!

Mit olvassak? zóna

>!
Timi970120
Mit olvassak?

*Mit olvasson a nagymamám?
Sziasztok! ^^
A nagymamám nemrég megkért arra, hogy vigyek neki néhány könyvet, amit elolvashatna. Én a Zápor utcát, az Itt vagyokot, A cipész feleségét és az Asszonyok városát adtam neki. Az első hármat már vissza is kaptam, azt mondta, tetszett neki. Az utóbbinak pedig nagyjából a felénél tart, aminek az elején nem volt annyira az ínnyére, de mostanra ez már megváltozott.
Természetesen a könyvek címkéi és az alatta lévő ajánlások alapján összegyűjtöttem már jópár művet, azonban szívesen fogadnám a javaslatokat, hátha van valakinek valami ötlete, mit olvashatna még! (Azt állítja, mindenevő!)
Előre is nagyon szépen köszönöm! :3
További szép napot! :)

2 hozzászólás
>!
enett25
Mit olvassak?

Sziasztok! Jojo Moyes -Mielőtt megismertelek C. könyvhöz hasonlót tudnátok ajánlani? Ami ilyen romantikus és legalabb ennyire jó.

>!
pitypang21 
Mit olvassak?

Sziasztok!
Szerintetek melyik John Green könyvet érdemesebb megvennem? Nektek melyik tetszett jobban? Eddig csak a Papírvárosokat olvastam tőle, de azt imádtam.

Kapcsolódó könyvek: John Green: Alaska nyomában · John Green: Katherine a köbön

John Green: Alaska nyomában
John Green: Katherine a köbön
4 hozzászólás
>!
hajnalikod
Mit olvassak?

Sziasztok!
Sarah Addison Allenhez hasonló írónőket keresnék. Hangulatos, különleges, színes-szagos-elvarázsolós könyveket. Ha ismertek ilyet, osszátok meg velem. :)

Ui: a romantikát csak mértékkel bírom, pont annyira, mint az ő könyveiben. :)

Kapcsolódó könyvek: Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverley-kert · Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet · Sarah Addison Allen: A barackfa titka

Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverley-kert
Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet
Sarah Addison Allen: A barackfa titka
>!
Gennygóc
Mit olvassak?

Sziasztok! Olyan témájú könyveket keresek, mint pl. Iny Lorentz- A szajha és Andrea Schacht- A kölni rejtély.
Köszönöm a segítséget.

Kapcsolódó könyvek: Iny Lorentz: A szajha · Andrea Schacht: A kölni rejtély

Iny Lorentz: A szajha
Andrea Schacht: A kölni rejtély
1 hozzászólás
>!
VerityFalls
Mit olvassak?

Sziasztok! Milyen könyvet ajánlanátok egy 15 (nemsokára 16) éves fiúnak, aki szereti a kalózokat és a számítógépes játékokat? A barátom nem szeret olvasni, és ha a megfelelő könyvet olvassa, hátha megszereti. A válaszokat előre is köszönöm :)

6 hozzászólás
Hirdetés
>!
Libramore_Podcast
Mit olvassak?

Sziasztok! Néhány hónappal ezelőtt elindítottuk könyves podcastunkat LibrAmore néven, tegnap vettük fel a hatodik adásunkat, néhány nap múlva lesz hallható. Igyekszünk minden adásba meghívni egy vendéget, eddig David Szalayval és Kemény Zsófival beszélgettünk az új regényükről, a következő adásunkban pedig Orcsik Roland lesz a vendégünk, aki Slobodan Tisma: Bernardi szobája című regényét fordította. Nagyon örülnénk, ha kaphatnánk tőletek visszajelzést arról, hogy miről szeretnétek hallani a podcastunkban, mi az, ami tetszik, mi az, ami nem annyira, mert szeretnénk,ha minél többen megszeretnék a LibrAmorét. A Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/libramorepodcast/, az adásainkat pedig megtaláljátok az Itunes podcastok között vagy a Podbeanen: https://libramore.podbean.com Nagyon köszönjük!

>!
Masni_the_blogger
Mit olvassak?

Sziasztok konkrétan keresek egy könyvet de nem tudom mi volt az. Ha jol emleksze a foszereploje meghal vagy megfullad és utánna egy szigeten találja magát ahol még 2 másik fiatallal együtt menekülnek. Emlékeim szerint egyszerű borítója volt fekete alapszínnel. Kérlek ha valaki tudja melyik könyv ez írja meg

2 hozzászólás
>!
TheMartian
Mit olvassak?

Sziasztok!
Szerintetek az Az vagy nekem sorozat fiúként élvezhető lenne, vagy inkább lányoknak szól a könyv? Köszi előre is. :D

Kapcsolódó könyvek: Brittainy C. Cherry: Lebegés

Brittainy C. Cherry: Lebegés
2 hozzászólás
>!
LAG
Mit olvassak?

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani viszonylag egyszerű nyelvezetű könyvet, ami olvastatja magát? Angolul szeretnék gyakorolni, de nem hiszem, hogy jó volna egy olyan könyv aminél még magyarul is elgondolkozik az ember a történéseken.
Köszi! :D

3 hozzászólás