!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
_Csinszka_
Levelezőtárs kerestetik!

Közhelyként úgy gondolom, hogy muszáj ellőnöm, hogy 'mint mindenki máshoz hasonlóan, én is levelezőtársat keresek'!
De pontosan kit is (?), amikor az én Ady Endrém már bevallotta 2 évvel ezelőtt, hogy mindig is fogni fogja kezem, s őrizni szemem? Amikor már találtam egy olyan barátot, aki 'Isteni Sandrim'-nak nevezhetne, én pedig 'Lelkem Aranyom'-nak szintén őt?
Egy olyan embert keresek, akivel egyszerűen mindenről el tudok beszélgetni, akár felületesen, akár olyan mélyre merülve, 'ahol már elmosódik a valóság és az elmebeli pokol közötti vékony határ'.
Igen, hosszútávra keresek levelezőtársat/barátot/barátnőt, szóval ha egy, kettő levél után általában eltűnsz, kérlek görgess is tovább! (Persze, valahol a szívem mélyén egy barátnőnek örülnék, mert az elmúlt időszakban hiányzik az életemből az, hogy valakivel tartsak egy igazi 'csajos délutánt'.:) )
Magamról talán érdemes annyit elárulni, hogy Katának hívnak, és 18 éves vagyok, tehát örülnék Kedves Leendőbeli Levelezőtársam, ha nagyjából a korosztályomhoz tartoznál.
Imádom a macskákat. Nyugi, nem vagyok fétises, vagy ilyesmi, csupán rendelkezem azzal a különleges képességgel, hogy az éjszaka közepén, a mozgó járműből kiszúrom a fekete cicát, aki a barna kerítés előtt alszik! (:D)
Abban a kevéske szabadidőmben, ami van, olvasok, festek, meg minden olyan dolgot csinálok, amit -Johanna (Stephen King- Tóparti kísértetek) szavaival élve- a frusztrált művészek szoktak.
A levelezést illetően -mondjuk én már annak is örülnék, ha itt valaki meglepne valami piciny csodával- szeretnék hagyományos úton 'beszélgetni', de ha ez nem kivitelezhető, akkor nekem itt is megfelel!:)
Azt hiszem, hogy ez így is elég hosszú lett, szóval búcsúzom, s ha e pár sor felkeltette érdeklődésed, örömmel várom leveled!! :)

>!
brenty99
Levelezőtárs kerestetik!

Kapaszkodj meg, készülj fel, mert most olyant mondok, amit talán nem hiszel el! Levelezőtárs kerestetik! Leginkább egy olyan személy aki nem sértődik be ha rögtön nem válaszolok, ha nagyon szar poénokat mondok vagy szarkasztikus vagyok. Rólam igazából nincs sok amit tudni kéne. Egy híján húsz vagyok és a társadalom által úgynevezett erősebbik nemhez tartozom. Eléggé liberálisnak tartom magam. Nagyon kikészít ha valaki rasszistán, szexistán, homofóbon, stb viselkedik. Szóval pls ha ilyen vagy ne írj, spórold meg az időt mindkettőnknek. :D Habár nem látszik az előző pár sorból, de tudok jó fej is lenni, meg szerintem elég jó hallgatóság vagyok, bármi van, mondhatod. Spill the tea :D Na mindegy is, szóval ha úgy gondolod jól eltudnánk levelezni, akkor csak nyugodtan írj, online még amúgy se haraptam meg senkit.

>!
Bogi0310
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Levelezőtársat keresek (gondolom,ez nagyon meglepő).
Hamarosan 14 éves,gimnazista lány vagyok,erős könyv-és sorozatfüggőséggel,leszokóban a káromkodásról.Kerülöm az orvosokat,nehogy a végén még megtudják,hogy a szervezetem 20%-a bizonytalanság,10%-a koffein,a maradék 70% pedig cinizmus és spoiler-éhség.A sport nem éppen az erősségem,amennyiben nem a kviddicsről van szó,és matekban sem vagyok a legjobb.Persze azt még én is tudom,hogy a 6 után a 8 jön.
Jelenleg 3 dologra várok:arra,hogy az isteni szülőm elismerjen,arra,hogy megtaláljam a legközelebb lévő Árnyvadász Intézetet,és új hírekre a Sarah J. Maas adaptációkkal kapcsolatban (lehet,hogy egy kicsit fantasy rajongó vagyok).
Bár ez az egész kis összefoglaló szerény személyemről nem sikerült túl bíztatóra (nem vagyok biztos benne,hogy én ráírnék ezek után önmagamra),remélem,hogy van olyan,aki szívesen levelezne egy kicsit érdekesre sikeredett lánnyal(a felelősség teljes egészében a szüleimé).

3 hozzászólás
>!
Mazsola15
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! Barátnőt keresek őszinte beszélgetésekkel teli barátsággal olyannal aki komolyan gondolja és benne lenne majd személyes találkozásban is.
Korban bárki írhat 23 éves kortól,én a 30-s éveimben járó nő vagyok.
Szeretem a jó filmeket,zenét,kutyázni,van egy yorkim ……
Elsősorban Borsod,Szabolcs,Hajdú és Békés megyéből várom a válaszokat.
Lenne valaki aki szívesen barátkozna?? Az alábbi címre várom a leveleket. yorkibaba15@freemail.hu

>!
Helie
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Barátot keresek! Valakit akivel nem csak interneten keresztül hanem személyesen is kapcsolatot tudnék építeni.
24 éves lány vagyok Budapesten élek a főiskolát már elvégeztem és már 1 teljes éve dolgozom. Szeretek olvasni de gondolom ez nem meglepő. Néha előveszem kezdetleges regényeimet és megpróbálok velük haladni, hogy majdan egy rendes kis regény válljék belőlük. Olykor sorozatot nézek. Szeretek a sétálni néhanapján futok is de ezt még szokom. Úgy gondolom elég sokmindenre nyitott vagyok.
Ha gondolod nyugodtan írj rám, és a többit meglátjuk. :)

>!
Helie
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Ismét szeretnék ide írni Barátot keresek! Valakit akivel nem csak interneten keresztül hanem személyesen is kapcsolatot tudnék építeni.
24 éves lány vagyok Budapesten élek a főiskolát már elvégeztem és már 1 teljes éve dolgozom. Szeretek olvasni de gondolom ez nem meglepő. Néha előveszem kezdetleges regényeimet és megpróbálok velük haladni, hogy majdan egy rendes kis regény válljék belőlük. Olykor sorozatot nézek. Szeretek a sétálni néhanapján futok is de ezt még szokom. Úgy gondolom elég sokmindenre nyitott vagyok.
Ha gondolod nyugodtan írj rám, és a többit meglátjuk. :)

Hirdetés
>!
lumen77
Levelezőtárs kerestetik!

Nem keresek…
De a lehetőséget nyitva hagytam, és ha belép azon valaki… majd nem talál ott senkit. Tehát ha mégis írsz, ne számíts semmire és ne akarj semmit. Én sem teszem.
Ne légy valaki, ne akarj valamilyen lenni. Mondhatnám azt is, hogy senkit (sem) keresek és senkivel sem szeretnék semmit.
Legyél üres, súlytalan, légies. Vagy ne legyél az sem…
Ha mégis, egy kicsit, mégis vagy valaki, lehetsz semmire-kellő, akár senki-házi is, de túl sok minden ne legyél, s ezt a keveset is hagyd, hogy lemarja rólad az idő.
Hagyd, hogy átfújjon rajtad a szél, s ne maradjanak meg benned a hangok, és az emlékek sem.
Lásd a felhőket, ahogyan tovaszállnak az égen, de tekinteted ne kísérje azokat, maradj meg a csendben.
Találkozzunk ott…

>!
Matka25
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! :)
Angol nyelv minél magasabb szintre való fejlesztése céljából keresek valakit akivel napi szinten tudnék angol nyelven levelezni.
A tökéletes jelölt:
1. Minden nap ráér írni egy hosszabb levelet nekem angolul, amire aztán válaszolhatok.
2. Van olyan szinten, hogy a tévedéseimet kijavítsa.
spoiler spoiler
Aki szeretné, az írjon privátban, hogy e-mailben, facebookon vagy hol lenne neki a legkényelmesebb :)

>!
Sarolt
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok. Nem meglepő módon én is levelezőtársat keresek. Magamról 16 éves lány vagyok, aki jelenleg Budapesten tanul. Kissé visszahúzódó vagyok, de szívesen beszélgetek bárkivel bármiről. Szeretek olvasni és zenét hallgatni.
Ha szeretnél velem levelezni írj nyugodtan. Akár itt, akár a sarolt.zoltan8@gmail.com e-mail címemre.

>!
Ivi_Ronyec
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Szerintem nem meglepő, hogy én is levelezőtársat keresek. 15 éves leszek, nagyon szeretem a sportokat (megőrülök a fociért, de más is jöhet), imádok olvasni, szeretem az irodalmat, költészetet, zenét.Elég félénk, visszahúzódó lány vagyok, legalábbis eleinte, de ha megismersz, akkor rájössz, hogy valójában egy igazán cserfes és szarkasztikus lány vagyok. Itt nem írok többet, ha szeretnél megismerni írj bátran és mesélek egy kicsit részletesebben magamról.

Ui.: Főként 14 és 17 év közötti fiúkkal és lányokkal szeretnék beszélgetni :)