!

Lovecraft, Cthulhu zóna

>!
Fanni_Pumpkin I
Lovecraft, Cthulhu

A Shoggoth TV második adása egy angol nyelvű interjú Ashley Dioses weird / horror költővel, akinek a verseivel találkozhattatok már a The Black Aether hasábjain. A magyar nyelvű felirat is érkezik rövidesen.

https://www.youtube.com/watch…

>!
Fanni_Pumpkin I
Lovecraft, Cthulhu

A Bizzarium magazin hosszú és tartalmas interjút készített velünk a The Black Aether rövidi és hosszútávú terveiről, Grimm-pályázatunkról, a Patreonról és még megannyi érdekes dologról:

http://bizzarium.com/beszelgetes-a-the-black-aether-sze…

Hirdetés
>!
TBA_Könyvek KU
Lovecraft, Cthulhu

FIGYELEM! UTOLSÓ NAP! Azilum magazin #16 előrendelés és éves előfizetés!

Ma éjfélig még előrendelheted az Azilum magazin legfrissebb lapszámát, illetve ma még előfizethetsz a magazinra. Ne hagyd ki a lehetőséget, mert az AZ16 nem fog részt venni a tervezett összdarabos utórendelési akcióban.

Ha esetleg lehetőségeid korlátozottak és nem fér bele a keretbe most a megrendelés, akkor írj a Dunwich Market email címére, biztos lesz valamilyen megoldás. Ha most lemaradsz, akkor kimaradsz!

https://www.dunwichmarket.com/termek/azilum-16/

>!
Fleabag
Lovecraft, Cthulhu

Sziasztok!

(Közben elkelt.:) )
Húsvéti ajándékként fel szeretném ajánlani valakinek a képen szereplő kitűzőt:
https://drive.google.com/file/d/1akUm5zrjWzMOIZfM9dmsa1…
(A telefontok mérceként szerepel csak a képen, az nem képezi a felajánlás részét :D )

Aki kéri, írjon üzenetben egy (magyarországi) címet, és amint tudom postázom. :)

>!
TBA_Könyvek KU
Lovecraft, Cthulhu

Játszani jó, játszani mindenki szeret! A Magyar H. P. Lovecraft Társaság kulturális egyesület (https://www.lovecraft.hu) keresztrejtvény-sorozatot indított.

Játssz velünk te is, küld el nekünk te is saját keresztrejtvényedet! Keresztrejtvény-sorozatot indítottunk, melyet rendszeresen fogunk frissíteni. Az első rejtvényünkben egy novella címét keressük. Ez a keresztrejtvény mondhatni még csak egy minta, egy bemutató darab, ennél sokkal komplexebb és főleg nehezebb feladványokban gondolkodunk.

Küldj nekünk te is keresztrejtvényt, de küldhetsz akár csak feladványokat is, melyekből mi generálunk keresztrejtvényt, esetleg keverve a saját, illetve a hozzánk beérkezett további feladványokkal. Részletes információk a linkeken.

Aktuális keresztrejtvényünk, MHPLT honlap: https://lovecraft.hu/keresztrejtveny
Keresztrejtvény archívum, MHPLT Fórum: https://forum.lovecraft.hu/forum/keresztrejtveny

Ne felejtsd el megosztani a keresztrejtvényt, akár a fórumbejegyzést, akár a rejtvényoldalt az MHPLT honlapjáról.

Ne felejtsd el, hogy az elkészített saját keresztrejtvények nagyszerűen használhatók egyéb területen is. Figyelembe véve a magyarországi korlátozásokat, az online, otthoni oktatást, pompásan használhatók arra, hogy gyerekeknek készíts rejtvényt. Így tudod segíteni, de akár ellenőrizni is a tanulást.

1 hozzászólás
>!
TBA_Könyvek KU
Lovecraft, Cthulhu

Megjelent a Rémtörténetek járvány idejére avagy Maradj otthon, de nézz be az ágy alá! ingyenes ebook, mely a The Black Aether és az Azilum közös, ingyenes kiadványa. Válogatás az Aether Atrox, az Árnyak az időn túlról #1 antológiákban, és az Azilum magazinban megjelent novellákból.

A Rémtörténetek járvány idejére ebook annak okán jött létre, hogy szeretnénk hozzájárulni ahhoz a csodás folyamathoz, mely a magyarországi könyvkiadók részéről indult ezekben a nehéz napokban. Lehetőségeink korlátozottak, ezért úgy döntöttünk, hogy az eddig nyomtatásban megjelent és már nem elérhető kiadványainkból készítünk válogatást, mely így 6 darab magyar szerző novelláját tartalmazza az Aether Atrox antológiából, illetve további 6 darab novellát az Árnyak az időn túlról antológiából és Azilum magazinokból.

Azonban egy kis meglepetéssel, exkluzivitással így is tudunk szolgálni. Wilum Hopfrog Pugmire A shoggothok szentségtelen odvában (Within Your Unholy Pit of Shoggoths, 2015) című novellája még sehol nem jelent meg magyar nyelvű fordításban. Sőt! W. H. Pugmire egyetlen novellája sem jelent meg magyar fordításban, az ebook-ban található eddigi első és egyetlen novellája itthon.

Az ebook ingyenesen, regisztráció nélkül letölthető a Dunwich Market lovecraftiánus vegyesboltból ezen a linken: https://www.dunwichmarket.com/termek/remtortenetek-jarv…

Tartalom
– Mearle Prout: A féreg háza (Somogyi Gábor fordítása)
– Körtvélyes Ákos: A kismadár és a fekete autó
– Arthur Machen: Az íjászok (Somogyi Gábor fordítása)
– Dushan Lechky: Soha már…
– Ralph Adams Cram: A Halál Völgye (Somogyi Gábor fordítása)
– Sam Eddison & J. B. Bachman: Isaac Caol öröksége
– Gustav Meyrink: A lila halál (Somogyi Gábor fordítása)
– Erdei Lilla: Az ébrény
– W. H. Pugmire: A shoggothok szentségtelen odvában (Somogyi Gábor fordítása)
– Veres Attila: Méltósággal viselt
– Fekete I. Alfonz: Egy csepp szín
– H. P. Lovecraft & Zealia Bishop: Medúza fürtjei (Somogyi Gábor fordítása)

Ez az első kiadványunk, de már tervezzük a folytatást áprilisra. Addig se felejtsd el, hogy az Azilum #16 magazin előrendelése már elindult, és április 12-ig fog tartani.

Ez az első saját ebook kiadványunk, melyet rohamtempóban állítottunk össze az ingyenes Calibre ebook készítő programmal. Az esetleges technikai anomáliákért előre is elnézést kérünk.

Kapcsolódó könyvek: Somogyi Gábor – Tomasics József (szerk.): Rémtörténetek járvány idejére

Somogyi Gábor – Tomasics József (szerk.): Rémtörténetek járvány idejére