!

Megjelenésre várva zóna

>!
Agave_Könyvek KU
Megjelenésre várva

Elérkeztünk az évnek a végéhez, és úgy döntöttünk, hogy nem tease-elünk senkit sem hónapokon át, inkább felfedjük most a 2019 első felében várható megjelenéseink zömét. :)

Facebook jegyzet: https://www.facebook.com/notes/agave-k%C3%B6nyvek/2019-…

(Ezeket tudjuk most bejelenteni, ezeken dolgozunk jelenleg. Ne aggódjatok, ha valami netán nem lenne benne – nem feltétlen jelenti azt, hogy később se lesz, de most érdemben csak ezekről beszélhetünk.)

17 hozzászólás
>!
Maxim_Kiadó KU
Megjelenésre várva

Megjelent az Alsógatyás kapitány kalandjai! Külföldön már több mint 10 éve a gyerekek kedvence a könyvsorozat, és az első rész végre megérkezett magyarul is! Egy kis ízelítő:
ISMERD MEG ALSÓGATYÁS KAPITÁNYT!
A negyedikes George és Harold az osztályuk furfangos kis mókamesterei. De amit mások megtréfálásánál is jobban szeretnek: saját képregényük készítése. Ugyanis ketten együtt megteremtették iskolájuk, sőt az egész világ történelmének legnagyobb szuperhősét: Alsógatyás Kapitányt, akinek valódi kiléte AKKORA titok, hogy MÉG Ő MAGA sem tudja!

Ide kattintva bővebben belenézhetsz:
https://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/06/67fd8fe…

Ide kattintva pedig 30% kedvezménnyel megrendelheted
https://www.olvas.hu/t…/mx1062-alsogatyas-kapitany-kalandjai

Kapcsolódó könyvek: Dav Pilkey: Alsógatyás kapitány kalandjai

Dav Pilkey: Alsógatyás kapitány kalandjai

Kapcsolódó alkotók: Dav Pilkey

>!
Maxim_Kiadó KU
Megjelenésre várva

Megjelent Az utolsó Namsara! Egy kis ízelítő:

Mindennek kezdetén volt Namsara, az égből és lélekből formált ifjú, aki nevetést és szeretetet hozott magával, bárhová ment. Ám ahol fény van, ott sötétségnek is kell lennie – így megjelent Iskari, a vérből és holdfényből formált leány, a pusztító, a halálhozó.
Asha, Firgárd királyának leánya ezeket a legendákat kisgyermekként csak titokban elsuttogott mesékből ismerte, mégis megmagyarázhatatlan kötődést érzett a múlt alakjaihoz. A lányból hamarosan a birodalom legrettegettebb sárkányölője válik, kiérdemelve az iskari címet – ám ez magányos szerep, melytől Asha inkább érzi magát fegyvernek, mint fiatal nőnek. Egyik bestiát a másik után vadássza le, hogy elhozza a fejüket a királynak, de nincs az a zsákmány, ami megmenthetné őt a végzettől, mely odahaza vár rá: apja odaígérte a kezét kegyetlen parancsnokának, egy férfinak, aki tisztában van Asha valódi természetével. A lány nem akar mást, csak végre leszámolni tragikus múltjával, és elkerülni sivár jövőjét. Amikor esélyt kap a szabadságra, cserébe Firgárd legerősebb sárkányának életéért, kapva kap a lehetőségen. Egy titokzatos fiú segítségével Ashának le kell ráznia magáról az iskari szerepének láncait, és ki kell tárnia szívét a szerelem, a fény és az igazság előtt, melyet egészen eddig eltitkoltak előle.

Ide kattintva még többet olvashatsz belőle:
https://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/06/8184dd2…

Ide kattintva pedig 30% kedvezménnyel megrendelheted:
https://www.olvas.hu/termekek/mx1067-az-utolso-namsara

Kapcsolódó könyvek: Kristen Ciccarelli: Az utolsó Namsara

Kristen Ciccarelli: Az utolsó Namsara

Kapcsolódó alkotók: Kristen Ciccarelli

>!
Művelt_Nép_Könyvkiadó KU
Megjelenésre várva

Különleges betekintés a Narcos c. nagysikerű tv sorozat révén is megismert Pablo Escobar és a Medellin kartell legbelső világába

Rendeld elő:https://www.libri.hu/konyv/.pablo-escobar-bergyilkosa-v…

>!
Reakció KU
Megjelenésre várva

Tolnai Lajos visszatér! Új föld, új szerencse könyvbemutató

Ki volt Tolnai Lajos, a magyar irodalom és közélet XIX. századi fekete báránya? Miért nevezte Móricz Zsigmond „az elsikkasztott, s mégis legnagyobb magyar regényíró elmének”? Hogyan lett a Tisztviselőtelep egyik alapítója? Miért menesztettek népes deputációt a telepesek a Tolnai művét folyatatásokban közlő Pesti Hírlap főszerkesztőjéhez? Hova tűnik, és hogyan kerül elő egy regény 130 évvel később? Mit tudhatunk meg az Új föld, új szerencséből a robbanásszerűen fejlődő századvégi Budapest életéről?

Hites Sándor irodalomtörténésszel (MTA Irodalomtudományi Intézet) és Balogh Ákos Gergely szerkesztővel (Reakció Kiadó) Szálinger Balázs, József Attila-díjas költő beszélget. Utána Mit ittak a telepesek? borkóstoló az előző századforduló kedvenc boraiból.

Időpont: 2018. december 12., 18 óra
Helyszín: Tisztviselőtelep (Budapest VIII. kerület), Bláthy Ottó utca 15., TÖE székház
https://www.facebook.com/events/2283769531656840/

Kapcsolódó könyvek: Tolnai Lajos: Új föld, új szerencse

Tolnai Lajos: Új föld, új szerencse

Kapcsolódó alkotók: Tolnai Lajos · Szálinger Balázs · Hites Sándor

Hirdetés
>!
21_Század_Kiadó KU
Megjelenésre várva

ELŐJEGYEZHETŐ! ➜➜➜ https://www.libri.hu/konyv/cristina_alger.a-bankar-fele…

„Ezt a lélegzetelállító, fordulatos thrillert olvasva megkérdőjelezzük, mennyire ismerjük azokat, akik a legközelebb állnak hozzánk.” – Alafair Burke

A 2019-es egyik legjobban várt könyve Cristina Alger A bankár felesége című pszichotrillere, melyből a Holtodiglanból is ismert Rosamund Pike főszereplésével hamarosan tévésorozat készül.

A regény már 20% kedvezménnyel és ingyen szállítással már előjegyezjető a Libri Könyvesboltok oldalán! ➜➜➜ https://www.libri.hu/konyv/cristina_alger.a-bankar-fele…

Kapcsolódó könyvek: Cristina Alger: A bankár felesége

Cristina Alger: A bankár felesége

Kapcsolódó alkotók: Cristina Alger

>!
Könyvmolyképző KU
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

„Óriási rajongója vagyok Jennifer L. Armentroutnak. Gördülékenyen, szórakoztatóan ír, és vérprofin éri el, hogy az olvasók csak úgy falják a könyveit. Armentrout fenomenális író. Ez a könyv maga a könnyed kikapcsolódás.” – Jennifer M. Eaton, szerző

Olvasd el te is!
Csapj le rá MOST -21% kedvezménnyel :) Katt a linkre:
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/voros-pottyos-k…

>!
Könyvmolyképző KU
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

„Varga Bea (On Sai) zseniálisan tartja fenn minden korosztály figyelmét, egyszerűen lebilincselőek a könyvei.” (K. Mária)

Olvasd el te is!
Csapj le rá MOST -21% kedvezménnyel :) Katt a linkre:
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/varga-bea…

>!
Könyvmolyképző KU
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

„Én is szeretek fényképezni, ezért örülök, hogy ilyen gyerekekről is lehet olvasni. Egy nap alatt kiolvastam!” – Balázs, 12 éves

Olvasd el te is!
Csapj le rá MOST -21% kedvezménnyel :) Katt a linkre:
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/ecsedi-or…