!

Molyok interaktív történetei zóna

>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

Történetet ihlette : Song of horror game
Zenedoboz

Egy átlagos hétnek indult…
A szokásos reggeli vásárlásra indultam a közeli botba. Nem vettem semmi komoly dolgot. Tejet, gabonapelyhet, olajat, kenyeret. Átmentem a zöldségeshez és ott beszereztem a szükséges gyümölcsöket és zöldségeket. Az ég kék volt és a nap sütött. Tényleg tökéletes volt minden. Hazafelé elmentem egy régiségbolt mellett, úgy ahogy minden nap az elmúlt egy évben. Épp csak egy pillantás vetettem a kirakatra.
És akkor megláttam. A legszebb zenedobozt, amit valaha láttam. Nem tudtam levenni róla szemem. Fából készült és mindenféle különös minták futottak rajta végig. Az oldalán egy kar volt. Vajon milyen dallamot játszhat?
Bementem a boltba és a kirakathoz mentem. Muszáj volt megérintenem. Kivettem az kis emelvényről, ahová ki volt állítva. Szinte megborzongtam , ahogy megérintettem. Drága volt, de nem érdekelt. Az enyém. Kell nekem!
Elindultam haza a zenedobozommal. Berontottam a házba és ledobtam a boltban vásároltakat. Letettem a dobozt az asztalra és felhúztam. Felnyílt a teteje és elkezdte lejátszani a dallamot. link Behunytam a szemem és hallgattam. Aztán újra, és újra, és újra. Nem tudtam abba hagyni.
Valamikor álomba szenderülhettem, de álmomban is csak azt a csodás dallamot hallottam.
Reggel, amikor felébredtem, olyan fáradt voltam, mintha egy percet sem aludtam volna. Kényszerítenem kellett magam, hogy lemenjek a boltba egy kávéért. Néhány lépés után, már tudtam valami nincs rendben. Még mindig hallottam a zenedobozt. Mindenhol árnyakat láttam az utcán. Az emberek arca félelmetes vigyorra húzódott. A szemeik hiányoztak. Mindenki rothadás bűzét árasztotta. Ez most a valóság? Aztán minden helyre állt. Mi a fene?
A kávémra vártam, amikor egy alak közeledett felém. Szemgödreiből vér folyt. Az alsó álkapcsa hiányzott. Egyre közeledett.
Megtámadom 1, Elmenekülök 2,

1 spoiler

2 spoiler

3 spoiler

4 spoiler

5 spoiler

6 spoiler

7 spoiler

8 spoiler

9 spoiler

10 spoiler

11 spoiler

12 spoiler

13 spoiler

14 spoiler

15 spoiler

16 spoiler

17 spoiler

18 spoiler

19 spoiler

20 spoiler

21 spoiler

22 spoiler

23 spoiler

24 spoiler

25 spoiler

26 spoiler

27 spoiler

Hogy sikerült?

13 hozzászólás
>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

A történetet ihlette: off

Az Ipswich kastély rejtélye

Mint minden reggel, ma is összegyűjtöttem a napilapokat. Beültem egy kávézóba és lapozgatni kezdtem az újságokat. Kortyoltam a forró kávém és már csak valami oda nem illőt kellett találnom. Nem is lapoztam sokat és meg is találtam, amit kerestem.
„Kísértetek járják az ipswich-i kastélyt? Hogy halt meg a fiú?„
Meg is van a következő úticélom! Már csak pár kiló sót kell vennem és egy kis olajat. Holnapra már ipswichben is lehetek.
Már nagyon várom, mert ha minden jól megy, akkor elűzöm a 20. szellemem. Annyira nem nagy dolog. Meg kell keresni a szellem csontvázát be kell szórni sóval és el kell égetni. Ennyi az egész. Persze az gondolt jelenet, ha nem találod a csontokat. Igen, akkor történhetnek rossz dolgok. Ezt a kockázatot viszont vállalnom kell. Ha én nem teszem meg, ki fogja?

Egy túlságosan is hosszú autóút után végre megékeztem. Itt állok a kastély előtt. A helyiek elkerülik messziről, miután meghalt itt egy fiatal fiú. Őszintén nem tudom, hogy a sajnálatos eset előtt, miért jöttek ide? Egy elhagyatott kastély, ahova ép eszű ember nem teszi be a lábát. Mármint rajtam kívül.
Kiveszem a kocsi csomagtartójából az ásómat és indulok is.
A kastélyba megyek 1, A ház körül nézek szét 2

1 spoiler

2 spoiler

3 spoiler

4 spoiler

5 spoiler

6 spoiler

7 spoiler

8 spoiler

9 spoiler

10 spoiler

11 spoiler

12 spoiler

13 spoiler

14 spoiler

15 spoiler

16 spoiler

17 spoiler

18 spoiler

19 spoiler

20 spoiler

21 spoiler

22 spoiler

23 spoiler

Hogy végződöt számodra a történet?

27 hozzászólás
>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

Még egy óra és én jövök. Rengeteget tanultam az Államvizsgára. Ha ma nem kapok ötöst, vége mindennek. Ez volt az álmom. Már nem nézek bele a tételekbe csak ülök az egyetem aulájába és próbálok megnyugodni. A kávét a számhoz emelem és nagyot kortyolok. Megrázkódik a székem és magamra öntöm a kávé egy részét. Szuper. Már csak ez hiányzott! A WC-be rohanok és a papírtörlőkkel próbálom felitatni a löttyöt a ruhámról. Nem mintha számítana, mert így is barna foltos lett a fehér pólóm. Nekem végem van. Visszamegyek az asztalhoz. Előveszem a telefonom és végiggörgetem a közösségi oldalakat. A rendkívüli hírre felkapom a fejem. Na már megint mi történt? Földrengés rázta meg a szomszéd országot. Olyan erős volt, hogy még hazánkban is érezni lehetett. Akkor azt éreztem volna? Tovább kutatok a földrengésről. Te jó ég! Épületek dőltek össze. Még megbecsülni se tudják, mennyi a halott. Annyira belemerülök a cikkek olvasásába, hogy elrepül az idő. 10 perc és én jövök. Az ajtó kinyílik és közlik a mai vizsgákat elhalasztják. Először nem akarom elhinni, hogy ez valóban megtörténik, de utána megszólalnak a szirénák. Ettől a hangtól mindig rossz érzés kerített hatalmába. Minden hónapba szoktak lenni szirénapróbák és mindig mondtam, hogy pontosan így képzelem el a világvégét. Most viszont ez nem próba. Most meg mit tegyek? Mivel a suli mellett van a kollégium vissza megyek oda. A szobában ülök a szirénák jajgatnak. Oké tehát ezért a napért voltak a próbák, de azt senki sem mondta, ha beüt a baj, mit kell csinálni? Bekapcsolom a gépet és az online közvetítéseket nézek. Felhívják a lakosság figyelmét, hogy mindenki haladéktalanul, hagyja el a fővárost. Az vonat állomásokról indítanak még néhány járatot. A katonaság is elkezdi buszokkal összegyűjteni az embereket a Főtérről. Villámgyorsan átöltözöm, sportruhát veszek fel. A hátizsákomba pakolok pár ruhát, sebtapaszt , müzliszeletet és vizet. A telefonom a zsebembe teszem.
Az állomásra próbálok eljutni 1, A Főtérre megyek 2 ,

1 spoiler

2 spoiler

3 spoiler

4 spoiler

5 spoiler

6 spoiler

7 spoiler

8 spoiler

9 spoiler

10 spoiler

11 spoiler

12 spoiler

13 spoiler

14 spoiler

15 spoiler

16 spoiler

17 spoiler

18 spoiler

19 spoiler

20 spoiler

21 spoiler

22 spoiler

23 spoiler

24 spoiler

25 spoiler

Túlélted? Meghaltál? Hogyan? Írj kommentet :)

16 hozzászólás
>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

Tipp: off

Szívasd Harryt és barátait!

Felvételt nyertem a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Annyira vártam az első napot. Minden álmom azt volt, hogy a Mardekárba kerüljek. Az egész család a Mardekárba tartozott régen. Ha nem oda kerülök, végtelenül csalódottak lesznek a szüleim. Épp ezért egy kicsit izgultam a beosztás miatt. A Teszlek Süveg viszont tényleg érti a dolgát, mert nem volt semmi gond. Nekem van a legjobb házvezető tanárom Perselus Piton. Végtelenül flegma és imádja gyötörni Harryt. Harry Pottert. Innen már gondolhatjátok, hogy a srác nem a szívem csücske.
Tudjátok egy kicsit felidegesített a tavaly év végi házak pontversenyének az eredménye. A Mardekár volt a győztes! Erre mi történik? Dumbledore elkezd osztogatni mindenféle pontokat a Griffendélnek! És nem is kevés pontokat. 50 pont sakkozásért a vörös fejű gyereknek? Ez most komoly? A többit nem is sorolom fel. A lényeg Dumbledore, addig osztogatta a pontokat, míg a Griffendél nem győzött. Megfogadtam, hogy bosszút állok.
Piton biztos támogatna engem, ha lebuknék, de Dumbledore és McGalagony problémás lehet. Szóval csak óvatosan kell csinálnom mindent.
Az új tanév első reggelijét fogyasztom békésen, amikor meglátom a másik asztalnál Harryt Ront és Hermionét. Reggelizni készülnek. Érdékes, de már ettől ideges leszek. Nem bírom ki, hogy ne tegyek semmi rosszat. Lábbilincselő átkot használok Harryn 1 , Nyelvragasztó rontást használok Harryn 2

1 spoiler

2 spoiler

3 spoiler

4 spoiler

5 spoiler

6 spoiler

7 spoiler

8 spoiler

9 spoiler

10 spoiler

11 spoiler

12 spoiler

13 spoiler

14 spoiler

15 spoiler

16 spoiler

17 spoiler

Hogy sikerült? Írj kommentet :)

Kapcsolódó alkotók: J. K. Rowling

29 hozzászólás
>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

Ajánló!

Srácok én nagyon szeretem a gameplay-eket nézni.
(játszani nem, mert nagyon béna vagyok xd)
Van néhány játék, ahol minden döntésnek súlya van.
Ettől függ a történet alakulása és az is ki haljon meg:

– Until Dawn
– BEYOND: Two Souls
– Detroit: Become Human
– The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
– The Dark Pictures: Little Hope (Nagyon várom a megjelenést!)

Ha épp nincs mit néznetek, nagyon ajánlom Őket!
Szép Napot!

1 hozzászólás
>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

Zombiapokalipszis 3. rész
31 spoiler

32 spoiler

33 spoiler

34 spoiler

35 spoiler

36 spoiler

37 spoiler

38 spoiler

39 spoiler

40 spoiler

41 spoiler

Ki élte túl? Érdekelne, hogy a házban, hogy döntöttetek?
Hogy tetszett? Írj kommentet :)

40 hozzászólás
Hirdetés
>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

Tipp: off
Zombiapokalipszis 1.rész
Tökéletes életem volt. Végeztem az egyetemen. Egy jó helyen kaptam munkát. Az fizetésem jobb volt, mint arra számítottam. Végre vettem egy vidéki kis házikót. Semmi extrára nem kell gondolni. Két szoba, egy konyha és egy fürdőszoba. Volt egy kis kertem, ahol lehetett grillezni vagy napozni. Munka mellett még a bulira és a barátokra is volt időm. Ugye, hogy tökéletes élet volt?
És akkor elcsesződött az egész világ. Emberek ették egymást, lángokban álltak az épületek, összetört autók mindenhol. Soha véget nem érő sikítások és hörgések hallatszottak mindenfelől. Elbarikádoztam a ház ajtaját, az ablakok elé szekrényeket toltam. Mondanom sem kell nem készültem világvégére, szóval nem volt több havi élelem elraktározva a konyhámban. Volt pár csomag tésztám, egy kis lisztem. A hűtőben lévő dolgokat pedig hamar el kellett fogyasztani.
A zombiapokalipszisben éhen fogok halni? Istenem de béna halál lenne. El kellett kezdenem azon gondolkodni, hogy kimegyek. A közelben lenne is egy bolt. Fogalmam nem volt viszont, hányan vannak odakint. Igen fejbe kell lőni, vagy csapni őket. Elég zombis filmet néztem, hogy ezt tudjam. Mi volt a legbrutálisabb tárgyam itthon? Kések, vázák, vagy talán kint a kertben mintha lenne egy ásó.
Bekapcsoltam a TV-t. Tudniillik, hogy néha még volt benne valami helyzetjelentés. Elmondták, hogy kell megölni a zombikat. (amit már mindenki tudott) és elmondták mennyire rossz a helyzet. ( amit már szintén mindenki tudott). Ma viszont fontos dolgot közöltek, Van egy védett város. Saving városa teljesen karantén alatt van. Zombi nem tud bejutni, a katonaság kezeskedik róla. Aki odáig eljut, egy alapos átvizsgálás után, de beengedik.
El kell jutnom oda. Annyira nincs is messze. (autóval) Gyalog… Nos meglátjuk. Egy régi hátizsákot előveszek és telepakolom. A hűtő egész tartalmát felhasználom és szendvicseket készítek. Sebtapaszokat pakolok be. És egy elsősegélyládát. Egy váltás ruha sem árt. Gyufát és gyújtót is a biztonság kedvéért. Majdnem kész vagyok. Pár kést beteszek és elindulok az ásóért a kertbe.
Az ajtón megyek ki a kertbe 1, Az egyik ablakon megyek ki a kertbe 2,

1 spoiler

2 spoiler

3 spoiler

4 spoiler

5 spoiler

6 spoiler

7 spoiler

8 spoiler

9 spoiler

10 spoiler

11 spoiler

12 spoiler

13 spoiler

Túlélted az 1. napot?

22 hozzászólás
>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

Segítség: off

Szerezd meg a Bölcsek kövét!
Itt a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában soha nem lehet unatkozni. Minden nap öhm.. varázslatos. Igen ezt a szót kerestem. Történnek furcsaságok, de ezekhez kezdek hozzászokni. Az étel mesés, a hálókörletünkből mindenkivel jól kijövök. Nem csoda a Griffendél a legjobb ház a suliban. A Mardekárosok kicsit félelmetesek, de őket igyekszem elkerülni.
Most jut eszembe nem csak a Mardekárosoktól félek. Albus Dumbledor Év elején mondott valami nyugtalanítót. „ 3. emeleti folyosó jobb kéz felöli szakaszára tilos a belépés mindazoknak, akik nem óhajtanak kínok kínjai közt meghalni. „ Mondanom sem kell. elkerülöm az egész 3. emeletet.
Tegnap viszont hallottam valamit a könyvtárban. Harry Potter és barátai beszélgetésének lettem fültanúja véletlenül.
„Nicolas Flamel az egyetlen ember, aki elkészítette a bölcsek kövét. Azt őrzi Bolyhoska a harmadikon. Azt rejti a csapóajtó. A bölcsek kövét. „
Innentől kezdve mindenhova követtem Harryéket. Egyszer még éjszaka is kiosontak és Hagridhoz mentek. Draco Malfoy is követte őket. Figyelmeztetni akartam Griffendéles társaimat, de akkor lebuktam volna. Szóval inkább elbújta és csak hallgatóztam. (ismét)
Harryék elmélete az volt, hogy a Bölcsek kövét Piton akarja ellopni. Hát nem is tudom Piton tényleg gyanús, de attól még az iskola tanára. Nem tenne ilyet. Vagy mégis? Miután megtudtam, amit akartam, visszaosontam a szobámba. Másnap tudtam meg, hogy szegények, hogy jártak Draco Malfoy miatt.
Eldöntöttem. Részt veszek életem első, igazi nagy kalandján. Megszerzem a Bölcsek kövét még Piton előtt. Vacsora után el is indultam a retteget tiltott folyosóra. Már a 3. emelet jobb kéz felöli szakaszán jártam, amikor nyávogást hallottam. Te jó ég ez Mrs Norris.
Megpróbálok összebarátkozni a macskával 1 , Vissza szaladok a szobámba 2, Tovább szaladok Bolyhoska ajtajához 3 ,

1 spoiler

2 spoiler

3 spoiler

4 spoiler

5 spoiler

6 spoiler

7 spoiler

8 spoiler

9 spoiler

10 spoiler

11 spoiler

12 spoiler

13 spoiler

14 spoiler

15 spoiler

1. próbálkozás: a spoiler b spoiler c spoiler

2. próbálkozás: a spoiler b spoiler c spoiler

3. próbálkozás a spoiler b spoiler c spoiler

16 spoiler

17 spoiler

18 spoiler

19 spoiler

20 spoiler

21 spoiler

22 spoiler

23 spoiler

24 spoiler

25 spoiler

26 spoiler

Megszerezted? Írj kommentet :)

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve

J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve

Kapcsolódó alkotók: J. K. Rowling

30 hozzászólás
>!
Szűcs_Viktória_ P
Molyok interaktív történetei

Segítség: off
Hol a kettesem?

Még van egy hónapon… Ugyan kérlek…
3 hetem van és csak 12 tétel. Bőőőven ráérek még.
Még van két hetem… Napi egy tétel… Vaaaagy jövő héten hétfőn kezdem és napi kettő tételt nyomok. Vasárnap átnézem az egészet és kész is leszek. Igen úgy lesz a legjobb.
Hétfő van. Ma kell kezdenem tanulni. Előveszem a tételsort és átolvasom a tételcímeket. Hm…. annyira nem is durva. Jó, van pár tétel, ami kicsit nehezebb. Viszont a sorozatban most minden olyan izgalmas. A következő részt megnézem és tanulok.
Kedd: 2. évad
Szerda: 3. évad
Csütörtök: 4. évad
Péntek : 5. évad Ez életem legjobb sorozata volt. Ha megbukom, már akkor is megérte. Ha holnap vége a világnak boldogan halok, meg most hogy tudom Eszmeráldá megtalálta a boldogságot.

Szombat : már csak két napom van: Tanulok 1 , Kitakarítom a szobám 2,

1. spoiler

2 spoiler

4 spoiler
5 spoiler
6 spoiler

7 spoiler

8 spoiler

9 spoiler

10 spoiler

11 spoiler

12 spoiler

13 spoiler

14 spoiler

15 spoiler

16 spoiler

17 spoiler

18 spoiler 19 spoiler 20 spoiler 21 spoiler 22 spoiler
23 spoiler 24 spoiler 25 spoiler 26 spoiler 27 spoiler
28 spoiler 29 spoiler 30 spoiler 31 spoiler 32 spoiler

Megbuktál? Írj kommentet :)

30 hozzászólás