!

Mit olvassak? zóna

rontone_georgina>!
Mit olvassak?

Sziasztok!

Tudnátok nekem sellokkel, szirenekkel kapcsolatos könyveket mondani?
Valami izgalmas, pörgős könyvre gondolnék, ami nem csöpög a szerelmi szaltol, de azert van benne romantika, viszont nem feltétlen YA.. Sot, jobb is lenne, ha nem ezt a kategóriát képviselne. :D Lehetne kicsit misztikus, kicsit titokzatos.:)
Csak magyar könyvek jöhetnek számításba, sajnos az angol tudásom nem elég jó ahhoz, hogy angolul is tudjak olvasgatni.

Koszi!

3 hozzászólás
jszolga89>!
Mit olvassak?

Sziasztok!

Pszicho-thrillereket keresek, amiben főként kriminál pszichológus kap főszerepet, vagy mentális beteg elkövetővel/főszereplővel
Ilyesmire gondoltam: Donato Carrisi -Démoni suttogás
Sebastian Fitzek A terápia

Előre is köszönöm :)

Kapcsolódó könyvek: Sebastian Fitzek: A Terápia · Donato Carrisi: Démoni suttogás · Gillian Flynn: Sötét helyek · J.D. Barker: A negyedik majom

Sebastian Fitzek: A Terápia
Donato Carrisi: Démoni suttogás
Gillian Flynn: Sötét helyek
J.D. Barker: A negyedik majom
7 hozzászólás
Katja_Magnus>!
Mit olvassak?

Sziasztok Fiuk es Lanyok!

Ma hajnalban befejeztem Adam Kay masodik kotetet es egy kicsit szomoru vagyok, hogy nincsen folytatasa.
Tudnatok ajanlani olyan regenyeket/koteteket, amelyekben kulcsszerepet kap a humor? Kay regenyei a brit szerzo, humoros, naplo, igaz tortenet cimket viselik, hasonlo temaban keresek tovabbi olvasmanyokat. Nagyon szepen koszonom!!

Kapcsolódó könyvek: Adam Kay: Ez fájni fog · Adam Kay: Mert szülni karácsonykor kell

Adam Kay: Ez fájni fog
Adam Kay: Mert szülni karácsonykor kell
2 hozzászólás
Dénes_Gabriella >!
Mit olvassak?

Sziasztok!
Olyan könyvet keresek egy kihíváshoz, amely valamely közösségi médiáról (is) szól – de nem elmélet, marketing, self-made-man sztorik es gyereknevelési tanácsok érdekelnek, hanem regények vagy memoárok, amelyekben valamiért fontos szerepet kap valamelyik platform.
Sajnos a közösségi média címke nem segített.

10 hozzászólás
Ruby>!
Mit olvassak?

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, illetve egy barátnőm kérését/kérdését továbbítanám. Szerintem egy nagyon fontos ügyről van szó, szóval hálás lennék az ajánlásokért! :)

"Javítóba a lányoknak akartam vinni könyveket, amikben láthatnának példát egészséges párkapcsolatra (nem romantizáltan elnyomó és abuzív meg társai…), és így EGY SE JUTOTT ESZEMBE?!
Ajánljatok 13-17 éves lányoknak való ilyen könyveket, légyszi, mert agyvérzést kapok, ha nincs"

22 hozzászólás
B1_B3>!
Mit olvassak?

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami vicces, aranyos romantikus limonádét? ( most egyszerűen nincs kapacitásom másra) Ha lehet ne legyen se fantasy, se erotikus.
Előre is köszönöm az ajánlásokat! :)

23 hozzászólás
Hirdetés
Atara>!
Mit olvassak?

Sziasztok!
Nemrég olvastam el Julianne Donaldsontól az Edenbrooke-ot és a Blackmoore-t. Tudnátok valami hasonlót ajánlani, ami ebben a korban játszódik és romantikus (Jane Austen könyvei kivételével) ?
Előjegyeztem a Lord Drayson bukását, szerintem az is nagyon hasonló lesz, de addig is jó lenne valami ilyesmit olvasni. :)
Előre is köszönöm az ajánlásokat! :)

15 hozzászólás
Flora_The_Sweaterist P>!
Mit olvassak?

Sziasztok!

Mostanában ébredtem rá, hogy rengeteg olyan nagyszerű könyv van, ami eddig valamiért nem került fel a várólistámra vagy csak egyszerűen elkerülte a figyelmemet (még olyan írók művei is, mint Tolkien vagy Vonnegut – amit őszintén nem tudom, hogy csináltam…).

Mi az, amit kihagyhatatlan olvasmányként ajánlanátok? :)

8 hozzászólás
Mrs_Tailor>!
Mit olvassak?

Sziasztok!
Találkoztatok esetleg szabadulószoba jellegű könyvekkel? Hármat találtam itt a molyon (2 Exit és egy szabadulószobás fejtörők), de van vajon több is?
Köszönöm!

NoémieAimée>!
Mit olvassak?

Sziasztok!
Kérlek, segítsetek.
Szeretnék megismerkedni Kurt Vonnegut könyveivel, legalább néhánnyal viszont nem tudom melyikkel kezdjem. Melyikkel érdemes, melyik az ami szerintetek a legméltóbb ahhoz hogy az első Vonnegut legyen amit olvasok.
Köszönöm!

12 hozzászólás