!

Mit olvassak? zóna

>!
jedyny
Mit olvassak?

Sziasztok!

Segítsetek légyszi! Most végeztem a Napernyő Protektorátus eddig megjelent köteteivel. Valami (nagyon) hasonlót tudnátok nekem ajánlani?

3 hozzászólás
>!
BubbelBook
Mit olvassak?

Sziasztok Molyok! :)

A hamarosan induló könyves ajándékcsomagunkra a BubbleBook-ra szeretném felhívni a figyelmeteket.

Még csak nem régen jelentünk a közösségi oldalakon és nagyon örülünk, hogy ilyen nagy az érdeklődés.

Arra buzdítanálak titeket, hogy ha elsőként szeretnétek értesülni az indulásunk részleteiről, akkor az alábbi oldalon iratkozzatok fel hírlevelünkre:
https://www.bubblebook.hu/index.php…

Továbbá megtaláltok minket Facebook-on is: https://www.facebook.com/bubblebookbox/
No és persze Instagramon: https://www.instagram.com/bubblebookbox/

Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődéseteket.
Nagyon sok szeretettel várunk közösségünkbe!

Üdv,
a BubbleBook Csapata

>!
Zoltan_Szeman I
Mit olvassak?

Kedves Molyok!

Akit esetleg érdekelnek amatőr sci-fi (kis)regények, azoknak ajánlanám a következő, jelenleg akciósan, 125Ft* -ért letölthető irományomat.

1. Holdharmat.
2097 ben járunk. Dean egy olyan világban él, ahol a társadalom erősen megosztott. A végzettségtől, munkától, beosztástól és persze a pénztől függ, hogy hol és milyen környezetben élhetnek az emberek.
Főhősünk, aki a Kettes zónában él, és technikusként dolgozik, egyik este kirúg a hámból a barátaival, és másnap arra ébred, hogy jó pár órát képtelen felidézni az elmúlt éjszakából.
Még aznap, a rendőrség letartóztatja őt. A vád: nemi erőszak és gyilkosság, de Dean egyáltalán nem emlékszik semmire. Sikerül megszöknie és eltűnnie a Zéró zónában, ahol csak a társadalom által kivetett emberek élnek. A megvádolt férfi kétségbeesetten próbál bizonyítékot találni az ártatlanságára…

https://play.google.com/store/books/details/Szem%2525C3…

2. Az istenek nyaklánca
Két angol régész 1911 ben az Amazóniai őserdőben felfedez egy valaha élt, mindeddig ismeretlen indián törzs templomát és abban egy arany nyakláncot, amit különleges erő véd.
Az elkövetkező közel kétszázötven évben sokan szeretnének rájönni a nyaklánc titkára, sokan szeretnék megszerezni az ékszert. Kormányhivatalok, különböző hadseregek próbálnak a nyomára bukkanni…
A nyaklánc maga, azonban rejtve marad mindenki elől. Csak egy család van, amelyik generációról generációra adja tovább a nyaklánc hollétének és rejtélyes őrének titkát…

https://play.google.com/store/books/details/Szem%2525C3…

*Az ár eredetileg USD-ben van feltüntetve, (USD 0.5) tehát árfolyamfüggő.

Kapcsolódó alkotók: Szemán Zoltán

>!
Ilili
Mit olvassak?

Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, ami gyermek neveléssel gyermeki élethelyzei problémákat vet fel erre praktikákat tartalmas, tanulságos? Köszönöm előre is

2 hozzászólás
>!
Turbo1988
Mit olvassak?

Sziasztok!

Még nem olvastam ezt a könyvet. Bár szeretném megvenni. Mik a vélemények róla:
https://moly.hu/konyvek/hollodoktor-szeliditetlen-boszorkanysag

1 hozzászólás
>!
TheEArt P
Mit olvassak?

Sziasztok!
Nem ismerek magamra:-( A közelgő születésnapomra kellene választanom magamnak könyveket és nincs ötletem. Tudatosan, hosszú évek alatt vásároltam a könyveimet, többszöri olvasásra. Aki jól ismer, tudja, hogy a komfortzónám az kb. XIX.század és a XX. első fele, helyszínt tekintve Magyarország és Anglia.Nem szeretem a bulvár stílusban írt regényeket inkább a klasszkus felé hajlok. Gaskell, Jane Austen, Brontë- k, Lucy Maud Montgomery, George Elliot, Forster, Edith Warton,Dickens, Scott stb műveit nagyon kedvelem, szeretem a régi magyar írók többségének regényeit is, különös tekintettel Fekete Istvánra,de hát megvannak.Szeretem a székely beszédet mint pl Ábel trilógia és a történelmet is ha Kodolányi, Ken Follett , Druon tollából kerül napvilágra. A kor a honfoglalástól terjed, de a történet lengje át, ne a folytonos csaták és a poltika minél kevésbé. A “ nyugatosok” vagy régebbi “ nőírók” regényeit nem mind ismerem.A romantikus rózsaszín tartalmakat messze kerülöm, a gótika a kicsit komorabb hangulat vonz. Szeretem továbbá a hosszú, akár többkötetes családregényeket is.
Nem kritérium, hogy klasszikus könyvek legyenek, de az igényesség igen.Aki ennek ismeretében tudna segíteni, nagyon megköszönöm. Most fontos hogy könyvesboltban lehessen kapni, ne kelljen antikváriumban keresgélni….
Van valakinek ötlete?

39 hozzászólás
Hirdetés
>!
Lucy19
Mit olvassak?

Sziasztok!Julie Kagawa „The iron Knight” c. könyve megjelent magyarul valahol?Illetve úgy láttam,hogy van egy „A hallhatatlanság szabályai” c. könyve is (egy másik sorozat kötete),ti olvastátok?Milyen volt?Érdemes elolvasni?

Kapcsolódó alkotók: Julie Kagawa

1 hozzászólás
>!
Hails
Mit olvassak?

Sziasztok!

Szeretném elolvasni az Alkonyörzöket, Bartos Zsuzsa tollából azonban nem tudom, hogy melyik az első része. Melyikkel érdemes kezdeni?

Elöre is köszönöm a válaszokat! :)

Kapcsolódó könyvek: Bartos Zsuzsa: Alkonyőrzők

Bartos Zsuzsa: Alkonyőrzők
2 hozzászólás
>!
Pannar
Mit olvassak?

Sziasztok!Tudnátok nekem ajánlani 1RÉSZES könyveket lehetőleg fantasy vagy romantikus legyen spoiler

4 hozzászólás
>!
abbywinter I
Mit olvassak?

Ha szereted a fordulatos, de romantikus történeteket, olvasd el Aliz és Ryan történetét. HA szeretnél többet megtudni róluk, keress bátran.

Kapcsolódó könyvek: Abby Winter: Leomló falak

Abby Winter: Leomló falak

Kapcsolódó alkotók: Abby Winter