!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
Felhasználó I
Levelezőtárs kerestetik!

Bocsi, hogy a poszt eltérő a megszokottól, meg a témától. Szóval az a helyzet, hogy a szociális életem nagy részét online töltöm, mert ha rá is érek munka mellett, egyre nehezebb a barátaimmal, ismerőseimmel meglelni a közös nevezőt, vagy ők is ritkábban érnek rá, és nehéz összeegyeztetni. Igazság szerint aszociális lettem, ami nálam azt jelenti, hogy ha van is olykor igényem emberek közé menni, ez jelentősen lecsökken ahogy közeledik az esemény, és olyankor rá kell magam kényszeríteni, hogy menjek. Elkezdtem az utóbbi évben animét nézni és mangát olvasni, mert van két barátom akik szeretik az animét és arra gondoltam, hogy ha lesz több közös témánk akkor szorosabbra fűzhetjük a baráti viszonyt. Azóta rákaptam a hobbira, de egyikük már leállt vele, a másikuknak pedig megvan a maga klubja, és inkább feléjük orientálódik, azt még meg kell látnom, hogy oda mennyire éri meg csatlakozni. De, hogy rátérjek a lényegre is: nem bánnám, ha lenne pár barát-alapanyag Budapestről, akiknél már meglenne az alap anime / manga szál, mint közös pont, és emellett összejárhatnánk sörözni / teázni, társasozni, kirándulni, whateva' de legalább is beszélgetni erről-arról, amarról, mert online, idegenekkel jól ki tudom ezeket tárgyalni, de az valahogy nem ugyanaz. Mivel esetleges barátságról van szó, nem nagyon számít, hogy fiú vagy lány keres meg, de inkább fiú barátaim vannak, így nem bánnám, ha írna valaki lány is. Amolyan fura, álmodozó típus vagyok, a derűs, nyitott, empatikus, toleráns emberek olykor a legjobbat hozzák ki belőlem, csak ők általában mindenkiből a legjobbat hozzák ki, ezért állandó figyelmet kapnak és nincs szükségük rá, hogy rendszeresen lássák a másikat. Azt hiszem az lenne az egészséges, ha ez az igény kölcsönösen meglenne, úgyhogy idepötyögtem néhány sort, szebben is ki tudnám fejezni magam, de most így hirtelen ez jött.

2 hozzászólás
>!
Alcyone
Levelezőtárs kerestetik!

Volt idő, mikor megjelentem már itt a sorok között, de most ismét veszem a bátorságot, hogy újra levelezőtársakra találhassak. Merengős, gondolkodós típusnak tartom magam, akiben hangtalanul, de szinte folyamatosan gondolatok cikáznak – ezért egyesek túlgondolósnak is titulálhatnak, de szerintem inkább csak arról van szó, keresem az örökérvényű kérdéseket, amik sokakat foglalkoztatnak: mivégre vagyunk itt a világban? mi a hit, a művészet, az érzelmek kavalkádja, az, hogy emberként végesek vagyunk-e vagy végtelenek? Hol vannak a határaink, miben és hogyan hagyhatunk nyomot e földön? Hogyan tehetem életemben magamat jobbá, értékesebbé, csiszolt gyémánttá?
Szeretem a kultúrát, a pszichológiát, történelmet (bár antitalentum vagyok e kérdésben is), művészeteket (eredetileg művészettörténészként végeztem, bár korábban zenésznek készültem), vallási és filozófiai kérdéseket…érdeklődésem úgy gondolom, sokrétű, szeretem a tartalmas, nem mellébeszélős, üresnek hangzó beszélgetéseket figyelmen kívül hagyó eszmecseréket. Bár tudom, minden beszélgetéshez idő kell és tér, hogy kibontakozhasson, de remélem találok itt olyan embereket, akik fogékonyak az akár hosszú, gondolatokat ébresztő beszélgetésekre. Első körben nyilván itt, a molyon keresztül kívánok nyitni, de idővel más emailes, de akár a papíralapú levelezést is támogatom – szerintem egy emberről sokat elmond, hogy hogyan ír egy darab papírra, milyen gondosan válogatja meg szavait és milyen gördülékenyen veti papírra eszmefuttatásait, továbbá megvan a régmúlt idők bája is, feleveníti azt az izgalmat, mikor egy levelet vártunk egy régvolt baráttól, barátnőtől, családtagtól. :)
Az itt megjelenő karcokhoz képest mondhatnám kicsit túlkoros vagyok, 30-as korosztályhoz tartozom, így elsősorban 25 év felettiekben keresem levelező- és beszélgetőpartnere(i)met, de nemtől, felső korhatártól függetlenül – egyszerűen csak szeretnék jókat beszélgetni, kérdéseket felvetni, megvitatni, átgondolni, újraforgatni, mert úgy vallom, a hétköznapi, nemritkán nagyon durva mókuskerékben kellenek azok a pillanatok, amikor megállhatunk, kedveskedhetünk egy-egy levéllel, gondolattal, érzelemmel, némi filozofálgatással.
Könyvekben is sokrétű fogyasztónak tartom magamat, de jobb szeretek lassan, de párhuzamosan egymástól eltérő több könyvet olvasni (lásd. olvasmánylistám).
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, várom jelentkezésed. :)

1 hozzászólás
>!
Elisorne
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Többször is írtam már a zónába kissebb nagyobb sikerekkel. Szereztem számomra kedves ismerősöket, barátokat.
Reggel molyolva szembe jött velem a zóna és arra gondoltam miért ne próbáljak meg új embereket megismerni.(vagy esetleg régieket akikkel megszakadt a kapcsolat. :))

Amit rólam tudni érdemes:
– 25 éves vagyok.
– Székesfehérváron élünk a férjemmel egyenlőre albérletben, de folyik az álom otthon megtalálása..
– Imádom a macskákat.
– Vasúton dolgozom, mint Ügyfélszolgálatos.
– Szabadidőmben olvasok, játszom, hockey meccset nézünk, filmezek/zünk.
– Ha időm és kedvem van akkor ismerkedem a fotózással.
– Zenei izlésem sokrétű.

Nem tudok hosszú ezer szavas leveket írni, igazából jobban szeretem a chates formát, de ez majd kialakul. :)

2 hozzászólás
>!
Spoilerina
Levelezőtárs kerestetik!

Hallo Leute
Ich kann nicht lange text schreiben.
Ich lerne Deutsch schon ein paar Jahre aber ich habe viel Problem mit Gramatik.
Wenn du Deutsch sprechen kann und du möchtest auch Sprachprüfung ablegen dann schreibst du getrost.
In mein Freizeit ich mag Buch lesen und zeichnen.
Danke

>!
Versor
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Többetekkel is leveleztem régebben itt, de sajnos megállt ez a dolog és másmerre vitt az élet. Évekig csak bámultam a monitorra és nem volt bátorságom leírni, hogy szeretnék új levelezőtársat, nem hogy barátot találni, ahogy ez lenni szokott, megadtam magam az édes, de kegyetlenül nyomasztó magánynak. Azt magyaráztam magamnak: ez a magány fog ezentúl táplálni, nincs szükségem másra. Nincs szükségem senkire, nincs szükség több csalódásra, a világ nem mutathat több újat, mint a végtelen sötétség – amely teljesen természetesen nyelt magába, mint egy fekete lyuk.
Megmagyarázni nem lehet, legalábbis nem akarom, miért szakadtak meg a levelezések, miért távolodtunk el molyos barátaimtól, akikkel sok szép titkot osztottunk meg egymással, persze ez már nem is számít talán… de nehéz elengednem az emlékeket, főleg hogy még élő emberekről van szó…
Meg ugye minek is vallatom itt magam? :)
Tudom, hogy szellemileg nehéz eset vagyok, magam számára is megfejthetetlen néha, nem tartom sokszor a szavam és csúnyán le tudok blokkolni, és néha túllövök a célon, szóval olyanokkal szeretnék írni, akit nem riasztanak el ezek a jellemhibák.
Valójában sok alap dolgot elfelejtettem magáról e kommunikációs formáról és még ennek a szövegnek a fogalmazásába is belezavarodom. Ez nem segélykiáltás, de őszintén elég kétségbeesett vagyok és szkeptikus, hogy egyáltalán végigolvassa-e valaki… :D
Rólam, hát legszívesebben elodáznám a bemutatkozást, de annyit megosztanék itt, hogy 33 éves leszek, „hétköznapi programozó és hétvégi zenész” vagyok, ami nagyon klassz lenne, ha megfordulna, de valószínűleg éhen halnék úgy, nagyon szeretem a filmeket, művészeteket, tudományt, irodalmat, nem nagyon van téma, amiről ne beszélnék szívesen tabuk nélkül, talán egyedül a (nem létező ;)) magánéletem… de épp ezen dolgozom most, remélem… :)
Akivel lehet, személyesen is találkoznék, de nem társat keresek vagy ilyesmi, annál (a fejemben még) értekesebb barátokat inkább.
Hm… na MOST fekszem vissza aludni! :)

>!
Andilány
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Irigykedve olvasom a zónában lévő frappáns karcokat, mert hogy én ilyeneket nem tudok. :) Szóval megpróbálkozom úgy, ahogy tudok. :) Még molyos pályafutásom kezdetén írtam ebbe a zónába karcot, akkor nem sok sikerrel. Azóta inkább én írtam a szimpatikusnak tűnő emberkéknek, de ezek a levelezések sem lettek hosszú életűek vagy időközben megszakadt a kapcsolat. Ezt az úgymond „hagyományt” szeretném megszakítani, úgyhogy eldöntöttem, hogy megint én írok és várom, hogy bekopogjon hozzám valaki, akivel megtörjük az „átkot”. :) Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, filmeket, sorozatokat nézni, olvasni és újabban rajzolni, kreatívkodni, viszont úgy érzem még mindig kellene valaki, aki kiszakít a hétköznapok monotonságából. Nemtől és kortól függetlenül szeretnék levelezni bárkivel, elsősorban itt molyon. :)

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
Mary1
Levelezőtárs kerestetik!

Kedves mindenki! :)
Mindenki csak ír,hogy levelezőtársat keres,mindenki csak vár hogy valaki írjon,mindenki csak vár a csodára,hogy hátha valaki. Nos,én is ebben a körben mozgok,mert szintén csak a csodára várok,hogy hátha VALAKI.
Fogalmam sincs,hogy én mivel töltsem fel ezt a sablon szövegemet. Miért szeretnék levelezőtársat találni? Azért mert ebben a mai világban mindenki rohan,végzi a dolgát,és kutya fáradtan fekszik le este,és már ahhoz sincs kedve hogy a családjával beszélgessen. Nos,én nem csak a családommal szeretnék beszélgetni,hanem valakivel akivel mély barátságba tudunk átalakulni talán egyszer. Megoszthatjuk a fájdalmainkat,vicces élményeinket,tapasztalatainkat,érdekes témákat beszélgethetünk,a legrosszabb fájdalmas helyzeteinket fiktíven tálalhatjuk egymásnak.
Most biztosan az a kérdés futott fel benned,hogy ki ő,mi iránt érdeklődik bla bla bla. Igen,ez jó dolog hogyha felbukkant benned. De a fenébe olyan izgalmas ha levélről levélre ismerhetjük meg egymást,de sajnos ha nem tudsz rólam semmit nem biztos hogy leszel olyan elvetemült hogy írsz nekem egy jó kis tartalmas levelet. Well.. 16 éves gimnazista lány vagyok,aki teljesen egyszerű és nagyszerű és pótolhatatlannak képzeli magát a világban,mert ugyanis mindenkire igaz ez, igen rád is aki épp ezt a mondatot fejezte be,és még kis szerencsémmel sikerült egy mosolyt is csalnom az arodra. :) ( Nevess,mert az jó! Haha :D ) Halálosan szerelmes vagyok az angol nyelvbe,és Amerikába. És szerencsémre,egy évre megyek is cserediákként. :D
Nos,ha kedvet kaptál hozzám akkor várom tartalmas leveled. ( Bocsi muszáj vagyok elrontani a karcom végét,de falra mászok,ha írsz néhány tőmondatot és odaírod,hogy ha van kedved levelezni akkor írok majd utána magamról bla bla bla,add magadat,add azt aki vagy,ne akarj álarcot felvenni amikor ismerkedsz,mert akinek fontos leszel, az összes szerencsétlenségeddel elfogad!)
balogh.mariaa16@gmail.com -> molyon nem igazán nézem a leveleim!

Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.

APICSÁBAH ez jó nyálas és hosszú lett,na nem baj. :D

>!
Fremder
Levelezőtárs kerestetik!

Nem érdekel a korod, a nemed, a neved. TE érdekelsz és a te gondolataid. Mert vannak, ott vannak, hát merd megosztani! Lehet, hogy különc, furcsa, bizarr, de én pont ezt keresem. A te különc, furcsa, bizarr gondolataidat, az ötleteidet, amik gondolkodásra késztetnek téged. És azt szeretném, hogy megoszd ezt velem, hogy engem is gondolkodásra késztess, hogy furcsa legyél, furcsa gondolatokkal, hogy mondj mindent és semmit, légy paradoxon, idézz elő bennem is paradoxont! Mutasd meg a színeket, érd el, hogy érezzem őket, mutasd meg a dolgok másik jelentését, mondj valami abszurdumot úgy, mintha teljesen normális volna, végy egy teljesen normális dolgot, csinálj belőle abszurdumot. Légy egyedi, vicces, furcsa, kocka, különleges, valaki, aki színekben lát, illatokban érez, aki értelmetlenségben látja az értelmet, aki más, mint a többi, tedd fel a jó kérdéseket, úgy, hogy fel sem teszed, kérdezz valami őrültséget, várj rá teljesen más választ, fogadd a kérdéseimet, válaszolj rá helyesen, és ne az őrültséget lásd benne, hanem lásd az őrültséget a válaszlehetőségekben. Válaszolj úgy, hogy nem válaszolsz, reagálj úgy, hogy nem reagálsz, és ne kérdezd meg, hogy „mi?”, hanem lásd az abszurd kérdésekben a normalitást. Képes vagy rá?
Mint mondtam, nem érdekel a nemed, a neved, a korod, a magasságod, vagy a súlyod. Az igazi TE érdekel, az igazi különc, aki képes megfogni egyetlen mondattal, egyetlen szóval. Mert nem kell kisregény, ami átlagos, unalmas, nekem ennyi elég, egy szó, egy mondat, vagy semmi, egy üres levél, egyetlen szavas tárggyal, akármi, ami megfog, ami más, ami elgondolkodtat, ami különleges…

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.

>!
Gábor_Magyari_2
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Mivel a társkereső zóna nem igazán aktív, így itt próbálkozom meg, de várok mindenkitől levelet, elsősorban lányoktól, de más céllal is nyugodtan lehet írni :) magamról röviden: lassan már 24 éves leszek, é nem is olyan sokára végezni fogok az egyetemen, és lesz egy magyar-történelem szakos diplomám, de nagy kérdés, valóban tanár leszek-e. Mindenképpen szeretnék tanár lenni, de a fizetés az ugyebár… nem éppen kecsegtető :( szeretek írni, több novellám is jelent már meg, jelenleg egy regényen dolgozom, remélem, egyszer sikerül befejezni :D a történelmet imádom, főképpen a huszadik század, de minden érdekel, ami történelem. Irodalom tekintetében Jókai az örök kedvenc, továbbá Kosztolányi is ott van, és inkább prózát szeretek olvasni :) de szeretem még az orosz írókat is nagyon :) magamról még: próbálok minél többet olvasni, minél okosabb legyek, minél több témában jártas, igyekszem kritikusan gondolkozni, ha megfelelő társasságban vagyok, akkor kellően oldott vagyok, pláne, ha ahhoz némi sör is hozzájárul, a sört szeretem, ahogyan a focit is, szoktam, szeretek sportolni :)

Röviden ennyi, várom a leveleket!

Boldog új évet mindenkinek! :)

>!
Alessana
Levelezőtárs kerestetik!

Kedves Földlakók!

A téli levertségemet, és teljes meghibásodásomat megelőzően intézem most a levelem Hozzátok, bár kissé berozsdásodtam e téren.
Ha nem tévedtem a koordinátákkal, reményeim szerint a húsz év feletti – vagy épp annyi idős – korosztályhoz jut el a levélkém. Továbbá, beállítottam azt is, hogy a hímegyedekhez jusson el az üzenetem, abból a magasztos okból kifolyólag, miszerint most Titeket keresnélek a levelentyűmben.
Felesleg az írógépem koptatnom, ha felkeresel választ kapsz oly felesleges kérdésekre, hogy ki a fene is vagyok, vagy mi a kedvenc színem. Teljesen felesleges. Nemde?
Hölgy vagyok – vagy olyasmi – nem szeretném kiadni semmilyenféle paraméterem, amik egy ismerkedésen túlmutatnak. Sajnos a telefonomat épp akkor nyeli le a házikrokodilom, mikor a telefonszámomat kérnéd el.
Micsoda véletlen!
Mondanám, hogy egy személyes találkozással – sajnos – lebukok, de…
Nem véletlenül élek embermentes bolygón. Eléggé zárkózott vagyok, nehezen tárom fel a szívem apró kis szobácskáit. spoiler

Nincs is más dolgod, keress ITT, vagy itt: alessanaleveltara@gmail.com
Várok Mindenkit nagyon sok szeretettel.
Ismerjük meg egymást, én már nagyon várom.