!

Moly-antológia zóna

>!
blankaveronika IP
Moly-antológia

Ide is írom: Az Udemy-n még kb. 5 óráig 12 euróért lehet (többek között) írókurzusokra jelentkezni. Top egyetemek top tanárai és gyakorlati oktatók!
https://www.udemy.com/…

>!
julicsenge IP
Moly-antológia

Sziasztok!
Nem készített valaki felvételt a könyvbemutatóról? :)

Kapcsolódó könyvek: Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Csillagles

Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Csillagles
2 hozzászólás
>!
virezma P
Moly-antológia

Hamarosan felvesszük a kapcsolatot azokkal, akik postai átvétellel kérték a könyveket, hogy egyeztetni tudjuk a címet, és utána tömbösítve megkezdjük a feladást.

FONTOS: Mivel a projekt teljes mértékben a résztvevő szerzők és a megrendelők támogatásából valósult meg, külső támogatás nélkül, ezért igyekszünk a minimumra szorítani a postázás költségeit. Aki teheti, magyarországi címet adjon meg, budapesti lakosoknak pedig a személyes átvételt is fel tudjuk ajánlani.

13 hozzászólás
>!
virezma P
Moly-antológia

Aki készített fényképet vagy videót az eseményen, ne hallgassa el, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert sokan kíváncsiak rá, akik nem lehettek ott!

>!
Ciccnyog ISMP
Moly-antológia

Elég gyakran támadnak új ötleteim. Sokszor váratlanul. Aztán ez úgy alakul általában, hogy 10-ből 7-nél azzal szembesülök, hogy ezt valaki már rég megcsinálta, 2 éppen készülőben, az utolsó pedig idő, pénz vagy egyéb híján elbukik.
Amikor 2013 novemberében megkérdeztem Karsza Andit, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy antológiát a tagok írásaiból, hát annyi tehetséges ember van, segítsünk nekik megjelenni felkiáltással, ő azonnal rávágta, hogy jó ötlet, csináljuk. Fogalmunk sem volt, mire vállalkozunk. De vitt előre bennünket a lelkesedés, a jó cél, időt és energiát nem sajnálva tettünk azért, amiben hittünk. És amikor 2014 márciusában végül a kezünkben tartottuk a Tetovált mementót, az egy igazán különleges pillanat volt. Mondhatnám azt is, hogy egy fontos állomás, nemcsak a mi életünkben, de – ha szabad ilyet mondanom – a moly.hu és a tagok életében is. Kicsit több, mint egy évre rá, 2015 júniusában elkészült a második kötet, a Magánvégtelen, ami újabb bizonyítéka volt annak – és próbálok most elfogulatlan lenni –, hogy a molyok nemcsak jól olvasnak, de jól is írnak.
Két év csend után pedig itt vagyunk, és örülhetünk a harmadik kötetnek, a Csillaglesnek. Hiába, a magyar igazság hármasa örök érvényű, és azt kell mondjam, hogy büszke vagyok erre a kötetre. Erre a kötetre is. Hogy ismét megcsináltuk. Hogy ismét lehetőséget, szabad kezet, rengeteg segítséget kaptunk a molytól, molyoktól, Bencééktől.
Dénes Gabriella varázsolta helyessé a szövegeket tudásával és tanácsaival, Leoni és Lahara csodás illusztrációkat készítettek, worsi lebonyolította a könyvjelzőtervező pályázatot, robinson fülszöveget adott nekünk, Babiczky Tibor előszót írt, nem is akármilyet!, Bence pedig nemcsak, hogy tördelt és borítót tervezett, hanem immával együtt bizalmat szavazott nekünk, amiért nem lehetünk elég hálásak. És természetesen köszönet jár a bekerült szerzőknek és az összes pályázónak, valamint az olvasóknak, nektek, kedves molyok!
Igen, büszke vagyok, hogy létrehoztunk valami újat legjobb tudásunk szerint, mellyel gazdagítjuk és színesítjük ezt a világot. Tegyünk így mindannyian. Mert csak így érdemes.
Szívből remélem, hogy ti is büszkék lesztek erre a kötetre!
Ha pedig hullócsillagot láttok, ne felejtsetek el kívánni! :)

14 hozzászólás
Hirdetés
>!
Judyt IP
Moly-antológia

Sziasztok! :)

Hoztam egy kis élménybeszámolót a tegnapi könyvbemutatóról! Remélem mindenki nevét pontosan és jól írtam. :)
@Ciccnyog köszönöm a segítséget :)
http://watchaholics.hu/2017/10/15/csillagles-konyvbemut…

Judyt

Kapcsolódó könyvek: Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Csillagles

Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Csillagles
10 hozzászólás
>!
julicsenge IP
Moly-antológia

Hülye és irreleváns kérdés: lányok, mit vesztek fel a bemutatóra? :D :D

8 hozzászólás
>!
virezma P
Moly-antológia

Megérkeztek!!! Frissek és ropogósak. :) Exkluzív könyvsimogatási lehetőség most szombaton!

Kapcsolódó könyvek: Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Csillagles

Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Csillagles
>!
Ciccnyog ISMP
Moly-antológia

A Csillagleshez egy Merítés-díjas szerző írt nekünk csodás előszót. :)