!

Leiner Laura zóna

>!
Fangirl033 P
Leiner Laura

Sziasztok!
@Lillsz-el közösen értékeltük Leiner Laura: Ég veled c. könyvét, ezen a linken érhető el: http://bookwormsbookshelfs.blogspot.hu/2017/12/leiner-l…

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: Ég veled

Leiner Laura: Ég veled

Kapcsolódó alkotók: Leiner Laura

>!
Etelka3
Leiner Laura

Sziasztok!
Vannak köztetek olyanok, akiknek szintén nem megy a leinerlaura.hu? Már egy ideje vacakol, és mivel nem értek hozzá, nem tudom, mi lehet az oka. Próbáltam asztali gépen, tableten és mobilon egyaránt, de sehol se megy. Kiírja, hogy a weboldal nem elérhető, viszont más weboldalakat gond nélkül megnyit. Ha van, akinél hasonló a helyzet, vagy esetleg tudják, mi a baj, írja le a hozzászólások közé. Előre is köszi a válaszokat! :)

Kapcsolódó alkotók: Leiner Laura

8 hozzászólás
>!
fruzsi829
Leiner Laura

Sziasztok! :)
Az utolsó Nosztalgia Péntek és Hétfő rendhagyóan érkezik. Az idézetekkel kapcsolatban nem lesz változás, a kivitelezésben viszont igen. Ugyanis most felsorolás helyett képeket szerkesztettem, és elkészítettem néhány Instagramos bejegyzést/profilt, amelyek természetesen Leiner Laura regényeinek karaktereivel kapcsolatosak. Még nem találkoztam ilyenekkel, így azt gondoltam, hogy az utolsó két ilyen posztot ezzel dobnám fel.
Remélem elnyeri a tetszéseteket. :)
https://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2017/12/noszt…

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: Bábel · Leiner Laura: Valahol

Leiner Laura: Bábel
Leiner Laura: Valahol

Kapcsolódó alkotók: Leiner Laura

>!
csak_egy_idegen
Leiner Laura

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Ugye, nálam még van a suliban ilyen mikuláshúzás és egy olyan lányt húztam, aki imádja Leiner Laura könyveit (az Akkor szakítsunk-on kívül mindent olvasott.) és szeretnék a csomagjába rakni valami kis kreatív apróságot, ami Leiner Laurával és a könyveivel kapcsolatos.
Ha valakinek van valami (könnyen elkészíthető) ötlete, annak nagyon örülnék :)
Ui.: tudom, hogy vannak a könyvekkel kapcsolatos cuccok (toll, póló, karkötő stb…), amiket meg lehet venni, de messze van az LL könyvesbolt és idő szűkében a rendelés se jöhet szóba.

1 hozzászólás
Hirdetés
>!
fruzsi829
Leiner Laura

Sziasztok! :)
Hétfőn az utolsó Bexi részből is kiemeltem számomra a legjobb pillanatokat, most pedig váltás következik, ugyanis ma az Akkor szakítsunk, hétfőn pedig a Bábel lesz a soron. Utána már csak két nosztalgiázós bejegyzés lesz, mielőtt megjelenik az Ég veled, erre a kettőre pedig valami különlegeset tervezek. Természetesen ezek is Leiner Laura regényeivel lesznek kapcsolatosak, de mégis egy kicsit másabbak, eltérőbbek lesznek az eddigi posztoktól.
http://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2017/11/noszta…

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: Akkor szakítsunk

Leiner Laura: Akkor szakítsunk

Kapcsolódó alkotók: Leiner Laura

>!
fruzsi829
Leiner Laura

Sziasztok! :)
Egy kis esti nosztalgia a Valahollal egybefűzve. ^^
Rohamosan telik az idő, ebben a bejegyzés sorozatban is már elérkeztünk a Bexi sorozat ötödik kötetéhez, ami nem más, mint a Valahol. Ebben a posztban tehát ebből a regényből gyűjtöttem ki néhány igazán emlékezetes pillanatot.
Nektek melyek a kedvenc részeitek a Valaholból? Van olyan, amelyik ebben a bejegyzésben is szerepel? :)
http://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2017/11/noszta…

Kapcsolódó könyvek: Leiner Laura: Késtél · Leiner Laura: Hullócsillag · Leiner Laura: Illúzió · Leiner Laura: Nélküled · Leiner Laura: Valahol

Leiner Laura: Késtél
Leiner Laura: Hullócsillag
Leiner Laura: Illúzió
Leiner Laura: Nélküled
Leiner Laura: Valahol

Kapcsolódó alkotók: Leiner Laura

2 hozzászólás