!

Marvel zóna

>!
ftamas
Marvel

Egy érdekesség:
Azt ugye tudjuk a hachette Marvel sorozatáról, hogy országonként nagyjából egyedi. Azt is, hogy mi inkább a cseh-lengyel vonalat követjük mint az angol.
Az is, hogy eddigi infók alapján a 60. szám nálunk az Avengers Prime, ami se az angol, se a lengyel, se a cseh sorozatban nincs benne az első 60-ban.
No, most úgy néz ki egy facebookos elszólás alapján meg lehet az első kieső:
Wolverine: Old Man Logan állítólag nem lesz nálunk az első 60-ban, pedig az angol, lengyel és a cseh sorozatban az 54. helyen volt.

26 hozzászólás
>!
miriel P
Marvel

Friss hír
Még javában tombol a mozikban az Infinity War, de azt máris lehet tudni, hogy a digitális megjelenés dátuma július 31.! Valószínű a blue ray és dvd megjelenésre se kell majd sokkal tovább várni. (Ha jól tudom kb. 2 hét szokott lenni az eltérés.)

Még frissebb: most augusztus 14-et írnak dvd-re.

Persze ez külföld. Hogy nálunk hogy lesz, azt még nem tudni.

Kép forrása: tumblr – gretlusky

2 hozzászólás
>!
elge76 P
Marvel

kis színes

Matthew Firpo és Ryan Firpo írják a The Eternals forgatókönyvét. Ez a szuperhős csapat is a Marvel univerzumhoz tartozik, a negyedik fázisban fognak feltűnni.

2 hozzászólás
>!
elge76 P
Marvel

kis színes

Jönnek az első Deadpool kritikák, röviden, nem üti meg az első rész szintjét, nem rossz, de kevés.

10 hozzászólás
>!
ftamas
Marvel

Frissített a hachete:
14 Secret War
15 Invincible Iron Man: Five Nightmares

6 hozzászólás
Hirdetés
>!
Ivenn P
Marvel

Amikor hónapokkal később rájösz, hogy a Thor: Ragnarökben lévő színdarabban Matt Damon játszotta Lokit, Thort pedig Luke Hemsworth, Chris Hemsworth bátyja… :"DDDD

https://www.youtube.com/watch…

13 hozzászólás
>!
vikcs 
Marvel

Imádom :D
Most néztem meg a Marvel-filmek közül .. hát rengeteget, hogy minden élmény friss legyen a Végtelen háború előtt… Baby Groot lett az egyik kedvencem, imádnivaló :)

10 hozzászólás