!

Megjelenésre várva zóna

>!
Európa_Könyvkiadó KU
Megjelenésre várva

ELŐRENDELHETŐ!

Borisz Akunyin: A Víz bolygó

Kötetünkkel Eraszt Fandorin három újabb kalandját veheti kézbe a magyar olvasó. A legendás magánnyomozó természetesen mindegyikben roppant nehéz kihívásokkal szembesül. Az akadályok leküzdéséhez minden tudására és képességére szükség van: a keleti harcművészetekben és bölcsességekben való jártasságára, kiemelkedő erejére és éles eszére. A kritikus helyzetekben ezúttal is nagy szerepet kap erkölcsi igényessége, nagyvonalúsága és kényes ízlése. Mindaz együtt van tehát, amivel a sztárszerzővé vált Borisz Akunyin (azaz Grigorij Cshartisvili) a Fandorin-sorozat korábbi regényeiben is oly vonzó, színes figurává avatta népszerű hősét. A lebilincselő izgalmakban, talányos epizódokban bővelkedő krimikből most sem hiányzik a már megszokott könnyed humor. A kegyetlenségek nyomasztó hatását pedig az író életszemléletének rezignált derűje enyhíti.

Fordította: Iván Ildikó

Kedvezményesen előrendelhető a honlapunkról: https://europakiado.hu/konyv/757252/a-viz-bolygo/

Kapcsolódó alkotók: Borisz Akunyin

>!
gabokiado KU
Megjelenésre várva

Augusztus 28-án megjelenik nálunk Darcey Bell Egy kis szívesség című thrillere. A belőle készült filmet szeptember 13-án mutatják be a magyarországi mozik. Feltöltöttük már a beleolvasónkat, itt találjátok meg: https://issuu.com/gabokiado/docs/beolvaso_egy_kis_szivesseg

Ha pedig a fülszöveg vagy az első néhány oldal felkeltette a figyelmeteket, akkor a könyvet itt rendelhetitek elő 30% kedvezménnyel: https://www.gabo.hu/hu/thriller/2495-darcey-bell-egy-ki…

Kapcsolódó könyvek: Darcey Bell: Egy kis szívesség

Darcey Bell: Egy kis szívesség
>!
DeltaVision KU
Megjelenésre várva

Született Királynő megjelenés

Megjelent Greg Keyes epikus fantasy-sorozatának, A tövis és a csont országainak befejező része, a Született Királynő. Egyelőre kizárólag üzletünkben vagy webáruházunkban vásárolható meg, puha kiadásban, a keménytáblás változat nagyjából egy hét múlva követi.

Adatlapok:
Első kötet: http://www.deltavision.hu/szuletett-kiralyno-i/
Második kötet: http://www.deltavision.hu/szuletett-kiralyno-ii/

Kapcsolódó könyvek: Greg Keyes: Született Királynő

Greg Keyes: Született Királynő

Kapcsolódó alkotók: Greg Keyes

2 hozzászólás
>!
Arte_Tenebrarum_Könyvkiadó KU
Megjelenésre várva

JÖN! (augusztus 19.)

A titok („Odalent” második rész, A bunker folytatása!)

https://www.artetenebrarum.hu/termek/a-titok

Fülszöveg:
            __
Ez a második rész a titkok és a kérdések epizódja:
Kik azok a vakok? Vajon tényleg azok? Vagy valamiért szándékosan nem néznek mások szemébe? Továbbá miért nem értik a viccet?
A dolgozók miért nem mernek lelépni a felfestett vonalakról? És a katonáknak miért nem árt az, ha három méterre állnak a vonaltól, ahol elvileg már életveszélyes? Kit védenek valójában a katonák? Kik a vegyvédelmi ruhás, botos emberek?
Miért szakad meg a kék vonal az egyik folyosó végén? Mi lehet az ottani ajtó mögött? Miért van forróság a másik folyosó végén, ahol a vörös vonalat fekete keresztezi? Ezeken a helyeken valóban csak kivetített, nemlétező ajtók lennének? Mi lehet a túloldalukon? Hová tűnt az eldobott, soha földet nem ért ceruza?
Ki vagy mi ellenőrzi, hogy lelép-e valaki a vonalról? Valóban él egy embereknél magasabb értelemmel bíró lény a bunker alatt, aki ölni is képes, ha valaki szabályt szeg?
Miért van Thomasnak és Katnek gyanúsan kevés emléke a kinti világról? Mióta vannak egyáltalán a bázison? Mi történt a nagyszüleikkel?
Hová lett az utolsó szem gyógyszer a tartórekeszből, amit Tom elrejtett, ahelyett, hogy bevette volna?
Miért viselkedik úgy Tom anyja, mintha mi sem történt volna?
Kat életben van még? A tanteremben ülő lány vajon ugyanaz a személy, mint akit Tom Katként ismert és szeretett?
Valóban véget ért odafent a civilizáció? Milyen célból hozták létre a bunkert? Valóban csak egy kutatóbázis? Ha igen, akkor mi után kutatnak igazából?

Mi lehet a válasz erre a rengeteg kérdésre és titokra?
Vagy lehet, hogy valójában csak egyetlen titok létezik, ami egymagában választ ad az összes fenti kérdésre?
                                                        _
A sorozat főcímzenéje, mely az író saját szerzeménye, itt hallgatható meg:
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó könyvek: Gabriel Wolf: A bunker · Gabriel Wolf: A titok

Gabriel Wolf: A bunker
Gabriel Wolf: A titok

Kapcsolódó alkotók: Gabriel Wolf

1 hozzászólás
>!
Gold_Book KU
Megjelenésre várva

Nora Roberts
NYÍLT TITKOK

Várható megjelenés: 2018. augusztus 27.

Új kiadás, új borítóval!

A sugárzó szépségű, művelt és kiemelkedően tehetséges Emma a gazdag sztárok világában nevelkedik. Azonban rá kell jönnie, hogy még a hírnév sem védi meg, amikor az életére törnek…

Csak be kell hunynia a szemét, és máris felidézheti a napot, amikor Brian McAvoy berobbant az életébe. Rémült kisgyerekként Emma akkor még nem tudhatta, hogy ő Brian törvénytelen lánya, és hogy az apja éppen a könnyűzene gyorsan emelkedő csillaga. Csak annyit értett, hogy a férfival és új feleségével, valamint az együttes tagjaival biztonságban érzi magát. Majd amikor kisöccse született, azt képzelhette, ő a legszerencsésebb kislány a világon… mígnem egy meghiúsult gyermekrablási kísérlet romba dönti mindannyiuk életét és Emma boldogságát…

Bár még mindig kísérti a borzalmas éjszaka emléke, felépül. Szépen alakul a pályája, és fülig szerelmes lesz. Azonban a leendő férje is álarcot hord, és Emmának rá kell döbbennie, hogy félelmetes titok birtokában van – ami akár az életébe is kerülhet.

Kapcsolódó könyvek: Nora Roberts: Nyílt titkok

Nora Roberts: Nyílt titkok
>!
Stellarum
Megjelenésre várva

Robert Locksmith: A titokzatosság kapujában című könyvének megjelenésének várható időpontja: 2018. augusztus 20. Amely önálló kötetként jelenik meg ezúttal.

Ez a kötet megtalálható a másik két résszel együtt Robert Locksmith: A holdsarló fénye – A teljes történet című regényben.

Kapcsolódó könyvek: Robert Locksmith: A titokzatosság kapujában

Robert Locksmith: A titokzatosság kapujában
Hirdetés
>!
Agave_Könyvek KU
Megjelenésre várva

Tovább emeljük a téteket októberre, az Éjszárny és a Void Star mellett a hónap elején érkezik a Drakula hivatalos előzményregénye is, amit egyszerűen nem lehet kihagyni. Remek könyv, abszolúte érződik rajta a stokeri hagyomány és J.D. Barker fantasztikus stílusa.

A linkre kattintva részletesebben is olvashattok a könyvről!
https://www.facebook.com/notes/agave-k%C3%B6nyvek/bemut…

Kapcsolódó könyvek: Bram Stoker: Drakula · Dacre Stoker – J. D. Barker: Dracul

Bram Stoker: Drakula
Dacre Stoker – J. D. Barker: Dracul
20 hozzászólás
>!
Momo89 P
Megjelenésre várva

Olyan szépek mostanában Nora Roberts új kiadásainak borítói. *-*

Kapcsolódó könyvek: Nora Roberts: Képmutatók

Nora Roberts: Képmutatók
1 hozzászólás
>!
Kossuth_Kiadói_Csoport U
Megjelenésre várva

Joanna Trollope: Barátnők
Várható megjelenés: 2018. augusztus 22.

A kötet 30% kedvezménnyel előrendelhető:
https://www.kossuth.hu/adatlap/konyv/4672/baratnok

Stacey Grant London egyik legmenőbb magántőke-befektetési társaságánál dolgozik. Sikert sikerre halmoz, imádja a munkáját és a kollégáit. Egy napon azonban elbocsátják, és ezzel drámaian megváltozik az élete.

Stacey próbálja összeegyeztetni a régi életét az újjal, amelyben a napokat nem álláskereséssel tölti, hanem a beteg édesanyjával és a kutyájával, miközben arra vár, hogy sikeres férje hazatérjen a munkából. De legalább a barátnőire – Bethie-re, Melissára és Gabyra – számíthat. Ők négyen elsőéves egyetemista koruk óta jóban vannak, és bizony sok mindent megéltek már együtt. Sikeres karriert futottak be, de persze mindannyiuknak megvan a magánéleti problémája. Amikor azonban fény derül egy titokra, régóta féltve őrzött barátságuk is veszélybe kerül.

Szerzőről:
Joanna Trollope ma az egyik legsikeresebb angol regényírónő. Húsz regénye páratlan népszerűségnek örvend Angliában, több könyvét is megfilmesítették. Az utóbbi években minden könyve szerepel a bestseller listákon, és komoly nemzetközi sikereket ért el.
A Gloucestershire-ből származó írónő ma Londonban él, munkássága elismeréseként 1996-ban átvehette II. Erzsébet királynőtől a Brit Birodalom Érdemrendjét is.

>!
GingerKid IP
Megjelenésre várva

A változások kora-sorozat harmadik kötete.
Tervezett megjelenés: szeptember 24.

George, Henry és a többiek egyre jobban szenvednek a háború viszontagságaitól, de más küzdelmek is várnak rájuk, amikor sötét, sorsfordító titkok kerülnek elő a múltból. Henryék hamarosan súlyos intrikák és összeesküvések közepén találják magukat, ám a legnagyobb harcot mindegyiküknek önmagával kell megvívnia.

Előrendelés hamarosan. :)

Kapcsolódó könyvek: Tomcsik Nóra: Az új idők hősei

Tomcsik Nóra: Az új idők hősei
2 hozzászólás