!

LMBT+ zóna

>!
dedomoregis P
LMBT+

A Budapest Pride Facebook oldaláról: https://m.facebook.com/story.php…

LMBTQ ember vagy? ️‍ Van valamilyen kedves, vicces, elgondolkodtató vagy akár szomorú Valentin-napi történeted? Szeretnéd a történeted megosztani másokkal? Akár képregény formájában is?

Ha igen, küldd el történeted a daniel.gyarmati@budapestpride.hu címre január 29-ig ⏰ mi pedig kiválasztunk ezek közül 4-et, amiket 4 képkockás miniképregénynek formájában megosztunk!

❗Fontos: a történeted legyen kb 5-10 mondatban összefoglalható, és Valentin-nappal vagy párkapcsolattal (akár ennek hiányával) kapcsolatos ‍♥‍‍ ‍♥‍‍ ‍♥‍‍A sztori legyen saját, amit szívesen megosztanál nyilvánosan is, de anonim módon. (A rajzolt szereplők igény szerint hasonlíthatnak hozzád)

1 hozzászólás
>!
Sae SP
LMBT+

"A holland Douwe Egberts kávémárka Belgiumban új reklámmal jelentkezett, ami Magyarországon biztos kiverné a biztosítékot jó pár embernél – vette észre a Kreatív.

A szpotban először nem látszik, hogy két tizenéves lány csókolózik benne, csak azután, hogy az apa hazaér, a fiatalok felfutnak az emeletre, majd jön az apa üzenete lányának:

☕☕☕? "

https://www.youtube.com/watch…

Forrás: https://24.hu/elet-stilus/2020/01/23/douwe-egberts-kave…

4 hozzászólás
>!
FSzK 
LMBT+

Angolul tudók!
Ahogy néztem ez egy elég jó giveaway, ahol nem csak novellákat, hanem teljes regényeket is meg lehet szerezni korlátozott ideig ismert(ebb) íróktól (is)!
https://claims.prolificworks.com/gg/rVqUoM1VSh4x7v1EViI7

Kapcsolódó alkotók: R. J. Scott · Garrett Leigh · N. R. Walker · V. L. Locey

Hirdetés
>!
V_Szilvió P
LMBT+

Sziasztok,
az év végi hangolódásban megnéztem, hogy mi volt az a 30 LMBT könyv, amiket olvastam és amiknek a nagy részéről írtam, és eljátszottam velük az elégetném, újraírnám, újraolvasnám book taget. :)
Jó volt látni, hogy a nagyobb részük már friss megjelenés. :)
Itt találjátok: https://melegkonyvek.blog.hu/2019/12/29/ezeket_olvastam…

Kapcsolódó könyvek: Alice Walker: Kedves Jóisten · Zsolmár János: Hibiszkusz herceg · Galgóczi Erzsébet: Törvényen kívül és belül · Sofi Oksanen: Baby Jane · Ritter Andrea: Melegek · Kim Leine: Kalak · Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje · Papp Réka Kinga: Aki kurvának áll · Tommi Kinnunen: Négyesút · Seanan McGuire: Minden szív kaput nyit · Karen M. McManus: Lehull a lepel · Sarina Bowen – Elle Kennedy: Ez a srác · Chloe Benjamin: A halhatatlanok · Emily M. Danforth: Cameron Post rossz nevelése · Andrew Sean Greer: Arthur Less · Garrard Conley: Eltörölt fiú · Marta Breen – Jenny Jordahl: Nagyszerű nők · Colm Tóibín: A blackwateri világítóhajó · Olty Péter: Heteró közegben · Laura Steven: Minden, csak nem oké · Benjamin Alire Sáenz: Életem kifürkészhetetlen logikája · Moskát Anita: Irha és bőr · Moesko Péter: Megyünk haza · Szerencsés Dániel: A 13. emelet · Lesi Zoltán: Magasugrás · Patrick Ness: Mi, hétköznapi halandók · André Aciman: Találj rám! · Ali Smith: Hogy lehetnél mindkettő · Christina Lauren: Autoboyography – Egy fiús könyv · Anne Choma: Gentleman Jack

Alice Walker: Kedves Jóisten
Zsolmár János: Hibiszkusz herceg
Galgóczi Erzsébet: Törvényen kívül és belül
Sofi Oksanen: Baby Jane
Ritter Andrea: Melegek
Kim Leine: Kalak
Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
Papp Réka Kinga: Aki kurvának áll
Tommi Kinnunen: Négyesút
Seanan McGuire: Minden szív kaput nyit
Karen M. McManus: Lehull a lepel
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Ez a srác
Chloe Benjamin: A halhatatlanok
Emily M. Danforth: Cameron Post rossz nevelése
Andrew Sean Greer: Arthur Less
Garrard Conley: Eltörölt fiú
Marta Breen – Jenny Jordahl: Nagyszerű nők
Colm Tóibín: A blackwateri világítóhajó
Olty Péter: Heteró közegben
Laura Steven: Minden, csak nem oké
Benjamin Alire Sáenz: Életem kifürkészhetetlen logikája
Moskát Anita: Irha és bőr
Moesko Péter: Megyünk haza
Szerencsés Dániel: A 13. emelet
Lesi Zoltán: Magasugrás
Patrick Ness: Mi, hétköznapi halandók
André Aciman: Találj rám!
Ali Smith: Hogy lehetnél mindkettő
Christina Lauren: Autoboyography – Egy fiús könyv
Anne Choma: Gentleman Jack
>!
V_Szilvió P
LMBT+

Sziasztok,
Októberben meséltem a TEDx Szeged színpadán arról a pillanatról, amikor megtaláltam az első meleg könyvemet. Aztán meséltem arról, hogy nehezen találtam a következő könyveket, és hogy lassan ebből kezdtem el felépíteni a blogomat. :) A múlt hét óta végre elérhető a beszéd nyilvánosan is, és ma írtam arról, hogy én hogyan készültem erre a beszédre. :) A videó és a bejegyzés: https://melegkonyvek.blog.hu/2019/12/13/_lmbt-t_olvasun…

>!
Sutha
LMBT+

Lehet tényleg túl sok könyvet olvastam mostanában, mert elég abnormális elvárásaim lettek a fiukkal… Legyen magas… tetovált, sportos rosszfiú :D és olvasson… gyakorlatilag lehetetlen ilyet találni.. mert az izomosak nem olvasnak :D XD tényleg le kell állnom a rosszfiús erotika könyvekkel XD

21 hozzászólás