!

Megjelenésre várva zóna

Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Elstartoltak a februári előrendeléseink, most először láthatjátok a végső paramétereket, és a fülszövegeket. Tőlünk más újdonság már nem lesz februárra, de már most is több más kiadótól érkező képregény bekerült a szórásba (egy igazán fontos van a mi szempontunkból, A Hachette sorban érkező Bosszú Titkos Angyalai, ami az általunk kiadott Titkos Bosszúállók kötet előzményeit meséli el) és lehet, hogy még jönnek majd ehhez mások is. Mivel a mi két újdonságunk megjelenése február második felében lesz várható, így bőven van még idő az előrendelések leadására. A Thor kötet első körben nem kerül a könyvesboltokba, csak később.
https://fumax.hu/kategoria/hamarosan_megjelenik.html

Kapcsolódó könyvek: Jason Aaron: Thor: A mennydörgés istene 2. · Matthew J. Kirby: Assassin's Creed Valhalla – Geirmund sagája

Jason Aaron: Thor: A mennydörgés istene 2.
Matthew J. Kirby: Assassin's Creed Valhalla – Geirmund sagája
Éva_Bátka P>!
Megjelenésre várva

Pár napon belül spoiler angolul már elérhető André Aciman új könyve! ♥
off

Kapcsolódó alkotók: André Aciman

2 hozzászólás
Galaktika KU>!
Megjelenésre várva

Februárban folytatódik Jenny és Russel története a Frogmorton farmon!

A semmi lány felnőtt…

A Frogmorton farmon a megszokott módon zajlik az élet – ami azt jelenti, hogy az események rég túllépték a „különc” szintet, és most nyílegyenesen vágtáznak a „teljesen bizarr” felé.

Jenny ismét azért küzd, hogy a Russell Checklanddel kötött házassága viharos tengerén hánykolódva valahogy a felszínen maradjon. De szerencsére nincs egyedül, mert ott vannak neki a patagóniai rohamcsirkék; Jack, a szomorú szamár; és Mrs. Crisp titokzatos barátja.

Tehát semmi újdonság… leszámítva egy titokzatos alakot, aki újra és újra felbukkan a ház körül, és akire Jenny azt mondaná, hogy nem más, mint az unokatestvére, a gonosz Christopher, ha nem tudná, hogy ez lehetetlen. Akkor látta utoljára a férfit, amikor Russell kihajította a házból, és nem lehet olyan ostoba, hogy visszatérjen, és újra megpróbálkozzon valamivel… vagy igen?

A kötet már előrendelhető 35% kedvezménnyel az alábbi linken:
https://galaktikabolt.hu/termek/nem-semmi-lany/

Kapcsolódó könyvek: Jodi Taylor: Nem semmi lány

Jodi Taylor: Nem semmi lány

Kapcsolódó alkotók: Jodi Taylor

4 hozzászólás
t_marcsi P>!
Megjelenésre várva

alig várom hogy kiadják őket, felkerültek az új kiadások :)
imádom az új borítót, jobban mint az eredetit :)
igaz megvan belőle négy rész, off de beszerezem melléjük az újakat :)

A vikomt, aki engem szeretett: Előrendelhető! A könyv várható megjelenése: 2021. február 1.
Tisztességes ajánlat: A könyv várható megjelenése: 2021. február első hete

Kapcsolódó alkotók: Julia Quinn

20 hozzászólás
Agave_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Trevor Noah: Bűnben születtem
megjelenés: február 23.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy február második felében kiadjuk Trevor Noah, a The Daily Show műsorvezetőjének és a Netflix humoristájának életrajzi könyvét, ami az utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb darabja a műfajban.

A Bűnben születtem a New York Times-bestsellerlistájának első helyén nyitott, és hónapokon át fent volt az ország nemzeti eladási listáján. Óriási közönségsikerét jól szemlélteti, hogy például a Goodreadsen több mint 420 ezer olvasói értékelést követően 4,46-os tetszési indexe van, míg az Amazonon 4,8-on áll több mint 27 ezer értékelést követően.

A Netflix-előfizetőkkel rendelkezőknek rendkívül ajánljuk két egyórás standup műsorát, az Afraid Of The Darkot és a Son Of Patriciát, nagyon sokat lehet nevetni rajtuk.

Fülszöveg:

Trevor Noah valószínűtlen úton-módon jutott el a dél-afrikai apartheidből a The Daily Show asztala mögé, és már a születése is bűncselekménynek minősül: fehér svájci apa és fekete xhosza anya gyermekeként jött világra egy olyan időszakban, amikor öt év börtönbüntetéssel sújthatták az ilyen családokat. Szülei vétségének élő bizonyítékaként első éveit zárt ajtók mögött töltötte, mert anyja szélsőséges és nemegyszer abszurd mértékben rejtegette a kormányzat elől, amely egyik pillanatról a másikra elvehette volna tőle. Dél-Afrika fehér zsarnoksága alól felszabadulva pedig Trevor és édesanyja nekivágott a nagy kalandnak, hogy nyíltan, szabadon, a több évszázados viszontagságokon felülkerekedve megragadják új lehetőségeiket.

A Bűnben születtem főhőse egy rosszcsont kissrác, aki nyughatatlan fiatalemberré érve keresi magát a világban, ahol a puszta létezését is megkérdőjelezik. A könyv nem csak róla szól, hanem rettenthetetlen, lázadó szellemiségű, mélyen vallásos édesanyjával való kapcsolatáról is. Az asszonyról, aki mindenáron ki akarta menteni fiát a nyomor, az erőszak és bántalmazás körforgásából, amely veszélybe sodorta az életét.

A kötetben összegyűjtött tizennyolc személyes vallomás hol fergeteges, hol drámai, de mindvégig nagy hatást gyakorol az olvasóra. Trevor metsző szellemességgel és keresetlen őszinteséggel tárja fel különleges életét, legyen szó arról, hogy hernyót kell ennie az ínséges időkben, emberrablási kísérlet közben kihajítják egy mozgó járműből, vagy megpróbálja ép bőrrel megúszni a gimis csajozás élet-halál harcát. Egy olyan fiú megható, ellenállhatatlanul mulatságos portréja rajzolódik ki az elbeszélésekből, aki veszélyes időkben, egy szétesni készülő közegben tör utat magának, és egyedüli fegyvere az éles humorérzéke, illetve anyja rendhagyó, feltétel nélküli szeretete.

Előrendelés hamarosan.

Kapcsolódó könyvek: Trevor Noah: Bűnben születtem

Trevor Noah: Bűnben születtem
1 hozzászólás
Trivium_Egyesület KU>!
Megjelenésre várva

Szerkesztés alatt áll, és hamarosan nyomdába kerül Csanda Gergő Isten feketében című sci-fi regénye, amely a Trivium Egyesület Szemináriuma II. online regényírói képzésének győztes műve. A regény kapható lesz a Trivium Webshopban és a Líra könyvesboltjaiban.

Egy hosszú háború alkonyán magyar felderítők kis csapata a megszállt Ukrajnában reked. Velük van egy fiú, akinek egy szavát sem értik, de akinek a jelenlétét a vezérkar kiemelten fontos parancsba foglalta. Az ellenségtől körülzárva, minden kommunikációs eszköztől megfosztva a hazajutás esélytelennek tűnik. Időközben az egész földet felégető háború újabb fordulatot vesz, és megkezdődik a versenyfutás az idővel a hazajutásért, a túlélésért és a megváltásért.
https://triviumnet.hu/2020/04/01/trivium-egyesulet-szem…

1 hozzászólás
Fumax KU>!
Megjelenésre várva

Kiadónk nagy része Cyberpunk 2077 lázban ég, és így nem meglepő, hogy ezt a képregénykötetet is ki fogjuk adni.
A Trauma Team egy olyan elit mentőszolgálat, aminek a szolgáltatásait csak a gazdagok tudják megfizetni. Sokszor rázós szituációkban kell megmenteni az ügyfeleiket, tehát a TT tagjai egyben elitkommandósok is.
Márciusban lesz a világpremier, és mi is igyekszünk minél hamarabb kihozni, ha minden jól megy, még abban a hónapban.
Annak se kell csüggedni, aki nem játszik a játékkal, mert a Fumax Gaming youtube csatornára folyamatosan hozzuk a videókat a magyar feliratos játékból, jelenleg hat résznél járunk a sztori megmutatásában:
https://www.youtube.com/c/FumaxGaming/playlists
A második videóban (csak felnőtt nézőinknek ajánljuk), ami a játék első küldetését mutatja be konkrétan felbukkan a Trauma Team is:
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó könyvek: Cullen Bunn: Cyberpunk 2077: Trauma Team

Cullen Bunn: Cyberpunk 2077: Trauma Team

Kapcsolódó alkotók: Cullen Bunn

21 hozzászólás
IrodalMacska P>!
Megjelenésre várva

Szeptemberben érkezik – angol nyelven – Sally Rooney harmadik regénye!!! Reméljük magyarul is hamarosan olvashatjuk! :) off

https://konyvesmagazin.hu/friss/sally_rooney_regeny.html

Kapcsolódó alkotók: Sally Rooney

1 hozzászólás