!

Nora Roberts zóna

>!
schalby
Nora Roberts

HALÁLOS NÖVENDÉK
J. D. ROBB

Várható megjelenés: 2017-06-08

Gyorsan, némán és halálos pontossággal érkeztek a lövések. A Central Park jégpályáján másodperceken belül három halott hevert. Orvlövész szabadult New York utcáira, és Eve Dallas hadnagynak pályafutása legfelkavaróbb és legkeményebb nyomozásával kell szembenéznie.

Eve tudja, hogy csupán maroknyi ember képes ilyen szemtelenül pontos célzásra. Ami még nyugtalanítóbb: a halál szakértőjének bűntársa is van. Valaki kiképezte a gyilkolás tudományára – majd ezt követően hátborzongató küldetésre indultak. A mélységesen megrendült városban Eve-nek és csapatának nem egy, hanem két gyilkost kell megtalálnia. Ami még ennél is szörnyűbb – a tehetséges, fiatal növendékben kielégíthetlen vágy lobban a gyilkolás után…

>!
schalby
Nora Roberts

Ha valakit érdekel ˇJ.D. Robb A Halálos növendék c. könyv május végén, június elején fog megjelenni. A következő Halálos kötet pedig ősszel, október végén, november elején.

1 hozzászólás
>!
Rebbencs
Nora Roberts

Sziasztok!:)
Nem olvastam még az írónőtől, de már egy ideje szeretnék, viszont nem tudom, hogy melyik könyvével kezdjem.
Mit tudnátok javasolni?:)

7 hozzászólás
>!
Mrs_Cat
Nora Roberts

Valaki nem tudja meddig lesznek akciósak a Nora Roberts könyvek az ujkonyvek.hu-n?

1 hozzászólás
Hirdetés
>!
schalby
Nora Roberts

Október 11-én jelenteti meg a Gold Books a 42. Eve Dallas kötetet.
J.D. Robb: Halálos testvériség – http://www.goldbook.hu/keszuloben.php
Edward Mira befolyásos ember, akinek sok az ellensége. Ám amikor a hajdani szenátort erőszakkal elrabolják, Eve Dallas hadnagy azt gyanítja, hogy inkább személyes, mintsem politikai indíték áll az ügy hátterében. Valaki igazságot keres; minél véresebbet, annál jobb.
Edward unokaöccse, Dennis is megsérül az emberrablás folyamán – amitől az ügy hirtelen nagyon is személyessé válik Eve és a férje, Roarke számára. Dennis ugyanis jó barátjuknak, a NYPSD legjobb profilozójának, Charlotte Mirának a férje.
Sötét titkok tárulnak fel, ahogy Eve egyre mélyebbre ássa magát az ügybe, melyek akár egy családot is képesek szétszakítani. Edward Mira magas rangú barátokkal büszkélkedhetett – akik szemmel láthatóan mindannyian titkolnak valamit. A nyomozás hirtelen döbbenetes fordulatot vesz, és Eve rájön, hogy nem minden áldozat ártatlan, sőt néhány kötelék nem barátságban, hanem vérben kovácsolódott.

>!
Deszy P
Nora Roberts

Megint elkészült a Forbes listája a legjobban kereső írókról!
Nora Roberts is a listán van idén is. :)

A teljes lista és a részletek:
»> http://www.deszy-konyv.hu/2016/08/ime-az-ev-legjobban-k…

>!
kiruu
Nora Roberts

Nora Roberts: Megszállottság
A könyv várható megjelenési ideje augusztus eleje.

Naomi Bowes gyermekkorában egy éjjel titokban apja nyomába szegődik, és azon az éjszakán az ártatlanság számára örökre elvész. Iszonyú dolgokat fed fel azáltal, hogy kiszabadít egy erdei veremben fogva tartott lányt, ezzel hírhedtté téve apját, aki a borzalmas bűnöket elkövette.

Naomi Carson néven sikeres fotóssá válik, és utazásai során egyszer csak rátalál egy olyan helyre, amely rendkívüli módon vonzza – ez azonban több ezer mérföldre van mindentől és mindenkitől, amit és akit addig ismert.

A nő szeretné fenntartani magányos életformáját, Sunrise Cove lakói azonban valami módon folyton elérik, hogy megnyíljon előttük – különösképpen az eltökélt Xander Keaton.
Naomi érzékeli, ahogy sorra leomlanak a maga köré emelt falak, és annak is tudatában van, hogy titkon mindig is arra az életre vágyott, amit ez az új helyzet tálcán kínál neki. De már oly sokszor kellett rádöbbennie, hogy a múlt fenyegető árnya mindenhová követi

http://www.gabo.hu/hu/romantikus/2178-nora-roberts-megs…

>!
dsmiley
Nora Roberts

Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel, Debrecenben a Bihar antikváriumban 800-1100 forintért egész sok NR könyv kapható, a legtöbbje még olvasatlan.