!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
Gábor_Magyari_2
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! :)

Írtam már ide egy párszor, volt sok levelezőtársam is, de idővel elkoptak, meg abbamaradt a beszélgetés. Így most újra írok, keresve új beszélgetőtársakat magamnak :) minden érdekel, leginkább az irodalom és a történelem, de a politika, sport is :)

Magamról. Harmadik évemet fogom kezdeni az ELTE-n, tanárnak tanulok, magyar és történelem, szeretek írni, olvasni, dolgozok egy nagyobb íráson is, szeretnék pár helyen megjelenni az írásaimmal. Könyvek terén a szépirodalom érdekel a legjobban, meg a magyar kortárs irodalmat nagyon szeretem, nagy kedvencem Jókai, Kosztolányi, Eco, illetve a magyar kortárs írok :)

Várom a leveleket! :)

>!
Lyra_Wilde
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! Már nagyon régóta akartam írni ebbe a zónába, de valahogy sose jutottam el idáig, most viszont végre itt vagyok és nagyon szívesen leveleznék fiúval, lánnyal, cukkinivel, bárkivel, aki kedvet érez hozzá. :D 18 éves vagyok, de számomra nem jelent gondot, ha valaki pár évvel fiatalabb, vagy épp idősebb, könnyen meg tudom találni a közös hangot bármely korosztállyal. :) Azonban, mivel egy világ végi pajtában élek (enyhe költői túlzással) nagyon nehezen tudnék bárkivel találkozót megszervezni, hacsak nem Fehérvár környéki az illető.
Természetesen, mint itt szinte mindenki, én is nagy könyvmoly vagyok, de emellett jó magam is írok rövidebb-hosszabb történeteket.
Rengeteg sorozatot nézek, bár inkább animéket, és most ismerkedem a koreai drámák világával is (szép eredménnyel)
Emellett imádom, egyszerűen imádom a színházat. Mindegy, hogy kőszínház, vagy „vándorszínészek”, musical, vagy sima színdarab, amikor csak tehetem már futok is a legközelebbi teátrumba. Tagja is vagyok egy színjátszó csoportnak, ami tovább bizonyítja megszállottságom. :D
Amit talán érdemes lenne megjegyeznem, hogy nagy kedvenceim az LMBT könyvek, bőszen iratkozok fel az újabb és újabb youtube csatornákra és egyes vélemények szerint, fura de kegyetlen a humorom (hogy ez jó, vagy rossz, mindenki maga dönti el :D )
Ha ezek alapján még mindig van bárkiben elég vakmerőség, hogy írjon nekem, akkor várom az üzeneteket a lyra00700@gmail.com e-mail címre.
További szép estét/reggelt/napot! (attól függ, ki mikor olvassa :D )

2 hozzászólás
>!
Shanon
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! Nekem is írhattok, szívesen leveleznék itt, vagy e-mail formájában. 29 éves vagyok, versszerető, és amatőr szinten fotózom.

Zsuzsi

1 hozzászólás
>!
PenguinReader
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Már próbáltam levelezőtársat keresni, de mindig megszakadt a beszélgetés. Most nyáron megszaporodott a szabadidőm és szívesen ismernék meg új embereket.
16 éves lány vagyok, hozzám korban közel álló lányokat/fiúkat keresek, akikkel bármiről lehet beszélni.
Leginkább a könyvek, filmek, sorozatok, számítógépes játékok érdekelnek, de szívesen beszélek lényegében bármiről.
Ha szimpatikusnak találsz, írj és beszélhetünk akár itt, emailen, facebookon, akárhol. :)

>!
Epyck
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Úgy döntöttem még egyszer utoljára írok ide, hátha… Elsősorban én sem levelező társakat keresek, hanem „játszótarsakat” :D, főleg lányok személyében, de ha fiú vagy az sem kizáró ok. Játszótér Budapest. Kor 24+. Olyan embereket keresek, akik személyesen is szivesen találkoznának ha úgy alakul, nyitottak a világra, szívesen ismernek meg új dolgokat, új helyeket.
Én szeretek kirándulni, koncertekre járni, fűben ülni, zenét hallgatni, sorozatokat nézni, enni, eget kémlelni, meg még sok sok más tök átlagos dolgot. Ha úgy érzed ideje kimozdulnod, írj bátran. :) Már csak egy hónap a nyár. :)

1 hozzászólás
>!
engelmaus
Levelezőtárs kerestetik!

Guten Tag! ☺️ Az az sziasztok!
Két világban élek(a vérem lelkem magyar/de a testem és az boldogságom német)és igazából mind a kettőből hiányzik számomra egy dolog egy olyan dolog,személy akire mindennap szükségem egy lelki társ egy barátnő!
26 éves vagyok számomra a kor nem számít hiszem párom is 22 éves (aki miatt a boldogságomat itt találom,1400 km re onnan ahol életre keltem) így szívesen levelezek csevegek illetve ismerkedem minden korosztállyal!
Fiúk/Férfiak ne haragudjatok de csak velem egy neműek kel vagyok hajlandó beszélgetni! Hiszen lány/női lelki társa vagy barátnőre vágyok.
Szívesen beszélgetek mindenről nincsenek határok számomra a beszélgetés terén.
Rólam röviden tömören: (ha a többi is érdekel úgyis írsz magadtól) Természet imádó vagyok imádom az állatokat a természet illatát a tavakat foglyokat mindent ami víz)
Szeretek sorozatot nézni persze amikor van ra idom hiszen dolgozok és a háztartást vezetem itthon.
Így hát akinek lenne velem kedve beszélgetni kérem írjon az alábbi e-mail re Engelmaus0318@gmail.com

Üdvözlettel Nóra

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Ivlin767
Levelezőtárs kerestetik!

Üdv!
Levelezőtársat keresek nemtől és kortól függetlenül főleg postai úton. Az e-mail ellen sincs kivetésem, de az igazi levélnek megvan a maga varázsa és személyesebb is. Eddig mindig csak a második levelet olvashattam utoljára, úgyhogy akinek lenne kedve egy harmadik erejéig maradni, annak örömmel olvasnám akár a filozofikus írásait, összeesküvés-elméleteit vagy világmegváltó terveit is. :)
Magamról annyit, hogy 16 éves vagyok, Szlovákiában élek, szeretek motorozni, gitározni, főzni, sütni. Életemben nagy szerepet játszanak a csavaros végű filmek, mint a Harcosok Klubja.
Ha felkeltettem érdeklődésed kérlek írj.

2 hozzászólás
>!
Kilgarra
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Most, hogy nyár van (és viszonylag sok szabadidőm van), úgy érzem eljött az idő, hogy (újra) írjak ebbe a zónába, reménykedve, hogy most végre tényleg találok valakit, akivel egy tartós kapcsolatot tudok kiépíteni.
Egy olyan embert szeretnék találni (vagyis inkább valakit, akivel barátok lehetünk), aki nem csak levelezni szeretne, hanem később esetleg találkozni is és együtt programokat csinálni . Nincs nemi megkötésem, azonban örülnék, ha korban nagyjából közel állna hozzám az illető (18 éves vagyok).
Rólam röviden: Nagyjából bármiről lehet velem beszélgetni, szeretnék minél több témában tájékozott lenni. Nagyon jó hallgatóság vagyok, ha bármi problémád van, szívesen adok tanácsot. Szeretem a történeteket, mert sok új nézetet ismerek meg általuk; éppen ezért szeretek könyvet olvasni, filmet/sorozatot nézni, videojátékokkal játszani és zenét hallgatni.
Egyelőre csak ennyit írnék le, a többi úgyis kiderül a levelezés során. :) Ha úgy érzed, hogy te lehetsz az az ember, akit keresek, írj bátran erre az e-mail címre: baratanett.b@gmail.com

>!
czenegabi
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Postai úton való levelezéshez keresnék levelezőtársat. Nagyon szeretném, ha határon túliakkal tudnék kapcsolatot építeni. Rólam: 32 éves vagyok és az élet szinte minden területe iránt érdeklődöm. Tanárként dolgozok immáron 5 éve.
Korbeli megkötésen nincs, azonban 25 felettiekkel tudnék a legjobban eszmét cserélni.

8 hozzászólás
>!
CorneliaS
Levelezőtárs kerestetik!

Hosszú távra keresek levelezőtársat, akivel bármiről lehet írásban csevegni. Előrebocsátanám még hogy az életem már-már pusztítóan prózai, de mivel már jó ideje nem akad akivel beszélgethetnék- macskául meg nem tudok- gondoltam itt próbálkozom, hátha többé-kevésbé korombeliekkel cserélhetnék eszmét.
És nagyon szeretnék karácsonyi meg mindenféle eseménybeli képeslapokat küldözgetni! :)

4 hozzászólás