!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
Werenger
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Hosszútávú levelezőpartner(eke)t keresek, leginkább 17-23 éves korosztályból.
Közös témák lehetnek a könyvek, írás. Angolul is szívesen leveleznék.
Szeretem a Harry Pottert, a thrillereket, a macskákat, a teát és a verseket. :)
Szabadidőmben olvasok (meglepő :D), zenét hallgatok, sütök, írok, esetleg sorozatot nézek.

1 hozzászólás
>!
mourinhofan
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok. Elsősorban hölgy levelezőtársat keresek.Pár szó róllam. 25 éves vagyok. Debrecenben élek és itt is dolgozok. Kedvenc idő tőltésem a darts,foci, sport könyvek olvasása,Ezen belül azt kell érteni hogy sportolok önéletrajza, csapatok bemutatása.Forma-1 nézése.Imádok a vízpartokon sétálni , esetleg leülni és csak bámészkodni.Szeretem az ilyen kissé vadregényes a modern kor által érintetlen természeti területeke. Ahol még az ember nem tett tönkre semmit :) Remélem felkeltettem az érdeklődésedet. Üdv. Peti

>!
Pandakornis
Levelezőtárs kerestetik!

"Figyelem! Magányos lány keres írótársat!
Felhívom figyelmüket egy elkeseredett, unalmas életű lánykára, aki egyetlen örömét az írásban (és az olvasásban) nyeri. Ehhez sajnos nincs elég motivációja és kitartása, akárhányan is állítják, hogy lenne hozzá tehetsége, egyszerűen lehetetlennek érzi, hogy kikeveredjen az ötletek zagyvaságából és papírra vesse azokat, mint régen, esetleg ha merészebbek a gondolatai, még egy összefüggő, hosszú történetet is megírjon.
Segítsünk a lánynak, hogy történetekben gazdagon fejezze be ezt az évet. Bárki jelentkezését elfogadjuk, amennyiben a társ rászánja magát arra, hogy közös történeteket írjanak a lánnyal, együtt ötleteljenek, esetleg rövidebb történeteket írjanak egymásnak, amolyan kihívás szerűen, egy-egy adott témában, egy-egy adott mondatot vagy motívumot beleszőve a rövidke történetbe. Jól fogadja a kritikát, ha az építő jellegű, tudja, hogy van még hova fejlődnie, szóval ne féljetek majd kiereszteni a gondolataitokat. Leginkább fantasy vagy ifjúsági témában írt eddig, de nyitott más stílusú emberekre, írótársakra is.
Ha esetleg felkeltettük valakinek az érdeklődését, nyugodtan írjon kommentet vagy privát üzenetet és a későbbiekben egyeztetjük a részleteket. (De előnyben vannak azok, akiknek megfelelne a Google Dokumentumok által nyújtitt lehetőségekkel élni és ott zajlana le ez az egész) "

1 hozzászólás
>!
Brabax007
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!Lacinak hívnak és 45 éves férfiként szeretnék hölgy levelező partnert keresni.Nyitott gondolkodású, sok irányú érdeklődésű körrel bíró emberként,keresem hölgy társalkodó partnerem.Érdeklődésem elég tág határok között mozog.Természetjárás,növény és állatvilág.Kirándulások hazánkban.Műszaki dolgok,veterán gépjárművek és régiségek a hobbim.Ha felkeltettem a figyelmedet, kérlek keress meg az alább megadott e-mail címemen.Köszönöm,hogy elolvastad a soraimat! Laci kovilaci100@gmail.com

>!
Szilvi93
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Én 24 éves nő vagyok. Szívesen leveleznék, beszélgetnék korban hozzám illő és hozzám hasonló lányokkal és fiúkkal. Csendes vagyok és zárkózott, viszont sokszor érzem magam egyedül. Szabadidőmet zenehallgatással, filmnézéssel, olvasással töltöm. Szeretek kirándulni, moziba járni. Ha felkeltettem érdeklődésed írj!
E-mail cím: szilvi9301@indamail.hu

>!
Kikiy
Levelezőtárs kerestetik!

Ööö..hali hi~ hello~ szia~ üdv~ ahogy tetszik! :)

Hát,szombat délelőtt van,lassacskán ebéd idő,plusz mellette tanulnom kellene elég sokat. De egyszerűen olvasgattam a karcokat és rendkívül megtetszett ez a levelezés! :) Mindenki olyan sokat ír magáról. Nekem meg fogalmam sincs,hogy hol is kezdjem magamról,de valahol el kellene,mert így senkinek se fogom felkelteni az érdeklődését. :) Alap adatokat szeretnék első sorban elárulni magamról. Ha szeretnél úgyis megismersz és akkor bizony be nem áll a szám! Vagyis jobban mondva a kezem nem szakad le a billentyűről. Közbe eszembe jutott egy gondolat,hogy nem sokan írják le hogy mit is várnak ettől a levelezéstől. Én mit várok? Szeretnék egy olyan társat találni az életbe,akivel mindent megbeszélhetek,ha gondunk van támaszkodhatunk egymásra,a levelei erőt adnak. Az a tudat hogy a világba van egy olyan ember akire számíthatsz. Manapság ez már elég ritka. De én kivétel szeretnék lenni. :) Nem feltétlenül szeretnék csak levelezni,ha lehetőség nyílik rá,legalább évente párszor találkozni akár. Most pedig magamról néhány gondolatot elárulok. 15 éves gimnazista hölgy volnék. Hobbim a lovaglás,és manga olvasás ha az mondható hobbinak. Igazából most kezdtem de iszonyúan beleszerettem~. :) Öööhm,hát. Ez a két dolog szerintem itt elég. Ha rám írsz és megszeretnél ismerni,és te is beszédes vagy akkor szó szerint fosom a betűket/szavakat.~ ((:

Szép délelőttöt,vagy épp ami van! ~ üdv néked ádás békessíg~ . . . . .

Hirdetés
>!
Myrier
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Már sokadjára keresek levelezőtársat, vagyis inkább beszélgetőtársat. Az eddigieknél egy idő után a levelek elritkultal aztán pedig teljesen elmaradtak, így most megint teszek egy próbát. Petrának hívnak, hamarosan 15 éves leszek és Budapest közelében lakom. Olvasáson kívül legtöbb időt zenehallgatással töltök (kedvencem a TØP), de imádok sportolni is, főleg lovagolni. Kicsit visszahúzódó típus vagyok, így lehet hogy ha először beszélünk nem írok túl sokat, de idővel majd le sem bírok majd állni. :) A kor vagy nem nem számít, bárkivel szívesen beszélgetnék, egyedül annyi feltétel lenne, hogy ne legyél előítéletes és ne utálkozz másokon. Messengeren, Skypeon vagy akár Molyon is beszélhetünk, de ha nagyon nincs más akkor emailen, csak azt ritkán nézem. Nyugodtan írj itt Molyon egy rövid bemutatkozást, és utána megbeszéljük hogy hol folytassuk tovább. :)

>!
Fortin
Levelezőtárs kerestetik!

Nos,újból megpróbálom. De nagyon tömör leszek,mert nem szeretek előre mindent elmondani magamról mert az szerintem nem olyan izgalmas. E-mailben való levelezés nekem elég problémás. Így csak facebookon tudnék beszélni. De olyan emberrel aki 3 nap után nem kopik el.
Néhány dolog rólan:
*15 éves vagyok
*anime/mangákat olvasok
*lovagolok
*fotozók
(Írj üzenetbe egy elérhetőséget!) :')

>!
csak_egy_idegen
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! Habár nem is teljesen levelezőtársat keresek, a maga hagyományos módjában, de majdnem. Valaki olyat keresek, akivel lehet beszélni könyvekről, filmekről, zenékről, komoly dolgokról, szóval egyszerre mindenről és semmiről. Valakit, aki nem fél megfogalmazni a mondandóját, hosszú, terjedelmes leveleket küldeni. Valakit, aki maga is feldob témákat és nem csak én írok neki.
Valamint egy amolyan írótársat is keresek, akivel időről időre novellákat küldözgetünk egymásnak, mondjuk megadott témákban, egy megadott mondat alapján, stb… esetleg valakit, akivel közösen is elkezdünk egy történetet. Aki majd megmondja, ha valami rossz, vagy nem tetszik neki, és egymást segítjük, hogy jobb írók legyünk.
Írhat bárki, fiú, lány, űrlény, pizza, tőlem aztán sárkány is, bármilyen korban, csak nagyjából tudjon helyesen írni.
Nekem a legjobb e-mailben lenne, ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, írjon nyugodtan :)
Ui.: Most magamról nem osztottam meg sok mindent, szinte semmit, de majd ha valaki ír, úgyis jobban megismerjük egymást.

2 hozzászólás
>!
peneolope_just
Levelezőtárs kerestetik!

sziasztok, „levelezőtársat keresek” 16-20 éves lányt, akivel komolyabb dolgokról lehet beszélgetni, akivel van közös témánk és közös érdeklődésünk.
rólam előljáróban annyit hogy szeretem a könyveket, filmeket, kissé hangulat ember vagyok.
imádók sütni főzni,és beszélgetni.
aki szivesen beszélgetne velem akkor irj rám vagy kommentet :)