!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

+
>!
Yoshi_Hashi
Levelezőtárs kerestetik!

Üdv mindenkinek!
„Az emberélet útjának felén / egy levelezőtárs-zónába jutottam”
Na jó, mielőtt hullani kezdene az Isteni színjáték rajongóinak haja, kihajítom ezt a Dante-parafrázist. Egyébként sem szeretem a frázisokat.

Szóval a harmadik ikszet épp, hogy betöltve levelezőtársat keresek.
Mit is mondhatnék magamról? Nos, azt hiszem, iszom egy pohár bort, megropogtatom a nyakam, és elgondolkodom e kérdésen. Mutatóujjam a halántékomon, homlokomon ráncok gyűlnek, látszik, hogy komolyan erőltetem az agyam… Tehát: könyvmoly vagyok – mint sejthető –, emellett jazzrajongó, önjelölt író, botcsinálta gitáros, anakronisztikus álmok hajszolója. Nagy álmom, hogy legyen egy saját, ódon, tinta- és papírillatú könyvtáram, csupa-csupa masszív tölgyfa polccal, könyvek ezreivel… és középen egy franciaággyal, melyen alulöltözött könyvtároskisasszonyok párnacsatáznak gyöngyöző kacagások közepette. Mivel sanszos, hogy ez a célom örökre a fantázia birodalmában ragad, alkottam egy B-tervet is: egyszerűen szeretném élvezni az életemet.
Szeretem a beatgeneráció írásait, a száraz rozékat tisztán vagy szódával, a koreai filmeket, Miles Davistől a Kind of Blue-t és a járdaszegélyen való egyensúlyozást. Nem szeretem a politikát, a szmogos novemberi reggeleket, a tömeggyártott irodalmi fércműveket és a meztelen csigákat.

Ha rapszodikus betűlevesem nem tántorított el, ám legyen. Szívesen levelezek elektronikus formában is, de valamiért vonzódom az anakronisztikus, ódivatú (és olvashatatlan) papíralapú levelekhez.

+
>!
Zsófia_Rózsa_Halasi
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Zsófi vagyok, 20 éves, Gödöllőn tanulok az egyetemen.
Szeretnék angolul levelezni valakivel, akár itt, facebookon vagy emailben is akár. :)
Az angol tudásomat szeretném fejleszteni vele. ^^ :)
Kicsit mesélek magamról, hátha azonos érdeklődést fedezel fel. :)
Elkötelezett állatvédő vagyok, a célom az, hogy létrehozzak egy állatkertet, egy amolyan rezervátumot, ahol szabadon élhetnek a mentett állataim. Minden féle állat, nem csak a hobbiállatok. Ugyan úgy szeretném a vadállatokat is menteni, hiszen sokszor ők is veszélyben vannak, főképp a túlvadászás miatt.
Ezen kívül szeretek olvasni, táncolni, beszélgetni, sütit sütni…stb :)
Meséket szoktam írni még szabadidőmben és kirándulni is nagyon szeretek. :)

Remélem, felkeltettem valaki érdeklődését, bátran írjon bárki! ^^
email: halasirozsazsofia1996@gmail.com

+
>!
Accalia
Levelezőtárs kerestetik!

Szeretnék angolul levelezni.

Bárkivel.

sürgős

Lehetőleg, itt molyon. Vagy e-mailen.
mystolenuniverse@gmail.com

1 hozzászólás
+
>!
Rosie_Posie
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Egyszer már írtam ide, kisebb sikerem is volt az elején…az elején. Gondoltam megpróbálom újra most hátha jobban sikerül.17 évesspoiler, pécsi, lány vagyok és idegenforgalmat tanulok spoiler. Meglepő lehet de, szeretek olvasni!, filmet/sorozatokat nézni (főleg fantasy, egy-két dráma, vagy romantikus).Kicsit Locsifecsi szoktam lenni,ha éppen olyan téma amihez tudok fűzni valamit. :D Sokkan mondják, hogy jó humorom vanspoiler
Remélem felkeltem valaki érdeklődését! priket.328@gmail.com

+
>!
Karinaa7 P
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! Ha már rátaláltam erre a zónára, akkor muszáj ide írnom :D
Mint a neve is mutatja levelezőtársat keresek. Nem muszáj itt írnunk, tőlem bárhol lehet :). Olyan valkit keresek, akivel bármiről lehet beszélni. Sok mindent nem akarok írni, mert ha úgy dönt valaki, hogy ír, akkor úgy is megismerkedünk. Aki szeretne velem beszélgetni az írjon üzenetben :D ( Bocsi ha valamit rosszul írtam le :D )

+
>!
karramel
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok.Ismét levelező társat keresek.Egy kicsit magamról:
13 éves lány vagyok.Aktívan lovagolok (heti 3× 2 órás edzés).Órákat tudok beszélni a lovakról igazi lóbolond vagyok.Nagyon sok szakma érdekel pl.: marketing, logisztika, menedzser stb… szóval az ilyen kereskedelmi szakmák és együttműködés szervező.Nagyon nyitott személyiség vagyok szinte bárkivel bármiről el tudok beszélgetni (akár komolyan akár nem).Szinte regényeket szoktam írni az egy két mondatos válaszok helyet még a semmiről is képes vagyok oldalakat írni.Nagyon sok időt töltök a gép előtt hétköznap 6-7 órát hétvégén pedig 10-14 órát is.Ilyenkor internetezek, játékot fejlesztek (Blenert használom vagyis inkább tanulom még a nettöl), Photoshopban szerkesztgetek főként fotók retusálásával foglalkozom (eszt is nettről tanulom), lovakról nézek videókat; filmeket; könyveket olvasok, interneten olvasgatok, interneten filmet; videókat nézek, web fejlesztést tanulok (ingyen amit találok a netten).Ezeket szoktam ilyenkor csinálni a gépen.Olvasni is szoktam könyvből de inkább interneten olvasgatok könyvet, cikkeket pedig diszlexiás vagyok (ehhez kapcsolódóan van egy vicces sztorim).Ja és Szegedi vagyok vagyis Tápéi ami Szeged része de a köznyelvbe Tápé maradt.Szinte 0-24-ben elérhető vagyok (egy igazi éjei bagoly).Van egy csomó állatunk majd le írom milyenek de kb. 50 db bízós van és vagy 11 féle .
Milyen ebberekkel beszélgetnék szívesen:
– lehetőleg 13-16 év között legyél
– legyél sokszor elérhető
– tudj komolyan beszélgetni de néha ne árt h egy kicsit komolytalan vagy
– tudj helyesen írni egy két helyesírási hiba még nem a világ vége és ott van a googe hogy segítsen (megsúgom nekem is szörnyű a helyesírásom, de a google a barátom)
– szeresd az állatokat
– nem árt ha lovas vagy de az se baj ha nem de akkor ne zavarjon hogy beszélek a lovakról
– érts valamennyire a számítógépekhez is
Nagyjából ilyen embert keresek amit kihagytam (pl.: nem) az nem számít.Akinek szimpatikus lettem és igaz rá a feltételek az üzenetben várom a jelentkezését.És köszönöm hogy elolvastátok.

Hirdetés
+
>!
Judit_Virányi
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
35 éves budapesti lány vagyok. Tartalmas, kötetlen beszelgetesekre keresek társakat bármilyen témában ami mindketőnket érdekel :-) szeretek olvasni, nevetni, utazni, ismerkedni, sétálni szép helyeken, beülni egy kellemes helyre a barátaimmal, nyitott vagyok a világra. Szivesen járok moziba, szinházba, fesztiválokra. Ha van kedved jobban megismerni várom kis bemutatkozó szösszenetedet :-) dittavj@gmail.com
szép napot!

1 hozzászólás
+
>!
dobocska
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! :)
Már rengetegszer írtam ebbe a zónába, beszélgettem is emberekkel aztán mindenki eltűnt és nem válaszolt, így újra itt vagyok.
Szóval: 12 és fél éves vagyok, 6. osztályos.
Kb. 5 éves korom óta néptáncolok, kiskoromban 1 évig mazsoretteztem is. Sportolni soha nem mertem mert a testneveléssel hadilábon állok.
Egyszerre több könyvet is olvasok, így nem tanácsos megkérdezni éppen mit olvasok mert kisregényt írok. :D
Eredetileg kamaszkönyveket (Leiner Laurát meg ilyesmit) olvastam de aztán teljesen áttértem a fantasty és a krimi világába.
Fanatikusan szeretem Cassandra Clare-t, a könyveit, a könyveiről szóló filmeket filmet a könyvein alapuló sorozatot… mindent. :)
Pontosabban Shadowhunters fan vagyok ha tehetném a nap 24 órájában a sorozatot nézném. :)
Nagyon szeretem a zenét, főleg a pop zenét. Ha engem kérdeztek a Little Mix a legkirályabb de mindenre nyittot vagyok. :)

Igazából meglehetősen nehezen ismerkedem, önbizalomhiányom van, félek a változástól és még sorolhatnám. De nem sorolom, mert mindenkit elijesztek. :D

Akinek felkeltettem az érdeklődését az nyugodtan írjon. Nekem itt a legkényelmesebb de ha valakinek máshol (emailen) jobb akkor nekem rendben van. :)

7 hozzászólás
+
>!
gretig
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Grétának hívnak, 20 éves vagyok. Elég közvetlen és őszinte személyiségnek tartom magam, szeretek ismerkedni. Jól kijövök nálam fiatalabbakkal és idősebbekkel is abban az esetben, ha az illetővel lehet értelmes és tartalmas beszélgetéseket folytatni. Szeretek olvasni, főként verseket. Érdekel a pszichológia, az irodalom, különböző művészeti ágak, de ezeken kívül is el tudok beszélgetni szinte bárkivel bármiről. Az igaz történeten alapuló filmeken kívül a képregényfilmek és a star wars tud igazán a tv elé csalni.
Ha ezek alapján úgy érzitek, hogy el tudnánk beszélgetni, akkor örömmel várom a leveleiteket! :)

14 hozzászólás
+
>!
happy_moly
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Nem is tudom már, hogy hányszor írtam karcot ebbe a zónába…, de megint megpróbálom. :) Először kicsit írnék magamról egy két sort aztán arra gondoltam, hogy leírom, hogy kit keresek milyen embereket.

Nos.. Én egy mozgássérült lány vagyok, aki nagyon pozitív mindig próbálja a pozitív dolgokat észrevenni az életben..igaz egy kicsit zárkózott visszahúzódó, akinek elég nehéz elnyerni a bizalmát, de nem lehetetlen. :) Sok témáról lehet velem beszélgetni, szeretem a mély beszélgetéseket, ami mostanában hiányzik nehezen lehet megtalálni a megfelelő embert hozzá. Érdekel a pszichológia, irodalom, versek, szeretek moziba, színházba járni. :) Olyan embereket keresnék akik nyíltak, beszédesek, megbízhatóak és őszinték és vidámak illetve hasonlóan látják a világot, mint én. Korban körülbelül velem egykorúakat illetve, ha 1-2 év korkülönbség van az se baj. :)
levelezőtársat, társat keresnék. :)
Ha szimpatikusnak találtál akkor keres meg privátban. :)
Kicsit izgulok remélem valaki jelentkezni fog… ☺

2 hozzászólás