!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

+
>!
Yellow
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Végre rávettem magam,hogy írjak ebbe a „LEVELEZŐTÁRS” nevezetű zónába. Már előre félek,hogy milyen béna dolgokat fogok most itt összehordani. Mint meglepő szeretnék egy hűséges kis levelezőtársat akivel barátságot alakíthatok. Akár későbbiekben személyesen is.

Lány,aki 15. életévét fogja betölteni. Szókimondó,kitartó,harcos típusnak mondanám magamat,illetve segítőkésznek. Nem nem vagyok egó,de ezek tényleg igazak rám. :) Fontos számomra,hogy minél nagyobb dolgot tudjak elérni az életbe,céljaim álmaim vannak. Kiskorom óta lovagolok,baromira nem tudnék már élni a pacik nélkül. Elfoglaltságaim közé tartozik még a fotózás,bowlingozás,görkorizás,olvasás,írás. Kedvenc könyvsorozatom a jól ismert Szent Johanna Gimi. De sok sok könyvet szeretek még. Átlagos ember vagyok,akinek van két lába,talán két karja,ja meg füle meg szeme. Meg néhány kellék még. :) Első nekifutásként ennyit szerettem volna írni,természetesen ha kapok levelet akkor egy hosszabb bemutatkozással beugrok. Várom leveledet! Kérlek tartalmas legyeeen! ^^
Email cím: yellow0915@citromail.hu

1 hozzászólás
+
>!
Inveniet
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Mint ahogy a „cím” mondja, levelezőtársat keresek, de még inkább élő barátságokat, szerelmet, de nyilván a körülményekből adódóan először valamiféle netes kezdettel, így a 2 csoport összefügg, nem zárja ki egymást, habár nem célom hosszabban pusztán levelezgetni. Írok magamról pár dolgot kedvcsinálónak:

22 éves pesti férfi vagyok, így leginkább ezek környékéről kellenének emberek (a nem az mindegy a barátságnál, a szerelem esetén persze csak lány jöhet szóba). Filozófusalkatú vagyok, így leginkább a filozófia érdekel, és a filozófiával szorosan össze nem függő témák kapcsán is sokszor hajlamos vagyok filozofikusnak ható vagy konkértan filozofikus gondolkodásra (ezalatt nem csak a módszert értem, hanem a témát is, ami pedig, ha az ember „precízen” érti a filozófia szót, visoznylag szűk… Csak a „nyelvújítás” sokszor deformálja a szavak jelentését. No mindegy.). De kedvelek sok tudományt is: A fizikát, a biológiát, a történelmet, a pszichológiát (bár utóbbinál inkább a gyakorlati emberelmzés érdekel, kevésbé az olvasása…) Nagyon kedvelem a szépirodalmat, a kedvencem az írók közt (azt hiszem) Babits; Sokban hasonlítok rá. Elemzőalkat vagyok, nagyon fontosnak találom a racionalitást, a logikusságot, viszont ettől még érzelmes is vagyok, eléggé empatikus és sok tekintetben érzékeny: Az erkölcs pedig nekem eléggé lényeges. Igyekszem határozott véleményt kialakítani a világ dolgairól a racionalitás mellett, a vitákban jobbára heves oroszlán vagyok (ha van kedvem vitázni), a szalmaláng természetemről tanúbizonyságot téve. : ) Olykor művészkedek, írok, zenélek (gitáron), éneklek. Mostanság idegen nyelveket tanulok (angol-német): Sokszor (de leginkább a magyar nyelv esetén) elgyönyörködök egy-egy szó vagy kifejezés vagy akár mondat vagy még több puszta nyelvi szépségén, logikusságán, elmésségén, így a nyelvtanulás sok örömmel tud szolgálni (a legutóbbi felfedezettem a német „fernweh”, ami rendkívül jó). Kedvelem az ironikus-szarkasztikus, abszurd humort. Sokszor kritikus vagyok (leginkább intellektuális meg erköcsi témák esetén), sokszor léha; Olykor hamar megnyílok, olykor várat magára, olykor kapásból vicceskedő vagyok, olykor komoly, ez részben a másik féltől függ. A stílusom mindenesetre változik bizalom hatására (tudni kell, hogy elég káromkodós tudok lenni alkalmadtán, ami az elején nem szokott látszódni).

E-mail: unusveritas94@gmail
Skype: unus.veritas

A sok viszontagság miatt „sajnos” vallásosak, jobboldaliak, konzervatívok kerüljenek!

+
>!
Book_Obsessed
Levelezőtárs kerestetik!

I wanna stay inside all day
I want the world to go away.
Nos, nem mondhatnám, hogy sok emberi kapcsolattal rendelkezem. (Bennem van a kényszer, hogy leírjam „De csak azért, mert a barátaim a fejemben vannak.”, de nem akarok ennyire…önmagam lenni). A legtöbb személy untat és irritál. Nem igazán tudom miért, de nem szeretek mindennapi dolgokról beszélgetni, főleg, ha azok inkább tűnnek egy gép eszméinek, mintsem egy ember gondolatainak. Épp ezért szeretek elveszni a könyvek között. Ez persze nem azt jelenti, hogy könyv-őrült lennék és csak a regényekről lehet velem beszélgetni. Szeretek olvasni, de mostanában nincs hozzá… Nos, aki volt már hasonló helyzetben, az úgy is érti. Aki nem, annak meg hiába magyarázok.
Szörnyű ember vagyok, de szokásom a lapok között kis üzeneteket és megjegyzéseket hagyni önmagamnak. (Ezek után hogy hiszed majd el nekem, hogy nem vagyok skizofrén?)
Ha nagyon őszinte és tág látókörű vagyok, akkor nevezhetem magam depressziósnak-, de semmiképpen sem a mai „modern” értelemben véve. Én csak…lebegek, súlytalanul.
Nem kérek tőled semmit, csak hogy írj magadról (jó) pár mondatot, mert egy pedofil pszichopata vagyok aki fel akar darabolni.
szarkazmus
Szóval, próbálj meg megérteni. Ha tudsz.
sobriety.obsessed@gmail.com

+
>!
Tomee
Levelezőtárs kerestetik!

Legmélyebb tiszteletem a jelenlévő könyvrajongóknak.
Ez a második karcom lesz ide, és mivel az első kimondottan sikeresnek bizonyult, gondoltam fél év után jöhet a repeta :)
Amit nem árt tudni. Lassan a 30. évemet taposom ( a nemem remélem egyértelmű :D )és munka mellett néha jó dolog egy-két ismeretlennel megbeszélni az élet értelmét :) _ Félvállról idetartozik, hogy időhiány miatt inkább a pár naponta hosszabb levelek váltásába vagyok erős.
Mi van még ? Ja igen, érdeklődési kör: hát elég széles körön mozog
Stephen King, George Orwell, Kurt Vonnegut , Irvine Welsh, Phili K Dick, Robert Merle és még sokan mások.Jelenleg épp a Térség sorozatba kezdtem bele és valószínűleg végig is fogom vinni. Ezen kívül ahogy tudok próbálom erőltetni a film / sorozat junkie ( nem, nem a Barátok közt ) énemet, így bemelegítésként ilyen témákba is bele lehet folyni.
Nagyjából ennyi. Ilyet, hogy minimum életkor, meg nemi hovatartozás nem csapnék ide. Hiszen ha írsz nekem, rossz ember nem lehetsz. Ha ne adj Isten még sincs meg a kémia, az meg pár levél után úgyis kiderül. Úgyhogy bátran lehet ostromolni :D

Legyetek jók

+
>!
prücsök001
Levelezőtárs kerestetik!

Szaisztok!
A célom mindenki máséval egyezik: levelezőtársat/kat keresek.
Egy pár szó magamról:
Vegyes házasságból születtem,apám férfi, anyám nő.175 cm magas vagyok. Igen,ez fekve is ennyi. A nevemet nem a szülinapomra kaptam. Nem szeretem az egoista embereket. Ők jobban szeretik magukat mint engem. Két lábam van,ami le ér a földig. Két fülem van ,de nem vagyok szatyor. Ami a legfontosabb,nem vagyok pesszimista,mert az nekem nem sikerülne úgysem. A szomszédom mellett lakom, ő pedig mellettem. Utcára néz az ablakom.
Mindemellett könyvmoly, nyelvész, irodalmár.
Várom a leveleket!
Puszi

8 hozzászólás
+
>!
zsikkcske
Levelezőtárs kerestetik!

halihó molyok!
gondolatban már annyiszor fogtam hozzá ehhez a karchoz, alig hiszem, hogy idáig eljutottam.:) annak a könyvnek a szavai járnak a fejemben, amit épp olvasok: „azok vagyunk, aminek kiadjuk magunkat, így hát vigyáznunk kell, minek adjuk ki magunkat.” úgyhogy ajajj, vigyázni kell mit vések ide.
Zsike vagyok, átlagos, barna hajú és barna szemű lány. 27 és fél éve létezem ezen a világon. imádok menekülni a valóság elől, ehhez a könyvek mellett a filmek és sorozatok tömkelege a legmegfelelőbb eszköz számomra. azokat szeretem legjobban, amik a „majdnem valóság”-ról, világvégéről vagy kissé őrült emberekről szólnak, illetve amik – kifejezetten fiktív szinten – morbid témájúak. meg persze sok egyéb mást, nem igazán tudom így behatárolni az érdeklődési területemet.
korábban álmodozónak tartottam magam, de úgy érzem egyre inkább kinövök belőle. amúgy is nehéz idők járnak az álmodozókra. bár a megsavanyodás sem a legjobb túlélési módszer. :/ infantilis vénasszonynak szoktam nevezni magam, mert egyszerre vagyok aggodalmaskodó nénike és folyamatosan hülye kérdéseket feltevő, a világot és az embereket megérteni próbáló óvodás. ez sokszor függ a hangulatomtól. hangulatingadozásom a közlékenységemre is kihat: írásban és szóban egyaránt van olyan, mikor hosszú, nagyon hosszú ideig csendben vagyok, aztán lyukat beszélek/írok az aktuális „áldozat” hasába. ezért ha rászánod magad arra, hogy írj nekem, számíts rá, hogy nem feltétlenül kapsz azonnali választ, de a gondolataimban mindenképp helyet kapsz.:))
hogy kit vagy mit is keresek én itt? levelezőtársat, barátot, rokonlelket? nem szeretnék senkire sem címkéket aggatni. azt nem bánom, ha nem hanyagolod a központozást. a helyesírásra én is csak törekszem, kisbetűkkel Nemecsek iránti szolidaritásból írok, vagy valami ilyesmi. nem tudom mennyire sikerült körvonalazódnom e sorok alapján, de remélem lesz olyan, aki pont engem keres.
egy bájos dalocskából ezt a sort gyakran dúdolgatom magamban: „nem vagyok sokkal magányosabb, mint akárki más”. szóval ha szeretnél velem együtt egyedül lenni, dobj meg nyugodtan itt molyon egy levéllel! aztán meglátjuk mi sül ki belőle.:)

2 hozzászólás
Hirdetés
+
>!
MagicBook
Levelezőtárs kerestetik!

Halii!Levelező társat keresek!Igazából olyat , aki odavan a könyvekért!Amit érdemes tudni rólam:-imádok beszélni főleg könyvekről.Idegesítő tudok lenni ezt nem tagadom,viszont mindig érdekel másik véleménye.Nekem nyugodtan kiöntheted a szíved,meghallgatom.Azt viszont elvárom ,hogy ne egyszavas válaszokat adj,és ne tűnj el egy hét után.Ha nem bírod a feleslegesen beszélő embereké inkább ne is írj.Ezek Valószínüleg full érdektelen információk,de sebaj.Irj nyugodtan!A korod azért ne haladja meg a 16 éveset.Mellesleg tudok komoly is lenni,csak nem igazán akarok !!

1 hozzászólás
+
>!
Sziszi184
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Mint itt mindenki, én is levelezőtársat keresek.
Néhány infó rólam:
-15 éves vagyok
-Csendesebb típus vagyok
-Szeretek olvasni és animéket nézni
-Általában pop zenéket hallgatok
Elsősorban 15-17 éves fiúkkal szeretnék beszélni
Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj itt molyon! :)

1 hozzászólás
+
>!
obscurritae
Levelezőtárs kerestetik!

Szia, idegen!

Nekem mindig azt mondták, hogy levelezni jó. Egyrészt gyakorlod a nyelvet, másrészt ki tudja, nem egy későbbi jó barátodnak írod-e meg az első sorokat?
Az az igazság, hogy még sosem kerestem levelezőtársat, így nem nagyon tudom, mit írhatnék. De annyi biztos, hogy túlságosan különlegesnek és érdekesnek tartom az embereket ahhoz, hogy ne vegyek tudomást róluk!
Nem számít, hogy fiú vagy lány vagy, esetleg otthon háziállatként cicát/kutyát/aranyhalat tartasz, a lényeg, hogy nyitott légy. Ezenkívül szeresd a művészeteket, a könyveket (bár szerintem ezzel nem lesz probléma :)), hasonló zenei ízléssel rendelkezz, mint én (indie, rock, klasszikus, metál), és csak légy önmagad. Arra kérlek még, hogy 17 évnél ne légy fiatalabb, mivel én 18 éves vagyok.
Kérlek, ha szeretnél velem levelezni, írj nekem itt, a molyon, és a többit megbeszéljük! :)

3 hozzászólás
+
>!
Sweetmint
Levelezőtárs kerestetik!

Megpróbálom ezt még egyszer, talán utoljára. Az előző beszélgetéseim mindig elhaltak, ami ugyanannyira az én hibám, mint bárki másé. Egyszerűen nem találtam meg azt a személyt, akivel fesztelenül tudnék beszélgetni, akár a semmiről is. Nem kell a felesleges díszdobozba csomagolt megfogalmazás, nem verset írni szeretnék. Ugyanígy feleslegesnek tartom a regény hosszúságú bemutatkozót, amire lényegében nem lehet normális válszt adni. Csak egy hétköznapi beszélgetést szeretnék, egy olyan személyt, aki nem ítélkezik, de nem fél kimondani a saját véleményét. Ha esetleg megszánsz egy levéllel, de később rájössz, hogy nem kedvelsz engem, egyszerűen mond meg, ne tűnj el egyszavas válaszok után. Azt hiszem ennyi lenne, ha magadra ismertél dobj meg egy üzenettel itt, a többit meg utána kitaláljuk.

2 hozzászólás