!

Molyvlogolók zóna

>!
Szentinel
Molyvlogolók

Elkészült a fantasy történelmén átszaladó videóm, melyben nagy vonalakban foglaltam össze eme irodalmi zsáner izgalmas és sokrétű történetét. INDZSOJ! (Ennyit még életemben nem szoptam videóval, mint ezzel.)

https://www.youtube.com/watch…

>!
Linszyy
Molyvlogolók

A Booktube-A-Thon keretén belül olvasott könyvek közül egyértelműen az Anne Frank naplója volt a legjobb, legszívszorítóbb és legérdekesebb olvasmány. Mindenkinek el kellene olvasnia életében egyszer. :)

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó könyvek: Anne Frank: Anne Frank naplója

Anne Frank: Anne Frank naplója
Hirdetés
>!
Galaktika KU
Molyvlogolók

Ugyan a videó már kész volt, de Sominak hála későn került fel. A bejelentkezőben megismerhetitek őt, az újonnan megjelent Anna éppen hazudik című könyvet és a júliusi Galaktika tartalmát is!

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó könyvek: Federico Baccomo: Anna éppen hazudik

Federico Baccomo: Anna éppen hazudik

Kapcsolódó alkotók: Federico Baccomo

>!
Linszyy
Molyvlogolók

Két Twister Media sorozatról mondom el ma a véleményem. A Hó mint hamu és a Jók és Rosszak Iskolája első részét is olvastam már, most pedig behoztam a lemaradást az eddig megjelent további részekkel. Nézzük, hogy felül tudta-e múlni magát a két trilógia! :)

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó könyvek: Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája · Sara Raasch: Hó mint hamu · Soman Chainani: Itt nincsenek hercegek · Sara Raasch: Jég mint tűz · Soman Chainani: Jótett helyébe

Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája
Sara Raasch: Hó mint hamu
Soman Chainani: Itt nincsenek hercegek
Sara Raasch: Jég mint tűz
Soman Chainani: Jótett helyébe