!

Molyok, segítsetek! zóna

>!
reakovats 
Molyok, segítsetek!

Van most ervenyes BOOK24 Mastercard Priceless Specials ajanlat?

>!
diamondfox P
Molyok, segítsetek!

HAHÓÓÓÓ!

Róka elrontotta, mert csak kapkod.
Szóval… rossz Monyákos Tuba részt hoztam el, így most kétszer meg van az utolsó. Ha valaki holnap menne az megvenné nekem a 2. részt, az az Monyákos Tuba és a csatornalidércek? Csatoltam.
Nagyon nagyon megköszönném, vasárnap át tudnám venni akár a pályaudvarnál, csak most nem tudok még egyszer visszamenni holnap.

Pls-pls-pls ♥

Kapcsolódó könyvek: Böszörményi Gyula: Monyákos Tuba és a csatornalidércek

Böszörményi Gyula: Monyákos Tuba és a csatornalidércek
2 hozzászólás
>!
Zsuzsanna_Botond
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

Nem tudom, hogy belefér e a zóna kereteibe, de szeretném felpezsdíteni picit a szabadidőm és énekelni. Van e valakinek kedve velem együtt énekelni, akár hangszeren kísérni, covereket csinálni.
Nem, nem vagyok énekes, de unom a szürke hétköznapokat. :)

>!
Lena430
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni a KMK-s raktárvásárral kapcsolatban, ha még jár arra valaki?:)
Most láttam csak, hogy ilyen is van, de sajnos a hétvégén már nem jutok el a Nyugatihoz az Alexandrába. Ha valaki jár arra és látja akcióban a Spark-ot megvenné nekem?
Borzasztóan hálás lennék érte!!:)
Természetesen utána bárhová elmennék érte.
spoiler

Kapcsolódó könyvek: Brigid Kemmerer: Spark – Szikra

Brigid Kemmerer: Spark – Szikra
>!
Sheila_7
Molyok, segítsetek!

Sziasztok,

Ha esetleg lenne olyan budapesti moly, aki ma jár az alexandrás raktárvásáron, és megvenne nekem néhány könyvet, nagyon megköszönném. Magam is pesti vagyok, később át tudnám venni itt, de most sajnos nem tudok kijutni. :(

Leginkább 300 forintos tételekről lenne szó.

Plusz nem tudom, mennyibe kerül Aprilynne Pike: Destined – Elrendelve c. könyve, de 500 forintig az is nagyon érdekelne.

Kapcsolódó könyvek: Aprilynne Pike: Destined – Elrendelve · Becca Fitzpatrick: Finale – Végjáték · Rachel Vincent: Shift – Változás · Rachel Vincent: Alpha – Alfa

Aprilynne Pike: Destined – Elrendelve
Becca Fitzpatrick: Finale – Végjáték
Rachel Vincent: Shift – Változás
Rachel Vincent: Alpha – Alfa
6 hozzászólás
Hirdetés
>!
Hufflepuff
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Igazából úgy sehova nem illik a kérdésem de mégis szeretnék rá választ kapni. A kuponos zónában minden második kérdés, az hogy book24-re van e valakinek kuponja. És egyáltalán nem értem, mi a az ennyire jó abban az oldalban?

Barátnőmnek rendeltem egy könyvet tegnap mert csak ott volt meg. 30%os saját kuponommal 1000 FT-ot takarítottam meg. Ez mind szép és jó, de!! Nem élek Pesten és nem akarok előre utalni. Így a legolcsóbb szállítás is 999 Ft volt.

Így lényegében 1ftot takarítottam meg, ami meg valljuk be, egyenlő a nullával… Szóval kérdem én, ha ennyire „ráfizetéses” az oldal, miért szeretik annyian?

(Nyilván nem arról beszélek, amikor 30%+ingyen szállítós kupon van mert úgy tényleg megéri.) De hogy egy „átlagos napon” mit esznek rajta az emberek azt nem tudom…

Ti miért szeretitek? Mindig 3 könyvet rendeltek egyszerre és akkor már ingyen szállít?

12 hozzászólás
>!
Last_unicorn
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Ha valaki esetleg jár(t) raktárvásáron megtudná mondani nekem hogy Michele Gazo: Lorenzo Il Magnifico (Mediciek hatalma 1.) Esetleg akciózva van? Ha igen hány százalékra?

Nagyon szeretném megszerezni szülinapomra csak most sajnos nem tudok menni a raktárvásárra :( hiába élek Bp.-en.

Kapcsolódó könyvek: Michele Gazo: Lorenzo Il Magnifico

Michele Gazo: Lorenzo Il Magnifico
1 hozzászólás
>!
Kaitou P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Próbáltam elkerülni, de mégsem tudom teljesen átugrani az Alexandrás raktárvásáros posztokat.:))
Szeretnék megkérni valakit, aki még megy a nyugati téri raktárvásárra, és megnézné, hogy a Cassandra Clare Üvegváros és Mennyei tűz városa című könyve 90%os kedvezménnyel kapható-e, mert ha igen, nagyon szeretném őket! + Lisa Genova: Megmaradt Alice-nek, erről tegnap megtudtam, hogy 500 forintba került.
Ha valaki tud segíteni, kérem írjon! Az is segítség, ha valaki megírja, hogy Clare könyvei milyen kedvezménnyel kaphatóak.
A postát természtesen kifizetném! Előre is köszi, ha valaki megnézné!

4 hozzászólás
>!
BoneB
Molyok, segítsetek!

SziasztoK!

Hogy lehet az izgulást leküzdeni?
Van, hogy olyan dolgok miatt is izgulok, amik be sem következnek, de én már előre parázok. Lehet ezt valahogy kezelni, otthon, van rá valami módszer, gyakorlat, stb.? Köszi

18 hozzászólás