!

Megjelenésre várva zóna

>!
Arte_Tenebrarum_Könyvkiadó KU
Megjelenésre várva

MEGJELENT!
Gabriel Wolf – Mit üzen a sír?

Wolf várva várt új horrorregénye, ami már előrendelésből BESTSELLER* lett a GooglePlay-en!

Jelenleg kizárólag nálunk kapható!
E-könyvben azonnal megvásárolható itt:
http://artetenebrarumkiado.shopstart.hu/termek/e039-mit…

Nyomtatott könyvben is már most megrendelhető:
(2 héten belül tudjuk postázni)
http://artetenebrarumkiado.shopstart.hu/termek/k006-mit…

Fülszöveg:
Egy író víkendházának kertjében megfeketedik egy fa. Ő csak fabetegségre gyanakszik. Kivágja és feldarabolja. Az egyik rönk viszont meglepő módon beszélni kezd hozzá. Később bábut farag belőle, az pedig az ölében ülve segít neki munkájában, azaz a regényírásban. Egyre többet segít…
Amikor a gyanús körülmények között eltűnt író utolsó könyvét kiadják – melyet, mint utólag kiderült, teljes egészében a bábu írt helyette –, fura, baljós események sorozata rázza meg a világot. Tömegével kezdenek megfeketedni a fák az emberek kertjeiben. Azokéban, akik a regényt elolvasták. Mivel az író népszerű volt, így emberek ezrei olvassák el… és kezdenek faragni… faragni és gyilkolni. Állítólag a sötétség mondja nekik, hogy ölniük kell.
Egy évvel később, 2018-ban kitör egy járvány a Földön, amit nem vírus terjeszt, hanem az írott szó. Nem lázat okoz, hanem súlyos paranoid skizofréniát. Aki az írást elolvassa, az is egy lesz közülük… közülük, akik faragásba kezdenek. Rönkből faragott gyermekük először csak olvasni segít nekik, később már írni is. Így terjed a járvány. Mindenki ugyanazt írja… A fekete fák gyermekeinek történetét, azt, hogy:
Mit üzen a sír, ha sír az éj?
Egyvalaki van csak, akin nem fog a skizofrénia-vírus: egy tehetségtelen, névtelen író, egy skizoid személyiség, aki mivel részben amúgy is skizofrén, így már nem tudja újra „elkapni a fertőzést”.
Az író rájön, hogy nemcsak immunis a járványra, de betegségéből kifolyólag van is a kezében valami, amit felhasználhatna a terjedő sötétség ellen…
Vajon elég lesz-e néhány – csupán egy skizoid téveszméiben létező – lény segítsége ahhoz, hogy megállítsák az élet és halál küszöbén már átlépett sötétséget?
Felvehetik-e a harcot egy őrült kitalált lényei a valódi emberek által faragott rönkgyermekekkel?
Kezdetét veszi egy olyan láncreakció a történelem alakulásában, ami még a kereszténységre is döntő hatással lesz.
Ezáltal ez a könyv egyben előzménytörténete is Gabriel Wolf egy másik regényének: A „Hit” trilógiájának.

*A regény bestseller helyezéséről itt látható bővebb információ:
http://bestseller.gabrielwolf.net

Kapcsolódó könyvek: Gabriel Wolf: Mit üzen a sír?

Gabriel Wolf: Mit üzen a sír?

Kapcsolódó alkotók: Gabriel Wolf

>!
Athenaeum_Kiadó KU
Megjelenésre várva

JÖN AZ ÚJ HARTAY KÖNYV!!!

Hartay Csaba
Rajongók voltunk

Hartay Csaba regényes novellafüzére nem abban segít, hogy megtaláld önmagad, hanem abban, hogy sose felejtsd el, honnan jöttél.
A ’80-as évek ébredező Magyarországán különleges, addig ismeretlen termékek, divatok, gondolatok jelennek meg: hamburger, gofri; Dolly Roll szól a lemezjátszókból, a kamionosok Turbo rágót dobálnak az integető gyerekeknek, miközben egy csapat vadóc kamasz a szabadságát keresi az alföldi tájban. Első barátnő, első csók, első szexfilm – minden új, minden izgalmas. És egy kamasz még semmit sem csinál félszívvel.
Az őszinte derűért, ami ebből a könyvből árad, minden olvasó hálás lesz Hartay Csabának, aki így fogalmazta meg ennek a gyűjteményes kötetnek az ars poeticáját: „Csak a rajongás ne vesszen ki belőlünk. A lelkesedés lángját életben tartani egy teljes életen át, talán nem lehetetlen. Ha kihűlni látszik bennünk a szenvedély, akkor gondolatban visszatérünk a hőskorszakba, az első találkozások szapora pulzusa lüktet bennünk ismét. Mintha az idő ott megragadt volna. Mert örökké kamaszok maradunk.”

Tervezett megjelenés dátuma: 2018. 09. 24.

Előrendelhető: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/rajongok-voltunk

Kapcsolódó alkotók: Hartay Csaba

>!
Athenaeum_Kiadó KU
Megjelenésre várva

Szeptemberben érkezik az újabb rész a Magyarok külföldön sorozatunkba, ezúttal Sanghajból/ról. Nagyon fogjatok szeretni Holch Gábor könyvét! És már előrendelhető!

Holch Gábor
Ez a város egy távoli bolygó

Minden utazás egyben időutazás is. A világjáró táthatja a száját a jövő üvegtornyai között vagy fintoroghat az elmaradottság sikátoraiban, végül azonban az olcsó sci-fik hőseihez hasonlóan saját magával kell szembenéznie: Honnan jövök? Hová megyek? Ki vagyok? Mit keresek?
Ezek a kérdések zakatoltak az immár húsz éve külföldön élő diplomata-tanácsadó szerző fejében egy fülledt péntek délután, a sanghaji kommunikációs tanácsadó cég irodájában, ahol részállású coachként dolgozott. „A főnökök és befektetők eltűntek, a projektek megszakadtak, az ügyfelek pedig a pénzüket követelik”, mondta sokadik cigarettájára gyújtva Wang, az értékesítési igazgató. „Arra gondoltam, hogy mi ketten átvehetnénk a céget.”

Holch Gábor önéletrajzi vallomása távoli városok hétköznapjaiba, ünnepeibe és konfliktusaiba enged bepillantást. Kalandozó Ázsia-kutatók, egykori kínai vörösgárdisták, ötcsillagos hajszában élő üzletemberek, hindu vallásos ünnepre és hongkongi utcai tüntetésre készülődő városlakók testközeli történetein keresztül érezteti az egyszerre mindenhová és sehová sem tartozás különös súlytalanságát. Azt, hogy mit jelent magyar világpolgárként hazánkra az ázsiai metropoliszok fényévnyi távolából visszatekinteni.
Talán annak is segít ezt megérteni, akinek nincs kedve két bőrönddel nekivágni a nagyvilágnak.

A kötet a Magyarok külföldön sorozat ötödik darabja.

Tervezett megjelenés dátuma: 2018. 09.18.

https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/ez-a-varos-eg…

Kapcsolódó könyvek: Holch Gábor: Ez a város egy távoli bolygó

Holch Gábor: Ez a város egy távoli bolygó
5 hozzászólás
>!
AH_magazin
Megjelenésre várva

Hiába a Könyvfesztivál, vagy a nemrég lezárult Könyvhét, a kiadók továbbra sem kímélik a pénztárcánkat. Számtalan jobbnál-jobb könyvvel készülnek 2018 végére, így az biztos, hogy továbbra sem maradunk olvasnivaló nélkül. Lássuk, melyek azok a történetek, melyekkel a közeljövőben megismerkedhetünk! :)

http://www.ahmagazin.com/konyvek/megjelenesre-varva-201…

Kapcsolódó könyvek: Borsa Brown: Gyalázat és hit · Fábián Janka: A rózsalugas · Anne L. Green: Arcátlan csábító

Borsa Brown: Gyalázat és hit
Fábián Janka: A rózsalugas
Anne L. Green: Arcátlan csábító

Kapcsolódó alkotók: Fábián Janka · Sarah J. Maas · Borsa Brown · Anne L. Green · Erin Watt

>!
Kossuth_Kiadói_Csoport U
Megjelenésre várva

Kevin Kwan: Kőgazdag ázsiaiak
Várható megjelenés: 2018. július 3.

A kötet 30% kedvezménnyel előrendelhető:
https://www.kossuth.hu/adatlap/konyv/4607/kogazdag-azsiaiak

Amikor Rachel Csu, a fiatal, intelligens New York-i egyetemi tanár beleegyezik, hogy a nyarat Szingapúrban töltse barátjával, a szintén egyetemi tanár Nicholas Younggal, egy szerény, békés családi fészket képzel el, ahol azzal a férfival töltheti majd az idejét, akihez egyszer talán férjhez megy. Úgy tervezik, kipihenik a munka fáradalmait, és egyben hivatalosak Nick gyerekkori barátja, Colin Khoo és a gyönyörű Araminta Lee világraszóló esküvőjére is.

A lány nem is sejti, hogy Nick otthona történetesen egy palota, hogy többet ül majd magánrepülőgépen, mint autóban, és hogy a legfurcsább, legőrültebb, leggazdagabb emberek fogadják, akikkel életében addig találkozott.

Szatirikus, eredeti humorral átszőtt portré, letehetetlen olvasmány elképesztő gazdagságról és fényűzésről. A Kőgazdag ázsiaiak trilógia bepillantást enged az ázsiai sznob nagyvilági körök életébe, lenyűgöző módon ábrázolja a régi és az újgazdagok közötti ellentéteket, a családi kötelékeket és az ezzel járó – gyakran kínos – kötelezettségeket.

A trilógia következő kötetei: Kőgazdag barátnő; Kőgazdag problémák

„Vannak gazdagok, mocskosul gazdagok és vannak kőgazdagok… A könyv mulatságosan állítja pellengérre a szinte felfoghatatlan gazdagságot és az ázsiai nagyvilági népek őrültségeit.” People magazin

„Finoman dekadens… Ez a 48 karátos strandolós olvasmány őrületesen vicces.” Entertainment Weekly

„Eredeti és szórakoztató… Olyan volt, mintha hullámvasúton ülnék. Imádtam!” Jackie Collins

3 hozzászólás
>!
gabokiado KU
Megjelenésre várva

Előrendelhető Steve Berry, a történelmi thriller nagymesterének könyve, A császár sírja, ami a Cotton Malone sorozat 6. kötete: https://www.gabo.hu/hu/tortenelmi/2483-steve-berry-a-cs…

A beleolvasónkat itt találjátok: https://issuu.com/gabokiado/docs/beolvaso_a_csaszar_sirja, vagy akár le is tölthetitek a webshopunkról.

A fülszöveg:
Kína első császárának sírja, amelyet egy föld alatti agyaghadsereg őriz, több mint kétezer éve feltáratlan. A kínai kormány senkinek sem engedi meg, hogy a sírt felnyissák. Vajon miért?

Erre és még sok más titokra kell fényt derítenie Cotton Malone volt amerikai ügynöknek, aki egy napon felkavaró üzenetet kap az interneten. Cassiopeia Vitt, aki már többször megmentette Malone életét, most halálos veszélyben van. Egy ismeretlen férfi kínozza, és közben azt üzeni neki: „Hozza el azt az értéktárgyat, amit a nő megőrzésre átadott magának.” Mindössze az a probléma, hogy Malone-nak fogalma sincs, miről beszél az illető. Megkezdődik hát a versenyfutás az idővel és az életre-halálra szóló harc egy könyörtelen szervezettel.

Kapcsolódó könyvek: Steve Berry: A császár sírja

Steve Berry: A császár sírja
Hirdetés
>!
Galaktika KU
Megjelenésre várva

Előkészületben, Federico Baccomo – Anna éppen hazudik című regénye. A könyv, a Metropolis Media kiadó Latte nevezetű könyvei alatt jelenik meg. Ide tartoznak a kevésbé mély sc-fi könyvek, thrillerek, kalandregények.

Az Anna éppen hazudik egy olyan könnyed sci-fi amely sokkal inkább vizsgálja az embert, és a ráható különböző technikai eszközöket, vívmányokat. Például hogyan alakítja egy ember kapcsolatait, ha a telefonja megtudja mondani, ki mikor hazudik, de azt nem, hogy mit! Mennyire befolyásolja ez kapcsolatunkat az adott személlyel, mennyire használnánk ki, de mi van ha jobb nem tudni, ha valaki hazudik nekünk? És mi van, ha ez az egész ennél sokkal többet rejt, mint egy egyszerű mobil applikációt?

Beleolvasót itt érhetitek el, jó olvasást!
https://www.scribd.com/document/382264001/Federico-Bacc…

2 hozzászólás
>!
Kossuth_Kiadói_Csoport U
Megjelenésre várva

Victoria Schwab: A fényigéző
Várható megjelenés: 2018. július 2.

V. E. Schwab a Mágia Árnyalatai trilógia magával ragadó, pompás fináléjában eldönti a négy mágikus London közötti küzdelmet.

Londonok buknak el, királyságok virágoznak fel, mialatt sötétség söpör végig a Maresh Birodalmon – s a mágia törékeny egyensúlya immár a múlté. A Gyülekező árnyak folytatásában a már megismert főhősök, Kell antari és Szelina Bard, valamint régi ellenségeik sorsa új fordulatot vesz.

A kötet 30%-os kedvezménnyel előrendelhető:
https://www.kossuth.hu/adatlap/konyv/4576/a-fenyigezo

5 hozzászólás
>!
Athenaeum_Kiadó KU
Megjelenésre várva

Már előrendelhető Paulo Coelho Utak – 2019 naptára! Megvásárolható július elsejétől! Előrendelhető: https://www.lira.hu/hu/ajandek/hataridonaplok/utak-naptar-2019

Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig.

Kapcsolódó könyvek: Paulo Coelho: Utak

Paulo Coelho: Utak
>!
gabokiado KU
Megjelenésre várva

A Malory család története folytatódik! Hamarosan érkezik a Gyönyörű vihar, a sorozat tizenkettedik része. Már bele is olvashattok: https://issuu.com/gabokiado/docs/beolvaso_gyonyoru_vihar, és 30% kedvezménnyel elő is rendelhetitek itt: https://www.gabo.hu/hu/romantikus/2482-johanna-lindsey-…

Kapcsolódó könyvek: Johanna Lindsey: Gyönyörű vihar

Johanna Lindsey: Gyönyörű vihar
2 hozzászólás