!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
lakydavid
Levelezőtárs kerestetik!

Ha külföldi levelezőtársat szeretnél nyelvtanulás céljából, akkor itt találhatsz jó pár oldalt, ahol sok az aktív beszélgetőpartner kereső:
https://angolintezet.hu/angol-tanulas-blog/angol-levele…

>!
Azalende
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

30 éves lány vagyok, de lélekben valahol 25 körül leragadtam, és nem is szándékozom tovább haladni :) Nemrég elgondolkodtam, hogy mik azok a dolgok, amik hiányoznak az életemből, és arra jutottam, hogy a tartalmas beszélgetés egyike ezeknek. Szeretnék új embereket megismerni, akik nem félnek gondolkodni, akiknek van véleményük. Szívesen beszélgetek bármiről, nem kell, hogy az érdeklődési körünk feltétlenül egyezzen, hiszen lehet, hogy általad felfedezek egy új hobbit, vagy felkelted az érdeklődésem egy olyan téma iránt, amivel eddig nem foglalkoztam.
Szeretek olvasni és rajzolni, érdekel a fotózás (sajnos nem foglalkozom vele annyit, amennyit szeretnék), nagyon szeretem az állatokat. Fontosnak tartom az őszinteséget. A humort legalább annyira szeretem, mint a komoly beszélgetéseket. Forma-1 rajongó vagyok, így annak is örülnék, ha akadna néhány szurkolótárs, akikkel megvitathatnánk az aktuális eseményeket :)

Amellett, hogy elsősorban levelezőtársat keresek, szimpátia esetén nem zárkózom el a találkozástól sem, mert jó volna olyan embert is megismerni, akivel elmehetnénk moziba, beülhetnénk valahová egy forró csokira, vagy akár elmehetnénk egy közös utazásra (igen, sajnos az utazgatás is azon dolgok közé tartozik, amik hiányoznak az életemből) De ezt csak hozzáfűztem a gondolatmenetemhez, ha kizárólag csak levelezni szeretnél, részemről teljesen rendben van, hiszen elsősorban én is ezért írtam ide.

Nem várom el, hogy naponta írj, nyilván erre senki nem ér rá, de azért ne teljen el egy hónap a levelek közt (kivéve ha külföldön élsz és postai úton levelezünk, ekkor a posta sajátosságai miatt előfordulhat bármi :D)

E-mailben, vagy postai úton is szívesen leveleznék, korra és nemre való tekintet nélkül :)

2 hozzászólás
>!
tiborszerintabor
Levelezőtárs kerestetik!

Olyan levelezőtársat keresek, aki megbízható és sokoldalú érdeklődésű, és aki szereti szépen, igényesen, lényegretörően és összeszedetten megfogalmazni gondolatait. :) Azért ilyen személyt keresek (nemtől és életkortól függetlenül), mert én is alapvetően ilyen vagyok. :) Emailcímem: tiborszerintabor@gmail.com

>!
G_Annamaria
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Én egy 24 éves lány vagyok, aki nagyon szívesen beszélgetne elsősorban hasonló korú lányokkal, fiúkkal, de bárkinek a megkeresését szívesen veszem. :)

Rólam annyit, hogy jelenleg főállásban dolgozom Pesten, mellette pedig levelezőn végzem a fősulit. Sajnos az élet úgy hozta, hogy a régi barátokkal elsodródtunk egymástól, így egy kicsit magányosnak érzem magam, bár nincs okom panaszra, ugyanis van egy csodálatos vőlegényem, viszont ha ő elmegy szórakozni a barátaival, akkor sokszor meg vagyok lőve, mert nem tudok senkihez se fordulni, nincs egy olyan ember se a környzetemben, akivel akár csak emailen vagy facebookon keresztül tarthatnám a kapcsolatot.

Szóval jó lenne valakivel elbeszélgetni valakivel bármilyen témáról, az érdeklődési köröm sokmindenre kiterjed, legyenek azok könyvek, filmek, hétköznapi dolgok, kapcsolatok, sütés-főzés, akár számítógépes játékok, egészséges életmód, mozgás… bármi. Nagyon jó hallgatóság vagyok, mindenkinek minden búját-baját szívesen meghallgatom és ha tudok, segítek. :)

Szóval, ha egy kicsit is felkeltettem az érdeklődésédet, ne habozz, írj!
Az email-címem: gabor.annamaria92@gmail.com

Üdv mindenkinek,
Ani

1 hozzászólás
>!
csigafi
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok

Már lassan átlépem a 4ik x et ami azt jelenti hogy már közzel vagyok a 40-hez.
Azért tetem az elejére a korom hogyha kor szerint keresel ne keljen végig olvasnod betű tengerem Na persze ez csak az éveim száma.

Alapjában véve 20 évesnek érzem magam. Felfogásom szerintem még enél is gyerekesebb :-) Elég széles az érdeklődési kőröm. íjászat, olvasás, színjátszás, lovaglás, írás, stb fel nem sorolom mert kevés dolog van ami nem érdekel. A nem érdeklő dolgokat sem sorolom fel :-) Egyik legfőbb elfoglaltságom az informatika ennek igazából szinte minden ága. Azonban ez nem célirány.

Sok barátom elhagyta az országot vagy már családot alapítót stb így kissé frissíteni bővíteni akarom ismét baráti kőröm. természetesen nem vesztek el régi barátaim sem.Nem is fordítottak nekem hátat csak átalakultak a kapcsolatok egy ritkább találkozású tőrténeté
Igazából bárki írhat, bármit bármiről.

Bár elsősorban nőkkel leveleznék de ez nem szabály. Azt sem bánom ha ép it lelem meg feleségem lehet fiatalabb is 20 évvel nyugodtan :-))

Sok általam érdekesek tartott ember véseget karcot az oldalon de rá írni egyikre sem merek mert akár a gyerekeim is lehetnének korukat illetően.. éppen ezért úgy döntöttem vések magam is egy karcot.

külsőségek
szőke vagyok kék szemem a fehér lovam egy olcsó kerékpár :)
Nincs kocka hasam sem sőr hasam de jobban hassonlit a sörpocakra mint a kockára. persze nem volt ez mindig így :-) Fitalaos vagyok nyitót és elég laza. talán ép amiatt hogy mindig is sok fiatal vet kőrűl a szines érdeklődési kőröm miatt.

belsőségek
Ismerj meg és megtudod. Szerintem jobb személyes megtapasztalás útján megismerni a másikat mit kisregényt olvasni róla. természetesen írhatók olyasmit csak jelezd hogy kéred :-) Vanak akik szerint én egy nagy gyerek vagyok. Az az örökifjú fajta vagyok aki nem képes meg őregedni. De most ősszintén van értelme őregedni. Idővel úgy is rájőn mindenki hogy csak a test őregszik a lelked az nem. csupán csak azért nem teszel meg sűrűbben tinis dolgokat mert vagy fizikálisan alkalmatlan leszel rá vagy pedig ciki lenne :-) Túl lépsz a gyerekkoron, a tinikoron aztán megfiatalodsz és onnantol kezdve lelkedben őrőkké fiatal maradsz

Magyarországon élek a legsötétebb legtöbb bunkóval teli megyében de ez van :-) Ebből kifolyóág bunkobb tudok lenni mint amit valaha is eltudsz képzelni a bunkóságról :-) Na jó ez nem igaz. :-)

Viszont az igaz hogy szerintem nagyon Buta vagyok :)

Az is igaz hogy helyesen se tudok írni soha em is tudtam éppen ezért ha te sem írsz helyesen soha nem is fog zavarni mert úgysem tudom hogy kell azt helyesen írni.
ha netán még is megjegyzést tennék helyesírásodra na az már a bunkó énem :-) vagy nem én írtam a választ vissza.
Fogalmazásból ennek ellenére eléggé vérprofi tudok lenni. na nem most ha em ha akarok de most nem akarók itt az nem számit

Megosztok 2 nekem tetsző idézetet amiket a napokban olvastam valamerre először is ebbe kikérem most a google barátom segitségét.

Ime az egyik
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mivel a személyiségem az Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ Te ki vagy

Na és a másik
A buta nem emlékszik és nem bocsát meg; a naiv emlékszik és megbocsát; a bölcs megbocsát, de nem felejt..

facebookom nincs ne keresd mert meg nem leled
skypom lehet ha akarod van de nem használom már csak hébe hóba anno napi szinten írogattam rajta
van telegramom most skype helyet azt használom
persze előbb írj ha érdekellek ha nem akkor úgysem írsz

Nos várom a leveled stb

üdv /°°

1 hozzászólás
>!
Miller206
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok. Levelezőtársat keresek akivel lehet minden féléről beszélgetni. Szeretnék új emberekkel megismerkedni… és így, az ismeretségemet bőviteni. 32 éves vagyok és neha nagyon unatkozom :D Főleg hétköznap. Hétvégén azért leengedek. :D Szóóóval… írjatok bátran ideee… ebergassingboy.01@gmail.com

Hirdetés
>!
bman_09
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Már korábban is írtam egy karcot, hogy levelezőtársat keresek. Viszont most,német levelező társat keresek, akivel németül levelezhetek,terjedelmesen!

b.maria09@freemail.hu

1 hozzászólás
>!
Judit0824
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! Judit vagyok 24 éves!Szeretnék beszélgetni hasonló korú lányokkal, valamint vezetni egy közös blogot! Pesten lakok, tanulok mellette dolgozom.Szeretek olvasni, zenét hallgatni kirándulni. Rendkívül pörgős, laza vagyok. Ha van kedved beszélgetni írj bátran :)

1 hozzászólás
>!
Prince_Beni
Levelezőtárs kerestetik!

Nem szeretek köszönni. Kellemetlenül érzem magam tőle.
Hogy őszintén megmondjam, nem tudom miért írok ide. Talán azért, hogy újabb csodás embereket ismerjek meg. Hogy megmutathassam másoknak, mennyire szép is mindaz, ami körülvesz minket.
Érdekelnek az emberek, a gondolataik. Szeretném tudni, Téged mi nem enged aludni. Mire gondolsz, amikor a csillagos eget bámulod, és a jéghideg levegő betölti a tüdődet.
Úgy érzem magam, mint aki a sínek közé esett.
A legmagasabb ágon vagyok.
Violák és sok más virágok nyíltak ki bennem.
Itt maradtam az éjszakában.
Fel se tűnt, hogy milyen csend lett mostanában.
Beengedtem a sötétséget,
És azóta nem talállak benne téged.
Egyébként Beni vagyok. Nyugodtan írhatsz itt, ha szeretnél.
Ne félj, én jobban félek.

3 hozzászólás
>!
mourinhofan
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok. elsősorban hölgy levelezőtársat keresek.Pár szó róllam. 24 éves vagyok. Debrecenben élek és itt is dolgozok. Kedvenc idő tőltésem a darts,foci, sport könyvek olvasása,Ezen belül azt kell érteni hogy sportolok önéletrajza, csapatok bemutatása.Forma-1 nézése. Remélem felkeltettem az érdeklődésedet. Válaszodat várom. Üdv. Peti