!

Napi mosoly zóna

>!
Gaura_Ágnes IP
Napi mosoly

Gaura-család nyaralni próbál nincs benne nagy gyakorlatunk.

Lányom: mi lesz a mai program?
Én: Kalandpark.
Lányom: Jó, akkor viszek valami könnyű olvasnivalót.

spoiler

Kapcsolódó könyvek: Henry Gray: Gray's Anatomy · Steiner Pál: Sebészeti műtéttan

Henry Gray: Gray's Anatomy
Steiner Pál: Sebészeti műtéttan
8 hozzászólás
>!
Gaura_Ágnes IP
Napi mosoly

Kisfiam a kertben olvas, de már készülődik a vihar.
Én: – Kisfiam, nem jössz már be?
Ő: – Nem. Ez a mennydörgés épp passzol ahhoz a zenéhez, amit magamban játszok le a filmhez, ami a fejemben megy ahhoz a könyvhöz, amit most épp olvasok.

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling – John Tiffany – Jack Thorne: Harry Potter és az elátkozott gyermek

J. K. Rowling – John Tiffany – Jack Thorne: Harry Potter és az elátkozott gyermek
11 hozzászólás
>!
Katara_Phoenix P
Napi mosoly

Az ötödik emeleten dolgozom, és majdnem mindig lépcsőn megyek fel, a liftet viszonylag keveset használom.

Na, mai: beérek, mögöttem öt-hat férfi kolléga szintén bejön az épületbe. Látják, hogy célirányosan megyek a lépcsősor felé, jönnek ők is utánam (szerintem életükben nem lépcsőztek még), közben ecsetelik, hogy néha kell egy kis testmozgás.

Két dologra tudok gondolni:
1, A férfiakban túlteng a versenyszellem,és ha már egy nő lépcsőzik az ötödikre, ők is lépcsőznek a harmadikra.
2, Egyből azt hitték, hogy biztosan rossz a lift. :D

>!
ValerinLanz P
Napi mosoly

Maga egy angyal

… mondta nekem a postás, mikor odaadtam neki egy tollat, és megengedtem, hogy elvigye. :D ráadásul korombeli lehet, jee

>!
Luna_Iceshard
Napi mosoly

Esküvői meghívók kihordása pipa! végre :D Nem gondoltam, hogy ez ekkora meló :)

>!
Lénaanyukája P
Napi mosoly

Nekem ő a Tanárnő. Megtanított írni, olvasni, és egy életre megszeretette velem az olvasást. És őrület, mennyire jól néz ki még mindig!

Hirdetés
>!
Lénaanyukája P
Napi mosoly

31 éve végeztem az általános iskolában, időszerű volt már egy osztálytalálkozó. Múlt hét szombaton kitalaltuk, ezen a szombaton megtartottuk. Azért kellett ilyen gyorsan, mert egy Amerikába költözött osztálytársunk éppen most van itthon. Ahhoz képest egész jól összegyűltünk. Ha két hónapot hagytunk volna rá, akkor se jöttek volna el többen. De azért valamikor szeptemberben megismételjük. Olyan jó volt velük találkozni! Senki nem változott semmit. Na jó, kicsit szebbek lettünk, és a hajunk most sokkal jobb, mint nyolcadikban volt. :)

>!
Melodía
Napi mosoly

A legkellemesebb ébresztés: Arra a hírre kelni (ébresztve lenni), hogy agusztus elején megyünk Bulgáriába nyaralni. (Mikor közölték velem a félét fel sem fogtam, még szinte aludtam :D)

Oké, ez sokkal kisebb, de na. Szerintem rólam itt már mindenki tudja, hogy nagy Eurovízió rajongó vagyok. A lényeg, hogy egy pár tavalyi versenyzőt „távolról” követtem (tehát csak hallgattam a dalaikat, de nem iratkoztam fel rájuk meg ilyenek). Az idei ESC-vel bátrabb lettem, egyre a mostani mezőnyből feliratkoztam, likeoltam az FB oldalát és kommentet is írtam (már amennyire tudok angolul). Aztán lassan elkezdtem őket összeszedni (egy Fb-n nem sokkal az első után, később egy másik YT-n.) Nagyjából egy hete követem őket Spotify-n. Múlt éjjel végre felbátorodtam annyira, hogy az összesre feliratkoztam és likeoltam az oldalaikat Fb-n. Nem tudom eddig mitől „féltem”, nem harapnak főleg nem interneten keresztül xD. Majd egyszer ezeket is fogok kommentet írni (mint a másik kettőnek, bár úgysem reagálnak), de még a bejegyzésre a hangulatjelek is várnak.

>!
kai 
Napi mosoly

Az érzés, amikor a Lírában az eladólány amint meglát, mosolyogva veszi elő az online rendelésedet és viszi a kasszához, anélkül hogy megszólalnál :-)

Lehet kicsit sokat rendeltem mostanában a lira.hu-ról :-D