!

Nora Roberts zóna

>!
happy_moly
Nora Roberts

Sziasztok!
Az írónőtől nektek melyik volt a kedvenc könyvetek s miért? :)

Kapcsolódó alkotók: Nora Roberts

3 hozzászólás
>!
m_m85
Nora Roberts

Sziasztok!

A MacGregor családból Daniel könyvénél tartunk jelenleg (új kiadás). Vajon lesz folytatás? Nagyon tetszenek ezek a friss kiadások. :D Még a gyerekekről szívesen olvasnék.

11 hozzászólás
>!
Gorkie P
Nora Roberts

Végre mind megvan. Olyan szépek ezek a kiadások!
Az egyik kedvenc sorozatom. :)
A fekete sólyom volt az első Nora Roberts könyvem, azóta is kedvenc. :)
Még mindig megvan, csak az másik kiadás és már igencsak viseltes. :)

Kapcsolódó könyvek: Nora Roberts: Éjszakai műszak · Nora Roberts: Oltalmazó árnyék · Nora Roberts: Acélos rózsa · Nora Roberts: Tűznél forróbb · Nora Roberts: A Fekete Sólyom

Nora Roberts: Éjszakai műszak
Nora Roberts: Oltalmazó árnyék
Nora Roberts: Acélos rózsa
Nora Roberts: Tűznél forróbb
Nora Roberts: A Fekete Sólyom
3 hozzászólás
>!
schalby P
Nora Roberts

J. D. Robb
HALÁLOS KAPCSOLATOK

Várható megjelenés: 2019. november 25.

Tragikus balesetnek látszik, amikor egy gyógyulófélben lévő drogost, Lyle Pickeringet holtan találnak, mert túladagolta magát. Csakhogy a nővére, Rochelle, és Eve Dallas hadnagy okosabbak annál, hogy higgyenek a látszatnak. Lyle-t meggyilkolták, és a bizonyítékok a régi utcai bandája felé mutatnak.

Miközben Eve és a férje, Roarke a város földalatti bárjaiban, drogtanyáin és sztriptízklubjaiban követik a gyilkos nyomát, újabb holttestet találnak. Mivel egyre erősebb a kapcsolat az élők és a holtak között, és az áldozatok száma is emelkedik, Eve tudja, hogy a lehető leghamarabb meg kell oldania ezt az ügyet, mielőtt a hataloméhes gyilkos vérfürdőt rendez a város utcáin.

>!
L_Lívi
Nora Roberts

A mai naptól a Blikkhez jár könyv, többségében Nora Roberts kötetek. 250,- Ft (az újsággal együtt.) https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/konyvszuret-a-bli…

>!
schalby P
Nora Roberts

A Goldbook kiadó elölről kiadja a Halálos sorozatot, terveik szerint évi 3 új borító de a tartalom nem változik.

6 hozzászólás
Hirdetés
>!
schalby P
Nora Roberts

HALÁLOS HATALOM
J. D. ROBB

Várható megjelenés: 2019-10-09

MIT MEG NEM TENNE AZ EMBER, HOGY MEGVÉDJE A CSALÁDJÁT?

Amikor Paul Rogan bombát robbant az irodájában és megöl tizenegy embert, senki sem érti, hogy mi késztette erre. Azonban minden világossá válik, amikor az otthonában rátalálnak megkötözött feleségére és kislányára. Rogant rettenetes választás elé állították – felrobbantja a bombát, vagy végignézi a szerettei szenvedését és halálát.

Eve Dallas hadnagy biztos benne, hogy az erőszak ezzel nem ér véget. Karizmatikus férjével, Roarke-kal együttműködve kideríti, hogy elszánt, szervezett és végtelenül könyörtelen emberek állnak a támadás mögött. Mielőtt újra lecsapnak, rá kell jönnie, hogy mit akarnak és milyen messzire hajlandóak elmenni azért, hogy megkapják..

>!
schalby P
Nora Roberts

Nem tudom volt e már róla szó de a GoldBook kiadó ezt írta a J. D. ROBB könyvekre:
„2019-ben 3 új J. D. Robb-könyvet tervezünk megjelentetni: május végén jön a Dark in Death, szeptember végén a Leverage in Death, novemberben pedig a Connections in Death”

5 hozzászólás
>!
schalby P
Nora Roberts

HALÁLOS SÖTÉTSÉG
J. D. ROBB
Várható megjelenés: 2019-05-21