!

Megjelenésre várva zóna

Suba_Csaba P>!
Megjelenésre várva

2021 tavaszán érkezik egy újabb Guillaume Musso kötet, a Jelen idő
(L'Instant présent, 2015)
@Park_Könyvkiadó

Kapcsolódó alkotók: Guillaume Musso

7 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

A szám téves, a pasi nem.
Egy téves számból többnyire nem is lesz több, pillanatok alatt elfelejted. Nem kezdesz az illetővel se csetelni, se flörtölni. Nem ő az első gondolatod ébredéskor, vagy az utolsó elalvás előtt… És tutira nem beszéled rá, hogy vegyen egy kiskecskét.

Mert az fura lenne.

Zach Hastings és én fülig merülünk a téves hívását követő mizériába, és nem követjük a szabályokat. Én nem keresek szerelmet, Zach pedig egyértelműen mellétárcsázott, de… …talán mégsem célzott félre, és beletalál a szívembe.

Kapcsolj ki ezzel a ragyogó történettel!

Kíváncsi lettél? Rendeld elő -21% kedvezménnyel! Katt a linkre:
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/teagan-hu…

Kapcsolódó könyvek: Teagan Hunter: Let’s Get Textual – Légy merész!

Teagan Hunter: Let’s Get Textual – Légy merész!
10 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!
Megjelenésre várva

– Már előrendelhető! –

Ilyen Ropi-sztorit még nem pipáltál!

Rowley Jefferson papírra vetette egy kalandregénybe illő küldetés történetét. Ismerd meg Rolandot és legjobb barátját, Gargot, a Barbárt, akik útra kelnek nyugodt kis falujukból, hogy megmentsék Roland anyukáját a Havas Haramia karmaiból!

Vajon megússzák ép bőrrel hőseink? Tudd meg Rowley Jefferson Bitang Király Kalandjából!

Kíváncsi lettél? Rendeld elő -21% kedvezménnyel! Katt a linkre:
» https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jeff-kinn…

Kapcsolódó könyvek: Jeff Kinney: Rowley Jefferson bitang király kalandja

Jeff Kinney: Rowley Jefferson bitang király kalandja
napkut KU>!
Megjelenésre várva

Hamarosan megjelenik
Csongor Andrea: Mozaik
című kötete

"Tisztelt Szülő!
Fiát a tanórán kívüli kötelező iskolai tevékenység során tanúsított közösségromboló, tiszteletlen magatartása miatt ismételten és nyomatékosan MEGINTEM. A gyermek az iskolaszintű papírgyűjtési akció napját felhasználva az osztályterem minden légköbméterét megtöltötte használt újságpapír kötegekkel, így a tanítás reggelre lehetetlenné vált. Ezt a viselkedésformát újólag destruktívnak minősítem, és ez a probléma huzamos ideje, hónapok óta tart.
Osztályfőnök"
(Intő Fülöpnek)

Kapcsolódó könyvek: Csongor Andrea: Mozaik

Csongor Andrea: Mozaik
Hirdetés
Trivium_Egyesület KU>!
Megjelenésre várva

ELŐKÉSZÜLETBEN AZ IGAZ SZERELEM ANTOLÓGIA

Elkezdődtek Az igaz szerelem című e-könyves antológia szerkesztési munkálatai. Az antológia a Trivium Egyesület által meghirdetett hasonló elnevezésű novellapályázat tíz legjobb művét tartalmazza. link

TARTALOMJEGYZÉK*

Early Moon: Az élet nem vár
Laczkó Dorottya: Huszonhárom
M. Berta Enikő: Háromra ugorjunk együtt
Pataki Anett: Szavak nélkül
R. Harbinger: Sodródás
Schleier Bettina: Begurult az életembe
Somfai Stefánia: Farkaslak
Szalontai Erika: Andante
T. C. Lang: Ebben az életben
Vándor Tamás: Ő volt az első

* A novellák a szerzők neve szerint betűrendben vannak, az antológiában (és a címlapon) a novellák sorrendjének meghatározása szerkesztési alapelvek szerint történik.

Martin_Kay IP>!
Megjelenésre várva

Fülszöveg Leleplezés

*dobpergés*

Már csak párat kell aludni az Eastern megjelenéséig! Addig álljon itt ez a rövid betekintő Vajk és Yuko kalandjának második felvonásába.
Fogadjátok szeretettel az Titkok Útvesztőjének rövid bemutatóját!

Századokkal a Titánok pusztítása után két mindenre elszánt kalandor rója az Ural pusztaságát, hogy elégtételt vegyen sorsáért…

„Vajon akkor maradok erős, ha végrehajtom, amit elterveztem? Tényleg számít még ez a nyomorult bosszú, vagy csak azért űzöm, hogy tovább hazudhassak?”

Yuko folytatja a hajszát Vajk oldalán a gyűlölt zsoldosvezér után, noha cserébe el kell hallgatnia társa előtt az igazságot nővéréről. Ha kísértő bűntudata nem lenne elég, a lány újabb vetélytárssal kénytelen szembenézni Vajk csábítójaként. Nina, a cserfes fruska könnyedén zavarba ejti Yukót a praktikáival, ám tetteinek mozgatórugóit sűrű homály övezi.

Vajkot nyomasztja a kétség, meddig játszhatja még a hőst. Csak annyiban biztos, hogy Bagoáz vérebei már a nyomukban csaholnak. A rettegett nomád klánvezér, Törzsfőnök hamarosan beéri őket.

Vajon társával karöltve képesek lesznek túllépni a múltjukon, hogy végre egymásnak élhessenek? Létezhet számukra közös jövő?

Martin Kay vadkeleti bosszútörténete egy veszélyekkel teli jövőbe csalogat, ahol a szamurájkard jól megfér a modern gépkarabéllyal, miközben a letűnt korok romjai között ismeretlen veszélyek leselkednek.

Ha nem akartok lemaradni a regény legújabb híreiről, a hamarosan szerveződő olvasótalálkozóról, kövessetek az alkotói oldalamon! Sziasztok, és köszönöm!

https://facebook.com/martinkaywrites/

Kapcsolódó könyvek: Martin Kay: Eastern

Martin Kay: Eastern

Kapcsolódó alkotók: Martin Kay

11 hozzászólás
Gabriella_Szaszkó IP>!
Megjelenésre várva

Ha minden a terv szerint alakul, november közepe felé érkezik Késő március című könyvem a Dream-válogatás sorozatban :) Ha van kedvetek, nézzétek meg, és már elő is rendelhetitek 30% kedvezménnyel a kiadótól!
https://olvas.hu/termekek/mx1532-keso-marcius

Josh és Anna újra furcsa álmokat lát. Előző, közös négy évük legrosszabb pillanatai élénken elevenednek meg előttük, miközben egész Európán átívelő utazásra indulnak közösen a zenekarral. A párral az elmúlt négy évben megfordult a világ. Josh Westberg befutott zenész lett, világkörüli turnékra jár. Annával közösen kezdtek új életet Londonban. A lány azonban korántsem boldog, úgy érkezik meg az amsterdami repülőtérre, hogy szünetet akar tartani a kapcsolatukban. A világhírnév nehézségei, Anna korábbi fájdalmai mind-mind lenyomatot képeznek a megcsalásra épült, nehezen kialakult párkapcsolaton. Úgy fest, Anna félelmeire Európa csodás helyszínei sem hozhatnak gyógyírt. De vajon ki áll az új álmok hátterében, ami csak a rosszra emlékezteti a párt? Lehetséges-e boldog párkapcsolatot építeni egy tönkretett házasság romjain? Milyen hátrányokból indul egy kapcsolat, amely megcsaláson alapul? Van-e esélye Annának is megtalálnia önmagát, vagy neki már csak az a szerep juthat, hogy egy sikeres férfi támogatója legyen?

Kapcsolódó könyvek: Szaszkó Gabriella: Késő március

Szaszkó Gabriella: Késő március

Kapcsolódó alkotók: Szaszkó Gabriella

Gabo_SFF KU>!
Megjelenésre várva

Év végére igazi karácsonyi különlegességgel készülünk a Vaják-sorozat rajongóinak! Exkluzív, keménytáblás, nagyméretű albumként jelenik meg A vaják című novella illusztrált kiadása.

A francia Thimothée Montaigne által illusztrált kötet a címadó novellán kívül vázlatokat és látványterveket is tartalmaz.

A kötetbe itt tudtok belenézni: https://issuu.com/gabokiado/docs/km_a_vajak_4-5_14-15_promo
Itt pedig 30% kedvezménnyel előrendelhetitek: https://www.gabo.hu/hu/fantasysci-fi/2791-andrzej-sapko…

Kapcsolódó könyvek: Andrzej Sapkowski: Az utolsó kívánság

Andrzej Sapkowski: Az utolsó kívánság
17 hozzászólás