!

Koobe zóna

>!
Barbi0613
Koobe

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Meghalt az olvasóm még tavaly. Wayte-q-m volt, nem volt épp a legjobb döntés, de akkor még nem mélyedtem annyira bele a dolgokba mint most már.
Vacillálok a Kindle PW 3 és a Pocket Book Basic Touch között. Vagy esetleg jobb lenne egy Koobe?
Amihez ragaszkodom, az a belső világítás.
Szerintetek melyik érné meg jobban? Árban 40 fölé nem igazán szeretnék menni.

7 hozzászólás
>!
dzsinbu
Koobe

Sziasztok! Koobe Slimbook-om meghalt. Nagyon szerettem nagyon szívesen vennék Koobe Novelbook HD Shine -t, (WI-FI -je nincs és nekem nem is kell.) de elriaszt, hogy kifutó termék.A PocketBook-ra , a Kindle-re akarnak rábeszélni. Mit tanácsoltok ?
Esetleg tudtok olyan típust amin nincs WI-FI,de korszerű ?

3 hozzászólás
>!
KillerCat
Koobe

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy Koobe Slightbook HD Shine Edition olvasóm. Egy ideje már nem használtam és most hiába rakok rá könyvet,nem látja. A Documents mappába raktam eddig és jó is volt,most meg azt írja,hogy „nincs adat ezen a helyen”. Átraktam az eBooks mappába,de ott sem látja. Megnéztem a File kezelőben,ott szám szerint megvannak,de azt írja,hogy nem lehet megnyitni. Mi lehet a probléma?

8 hozzászólás
>!
papeerzsepi
Koobe

Sziasztok!
Navon BigBookról tud valaki valamit mondani? Esetleg használ valaki ilyen e-readert? Ez a legolcsóbb, ahogyan néztem, de nem szeretnék rossz minőséget…
Előre is köszi! :)

1 hozzászólás
>!
Victoria
Koobe

Sziasztok!
Nem találtam relevánsabb helyet a kérdésemnek, remélem tudtok segíteni :) Szeretnék venni egy olvasót, mert hosszú távon gazdaságosabbnak, valamint környezetbarátabbnak gondolom, habár imádom a „könyv-hangulatot”, de hajlandó vagyok lemondani róla a fák javára :D
Szóval olyat szeretnék, ami megbízható, mintha igazi papírt olvasnék, és a tördelés is rendben van. Hajlandó vagyok kicsit többet rászánni, ha megéri. Mindenféle extrára nyitott vagyok, szótár, háttérvilágítás, vízállóság, minden jöhet. Többféle márkát is láttam, Pocketbook, Kindle, Kobo … teljesen tanácstalan vagyok… Ti mit ajánlanátok tapasztalat alapján?
Előre is köszönöm!

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Judy22
Koobe

Valószínűleg új olvasót kell vennem.
Eddig dps Ebook reader E750 volt. De mostanában megbolondult és folyton újraindítja magát, tölteni sem úgy tölt, ahogy kellene.
Ajánljatok nekem valami jó márkát, ami nincs 30 e Ft fölött.
Ha van net rajta, az sem gond.
Háttérvilágítása legyen

3 hozzászólás
>!
Valcsa
Koobe

Ezt (is) hozta a Jézuska. :))
(Látom előre, hogy agyon lesz használva szegény… :D)
*nagyonörül*

45 hozzászólás
>!
Valcsa
Koobe

Szeretnék egy rögtönzött felmérést csinálni e-book olvasó ügyileg… :)
Ki mit gondol, illetve milyen tapasztalatai vannak az Alcor és a Koobe Junior olvasókról? Egyéb tipp?
Nincsenek túl nagy igényeim, csak hogy magyarországi boltból (akár rendelve is) be lehessen szerezni, és azért ha bármi baja lenne, hazai viszonylatban lehessen megcsináltatni, ne kelljen külföldre küldeni, meg ilyenek… :/ Árban max. 30ezer, és lehetőleg azért tartós legyen…
Köszönöm. :)

44 hozzászólás