!

Levelezőtárs kerestetik! zóna

>!
Asrath
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!

Szívesen leveleznék nemtől függetlenül valakivel, szigorúan baráti célból. Akit keresek: szeressen olvasni (sajnos hiába vagyunk molyon, ez nem triviális), merjen őszinte lenni és bírjon némi önismerettel. Tudjunk jókat beszélgetni kötetlenül, bármilyen témáról, legyen az épp mélyebb vagy mindennapi apróság. Szeretném, ha ez olyan levelezés lenne, ahol vesszük a fáradtságot mindketten elolvasni és értelmezni, amit a másik ír és tiszteljük meg egymást igényes válaszokkal. Igényes = kerek mondatok, alannyal, állítmánnyal netán még tárggyal is.

Határozottan értékelem, ha a másik értelmes, intelligens felnőtt ember (racionálisan, emocionálisan egyaránt), ebből kifolyólag csak 25 fölött írj kérlek. Tudom, a kor semmit nem garantál, de talán több évvel és több tapasztalattal a hátunk mögött valamivel nagyobb az esély a felnőttségre.

Nem én leszek az embered, ha: kalandokat keresel, kapcsolatot, megerősítést, hogy mennyire király vagy, egyszerűen unatkozol és átmeneti szórakozás kell csak, pusztán lelki szemetesládát szeretnél, aki megvigasztal. Szeretném, ha a levelezésünk, barátságunk kétoldalú lenne, így ha valójában nem érdekel téged a másik, csak hallgatóságot akarsz, kérlek, ne írj!

Hetente-kéthetente tudok írni, sűrűbbet nem tudok ígérni. Szeretnék olyan barátságot kialakítani, ahol a levelezésünk tud értéket adni a másiknak, ahol mindketten gazdagabbá tudunk válni egymás által.

Ha úgy érzed, érdemes megpróbálni, írj bátran itt molyon és kérlek, kezdésnek mesélj magadról. :)
//Nem számít, mikor olvasod ezt, ha hónapok teltek is el, mióta kiposztoltam, írj nyugodtan.//

>!
unicorn25
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Mint itt a legtöbben én is levelezőtársat keresek!
Egy kis infó rólam:
§ 12 éves lány
§ szeretem az unikornist
§ oda vagyok a zenékért
§ csak 2 hetente tudok írni
KB. ennyi rólam amit tudni kell.
Ha valaki írni szeretne itt az email címem: nemeth.reka.enci@gmail.com
Köszönöm ,hogy végig olvastad!

>!
amalaschwinta
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Pár hónapra visszamenőleg visszaolvastam a karcokat, és szomorúan konstatáltam, hogy a korosztályom iránt nem oly nagy itt a kereslet. Bizony bizony, a csernobili atomerőmű-baleset évében jöttem a világra. Az azt követő években egy sötétlila Adidas melegítő volt az outfitem netovábbja, nyáron alig lehetett levadászni a méretes udvarban, ahol mezítláb léptem bele mindenféle rettentően szúrós-undorító dologba, de ez nem zavart cseppet sem. Hatalmas nagy barátom volt egy fekete tacsi, aki a Bütyök névre hallgatott, ezért a házam körül egy tacsi fog a közeljövőben rendőrködni. Ezért is. Egyik bátyám lelkes könyvmoly volt, neki köszönhetem, hogy megszerettem az olvasást. Télen elhúzott szánkón a könyvtárba, választott pár neki tetsző könyvet ( plusz nekem egy állatosat ) , és otthon a fincsi cserépkályha meleggel bevont szobában olvasta fel nekem a rettentő izgalmas sztorikat. Aztán egyszer csak elszólította az élet kedves kis otthonunkból, mert saját életet kezdett. Én pedig az első osztályban ülve az első napon megkérdeztem a tanító nénit, mikor tanulunk meg olvasni? Mert nekem elég sürgető volna. Ez a kedves tanító néni ezek után utálatába fogadott, legalábbis mindig talált rám valami cikis jelzőt, vagy ellenpéldakánt használt fel az osztály előtt. Node én ezt már réges rég kihevertem, korán rájöttem már, hogy az információéhség nem feltétlen szégyellni való dolog. Sok időt töltök Ausztriában, mert ott dolgozok, így a könyvek bezsúfolódtak egy E-reader-be, amit a mindig nálam levő táskában is gyönyörűen el tudok tárolni, éjszakánként pedig a párnám alatt pihen. A témákban nem vagyok éppenséggel bekorlátozva, mindig kicsit más érdekel, mint az előtt. Nem lett a kedvenc színem a sötétlila, legfrisebb kutatási eredményeim során belemélyedtem a kovász készítés bugyraiba, és kertes ház vásárlása közepette vagyok/vagyunk. Egy szusszra ennyit tudtam ide varázsolni. Akinek megfelel ez így is, ne legyen rest, hallózzon be hozzám privát üzenetben.

>!
Nikolett_Buda_3
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok!
Nem nagy meglepetésként én is levelezőtársat keresek. Volt egy még régen, de nem válaszolt a leveleimre egy idő után, szóval elég hamar leejtettek….
Na mindegy. Pár dolog rólam.
– Szenvedélyem a színház és a filmek, sorozatok – imádok róluk beszélgetni, a gyártási folyamattól a premiereken át a díjazásig. Az az álmom hogy én is belekerülhessek ebbe a világba színésznőként, rendezőként vagy jelmeztervezőként. De az utóbbi időben elkezdett érdekelni a műsorvezetés is
– Szeretek olvasni is, habár sajnos mostanában nem nagyon jut rá időm. Nem szeretem a klisés, nyálas történeteket és félreértés ne essék, nem ítélem el azokat akik szeretik. A meghökkentő történeteket szeretem, valamint azokat, melyekben szerepel színház vagy filmezés :)
– Szeretek nevetni :D
– Nagyon kritikus személyiség vagyok, előre szólok! :P
– Imádom a zenét és nagyon szeretek énekelni is :)

Hát nagyjából ennyi. 17 éves vagyok így nagyjából velem egykorú lányokkal vagy fiúkkal szívesen beszélgetnék :)
Email: budanikolettanna@gmail.com

>!
irredentism
Levelezőtárs kerestetik!

Van itt olyan depressziós, aki beszélgetne?

A karc írója kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét.

>!
Evelynn
Levelezőtárs kerestetik!

Üdv!
Már egy ideje szemezek itt az oldallal, hogy írjak-e és hát végül rávettem magam, bár soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyenre vetemedek. Most is úgy érzem magam, mintha egy társkeresőre regisztrálnék, pedig tudom, hogy köze sincs hozzá, hisz pont ezért írok ide.
Mindig is szerettem volna e-mailezni valakivel, egyszerűen vonzanak az ilyen dolgok, mint a kézzel írott levelek. Sajnos ezeket a facebook, meg az egyéb oldalak kiölték és gondoltam megpróbálok itt levelezőtársat keresni, bár még mindig elég zavarban érzem magam emiatt.
Gondolom egy kicsit magamról is kéne beszélnem, hogy egy alap kép azért még is csak legyen rólam és ne csak vaktában lövöldözzünk.
Egy 21 éves, kissé antiszociális egyén vagyok, de könnyen ismerkedem és bár nem merek beszélgetést kezdeményezni, sokszor előfordul, hogy gyorsan belelendülök és azon kapom magam, hogy már csak én beszélek órákon át. Eléggé álmodozó típus vagyok és annak a híve, hogy sosincs késő, ami számomra nagyon fontos! Érdeklődési köröm sok mindenre kiterjed, de ami talán fontosabb lehet, az természetesen a könyvek, többnyire fantasy, illetve gamer vagyok, ebből adódóan videójátékok.
A levelezőtársaimtól (már ha valakinek felkelti az érdekelődését egy magamfajta lány), nem igazán vannak elvárásaim, esetleg annyi, hogy ha nézeteltérésekbe ütközünk, szépen és moderáltan tudja kezelni a helyzetet.
Itt az e-mail címem, amennyiben szívesen beszélgetnél velem: nagy.evelynn@gmail.com

Hirdetés
>!
thebest
Levelezőtárs kerestetik!

Helló!
Mint a legtőbben én is levelező társat keresek!Néhány tudni való!
@14 éves lány vagyok
@Szentendrén lakok
@szeretek hangszeren tanulni
@szeretem a romantikus filmeket,könyveket és dalokat
Szerintem ennyi!
Ha valaki szeretne írni itt az email címem:n.sziszicsilla@gmail.com

>!
Hearns
Levelezőtárs kerestetik!

Helló!
Mint itt többen én is levelezőtársat keresek. (köszönjük nyílvánvaló kapitány)
Magamról pár szót
-20 éves Nyíregyházi „ifjú” fiatalember volnék.
-Zenei ízlésem az mindenevő de általában Rock stílusú hallgatok
-Szeretek olvasni de általában csak Sci-fi vagy horror műfajban mozgok
-Nehezen megnyíló emberek közé tartozom, szóval ha nem pörög a beszélgezés azért előrre is bocsi ._.
Magamról nem is árulnék el többet, hogy maradjon a beszélgetésre is téma.

Ui.: Ha Star Wars és Overwatch fan vagy akkor pirospont :D

>!
Qwinny
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok.
Egy 23éves lány vagyok kevés baráttal így levelező társat keresek. Férfiak kíméljenek léci. Szeretek beszélgetni, párom sokat dolgozik és én magam vagyok, minden nap csak a megszokot rutint csinálom és utána csak vagyok. Általában elég nehezen barátkozom. Ha netán jönek a bunkók, hogy először tanulj meg helyesen írni csak annyit nekik, h $@!%! Diszlexiás és diszgráfiás vagyok az értelmi emberek, hogy értsék, de nem is szaporítom a szót. Aki akar majd ír. És köszönöm azoknak akiben volt annyi h végig olvassa :)

2 hozzászólás
>!
Ricolam
Levelezőtárs kerestetik!

Sziasztok! lehet hogy nem ide illő karc,de több szem többet lát! :)

Egy éve pontosan elhataráztam,hogy cserediák program keretében egy évre utazom az Egyesült Államokba,a tanárommal is sokat készülünk rá,de magam is szeretnék itthon gyúrni rá.
Bátyáimnak előszedtem a régi angol könyveit,és találtam egy teljesen üres angol könyvet,és munkafüzetet,gondoltam mekkora királyság lenne,ha ezeket itthon csinálgatnám.
https://moly.hu/konyvek/h-q-mitchell-j-scott-channel-your-english-pre-intermediate-students-book -> ő róla lenne szó. Valaki tud hozzá megoldókulcsot linkelni pdf-ben? Vagy esetleg neki ki van töltve,és tudna vele nekem segíteni? ( a hanganyag meg maga az álom lenne,ha azt is kapnék)

Segítségeteket előre is hálás szívvel köszönöm! :)