!

Nyerj könyvet! zóna

+
>!
AniTiger MP
Nyerj könyvet!

Ma még mindhárom játékon lehet játszani!

Sorsolás: az idő függvényében 25-én, 26-án vagy 27-én ráérő óráimban… :)
https://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2017/03/3evesablog…
https://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2017/03/3evesablog…
https://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2017/03/3evesablog…

Amúgy felbukkantam facen is, ha valakinek kedve támadna követni! =^.^=
https://www.facebook.com/hagyjatokolvasok

2 hozzászólás
+
>!
Bibi_3 P
Nyerj könyvet!

Holnap 2-ig meló van, így addig aki akar még kérdezzen ;)
Utána már lezárom a listát :D
Azért jöttek a kérdések szép számmal *-*

https://moly.hu/karcok/880150
:*

1 hozzászólás
>!
Maxim_Kiadó KU
Nyerj könyvet!

Sziasztok!

Nincs megállás! Újabb játékkal jelentkezünk! Ismét két újabb, az áprilisi Könyvfesztiválra érkező újdonságunk eredeti címét és szerzőjét kell megfejtenetek a megadott fülszövegek alapján! Aki mindkét regény esetében helyesen válaszol, az részt vesz a sorsoláson, ahol a szerencsés nyertes 1 db-ot választhat ki nyereményként eddig megjelent regényeink közül!

1. könyv fülszövege:
Ez a memoárkötet egy keletnémet család megindító története: a világháborútól kezdve a vasfüggöny (és a berlini fal) leomlásáig kísérhetjük végig a sokgyerekes pedagóguscsalád viszontagságos sorsát. A mesélő nem akárki: egyrészt a család Nyugatra szökött gyermekének Amerikában született lánya, másrészt az első amerikai nő, akiből hírszerző tiszt lett Berlinben, aki átjárhatott a várost – meg a szovjet és az amerikai zónát – végzetesen megosztó határvonalon, ahol sok kétségbeesett menekülő lelte halálát.
A szerző német precizitással feldolgozott dokumentumokra és személyes beszámolókra építi fel a két szálon futó történetet. Az egyik szálon a népes keletnémet família hányattatásait és megalkuvásait, sikereit és kudarcait, nehéz hétköznapjait követhetjük nyomon, a másikon olyan mélységben ismerhetjük meg az egyre inkább bezáruló és börtönként funkcionáló Német Demokratikus Köztársaság működését a besúgói terrorhálózat kiépítésétől a hétvégi telkek éhínséget megelőző kiosztásán át a komédiába fulladó végjátékig, amilyen mélységbe a szocializmus idején nem volt módunk betekinteni nekünk, magyaroknak. Ezen felül még a hidegháború globális kihatású eseményei is beleszövődnek ebbe az érdekfeszítő, informatívan olvasmányos, fotókkal gazdagon illusztrált visszaemlékezésbe.
Kegyetlenség, terror, nélkülözés, unalmas szürkeség, gerinctelen megalkuvás és rengeteg küzdelem a mérleg egyik serpenyőjében – míg a másikban ott a szeretet, „Oma” családfenntartó optimizmusa, a régi világból átmentett tisztessége és az egyes családtagok többé-kevésbé becsületes túlélő taktikái, sőt: nyílt lázadása a lelkeket nyomorító rendszer ellen. Sokáig nem fogjuk elfelejteni ezt a csodálatos családtörténetet…

2. könyv fülszövege:
A szerzők a feltűnések és eltűnések fantáziadús misztériumdrámájává álmodták át a címadó bombasikerű podcastet, amely megkapó képet fest mindazokról az utakról, amelyeken önmagunk megismerése felé bukdácsolunk.
Adott egy olyan kisváros egy névtelen sivatagban, valahol a határtalan amerikai Délnyugaton, ahol a kísértetek, az angyalok, a marslakók és a kormány összeesküvései a polgárok ellen hozzátartoznak a mindennapokhoz. Itt lakik két nő, akiknek külön-külön megvan a maga titka, és a sorsuk egyszer csak keresztezi egymást.
Jackie Fierro, a helyi zaci tizenkilenc éves tulajdonosa. Egy nap egy titokzatos, barna zakós ember, aki szarvasbőr koffert hurcol magával, zálogba csap nála egy papírt, amire azt írták: King City. Jackie mindenestől aggasztónak találja ezt az embert, a papírját, de legfőképpen azt a tényt, hogy nem tudja letenni a kezéből a papírt, és az emberre, akitől kapta, láthatólag senki sem emlékszik. Jackie elhatározza, hogy megfejti King City és a barna kabátos ember titkát, még mielőtt megbolondulna.
Diane Crayton az iskolaszék pénztárosa. Van egy fia, a mélabús Josh, aki alakváltó. Diane újabban mindenütt a gyereke apját látja, aki semmit sem változott azóta, hogy kamaszkoruk egy szép napján elhagyta Diane-t. Josh egyre nagyobb érdeklődést mutat az apja iránt, ez pedig egy olyan katasztrófához vezet, amit bár Diane előre lát, nem tud megakadályozni.
Diane és Jackie élete összetalálkozik, amikor mind a ketten két szó előtt állnak: King City. Talán ez a város hordozza a megoldást mindkettőjük rejtélyére, valamint jövőjükre… amennyiben sikerül megtalálniuk ezt a helyet.


A helyes megfejtéseket az alábbi űrlapon várjuk:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX_hlScWuJ_dZ…

Sorsoláskor mindenkinek csak a legkorábbi helyes válaszát tudjuk figyelembe venni, így a helyes megfejtéseket elég egy alkalommal beküldeni!

Sorsolás 2017. március 27-én délután 15 órakor!

Jó játékot és sok szerencsét!

+
>!
Velencei_Rita I
Nyerj könyvet!

ÚJ NYEREMÉNYJÁTÉK – NYERJ E-KÖNYVET! :)
Gyere a Facebookra, és szavazz, hogy mi legyen az új romantikus könyvem, a Gwendolyn alcíme!
A szavazók között 23-án 3 nyertest sorsolok ki, akik az elsők között olvashatják el az e-könyvet! :)
Itt tudsz szavazni:
https://www.facebook.com/VelenceiRita/

+
>!
Zzsófi P
Nyerj könyvet!

Sziasztok!
Colleen Hoover nyereményjátékot indított az instagram oldalán, általa és a sorozat rendezői altal dedikált Confess példányt lehet nyerni!
https://www.instagram.com/p/BR43iKcDYA-/
Hajrá-hajrá!
@_Eriii, @Bibi_3, @pveronika? bocsi, csak titeket ismerlek, akik olvasnak angolul. :D

Kapcsolódó könyvek: Colleen Hoover: Confess

Colleen Hoover: Confess
20 hozzászólás
Hirdetés
>!
Kildara U
Nyerj könyvet!

Sziasztok!

Ismét tippelős játékot találtok a facebook oldalunkon!

Nyerd meg Gabriella Eld – Emlékek Jordan számára című könyvét dedikálva!

Gabriella Eld a szombati Kildara találkozóra 2 könyvvel érkezett, amiből egyet kisorsoltunk tombolán, a másikat dedikálta nekünk egy játékra, amiért nagyon hálásak vagyunk neki!

Gabriella az egyik oldalra beleírta a Kildara szót, aminek most a helyét kell kitalálni, pontosabban azt, hogy melyik oldalon található.

Mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerhesd a könyvet?

Első lépés: Nyomj egy „Tetsziket” a Kildara oldalára, és erre a felhívásra!

Második lépés: Nyomj egy „Tetsziket” Gabriella Eld oldalára is!

Harmadik lépés: Írd meg hozzászólásban, hogy szerinted melyik oldalon található a Kildara szó!

Akinek a tippje a legközelebb áll a helyes megfejtéshez először, annak postázzuk a nyereményt!

Eredményhirdetés: 2017. március 24-én délelőtt!

Hajrá, induljon a tippelés… annyit segítünk, hogy a könyv 426 oldalas.

A játék linkje: https://www.facebook.com/kildara.hu/photos/a.9994350100…

FIGYELEM! Csak az eredeti, facebookos bejegyzés alatt megírt válaszokat tudjuk elfogadni.

Gyertek játszani! :)

@Kildara

Kapcsolódó könyvek: Gabriella Eld: Emlékek Jordan számára

Gabriella Eld: Emlékek Jordan számára

Kapcsolódó alkotók: Gabriella Eld

+
>!
pveronika P
Nyerj könyvet!

Sziasztok!

A nyereményjáték véget ért, köszönöm szépen, hogy ilyen rengetegen játszottatok, és vittétek a hírt erről a csodálatos könyvről. ♥ Mindenkinek nagyon-nagyon gratulálok! A nyerteseket emailben értesítettem, kérlek nézzétek meg az email címeteket (ha a Facebook-on keresztül jelentkeztetek be a dobozkába, akkor azt) és mihamarabb írjátok meg a címeteket, hogy postázni tudjam a nyereményeket. :)
Még egyszer köszönök szépen mindent, és igyekszek még a későbbiekben is mindenféle szuper játékkal feldobni a heteteket. :) A Könyvfesztiválra máris kitaláltam egyet, úgyhogy érdemes lesz figyelni. :) Legyen mindenkinek gyönyörű napja! ♥ (Különösképpen, hogy a csillagászati tavasz első napja ilyen csodálatos napsütéssel indult. :))

Kapcsolódó könyvek: Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo · Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
10 hozzászólás
+
>!
skolik I
Nyerj könyvet!

Szeretnél könyvet nyerni? Siess, ne maradj le róla!
Lájkold már MA az oldalamat, hogy időben értesülj a játékról!
A mesekönyveimet és a novelláskötetemet nyerheted meg, ha szerencsés vagy!
https://www.facebook.com/skolikagnes/

Kapcsolódó könyvek: Skolik Ágnes: A csodatermő fa · Skolik Ágnes: Csibemese · Skolik Ágnes: Olasz vacsora

Skolik Ágnes: A csodatermő fa
Skolik Ágnes: Csibemese
Skolik Ágnes: Olasz vacsora
1 hozzászólás
+