!

Molyok, segítsetek! zóna

>!
Hanon13 P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

Szakdolgozatomhoz szükségem lenne lelkes virágkötőre! A témám a díszalmák felhasználási lehetőségei, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Leginkább a termésekkel kapcsolatban, milyen a megfelelő méretű termés, illetve hogy egyáltalán milyen gyakran használnak fel díszalma termést. Egy sima beszélgetés lenne, felőlem akár itt molyon is privátban vagy esetleg Facebook-on, és tényleg csak általánosságokra lennék kíváncsi :)

Előre is köszönöm :)

4 hozzászólás
>!
Molly0014
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet online az alábbi könyvet előrendelni?

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: Maradj velem

Leiner Laura: Maradj velem
2 hozzászólás
>!
Mrs_Tailor
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan vicces jeleneteket, mint Az optikus (Gálvölgyivel és Körmendivel)? Azaz lehetőleg folyamatosan legyenek benne poénok, végig lehessen röhögni. 10,5 éves gyerekkel nézném, úgyhogy ne legyenek benne 18 karikás dolgok és csúnya beszéd.
(A Van benne valami paródia és az angol nyelvvizsgás is megvolt, és tetszett neki.)
Köszönöm!

9 hozzászólás
>!
H_Nikó
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

A következő a helyzet. Jelenleg is egy csomó útvonalon van vágányzár, itt is, ott is javítják a síneket, és kiderült, hogy engem is érint a dolog, szóval életemben először ülhetek vonatpótló buszra. :D A probléma, hogy fogalmam sincs, fel tudok-e szállni majd a vasútállomáson, vagy el kell menni valahova. A két település, amik érintettek, totál ismeretlenek számomra. Ráírtam a MÁV-ra, kérdeztem, hogy van-e információjuk arról, hol találom a buszokat, mire elküldték nekem a vágányzári térképet meg egy másik pdf fájlt, mert nehogy már konkrétan meg kelljen mondaniuk ezt az egysoros információt… A térképről annyit leolvastam, hogy ha a buszok ott vannak a vasút mellett, talán az állomásról indulnak azok is, csakhát pont azért írtam rá a MÁV-ra, mert nem voltam biztos abban, jól értelmezem-e a térképet:
https://www.mavcsoport.hu/sites/default/files/upload/li…

Ha mégsem az állomásról indulnak, akkor hogy működik, legalább a kalauz jön az utasokkal, vagy valami? Vagy legalább tudja, hogy hova kell menni? Mert visszafelé már baromira sötét lesz, én meg nagyon nem szeretném, ha egy idegen településen kellene bolyonganom egyedül.

Előre is köszönöm a segítséget!

12 hozzászólás
>!
e_k_Bp P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Valaki tudna egy holland aprohirdetesi oldalt, ahol meleg ruhazatot jo esellyel lehet talalni?

2 hozzászólás
>!
szilvigomboc
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Ha veszünk/rendelünk egy új hűtőt kiszállítással, akkor elméletileg lehet mondani vásárláskor, hogy vigyék el a régit, igaz?
Plusz, visszaolvasgattam, meg gugliztam is már, de ti milyen hűtőmárkát javasoltok?A mostani az egy Whirlpool, de már állandóan vizes az alja, mondjuk már van 10 éves.
Köszi szépen!

10 hozzászólás
Hirdetés
>!
ReppaHu
Molyok, segítsetek!

Sziasztok! :)

Arra lennék kíváncsi, hogy a Libra könyvesbolttal kapcsolatban vannak-e valakinek tapasztalatai?

3 hozzászólás
>!
k_annamaria P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok:)

Nem igazán könyves és lehet kicsit fura kérés, de hátha valaki:)
Főleg Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen,Kunmadaras környékén elő Moly segítségét szeretném kérni.
https://www.grandpatika.hu/index.php
Ennek a patikának az akciós újságaira lenne szükségem.) PDF vagy postai úton. Aki tud segíteni írjon:)
Nagyon köszi!!!

2 hozzászólás
>!
JPityu IP
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!

Sikerült a Csíkszentmihályi Mihály féle Flow-t beszereznem nagyon jutányos áron, ennek nagyon is örültem. Viszont csak itthon vettem észre, hogy az utolsó két ív papír kijár. Mivel antikvár könyv, meg hát olcsó is volt, nem lepődtem meg annyira, de mégis szomorkás vagyok. Nem szeretném elhagyni a jegyzetek jó részét sem.

Ti mit csinálnátok, hogy benne maradjon az a két ív? Nagyon szorosan van, félek, hogy a szimpla ragasztással vagy ne adj' Isten celluxozással csak ártanék.

Köszi a tippeket! :)

11 hozzászólás
>!
Helie
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Nekem egy kérdésem lenne. Van olyan aki használ regényíráshoz programot? NEM Word-re gondolok. Valami olyasmit keresnék ami online és nem cask a konkrét regényt lehet vele megírni, hanem pl a karaktereket is ki lehet dolgozni. Tudtok ilyet esetleg?

11 hozzászólás