!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
Inveniet
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Mint ahogy a „cím” mondja, levelezőtársat keresek, de még inkább élő barátságokat, szerelmet, de nyilván a körülményekből adódóan először valamiféle netes kezdettel, így a 2 csoport összefügg, nem zárja ki egymást, habár nem célom hosszabban pusztán levelezgetni. Írok magamról pár dolgot kedvcsinálónak:

22 éves pesti férfi vagyok, így leginkább ezek környékéről kellenének emberek (a nem az mindegy a barátságnál, a szerelem esetén persze csak lány jöhet szóba). Filozófusalkatú vagyok, így leginkább a filozófia érdekel, és a filozófiával szorosan össze nem függő témák kapcsán is sokszor hajlamos vagyok filozofikusnak ható vagy konkértan filozofikus gondolkodásra (ezalatt nem csak a módszert értem, hanem a témát is, ami pedig, ha az ember „precízen” érti a filozófia szót, visoznylag szűk… Csak a „nyelvújítás” sokszor deformálja a szavak jelentését. No mindegy.). De kedvelek sok tudományt is: A fizikát, a biológiát, a történelmet, a pszichológiát (bár utóbbinál inkább a gyakorlati emberelmzés érdekel, kevésbé az olvasása…) Nagyon kedvelem a szépirodalmat, a kedvencem az írók közt (azt hiszem) Babits; Sokban hasonlítok rá. Elemzőalkat vagyok, nagyon fontosnak találom a racionalitást, a logikusságot, viszont ettől még érzelmes is vagyok, eléggé empatikus és sok tekintetben érzékeny: Az erkölcs pedig nekem eléggé lényeges. Igyekszem határozott véleményt kialakítani a világ dolgairól a racionalitás mellett, a vitákban jobbára heves oroszlán vagyok (ha van kedvem vitázni), a szalmaláng természetemről tanúbizonyságot téve. : ) Olykor művészkedek, írok, zenélek (gitáron), éneklek. Mostanság idegen nyelveket tanulok (angol-német): Sokszor (de leginkább a magyar nyelv esetén) elgyönyörködök egy-egy szó vagy kifejezés vagy akár mondat vagy még több puszta nyelvi szépségén, logikusságán, elmésségén, így a nyelvtanulás sok örömmel tud szolgálni (a legutóbbi felfedezettem a német „fernweh”, ami rendkívül jó). Kedvelem az ironikus-szarkasztikus, abszurd humort. Sokszor kritikus vagyok (leginkább intellektuális meg erköcsi témák esetén), sokszor léha; Olykor hamar megnyílok, olykor várat magára, olykor kapásból vicceskedő vagyok, olykor komoly, ez részben a másik féltől függ. A stílusom mindenesetre változik bizalom hatására (tudni kell, hogy elég káromkodós tudok lenni alkalmadtán, ami az elején nem szokott látszódni).

E-mail: unusveritas94@gmail

A sok viszontagság miatt „sajnos” vallásosak meg úgy általában filozófiai idealisták, jobboldaliak, konzervatívok kerüljenek!

Itt van a most startoló blogom, ebből 1 picit meg lehet ismerni erősebben, bár filozófiával foglalkozik: http://unaveritas.blog.hu/

>!
Emma_Kis_Halas
Levelezőtárs kerestetik!

Konichiwa!
Mint a köszönésből is látszik nagy anime, manga és japán őrült vagyok! (mellesleg az a „ma ha hazaértem felmegyek kidőlök és alszom” típus) Szeretem a macskákat de minden más állatot is. A cuki és beteg dolgokat valamint az abszurd humort. Novemberben betöltöttem a 13-t. Olyan levelezőtársat keresek aki nem hagy ott 3-4 nap után! Jöhetnek a korombeli lányok és fiúk nekem mindegy!

Ha van kedved írj!!!!
Általában fél ötre érek haza úgyhogy csak akkor tudom megnézni a Facebooooookot meg az E-mailekeeet! :3

Emai: emmakishalas@gmail.com

2 hozzászólás
>!
N_J_Erceys
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok.
Megpróbálkozom megint.
Eddig nem sok sikerrel jártam levelezőtárs terén. Magamról röviden annyit hogy 20 éves (nemsoká 21) leány vagyok.Budapesten élek,tanulok, dolgozom, olvasok, esküvőt szervezek ( saját esküvő) és minimális menyiséget alszom.
Nehezen nyílok meg teljesen, de szeretnék.
Szívesen beszélgetnék korban hozzám illő vagy akár idősebb emberrel is.
Röviden tömören ennyi
Ha lenne kedved írj bátran.

8 hozzászólás
>!
h_timea
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Again. Már sokszor próbáltam levelezőtársat keresni az előző évben, azonban sosem sikerült. A legtöbben nem gondolják komolyan, majdan pár nap után már nem is válaszolnak.

Nem tartom fontosnak, hogy most sok mindent eláruljak magamról. ^^ Ha esetleg valaki levelezésre szánná el magát velem, úgy is megismer.
Egy 14 éves lány vagyok, aki éppen most fogja befejezni a nyolcadikat. Nagyon szeretem az állatokat. Szeretek sorozatokat nézni, de legfőképpen zenét hallgatni (kpopper^^).
Általában mindenkivel jól kijövök, szinte bármiről el tudok beszélgetni.

Olyan levelezőtársat, beszélgetőtársat szeretnék keresni, aki tényleg komolyan gondolja, és nem olyan, hogy mindig elvárja, hogy én kérdezzek, hogy csak én érdeklődjek iránta, hanem ő is érdeklődik irántam. Mert mit ne mondjak, eléggé rossz érzés, mikor valaki iránt érdeklődök, kérdésekkel árasztom el, aztán visszaír egy-két szóban, és ennyi. A levélnek se eleje, se vége.
Mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, mindenkivel szívesen elbeszélgetek. A korod azért közelítse meg az enyémet, 13-16 évesek nyugodtan írhatnak.

Szívesen beszélgetek emailben, de akár facebookon és instagramon is. Ha szeretnél beszélgetni, akkor írj kommentben vagy privátban, és akkor megbeszéljük hogyan tovább. ^^
Szép napot!

4 hozzászólás
>!
Aiso
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Újból,ismét neki ugrok egy levelező társ karcba! :) Nos,az egyik ember vagyok a bolygón(milyen meglepő) aki 15 éves lány. Elég pozitívan nézem a világot,és igyekszem a negatív dolgokat kizárni magam körül. Ami mostanság elég jól megy! Szeptembertől kezdem a gimit,de szerintem ez most nem olyan lényeges dolog,mert ha írsz úgy is mindent elmesélek magamról! :) Természetesen én is falom a könyveket,minden témában nagyrészt. Vonz,külföld és a nyelvek világa. :) Szeretek fotózni,tájakat,növényeket esetleg ami megtetszik szememnek! :) Hobbim a lovaglás,amit imádok csinálni! :)
Ha úgy gondolod,hűséges levelező társ lennél,és nem csak pár tőmondatba lerendeznél,akkor várom leveled!

balogh.maria15@gmail.com

>!
K_Levi
Levelezőtárs kerestetik!

Én lassan 15 éves fíú vagyok én is hagyományos postai levelezőtársat keresek lehet fiú vagy lány határon innen vagy túlról. Szeretek olvasni, fotózni, kutyázni. Jövőre gimibe megyek .Főképpen korombeli levelezőtársat keresek!

kordaslevente@gmail.com email címre várom a jelentkezőt!

Hirdetés
>!
Zsuzsanna_Kiss_2
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! 38 éves, vidám, pozitív gondolkodású nő vagyok, postai úton keresek levelezőtársat, nagyon szeretek írni, a tollakat és minden mást ami ehhez a hobbihoz kapcsolódik. Sok dologról lehet velem beszélgetni, nyitott gondolkodású vagyok,ami zavar azaz,ha megpróbálnak hülyének nézni, és ha MINEDNÁRON vallásossá akarnak tenni..továbbá nem keresek szerelmet, kérem, hogy az otthon untakozó, párjukkal mit kezdeni nem tudó „férfiak” kíméljenek, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen. Olyan levelzőtársat szeretnék, aki szintén el tudja magát foglalni, és nem „nyomás alatt” ír, nem kényszerből, ne kötelezőnek érezve, sietve és siettetve..ezer dolga van az embernek az életben, van mikor hamar tudok írni, van hogy ritkábban, de leveleim mindig személyesek..sok más hobbim is van, ezeknek is szeretek élni..ilyen hobbik a képeslap készítés, Artist Trading Card készítése és cseréje, színezés, mozizás, kutyáimmal a játék, olvasás, rejtvényfejtés. Lételemem a zene, főleg az acid jazz és az electro swing, swing, big band és a pop állnak közel hozzám..néhány kedvencem: Jamiroquai, Vladimir Cetkar, Shaun Escoffery, Incognito, Big Kahuna band…könyveknél is sok a kedvenc. Nagy orosz írók NEM :D David Baldacci, Christopher Moore és P.G. Wodehouse örök kedvencek, meg a skandináv krimik :D..egyelőre ennyit magamról, ha kérdésed van, ne fogd vissza magad :D

2 hozzászólás
>!
Sem_Senki
Levelezőtárs kerestetik!

Egyetlen dolgot tudok magamról biztosan; létezem. Mármint, mozognak a végtagjaim, tudok beszélni (bár, senki sem érti a szavaim). Van ez a hülye betegség.. azt hiszem köznevén mindenki depressziónak nevezni, de inkább hasonlít egy bogárhoz, ami a bőröd alá férkőzve rágcsálja el a lelkedet. Mármint, ha volt nekem valaha olyanom.
Nem kedvelem az embereket. Ennek rettentően egyszerű az oka, idegesítenek. A beszédtémájuk egyenlő a nullával, és a szokásos sablonkérdéseknél tovább nem képesek eljutni. Nem vagyok jó a kommunikációban, szóval nem hiszem, hogy jó dolog karcot írni ide.. de egy próbát talán megér.
Nem tudom, mivel tudnám a legjobban leírni, de nem vagyok normális. Ezt értsd, ahogy akarod. Néha egy pillangó képes boldoggá tenni, máskor a huszonnégy darab nyugtatót bámulom az asztalomon. Szóval, ha nincs kedved a szarságaimhoz, ne írj. Nem egy nehéz képlet.
Azt hiszem, ennyi. Fogalmam sincs, mit mondhatnék még. Kell valaki, aki megment. Önmagamtól.

Ha vagy annyira mazochista, hogy írj nekem, egy ezerszavas esszét kérek. Természetesen megszámolom.
Szarkazmus.

Az élet iróniája, hogy a kórház mellett van a temető.

becomeoneofthepeople@gmail.com
https://www.youtube.com/watch…

4 hozzászólás
>!
happy_moly
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Annyira sokszor próbáltam már ezt a levelezőtárs kereső dolgot, de most újra megpróbálom. Egy mindig vidám, nagyon pozitív, időnként félénk lány vagyok, aki nagyon szeret beszélgetni és szeret segíteni másoknak és aki az életbe meglátja a jót a szépet.
Körülbelül velem egykorúak levelét várnám és még 1-2 kritérium, hogy kiket keresnék levelezőtársnak. Akik hasonlóan látják a világot, mint én pozitívak, beszédesek, élettel teliek. :) Ha megszeretnél ismerni írj privát üzit itt a molyon. :)
Egy mindig mosolygós mozgássérült lány. :)

2 hozzászólás
>!
marcipan1055
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok :)
Levelezőtársat keresek. Magamról: 15 éves vagyok.
– Debrecenben lakok
-most kezdtem a középiskolát
-nagyon szeretem az állatokat
-van egy macskám,Marcipán
-imádok olvasni
-kedvencem a Szent Johanna gimi,de a LOL könyveket is szeretem
-szeretek filmeket nézni
-táncolni járok

Ha szeretnél velem e-mailezni ,akkor az e-mailem: marcipan1055@gmail.com
Kortársak jelentkezését várom :)