!

Krimi zóna

>!
Chriss
Krimi

Sziasztok!
Elolvastam a legújabb Kim Stone regényt is, a Vérvonalat, és készítettem róla egy értekezést is a blogomra. Olvassátok szeretettel!
https://angeslwords.blogspot.com/2018/10/angela-marsons…

Kapcsolódó könyvek: Angela Marsons: Vérvonal

Angela Marsons: Vérvonal

Kapcsolódó alkotók: Angela Marsons

>!
barathkatalin I
Krimi

„Riportalanyom valóban a veteményesben hajladozott. Nem volt egyedül. Fritz, azaz Fritz Wepper itt sem hagyta magára, amint már a sorozatban is minden útjára hűen kísérte: ő alakította a jóvágású Harry Kleint, ha emlékeznek. Éppen néhány kitűnő fejlettségű salátafej betakarításával foglalatoskodtak. Harry tartotta a zsákot, Derrick pakolt.”

Ezt a történetet 2001-ben írtam, szerencsésen rövid életű ún. posztmodern korszakomban :D Bűnügyi irányú elhajlásaim azonban már akkor is megmutatkoztak, hiszen a főszerepben Horst Tappert és a Fenyegetett gyilkos c. Magritte-képet övező rettentő rejtély találtatik.
https://www.facebook.com/notes/bar%C3%A1th-katalin/harr…

Kapcsolódó alkotók: Baráth Katalin

>!
Eryka93 P
Krimi

„A Magic Bites hihetetlenül ütős könyv. Bár nem tökéletes, nagyszerű sorozatnyitó kötet. Ilona Andrews egy összetett és lenyűgöző urban fantasyt varázsolt a lapokra, ami igencsak magával ragadott.”

Pusztító mágia értékelés:
https://lapozzbeleblog.blogspot.com/2018/10/ilona-andre…

Kapcsolódó könyvek: Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia
Hirdetés
>!
Dóri_42 MP
Krimi

spoiler
@Ibanez-zel közös együttműködésünk eredményeként megszületett a bolygó kap…akarom mondani a legújabb Bűnügyi rovat, melyben igazán vegyes a felhozatal.

Jó szórakozást a bogarászáshoz!

A tartalomhoz hozzájárultak:
@gabiica, @Bla, @Beby, @orsicsiga, @robinson, @Timcsibaba77, @Voorhees, @Moyandra, @jojo_chan, @VERDI, @Léczfalvy_Lili, @Sajtkukac94, @Lunemorte, @Barbella, @Hollóhát, @Csabi, @Szédültnapraforgó, @Amadea, @Emmi_Lotta, @Nienna001, @Barbiianyuja, @bokrichard, @Goofry, @FH_Anna, @Niko7, @Luna_Iceshard, @Sagifer, @noemi_, @Thaliavilaga, @Vivien_Kerekes, @Kathleen, @Linszyy, @Gothic01,

https://moly.hu/merites-rovatok/bunugyi-rovat-56

28 hozzászólás
>!
hcs23 P
Krimi

Ez a karc az én szemszögemből nézve leginkább „Az érzés, amikor…” spoiler zónába illene, de talán ide sem utolsó, és nem mellékesen itt több érintett emberhez eljuthat. Aki elmegy, annak jó szórakozást! (és várjuk a beszámolót!) :)

SKANDINÁV KRIMI rajongók figyelem!
Nézzetek be a skandináv krimik kulisszái mögé! Milyen helyszíneken játszódik, mitől megrázóak és borzongatóak Jo Nesbø és Camilla Läckberg könyvei? Dobosi Beáta a szerzők fordítója, szerkesztője és Szász Dénes Norvégiát és Svédországot kiválóan ismerő idegenvezető lesz Oláh Andrea vendége. Érdekes boncolgatás várható, gyertek és derítsük ki együtt, mit tudnak a legnépszerűbb skandináv krimik!

Az esemény ingyenes!

Helyszín: Magvető Café
Dohány u. 13, Budapest, 1074

Időpont: 2018.09.29., szombat, 21:00-22:00

4 hozzászólás
>!
Daniel_Cserhalmi IP
Krimi

Ha már a szerző politikai krimiként aposztrofálja a könyvet, akkor gondoltam ide teszem ki a Libellum blog ajánlóját a regényről.

https://libellum.blog.hu/9999/12/31/cserhalmi_daniel_cs…

Kapcsolódó könyvek: Cserhalmi Dániel: Csengőfrász

Cserhalmi Dániel: Csengőfrász

Kapcsolódó alkotók: Cserhalmi Dániel

>!
GCKs_Book_Review_Blog U
Krimi

Olvasás közben azon kaptam magam, hogy tövig rágom a körmömet. De igazán nem is tudom, hogy kiért vagy miért „szorítottam”. Talán mindez azért volt, mert egyre fokozódó feszültség hatja át az egész regényt.

Bejegyzés itt olvasható: http://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/09/ertekele…

Köszöntem
@Coeur

Kapcsolódó könyvek: Sharon Bolton: Egyikünk hazudik

Sharon Bolton: Egyikünk hazudik