!

Molyok, segítsetek! zóna

azboka P>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Olyan molytársak vélemenyére lennék kíváncsi, akik olvasták Leila Meacham Somerset és Rózsák c.könyvét.Úgy láttam, a Rózsák ( mint 2. Rész) jelent meg előbb, aztán előzményregényként a Somerset. Ti hogy olvastátok? Melyiket először?

Kapcsolódó könyvek: Leila Meacham: Rózsák · Leila Meacham: Somerset

Leila Meacham: Rózsák
Leila Meacham: Somerset
Angara>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Gépen nem tudok elmenteni se Word, se Power Point dokumentumot. Állandóan azt írja ki, hogy a fájl nem található. Valakinek volt már hasonló problémája? Fogalmam sincs mit csináljak, nem állítottam át semmit. Ez most nagyon rosszul jött, mert rengeteg beadandóm és prezim van a következő hetekre. :(

6 hozzászólás
Kitsuchi>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Első alkalommal rendeltem Libristo-ról 8 napja. 4 könyből 3 nem volt elérhető a raktáron, de evvel tisztában is voltam. A rendelés szállítási költséggel és könyvekkel együtt egy rendelésként jelent meg, úgy gondoltam, hogy egyben fogják majd kiküldeni, ha mindegyik kötet elérhető lesz. Elfoglalt voltam és csak most vettem észre, hogy 3 napja kaptam egy e-mail-t, ami alapján vagy elküldik a meglévő példányt és majd külön a többit (ez esetben 2 alkalommal kellene fizetni a szállítási költségért), ha megérkezik, vagy várunk vele. Az oldalon nem találtam semmilyen felületet, ami alapján „beállíthatnám”, melyik opciót szeretném, gondolom telefonon kellene értesíteni őket, de lehet már késő. E-mail azért írtam most… A kérdésem az lenne felétek, hogy járt már valaki így? Mert ez esetben a maradék 3 könyvet szeretném visszamondani, de ilyen opció sincs sehol, ha felhívom, vagy írok nekik evvel kapcsolatban, mennyire segítőkészek? Egyáltalán vissza mondhatom, ha még nekem nem kézbesítették? Járt már valaki ilyen helyzetben? Éppen azért rendeltem 4 könyvet, mert így árban jobban kijött szállítási költséggel, de ebben az esetben vehettem volna még egy 5. könyvet is…
A válaszokat előre is köszönöm!

Kapcsolódó könyvek: Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 1. · Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 2. · Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 3. · Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 4.

Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 1.
Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 2.
Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 3.
Gege Akutami: Jujutsu Kaisen 4.
1 hozzászólás
kikki P>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Azokhoz fordulnék leginkább, akik ismerik/olvasták JLA Origin sorozatát, ugyanis a harmadik rész adatlapján van egy régi stílusú borító. Ez azt jelenti, hogy azzal is meg fog jelenni? Tud valaki erről valamit?

Köszi :)

Kapcsolódó könyvek: Jennifer L. Armentrout: The Brightest Night

Jennifer L. Armentrout: The Brightest Night
t_ildiko P>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy nem jelez a telefonom, ha e-mailem érkezik? Már minden beállítást átnéztem, be van kapcsolva minden létező értesítési forma, az internetkapcsolattal nincs gond, de csak akkor látom, hogy új e-mailem jött, ha megnyitom a Gmailt, és ráfrissítek a levelekre. Minden másról kapok értesítést, csak a levelekről nem, pedig fontos lenne. off

11 hozzászólás
Lilla_Miliko>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Nem tudom, jó helyre írok-e, de valaki közületek rendelt már esetleg Antikvárium.hu-ról új könyvet? Ha igen, akkor hány nap alatt kapta meg?

4 hozzászólás
PetiteCurie>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Dolgozott valaki közületek a Jobbkezek Iskolaszövetkezeten keresztül? Kedden küldtem el hozzájuk a weblapjukon a jelentkezésemet és azt írták pár napon belül felveszik velem a kapcsolatot a munka ügyében, miután véglegesítettem a jelentkezést. De azóta sem kerestek meg. Ez jellemző rájuk? Érdemes nekik írni, hogy akkor most mi van?

1 hozzászólás
Zsanni P>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

MS Office helyett ingyenesen használható programot keresek. Eddig a LibreOffice-t használtam, de az nem egészen kompatibilis az Office-szal. Most találtam egy FreeOffice nevű programot, kérdésem, hogy használta-e, használja-e valaki, mi a tapasztalatotok?
https://www.freeoffice.com/hu/
Ugyanitt a pdf szerkesztőről is érdekelnének a vélemények.

Köszönöm szépen!

5 hozzászólás
CorneliaS P>!
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Ez fárasztó lesz.
Tavaly karácsony előtt Torinóban voltam, és az egyik szupermarketben ( Lidl , Favorina)vettem cukorba forgatott édességet, ami a gumicukorra hasonlított, piros, narancsszín, és zöld kockák. A márka se jut eszembe.
Itthon lehet ilyet kapni? Mi a neve?
Köszi!

4 hozzászólás
janetonic >!
Molyok, segítsetek!

A csatolt kötet elején tényleg le van rajzolva Médea családfája? Ebookon olvasom, de abban nincs ilyesmi. Folyton belegabalyodok a nevekbe, le tudná nekem fotózni valaki, akinek megvan a könyv?

Kapcsolódó könyvek: Ljudmila Ulickaja: Médea és gyermekei

Ljudmila Ulickaja: Médea és gyermekei
3 hozzászólás