléseimből sem látok semmit. Tök jó! dabzs dabzs, kretének.

</firstworldproblemranting>

20 hozzászólás
Three>!
OFF-topic

Kinek mi a csengőhangja? Esküdni mernék, hogy minden második amit az utcán hallok
ez
https://www.youtube.com/watch…

21 hozzászólás
Vörös_Édua IP>!
OFF-topic

Úgy csudálom azokat az embereket, akik megjegyzik egy-egy kultfilm minden töltelékszereplőjének a nevét, aki kb 3 percig volt benne a filmben…
Van, hogy nekem még a fontosabb, vagy akár a főszereplő neve se marad meg! Csak ilyenek, hogy: „a szkizofrén fazon, aki összeveri magát, amúgy meg szappant árul”, „a pasi, akiből kibújt az alienbébi vacsi közben” (debezzeg Jonesy-t megjegyeztem!), „a pasi a kék és piros cukorkákkal”, „DiCaprio a (Djangóban -filmcím tetszőlegesen behelyettesíthető, amiben szerepelt)”, „Amerika kapitány abban a krimiben, amit a múltkor néztünk”, „a kék csaj az Avatárban… nem az, a másik!” :D

3 hozzászólás
DarknessAngel>!
OFF-topic

Csak most láttam, hogy elmarad a tüzijáték augusztus 20-án :'( Pedig minden évben annyira várom. Már tényleg minden örömteli dolgot megszüntetnek. Se fesztiválok, koncertek, könyvhét…. Hülye korona.

27 hozzászólás
efem>!
OFF-topic

Sziasztok!
Van még itt olyan, aki jelentkezett az agavés állásra? Kaptatok bármiféle visszajelzést?

anaïs P>!
OFF-topic

Tényleg vannak emberek, akik csak azért nem néznek meg filmeket, mert 2000 előtt készültek? :o

6 hozzászólás
Hirdetés
LuciaBane>!
OFF-topic

Nem tudom, hogy én vagyok-e az első, de arra jutottam, hogy ezeket a YA/NA könyves dolgokat nem jó szerelmi háromszögnek hívni, helyesebb lenne a szerelmi gráf fogalom.

Kiskópé P>!
OFF-topic

34,8 / 28,0 (erkély, lakás)
Én tudom, hogy van, aki meg a földeken kapál, de uhh uhh..
És igen eddig az irodában ültem 8 órát (légkondi nélkül, nem bírom) most meg megdöglök itthon.. huh ahogy nézem a paradicsom se bírja, se redőnnyel, se anélkül, hát evvan.. vizes türcsi, ivás..hurrá itt a nyár!

10 hozzászólás
Tyutyu P>!
OFF-topic

Egy Nőnek nem mondhatunk olyat hogy kövér.
… esetleg annyit hogy kalóriadús:))

7 hozzászólás