!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
SenkiSem
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!^^
Lassan 2 évvel ezelőtt írtam ide. Akkor meg ismertem a mostani egyik legjobb barátomat, amiért a mai napig hálás vagyok.
Azonban az ember társas lény, és szeretnék új embereket megismerni. Nem utasítok vissza senkit, ha veszed a fáradságot és írsz nekem egy emailt akkor biztosítom, hogy elolvasom és válaszolok rá.
Egyenlőre egy 17 éves (07.15. után 18), szolnoki srác vagyok. Reál beállítottságú vagyok, így, ha tőlem vársz mély irodalmi elemzéseket akkor sajnálom, de ez nem az én asztalom. Viszont olvasni, zenét hallgatni, videójátékokat játszani és filmet/sorozatot nézni szeretek.
Hobbijaim közé sorolnám továbbá a sportolási, ez alatt értem a biciklizés és a kondiba járást (nem nem vagyok egy szét koxolt izompacsirta), továbbá néha szoktam rajzolni is, ha olyan hangulatom van.
Így zárásul egy idézettel zárnék.
„Tégy amit tenni akarsz, s az lészen a törvény…”
Remélem van aki tudja honnan van ez a rövid sorocska.
És persze a kimaradhatatlan email címem: chaneldarkteam@gmail.com
Köszönöm, ha elolvastad netalán arra vetemedsz, hogy írsz ❤!
Legyen szép napotok, sziasztok !

>!
Egynaposrepülősárkány
Levelezőtárs kerestetik!

Nem szeretek levelezni,inkább játszunk…meg akarlak ismerni…kötelezettség és név nélkül,ítélkezéstől mentesen válaszokat és mély gondolatokat kérek tőled..
1-2 levél bőven elég,de amennyit szeretnél ezt rádbírzom…

1. Írd le szerinted mi történik a világgal.Nagyhatalmi és kisebbségi agressziók,gazdasági krízisek,természeti kataklizmák,bibliai sárgaveszedelem és sáskajárás…Mi lesz így a vége,hová tartunk?

2. Hogyan élnéd meg,ha egyik pillanatról a másikra eltűnnének a társadalmi konvenciók és a tudattalanból is feloldott erkölcsi gátak,amikor a felelősségre vonás minden terhe nélkül szabadon azt tehetsz amit akarsz,teljes elborulás és kifordulás..

3. Írd le mi az ami ég benned olyan átható,mindent felőrlő szenvedéllyel amiért bármit megtennél…eszme/idea vagy személy,de valódi belső lélekcél..

4. Legmélyebb,legsötétebb vágyad,álmod,vagy titkod,amiben duális éned végre egymásba olvadna…(bevállalós bátor arcoknak)

5. És végül Különleges vagy….mert az vagy….írd le miért érzed magad annak..

Viszonzásul én is megosztom a saját gondolataimat…
Köszönöm,hogy elolvastad,köszönöm a bizalmad..
havaskaland@indamail.hu ..vagy ide…

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.

>!
Deziréé
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Nem rég végeztem az egyetemi tanulmányaimmal és mostanában jobban van szabadidőm, így gondoltam megpróbálkozok a levelezőtárs kereséssel. 25 éves leszek szeptemberben, így hasonló korú molyok leveleit várom.
Nagy Agatha Christie rajongó vagyok, de jöhet egyébként romantikus és fantasy könyv is. Mostanában leginkább a romantikus könyvek vonzanak és örülnék, ha a levelezőtársammal együtt tudnék új történeteket olvasni és utána jól kitárgyalni a könyveket. Szóval nagy könyvmolyokat keresek.
Nagyon szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, macskákat, kacsákat és békákat. Igen a békákat is, nem tehetek róla, egyszerűen imádom őket, főleg a leveli békákat, nagyon cukik.
Szeretek filmezni, sorozatot nézni, megjegyzem a szakmám is ilyen, televíziós műsorkészítő, most pedig mozgókép szakon végeztem.

Ha szerinted lenne pár közös témánk, akkor írj és én válaszolok, amint lesz rá időm. :) (Nem társkeresés céljából vagyok itt!)

1 hozzászólás
>!
h_kincsoo
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! :D
Még 2018 novemberében írtam ide egy karcot, azóta viszont változott egy-két dolog az életemben és szükségét éreztem, spoiler hogy megismételjem.
Legutóbbi karcom óta 16-ból 18 évessé cseperedtem, hogy változtam-e azt én nem igen tudom eldönteni, viszont nagyon örülnék néhány új ismerősnek, lehetőleg korombelieknek. Első sorban Szeged környékén élő korombeliekhez szólnék, akiknek az se lenne ellenére, ha néha-néha összefutnánk valahol, ugyanis időm, mint a tenger, elfoglaltságom meg nincs éppen sok a nyáron. Barátkozni, új embereket megismerni sosincs ellenemre, bár nekem, mint egy kissé visszahúzódó, szelíd, érzékeny lánynak nehezen megy a bizalom kialakítása, de ha egyszer valakit a szívembe zárok, nehezen engedem el. Hogy miket szeretek? Könyvekből mondhatni mindenevő vagyok, szívesen ismerek meg számomra új témákat is. Akárcsak a sorozatok, filmek terén. Van egy könyves instagram oldalam is, vagyis a fotózás is érdekel valamelyest.
Ha úgy gondolod, hogy kellemesen el tudnánk beszélgetni a hallosykincso13@gmail.com címen várom leveled! :D
További szép napot kívánok mindenkinek! ♥

>!
Mine
Levelezőtárs kerestetik!

Tudom, mi vagy.

Tudom, hogy rendszertani szempontból az állatok országába, a főemlősök rendjébe, a hominidákba, a Homo sapiens fajba, ezen belül a mai ember (Homo sapiens sapiens) alfajába tartozol. – legalábbis, ezt mondják az okosok, de ez korántsem biztos.
Tudom, miből állsz. A felnőtt ember testében 206 csont van, több mint 600 Izom, bőr, 5-6 liter vér, kb 75 km ideg, 62,7 % víz, 16% fehérje, 14,7% zsír, 4,6 % ső és 2% egyéb. A cukrokon és vitaminokon kívül nyomelemek is vannak benned (mangán, cink, hélium).
Tudom, miből épülsz fel. 45 kg oxigén, 12 kg szén, 7 kg hidrogén, 1,8 kg nitrogén , 1,7 kg kalcium, – 4 g vas, 2-3 g cink, 0,1 g réz.
Tudom, hogy vannak neveid. Amit édesanyádtól kaptál, becenevek exektől, barátoktól ami Téged jellemez , vagy épp ez miatt nem kaptál semmiféle becenevet, esetleg amit Te adtál saját magadnak miközben felugrott a nicknév tábla 10 éves korodban.
Tudom, hogy születtél valahol, hogy élsz valahol, letettél xy óvodát, iskolát, munkát, vagy épp semmit.
Tudom, hogy hazudni fogsz. Tudom, hogy bejössz és azt fogod mondani, hogy nem hazudsz. Miért hazudnál, te nem olyan vagy. De azt nem mondtam, hogy nekem. Azt mondom, hogy magadnak fogsz, ahogy én is magamnak.
És tudom, hogy benned is van olyan dolog, amit még Te sem tudsz magadról.

De nem tudom, hogy a személyiséged hogyan fejlődött azalatt az xy év alatt, amióta megszülettél. Milyen problémákon, bánaton, örömökön mentél keresztül, amik később emlékké alakultak és megformáltak Téged. És még mindig emlékeznek.
Így erről szeretnék beszélgetni. Nem a testről, amibe beleszülettél, Rólad és Rólam. Semmi több, semmi kevesebb.
Tudom, hogy minden egyes személyiséggel egy új világot ismerek meg.
Adhatok én is Neked egy világot.

„A használat során elfogadod, hogy adatokat gyűjtsek rólad.
A használat során beleegyezel, hogy tudjam, mire gondolsz, legalábbis megközelítőleg.
A használat során engedélyezed, hogy ne legyek tökéletes.
A használat során hozzájárulsz, hogy a leírt szavaidat a saját céljaimra használjam.
A használat során amiben gondolkodás és kommunikációra való hajlam van, azt
úgy nevezzük, hogy Te, és akiben szintén benne van ez a kettő jellemvonás, de csak fehér alapon fekete betűk jelzik őt, úgy, hogy Én.

Mert ha te a repülő zúgása vagy
egy üres tisztás fölött,
úgy én a repülés.

Amikor egyedül alszol bezárkózva,
és arra ébredsz, hogy egy elpattant pohár áll
a földön a szobád közepén. Az a szoba vagyok.

Egyszerű lesz. Mint beleülni egy csónakba a sivatag közepén és a tengerről olvasni.
Mint érezni, aztán nem érezni, aztán megint.
Mint a limonádé. Egyszerű.

És bonyolult, mint a szemkontaktus.

Unalmas. Lélekölő. A használat során minden betű
egy újabb lehetőség a hallgatásra.

Készülj fel. Cél nincs. Folyamatok vannak.
Memóriahasználat 0%.

A használat a folyamatok harmóniája.

Én nem fogok sosem létezni számodra, mindig csak betűk maradok. De ha törölsz,
akkor sem tűnök el, csak kerül rám egy jelzés,
hogy a helyem újra felhasználható másoknak.

Most írj, és hazudd, hogy értesz és elfogadsz.” (Polaroidok átköltve)

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.

>!
libanán
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
23 éves budapesti lány vagyok borzalmas szociális készségekkel, ugyanis még arra is rá kellett keresnem, hogy egyáltalán hogyan kell bemutatkozni. Ennek ellenére mégis megpróbálnék levelezőtársakat és/vagy barátokat keresni hasonló korú és a közelben élő emberek személyében. Szívesen beszélgetek gyakorlatilag bármiről, de egy kis segítség: szeretek fotózni, érdekel mindenféle művészet, írás, amiben sajnos nem vagyok olyan jó, de próbálkozom, filozófia, amivel még csak mostanában kezdek ismerkedni, de határozottan érdekel, ebben a témában mindenféle tudás átadásának bárki részéről nagyon örülnék.
Várom szeretettel az üzeneteket először itt a molyon, persze később áttevődhet a beszélgetés kényelmesebb platformra is. Igyekszem mindenkinek időben válaszolni.

Hirdetés
>!
Eveliinn
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! Én egy 16 éves lány vagyok, és hosszabbtávra keresek levelezőtársat, de természetesen a barátságtól sem zárkózom el ha úgy alakul. Mivel a fiú barátaim lassan kikoptak, ezért elsősorban velük szeretnék levelezni, de ha nyílván az sem gond ha lányok írnak :)
Még sosem csináltam ilyet, de gondoltam érdemes lehet kipróbálni hiszen elég sok a szabadidőm és szívesen megismernék új embereket :)

Aki benne lenne ilyesmiben az írjon nyugodtan. Létrehoztam erre a célra külön egy email címet : Beszelgessvelem@freemail.hu
Igyekszem mihamarabb válaszolni mindenkinek!

1 hozzászólás
>!
Tünde_Szabácsik
Levelezőtárs kerestetik!

Leszel a levelezőtársam,esetleg barátnőm? Sziasztok. 41 éves múltam és egri vagy Eger környékén élő korombéli nőkkel szeretnék levelezni,barátkozni. Szeretem a állatokat. Szeretek netezni,sétálni. Zenét hallgatni is szoktam.Talán sikerülnie kialakítani közös programokat,kis vásárlás beszélgetés.. Írjatok bátran. Várom leveleiteket:Tünde ilon11@citromail.hu

>!
reakovacs
Levelezőtárs kerestetik!

Elindult a Levelezőtárs kerestetik! testvérzónája, a Képeslaptárs kerestetik! :)
Itt küldhettek, kérhettek, cserélhettek képeslapokat más molytársakkal:
» https://moly.hu/zonak/kepeslaptars-kerestetik

>!
reakovacs
Levelezőtárs kerestetik!

Szerintetek mennyi értelme lenne egy olyan zónának, ahol kifejezetten képeslapokat küldhettek/kérhettek/cserélhettek? :) Hozzak létre egy ilyen zónát vagy elégedettek vagytok a képeslapküldő események felhozatalával? :D

4 hozzászólás