!

Molyok, segítsetek! zóna

>!
artismycure
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani ingyenesen letölthető videóvágó programot? A Movie Makert használtam tavaly nyaralási videó szerkesztéséhez, de azt olvasom, hogy már nem támogatott/nem tölthető le, így keresnék egy másikat.
Gyakorlatilag néhány másodperces videókat vágnék össze, alá zenét raknék, igazából ennyi.
Fontos szempont lenne, hogy ezt évente 1-2 szer használnám, tehát nincs nagyon időm a program részletes tanulmányozására, kiismerésére, ezért hiába tud extra sokat, ha elveszek a részletekben. Meg ha lenne magyar verzió, az is nagy segítség lenne.
Köszi mindenkinek!

1 hozzászólás
>!
esztii_horvath
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

Rájöttem, hogy az utóbbi időben nem volt semmi amivel igazán eltudtam volna ütni az időt, vagy ami igazán lefoglalt volna…szóval röviden, hobbit keresek! Olyat, ami lekapcsol, ami nem igényel nagy kiadásokat, mégis egyszerű de nagyszerű
Sportok kilőve, ugyanis a térdeim nem jók, illetve a szívemmel is baj van

Minden ötletre vevő vagyok ezen kívül, érdeklődéssel hallgatom, nektek mi a hobbitok

Köszi előre is

31 hozzászólás
>!
Izabelli
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Budapesten hol lehet jó VIZIPIPÁT venni?
Előre is köszönöm a segítséget! :)

1 hozzászólás
>!
Laura_Várnai
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Valaki tudja, mért van az, hogy adminként egy facebook oldalon egy csomó embert nem tudok betagelni egy bejegyzésben?
Kezd nagyon felidegesíteni.

3 hozzászólás
>!
Elena_Deveraux P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Ezúttal Budapestiek segítségét kérem. :) A Dürer kert környékén kellene megnevezni pár beülős, bulizósabb helyet, ahova egy vegyes zenei ízlésű, de elég rugalmas lánybúcsús banda betérhetne. :)

>!
Elektronikus_bárány P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni :)
Nagy álmom az, hogy egyszer majd meséket illusztrálhassak, de sajnos minden kiadónál visszautasítottak, ahol próbálkoztam. Akik normálisan válaszoltak, azt tanácsolták, hogy készítsek portfóliót, azaz válasszak ki egy konkrét könyvet és ahhoz készítsek rajzokat, azzal több esélyem van, mintha csak összeszedetlen, koncepció nélküli képeket küldözgetnék.
Szóval elhatároztam, hogy nekifogok egy portfólió elkészítésének.
A tanácsotokat abban kérem, hogy szerintetek melyik könyvet/mesét válasszam ki ehhez?
A rajz a sajátom, egyébként rengeteg stílusban készítek képeket, de talán ez a fajta illik legjobban a mesékhez, azért tettem ide :)

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Jinx_Sniper P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Nem szoktam tv-t nézni és nem igazán van ilyen korosztályú gyerkőc a közelemben, így érdeklődni szeretnék, hogy a mai 6-11 éves korosztálynál most mi számít menő mesének?

4 hozzászólás
>!
Lili_Bagesz P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Nem könyv, de majdnem. :D Füzetügyben szeretnék érdeklődni, mert betelt az idei jegyzetfüzetem.
Ha valaki tud kis méretű, vonalazás nélküli, elérhető árú jegyzetfüzetet, ne tartsa magában.
Köszi előre is. :)

2 hozzászólás
>!
Gaura_Ágnes IP
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Ha volt már valaki a Murder – A gyilkos tárlat kiállításon, hátha tud nekem infóval szolgálni: mennyire veszik komolyan ezt a +16-os dolgot? Szülővel beengedik azt, aki még nem töltötte be a 16-ot? Vidékről ezért a kiállításért mennénk, így nem mindegy. A nagylányomat vinném, nyilván, nem a kicsi fiamat, 16+-nak néz ki, de a diákból / személyiből egyből kiderül, hogy még nincs annyi, és nem akarok hazudni. Viszont ennyit kért tőlem egész nyárra. :((
Update: telefonon azt a választ kaptam, hogy szülői felügyelettel sem engedik be, ha nincs betöltve a 16. :((

19 hozzászólás
>!
DobosNik
Molyok, segítsetek!

Sziasztok egy barátnőmmel tanakodunk valamin… Mindkettőnknek rémlik, hogy volt valami északi sarki (gondoljuk h expedíció) dolog, rémlik egy hajótörés, és az, hogy a túlélők délre indultak, és a mai Amerika területére értek. De nem találtunk semmit a neten/nem jó helyen kerestük. Valakinek rémlik még esetleg? Tudja, mire gondolunk? :D előre is köszi :)
(lehet, hogy ugyanarrol beszélünk, mint a Terror, csak épp a hajó nevét nem tudtuk, de amikor ezt mondtuk, más lehurrogott minket h a kettő nem ugyanaz, ezért vagyunk bizonytalanok :D)

6 hozzászólás