!

Nora Roberts zóna

>!
schalby
Nora Roberts

Ha valakit érdekel ˇJ.D. Robb A Halálos növendék c. könyv május végén, június elején fog megjelenni. A következő Halálos kötet pedig ősszel, október végén, november elején.

1 hozzászólás
>!
Rebbencs
Nora Roberts

Sziasztok!:)
Nem olvastam még az írónőtől, de már egy ideje szeretnék, viszont nem tudom, hogy melyik könyvével kezdjem.
Mit tudnátok javasolni?:)

7 hozzászólás
>!
Mrs_Cat
Nora Roberts

Valaki nem tudja meddig lesznek akciósak a Nora Roberts könyvek az ujkonyvek.hu-n?

1 hozzászólás
>!
schalby
Nora Roberts

Október 11-én jelenteti meg a Gold Books a 42. Eve Dallas kötetet.
J.D. Robb: Halálos testvériség – http://www.goldbook.hu/keszuloben.php
Edward Mira befolyásos ember, akinek sok az ellensége. Ám amikor a hajdani szenátort erőszakkal elrabolják, Eve Dallas hadnagy azt gyanítja, hogy inkább személyes, mintsem politikai indíték áll az ügy hátterében. Valaki igazságot keres; minél véresebbet, annál jobb.
Edward unokaöccse, Dennis is megsérül az emberrablás folyamán – amitől az ügy hirtelen nagyon is személyessé válik Eve és a férje, Roarke számára. Dennis ugyanis jó barátjuknak, a NYPSD legjobb profilozójának, Charlotte Mirának a férje.
Sötét titkok tárulnak fel, ahogy Eve egyre mélyebbre ássa magát az ügybe, melyek akár egy családot is képesek szétszakítani. Edward Mira magas rangú barátokkal büszkélkedhetett – akik szemmel láthatóan mindannyian titkolnak valamit. A nyomozás hirtelen döbbenetes fordulatot vesz, és Eve rájön, hogy nem minden áldozat ártatlan, sőt néhány kötelék nem barátságban, hanem vérben kovácsolódott.

Hirdetés
>!
Deszy P
Nora Roberts

Megint elkészült a Forbes listája a legjobban kereső írókról!
Nora Roberts is a listán van idén is. :)

A teljes lista és a részletek:
»> http://www.deszy-konyv.hu/2016/08/ime-az-ev-legjobban-k…

>!
kiruu
Nora Roberts

Nora Roberts: Megszállottság
A könyv várható megjelenési ideje augusztus eleje.

Naomi Bowes gyermekkorában egy éjjel titokban apja nyomába szegődik, és azon az éjszakán az ártatlanság számára örökre elvész. Iszonyú dolgokat fed fel azáltal, hogy kiszabadít egy erdei veremben fogva tartott lányt, ezzel hírhedtté téve apját, aki a borzalmas bűnöket elkövette.

Naomi Carson néven sikeres fotóssá válik, és utazásai során egyszer csak rátalál egy olyan helyre, amely rendkívüli módon vonzza – ez azonban több ezer mérföldre van mindentől és mindenkitől, amit és akit addig ismert.

A nő szeretné fenntartani magányos életformáját, Sunrise Cove lakói azonban valami módon folyton elérik, hogy megnyíljon előttük – különösképpen az eltökélt Xander Keaton.
Naomi érzékeli, ahogy sorra leomlanak a maga köré emelt falak, és annak is tudatában van, hogy titkon mindig is arra az életre vágyott, amit ez az új helyzet tálcán kínál neki. De már oly sokszor kellett rádöbbennie, hogy a múlt fenyegető árnya mindenhová követi

http://www.gabo.hu/hu/romantikus/2178-nora-roberts-megs…

>!
dsmiley
Nora Roberts

Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel, Debrecenben a Bihar antikváriumban 800-1100 forintért egész sok NR könyv kapható, a legtöbbje még olvasatlan.

>!
schalby
Nora Roberts

HALÁLOS KÖTŐDÉS
J. D. ROBB

Várható megjelenés: 2016-05-10

Új év köszönt New York Cityre, és két rossz csillagzat alatt született szerető épp most fedezte fel csillapíthatatlan étvágyát… a gyilkolásra.

Eve Dallas hadnagy több rettenetes bűncselekményt is látott már a szolgálati ideje alatt és tudja, milyen sötét dolgokat rejtegetnek az utcák. Ám miután holtan találnak egy közkedvelt zenészt, Eve hamarosan rádöbben, hogy ez nem más, mint az országon átívelő, borzalmas ámokfutás következő epizódja.

Az elkövetők végül elértek New Yorkba, ahol új áldozatot találtak maguknak. Eve tudja, hogy csak néhány napja maradt megmenteni egy fiatal lány életét és megfékezni a gyilkosokat, mielőtt még mélyebbre hajszolnák magukat szadista játszadozásukba. Eve-et figyelemreméltó erőforrásaival a férje, Roarke is segíti a tettesek felkutatásában, de hiába jutnak hozzájuk egyre közelebb, vészesen fogy az idejük…
http://goldbook.hu/borito.php?a=272&k=1

1 hozzászólás