!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
_csinszka_
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!:)
Csak úgy, mint mindenki máshoz hasonlóan, én is levelezőtársam keresem!
Leginkább a hagyományos levelezésre gondoltam, de nyilván nem zárkózok el az elektronikától sem! (:D)
17 -18- éves vagyok, így a korosztályomban keresgélnék.:)
Igazság szerint fogalmam sincs, hogy mit lenne ildomos írnom egy nyilvános bemutatkozáshoz, szóval ém most le is tenném virtuális tollam.:)
Ha felkeltettem az érdeklődésed eme pár semmitmondó pár sorral, akkor írj bátran!!:)
Üdv
Csinszka

1 hozzászólás
>!
kovaleriacs
Levelezőtárs kerestetik!

Szia!
Vali vagyok, ami a Valéria becézés – nem a Valentiné. Tehát igen, lány vagyok. Tizennégy éves. Hasonló korú levelezőtársat keresek, a neme lényegtelen.
Vegetáriánus vagyok, és szándékomban áll ez is maradni, egészen addig, amíg el nem jutok Svédországba. Ott húsgolyót fogok enni karácsonykor, a szabad ég alatt, és nézni fogom a havat. Bár lehet, hogy utána is vega (nem vegán!) maradok, nem tudom biztosan, de egy tuti: az egy kivételes nap lesz.
Imádom a havat, a telet, az eső hangját és illatát. A naplementét kevésbé, többnyire giccsesnek találom, ellenben a napfelkeltével. Félek a hattyúktól, csodálom a cápákat. Szeretek csendben lenni, és szeretem a hangosan nevető embereket. Szeretek szarkasztikus lenni és utálok panaszkodni. Szeretek emberek közelében lenni, de nem szeretek elvegyülni köztük. Szeretek a világról gondolkodni, és félek a világról gondolkodni.
Ha tehetném, napjaimat színházak és festménykiállítások látogatásával, hegyi utak bejárásával (nem Magyarországon, mert nálam a „hegy” 2000, a „hegyecske” 1500 métertől kezdődik, alatta minden domb vagy dombocska), lovastúrákkal, festéssel, írással és olvasással tölteném.
Introvertált vagyok, és sokszor bunkó. Vagy őszinte. Sokféle definíciót hallottam már a viselkedésemre. Szeretem meghallgatni az emberektől, hogy mit gondolnak rólam, mert érdekes, hogy ki mit lát meg bennem.
Ha korosztálybeli vagy, esetleg hasonló érdeklődésű vagy világszemléletű (már ha ez ennyiből ki tud derülni), akkor lelkesen várom leveledet! Ha érdekel, írj itt, és megadom az e-mail címemet.
További szép napot!

>!
Jakab_Sándor_Szabolcs
Levelezőtárs kerestetik!

Hello all ^^
Vagyis mindenki … ömm… vagyis fiúk – lányok … na jó ez ma nem megy ^-^"
Ömm … a Nevem Jakab Szabolcs 28 vagyok… papíron de agyilag 16 kb x)
Hááát én is nagyon szeretnék Levelezni valakivel vagy valakikel :3
Csak hát sajna a bátorságom azzz valahol lemaradt szóval ^^ izé félős vagyok ^^ ' Sajna helyesírásom a béka fenekénél van valahol de próbálok oda figyelni x) De dió héjba anime fan vagyok tehát nézni és mangát olvasni szeretek és rajzolni is imádok ^^ bááár mostanság nem nagyon megy de ezt most nem írom ide hogy mért ^^ szeretem az MMORPG játékokat vagy csak az RPG ^^ Szoktam járni Con-okra. Nagy horror fan vagyok *-* igaz hogy majd be ……. de akkor is x)
Zene terén igazából minden meg hallgatok …..vagyis a mulatós és a Zámbo Jim.. vagy hogy kell írni azz .. nem a kedvencem ^^ De ha pontosítani kell akkor inkább rock , metál, szóval ilyen The Gazette, Versailles meg hasonló ^^
Van youtube csatornám ami nem a leghíresebb de teszek fel azért 1-2 hetente *-*
Ömm Nagyából ennyi jutót eszembe ha van valami írj nyugodtan ^^ a
: zoybule@hotmail.com és akkor ott kérhetsz facebook vagy skype vagy viber vagy amit szeretnél ^^
Szóval aki szeretne Szerepezni vagy RP-zni akkor írjon és hozom a karaktert de csak annyi kérésem lenne ha lehet akkor fantasy is legyen benne mert csak olyan karaktereim vannak de ha nem az se baj gyors össze dobot egyet ^-^
További szép napot mindenkinek OwO

>!
K_Misi
Levelezőtárs kerestetik!

Misi vagyok, 32 éves soproni, levelező, beszélgető társat keresek, pl Skype. Hobbi : akvarisztika, terrarisztika. Munkám emberekkel és gépészettel foglalkozom. misi0024@gmail.com

>!
null
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok. 27 éves pesti fiú vagyok. Keresek egy levelezőtársat a korosztályomból.
Én nem igazán vagyok társasági ember, szinte minden szabadidőmet egyedül szeretem eltölteni. Így történt, hogy mostanra lassan mindenki elkopott mellőlem.. Manapság viszont.. néha már kifejezetten hiányzik, hogy valakihez tabuk nélkül beszéljek. A legjobban egy hasonló természetű rokonlélekkel szeretnék társalogni, akkor tudnám, hogy a leveleimnek ugyanolyan különösen örülnek, mint ahogy én örülök a nekem címzetteknek. Nem kell világmegváltó eszmefuttatásokról leveleznünk, elég, ha (pár naponta vagy hetente) csak megosztjuk egymással a hétköznapi élményeinket, tapasztalatainkat (még ha azok nem is olyan rendkívüliek vagy érdekesek).

Végül néhány dolog ömlesztve, ami úgy összességében meghatároz engem:
anime, fantasy, természet, viktoriánus kor, romanticizmus, kastélyok, komolyzene, keleti kultúra, misztikum, mitológia, Silent Hill, 90-es évek, indie-folk, videojátékok, számítástechnika, könyvek
..és a többi és a többi..

>!
Brabax007
Levelezőtárs kerestetik!

Szia! Lacinak hívnak és 45 éves férfiként, szeretnék hölgy levelező partnert keresni.Nyitott gondolkodású, sok irányú érdeklődési körrel bíró emberként, keresem hölgy társalkodó partnerem.Érdeklődésem elég tág határok között mozog.Természetjárás,növény és állatvilág.Kirándulások hazánkban.Műszaki dolgok,veterán járművek és régiségek a hobbim.Ha felkeltettem figyelmedet,kérlek keres meg az alábbi megadott e-mail címemen.Köszönöm,hogy elolvastad a soraimat! Laci kovilaci100@gmail.com

Hirdetés
>!
Louis_Jenrel
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok.
Korábban már próbálkoztam levelezéssel, de (részben saját hibámból kifolyólag) nem voltam sikeres. Most újrakezdeném ezt, ezúttal szilárd elhatározással. Alapvetően eléggé nyugodt és türelmes vagyok, nem jellemző rám a heves vérmérséklet. Sokszor szkeptikus vagyok számomra új behatásokkal kapcsolatosan, de soha nem alkotom megingathatatlan véleményt. Nagyon érdekel a világ, szeretek tanulni és megismerni, és felülírni korábbi tévedéseimet (si fallor, sum). Optimista vagyok. Szeretem az iróniát, a megalapozott és értelmes gúnyt. Néha eléggé ellentmondásos vagyok (a kedvenc filmem például a Radírfej, de a többi kedvenc dolgomat hadd ne soroljam fel, az végtelenül sablonos és unalmas lenne). Lelkivilágomat tekintve rendkívül silánynak és igénytelennek tartom magam, ez igazából már tragikomikus. Valójában csak őszinte, közvetlen beszélgetést szeretnék, bármiről. Kikötéseim nincsenek, nyitott vagyok, elsődleges célom az önkifejezési képességem fejlesztése.
Egyébként 17 éves fiú vagyok, és tudom hogy ez a karc eléggé sznob, de valamilyen kell hogy legyen, ha már ilyen rövid.

1 hozzászólás
>!
krcsmerij
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Levelezőtársat keresek, 16 éves fiú vagyok és korosztályombeli (de lehet idősebb) rokonlelkek levelét várom.
Szeretek olvasni, novellákat írni, zenét hallgatni, filmet nézni, cserkész vagyok és vallásos is. Postai úton váló levelezést értékelem inkább, de ha valakinek könnyebb, akkor elektronikusan is csinálhatjuk.
Ha valakinek az érdeklődését felkeltettem az írjon és felvesszük egymással a kapcsolatot!

>!
timetravelsandwich
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Hónapokkal ezelőtt már karcoltam a zónába, de az olyan komor hangulatú lett, hogy már nekem fájt ezért letöröltem. De most itt vagyok megint. Hogy miért? Csak egyszerűen barátokat keresni, emberekkel beszélgetni. Magamról annyit, hogy egy 16 éves lány vagyok, aki szereti a kávét, alternatív/indie zenét, a koncerteket, esőt, kortárs magyar költőket, elgondolkodtató könyveket, az alvást, a macskákat, és a hosszú, tartalmas leveleket.
Ha bármelyikben is magadra ismertél, és korombeli vagy várom üzeneted…

4 hozzászólás