!

Maxim Kiadó zóna

>!
Gothic01
Maxim Kiadó

Hi!

Lassan a Top 5 Szerda kategória mellett felavathatnék egy Értékelés Szerdát is, miután zsinórban erre a napra esett a friss kritikáim érkezése… de az ilyesféle hosszú távú terv foszlányok helyett először kivételesen érdemes a jelenre koncentrálni. A hónap első regényeként kiolvastam Alexandra Bracken: Sötét hajnal című könyvét, mely után most már, ha lehet így fogalmazni, teljesen kötetlenül várhatom, hogy befusson az alap-trilógia után játszódó új kötet. Akadtak nyitott kérdések, de nagyon élveztem ezt a megszokott sémától eltérő finálét, aminek a keretében rögös, felfokozott izgalomban telt utat bejárva végre elkezdhettek az IAAN gyógymódjának megismerésével és a táborok felszabadításával egy szebb jövő felé lépkedni a Pszí-képességűek… Vagy mégsem?

„A Los Angelesben történtek után, ha a maguk módján kivétel nélkül megtörten, némileg botladozva is támadtak fel a hamvaikból a szereplőgárdát alkotó, színes skálán mozgó képességekkel megáldott – vagy sújtott? – kis főnixek, a megnövekedett tét hatására oroszlán részükben építő hatású tapasztalatokkal felvértezve, azaz érettebben, megfontoltabban, tisztább, realistább látásmóddal robogtak a céljaik felé ebben a könyvben. Az ilyesféle felvértezettségre meg már csak azért is igazán szükségük volt, mert Alexandra ezúttal se feledkezett el arról az elmaradhatatlan Monopoly-jellegről, ami vegyesen dobta fel és keserítette meg a hőseink és az olvasó számára is ezt a kalandot, ami jelen esetben a dilemmák terén domborított azáltal, hogy új körülmények közé ékelte a korábban feldobott vitás kérdéseket.”

Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/11/alexandra-br…

Kapcsolódó könyvek: Alexandra Bracken: Sötét hajnal

Alexandra Bracken: Sötét hajnal
>!
plüsskaméleon
Maxim Kiadó

Sziasztok!
A havi megjelenésszemlében összegyűjtöttem többek között a Dream válogatásban megjelenő új köteteket is. Összesen 4 újdonság jön novemberben, amelyek leginkább a fantasyk kedvelőinek lehetnek érdekesek.
https://voldemortorra.blogspot.com/2018/11/novemberi-me…

>!
Szimba13
Maxim Kiadó

Kedves @Maxim_Kiadó!
Azt szeretném kérdezni, hogy tervezitek e kiadni a Balszerencsés tündérmese-sorozat 4. és 5. részét.
Előre is köszönöm a választ!

Kapcsolódó könyvek: Chanda Hahn: Reign · Chanda Hahn: Forever

Chanda Hahn: Reign
Chanda Hahn: Forever
11 hozzászólás
>!
endd
Maxim Kiadó

Kedves @Maxim_Kiadó!:)
Érdeklődnék Amy Ewing The Jewel trilógiájával kapcsolatban, hogy tervezitek e kiadni az 1, 25 (Garnet's story) és 1,5 (The House of the Stone) részeket?
Köszönöm előre is a választ! :)

Kapcsolódó könyvek: Amy Ewing: The House of the Stone · Amy Ewing: Garnet's Story

Amy Ewing: The House of the Stone
Amy Ewing: Garnet's Story
>!
Gothic01 
Maxim Kiadó

Sziasztok! :-)

A Maxim Kiadó közelmúltban folytatott sorozatait eddig megdönthetetlennek látszó sikerszéria uralja, ugyanis Az árny órája után ismételten egy olyan második kötetes történettel gazdagodtam, ami messze túlszárnyalta az elődjét. A szóban forgó könyv a nagyrészt negatív megítélésű, A tenger boszorkánya-sorozat független kötetként is felejthetetlen élményt nyújtó folytatása, A mágikus tolvaj, amiben Kendall Kulper ezúttal eltávolodott a Prince-szigettől, hogy körbevezesse az olvasóit a nagyvilágban, és lerántsa a leplet jó néhány babonáról, múltbéli titokról. Az írónő debütáló regényét is nagyon szerettem, de ezek után még nagyobb figyelem fogja övezni a részemről a munkásságát, hiszen a fejlődés tagadhatatlan mivoltából kiindulva… innen a határ már csak a csillagos ég lehet.
Bővebben:
https://goodbye-agony.blogspot.com/2018/08/kendall-kulp…

Kapcsolódó könyvek: Kendall Kulper: A mágikus tolvaj

Kendall Kulper: A mágikus tolvaj
Hirdetés
>!
reakovats
Maxim Kiadó

Lenne egy eladó példányom A sötét jóslatból. :)
Hibátlan, olvasatlan példány, személyesen a négyes metró vonalán tudom átadni Budapesten, de szívesen el is küldöm.
Árban megegyezünk. :)

Kapcsolódó könyvek: Sandra Regnier: A sötét jóslat

Sandra Regnier: A sötét jóslat