!

Molyok, segítsetek! zóna

>!
Saoi
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Nincs-e véletlenül köztetek olyan ember aki jártas a tb ügyintézésben? Kifejezetten annak örülnék ha egy szakember vagy legalább a szakmában dolgozó ember lenne akinek feltehetnék privátban egy kérdést.

>!
kukumaluthch 
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

Egyik ismerősömnek van egy vállalkozása és a Facebookon 2013 óta van jelen, most januárban megjelent egy majdnem azonos névvel ugyanolyan tevékenységgel foglalkozó oldal/ vállalkozó. (Még a stílusát is másolja a kézműves termékeknek. ) És nagyon sokakat megtéveszt.
Ezzel kapcsolatosan lehet valahova fordulni, ha a másik vállalkozó nem hajlandó normális kommunikációra?

Köszönjük a tanácsokat.

1 hozzászólás
>!
Magdi1017 P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Az Underground kiadóval kapcsolatban érdeklődnék, hogy a megrendelés menete miképp zajlik? Csak azért kérdezem, mert a könyv adatlapján ott van, hogy külön kérésre készül. Vagy valamit félreértek!? :)
Köszönöm szépen a segítséget előre is!

10 hozzászólás
>!
szilvigomboc
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani jó céget iroda takaríttatásra?
Köszi!

>!
reakovats
Molyok, segítsetek!

Van lényegi különbség a Rend a lelke mindennek és a Tiszta öröm között? :)

Kapcsolódó könyvek: Marie Kondo: Rend a lelke mindennek · Marie Kondo: Tiszta öröm

Marie Kondo: Rend a lelke mindennek
Marie Kondo: Tiszta öröm
7 hozzászólás
Hirdetés
>!
Mavis
Molyok, segítsetek!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Sziasztok!
Spoiler veszély lehet!

Segítsetek már kérlek. A könyvbeli párosoktól már bezavaroztam. Az első részben szereplő Grace és szerelme a végén halhatatlanok lesznek? Vagy halandók? Azt tudom, hogy Amandáék azok lesznek.
Kérlek olyan írjon aki biztos benne, mert én is találgatok.
Köszönöm

Kapcsolódó könyvek: Sherrilyn Kenyon: Álomszerető

Sherrilyn Kenyon: Álomszerető
1 hozzászólás
>!
heysunny P
Molyok, segítsetek!

sziasztok! nem tudjátok véletlen, honnan lehetne szerezni mozgatható ízületes Ken Barbie babát? sajnos a régi antik darabunknak, amit nagy becsben tartunk, letört mindkét lába és az ebayen csak 20 ezer forintért találtam :((((( valami hasonló kéne, mint ami a képen van, csak mondjuk talán izmosabb :D:D

16 hozzászólás
>!
graphoman ISMP
Molyok, segítsetek!

A cingár melléknév eredetére volnék kíváncsi – a neten eddig fellelt szótárak szerint bizonytalan, de hátha valakinek van otthon nem Tótfalusi- vagy Tinta-féle etimológiai szótára. (Fun fact: úgy tűnik, hollandul a tenger jelent valami hasonlót, innen jött a kutatás. UPDATE: A hollandok szerint francia eredetű az övék, úgyhogy gyanúsan halott ötlet a kapcsolatkeresés. :-))

5 hozzászólás
>!
victoria_m997
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Egy kis orvosi segítség kellene most :) egyik ismerősömnek a leletére azt írták, hogy 6RCP, ha beleegyezik. Azt megtaláltuk egy angol oldalon, hogy mi ez a 6 dolog ami ide tartozik (azt is Google barátommal fordítottam le) de azt nem találtam meg, hogy mivel jár ez, milyen vizsgálatokat végeznek ilyenkor. A néni PCPs, krónikus izületi gyulladásos. Ha valaki el tudná magyarázni nekünk mi is ez pontosan, azt nagyon megköszönnénk! :)

13 hozzászólás