!

Molyok, segítsetek! zóna

>!
zsanna525
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,nem könyves témában.
Megszokott kakaóporomat sehol nem tudtam beszerezni :( Suchard vagy Bernsdorf Kakao Expressz (kék zacskós)
Ha valaki lát bárhol,akkor kérem jelezzen ,vagy nyugodtan vegye meg és fizetem postaköltséggel is akár.A kilós kb. 1300–1500 ft körül szokott lenni. Előre is köszönöm szépen!

6 hozzászólás
>!
Elektronikus_bárány P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok :)
Nem tudjátok, hol lehet találni ilyen kis kártyanaptárt? Régebben valahol mindig kaptam reklámként és most is szükségem lenne rá. Esetleg papír-írószerben kapható? Nem néztem még ott.

5 hozzászólás
>!
Díriel
Molyok, segítsetek!

Sziasztok molyok!
Kitaláltam, hogy Valentin napra veszek repülő kívánságlámpást. Később láttam, hogy ez Magyarországon be van tiltva, büntetik.
Mennyire veszik komolyan ennek a büntetését? Ha pl. lakott területen kívül/vagy elég nyílt területen, házaktól távolabb engedünk fel 5db-ot?

7 hozzászólás
>!
gyargret
Molyok, segítsetek!

Sziasztok drága molyok! :)
Régóta fontolgatom, hogy szeretnék elkezdeni angolul olvasni. Abban kérném segítségeteket, hogy tudtok-e valami olyan könyvet, ami könnyen olvasható és nem nehéz a nyelvezete? Illetve, hogy mennyire segít a nyelvtanulásban, fejlődésben? Előre is köszönöm. :)

8 hozzászólás
>!
Melchiades
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Szukits Kiadó Jack London összes novelláinak második kötetét végül megjelentette-e? Sehol sem találok infót róla.

>!
theroofcrash P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Egy hónap múlva lehetőségem adódik Vietnamba menni pár napra munkaügyben, és szeretném nem a hülye amerikai turista benyomását tenni, és pár alapmondatot/kifejezést megtanulni. Ezzel kapcsolatban tud-e valaki valamilyen jó oldalt/Youtube csatornát, ahol kiejtéssel is foglalkoznak, és ahol be lehet vágni pár egyszerű dolgot anélkül, hogy rá kéne keresgélnem,hogy biztos jó e úgy.

Előre is köszönöm!
(Ha valaki tud jobb zónát a kérdésnek, azért se habozzon szólni.)

3 hozzászólás
Hirdetés
>!
Gabriella_Szaszkó I
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Egy kicsit ki fogok lógni a zónából a kérdésemmel, de nem tudom, hova illene:) A kérdés azokhoz szólna, akik nem olvasnak magyar szerzőktől, és csak annyi lenne, hogy miért nem? Mi az, ami elriaszt benneteket attól, hogy magyar szerzők műveit olvassátok? Nem titkolt szándékom, hogy blogbejegyzést írjak a véleményekről, segítsetek, ha van kedvetek! :)

74 hozzászólás
>!
deaxx P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

Mit javasolnátok stressz-csökkentéshez? Tudom, hogy az internet tele van tippekkel, de nekem elsősorban a stressz okozta fájdalom (fizikai) megszüntetése lenne a cél, és személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. Kinek mi működik, hogyan-miképp stb. Az se baj, ha placebo (csak ne írd bele a hozzászólásba, hogy az:))

Előre is köszönöm!

16 hozzászólás
>!
Valeo
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

Van olyan aki csak mobilnetet használ mindig (laptopon,mobilon,táblagépen) és nincs más internet elôfizetése? Érdekelne hány GB-os csomagot használ így havonta és az kb mire elég. :)

14 hozzászólás
>!
Dalma24
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Milyen jeligéket tudtok ezekhez a sorozatokhoz és könyvekhez? Bármi jöhet, ami szerinted a lentebbiekhez kapcsolódik, ami először eszedbe jut a könyvről, magyarul és angolul is!:)
Vagy akár egy ikonikus pillanat, egy tárgy, egy felirat, szereplő….bármi<3
Előre is köszi <3

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling: Harry Potter és a Titkok Kamrája · Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg · Suzanne Collins: Az éhezők viadala · J. L. Armentrout: Obszidián · Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón · Leiner Laura: Bábel · Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik… · Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara

J. K. Rowling: Harry Potter és a Titkok Kamrája
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
J. L. Armentrout: Obszidián
Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón
Leiner Laura: Bábel
Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…
Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara
6 hozzászólás