!

Megrendeltem! zóna

cloudbookatlas>!
Megrendeltem!

Sziasztok! Megrendeltük karácsonyra keresztlányomnak, de Foxpostba és elfelejtettem időben menni érte. Book24es – ha visszaviszik, utánvétes lett volna, akkor kapok szállítasi költség miatt büntetést?

Kapcsolódó könyvek: J. K. Rowling: Az Ickabog

J. K. Rowling: Az Ickabog
2 hozzászólás
P_Nika>!
Megrendeltem!

Book24 *-*
Nagyon nehéz volt a választás a magasabb ingyenes szállítási ár miatt :(
De hálás vagyok az akcióért :)
spoiler

Kapcsolódó könyvek: Gárdos Péter: Hajnali láz · Fredrik Backman: A nagymamám azt üzeni, bocs · Victoria Schwab: Egy sötét duett · Julie Kagawa: A halhatatlanság ellenszere

Gárdos Péter: Hajnali láz
Fredrik Backman: A nagymamám azt üzeni, bocs
Victoria Schwab: Egy sötét duett
Julie Kagawa: A halhatatlanság ellenszere
pupsegal >!
Megrendeltem!

Idei év utolsó NAGY beszerzése: szóval az úgy indult, hogy Black Friday, nézzünk szét a kiadók, webshopok között. Egyszer csak a Moobius honlapján találtam magam, ahol elég nagy akció van: 1000 forint alatt vannak a könyvek. Képletesen átnyálaztam a listát, csak dobáltam be a kosárba a köteteket. Majd megakad a szemem: karácsonyi akció, 3 könyv után 50%. Hmm, miért is ne nézzük meg, az ingyenes szállításhoz úgy is kell még egy pár darab, mert ugye csak akkor éri meg igazán… Terveztem én, hogy az Európától rendelek ugyanennek az akciónak a keretein belül, de itt megtaláltam azokat, amiket ott megrendeltem volna, úgyhogy ahogy a népi mondás is tartja: két legyet egy csapásra.
De köszönet, hogy külön kiemelték, mennyit is spóroltam: spoiler, szóval jöhet a L’Oréal szlogenje – Mert megérdemlem. :))

Kapcsolódó könyvek: Jonathan Swift: Gulliver utazásai · Johann Wolfgang Goethe: Faust · Friedrich Nietzsche: Emberi, nagyon is emberi I-II. · George Orwell: Rádiós jegyzetek / Londoni levelek · Elias Canetti: Káprázat · Nyikolaj Vasziljevics Gogol: Holt lelkek · Robert Louis Stevenson: Dr. Jekyll és Mr. Hyde különös esete · John Lukacs: A párviadal · Primo Levi: Ember ez? / Fegyvernyugvás · Aldous Huxley: Nyár a kastélyban · Anna Funder: Stasiország · Elizabeth Kolbert: A hatodik kihalás · Tatyjana Tolsztaja: A macskány · Joe Hill: Spóra · Stephen King – Owen King: Csipkerózsikák · Daniel Tammet: Számokban létezünk · Eva García Sáenz de Urturi: A fehér város csöndje · Albert Moukheiber: Az elme trükkjei · Eva García Sáenz de Urturi: Vízáldozatok

Jonathan Swift: Gulliver utazásai
Johann Wolfgang Goethe: Faust
Friedrich Nietzsche: Emberi, nagyon is emberi I-II.
George Orwell: Rádiós jegyzetek / Londoni levelek
Elias Canetti: Káprázat
Nyikolaj Vasziljevics Gogol: Holt lelkek
Robert Louis Stevenson: Dr. Jekyll és Mr. Hyde különös esete
John Lukacs: A párviadal
Primo Levi: Ember ez? / Fegyvernyugvás
Aldous Huxley: Nyár a kastélyban
Anna Funder: Stasiország
Elizabeth Kolbert: A hatodik kihalás
Tatyjana Tolsztaja: A macskány
Joe Hill: Spóra
Stephen King – Owen King: Csipkerózsikák
Daniel Tammet: Számokban létezünk
Eva García Sáenz de Urturi: A fehér város csöndje
Albert Moukheiber: Az elme trükkjei
Eva García Sáenz de Urturi: Vízáldozatok
15 hozzászólás