!

Mit olvassak? zóna

>!
Janka_Tóth
Mit olvassak?

Sziasztok! A Bábelen kívül ismertek olyan könyvet ami fesztiválhoz köthető, fesztiválon játszódik és fiataloknak íródott?

1 hozzászólás
>!
Sunflowers P
Mit olvassak?

Jó estét.

Olyan könyvet keresnék, ami.. fiatalokról szól. Akik.. élnek. Szerelmesek. De nem olyan, megláttam és teljesen beleestem módon. Szeretném, ha a könyv komoly lenne, elgondolkodtató.
Ezek tetszettek nekem igazán; Csak a Te hangodat hallom, Eleanor és Park, Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában.

Előre is köszönöm.

6 hozzászólás
>!
karlina
Mit olvassak?

Sziasztok!
Tudnátok, olyan könyvet ajánlani, ahol nő a főszereplő és vagy tud harcolni, vagy a történet folyamán tanul meg. A történet alatt ennek fontos jelentősége legyen, mármint valaki ellen kell küzdeni-e vagy mondjuk fontos a munkájához. Legyen benne egy kis romantika is. Lehet fantasy is, bár nem muszáj.
Előre is köszi!!

14 hozzászólás
>!
Zorka_Bortníková
Mit olvassak?

Sziasztok!
Olyan könyvet keresek, amit tényleg nem lehet letenni. (nekem ilyen pl. A fagyos ikrek volt) Valami hasonlót keresek, mindenképp ilyen misztikus “szellem” jellegű szállal. Horror is jöhet!!! Csak ne legyen öregebb 10 évesnél a regény, ha lehet. Ha tudtok ilyeneket, akkor írjátok párat. :)
Kösziiiii

2 hozzászólás
>!
Anasztázia16
Mit olvassak?

Tudnátok nekem olyan könyvet ajánlani, amiben a fiú szellem(mindegy h gonosz vagy sem) és egy ember lánnyal egymásba szeretnek?:)

8 hozzászólás
>!
M_Nati
Mit olvassak?

Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Nem magamnak keresek könyvet, hanem másnak. Ballagásra a volt tanító nénimnek, akinek nagyban köszönhetem az olvasás szeretetét, és akivel azóta is jóban vagyok, külön ajándékot tervezek, többek között könyvet is. Nos, a listát leszűkítettem, titkos besúgók és molyos értékelések segítségével. De mivel én egyelőre nem olvasok ilyen műfajban, három közül nem tudok választani.

Kapcsolódó könyvek: Jevgenyij Vodolazkin: Laurosz · Stefan Hertmans: Háború és terpentin · Elif Shafak: Éva három lánya

Jevgenyij Vodolazkin: Laurosz
Stefan Hertmans: Háború és terpentin
Elif Shafak: Éva három lánya
2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Bookworm_girl
Mit olvassak?

Sziasztok!

Olyan könyveket keresek, amiben valamelyik szereplő cukrász, vagy szeret sütni, és ennek központi szerepe van a műben. Tudnátok nekem ilyen könyveket ajánlani?
Előre is köszönöm! :)

13 hozzászólás
>!
Fanni_Takács
Mit olvassak?

Sziasztok!:)
Tudnátok ajánlani Agatha Christie könyvet? Eléggé tudok félni a dolgoktól, szóval valami 'lájtosabb' kéne, bár még nem olvastam tőle szóval igazán nem tudom mire számítsak.
Előre is nagyon köszi! :)

5 hozzászólás
>!
kisser26
Mit olvassak?

Sziasztok! :)
Ismertek olyan könyvet, ami segíthet valakinek egy – talán életre szóló – komolyabb betegség, negatív testi állapotváltozás feldolgozásában és elfogadásában?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)

4 hozzászólás
>!
Zsuuu
Mit olvassak?

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék :)
E.K.Blair Fekete Lótusz sorozatához hasonló (esetleg kicsit kevésbé lélekromboló, de az sem baj ha nem) sorozatot/regényt szeretnék olvasni.. a lényeg, hogy romantikus,erotikus, de eseménydús és szókimondó legyen. Ajánlanátok párat ? :)

1 hozzászólás