!

Könyvtárba járunk! zóna

>!
adrykacska P
Könyvtárba járunk!

Napról napra egyre közelebb kerülünk a Adventi időszakhoz. Gondoltam összegyűjtök pár könyvet, amit szívesen ajánlok az ünnepek előtte időszakra :)
Java része a könyvtárakban is megtalálható, időben kölcsönözzük ki azt ami érdekel minket :)
Bővebben: http://adrykacska.blogspot.hu/2017/11/karacsonyra-hagol…

1 hozzászólás
>!
Natali
Könyvtárba járunk!

Eredetileg csak visszavinni akartam, de aztán úgy alakult, hogy most sem tudtam ellenállni… :-)

Kapcsolódó könyvek: Mary Kubica: A fogadott lány · Eleanor Moran: Titok · Wiesław Kielar: Anus Mundi

Mary Kubica: A fogadott lány
Eleanor Moran: Titok
Wiesław Kielar: Anus Mundi
1 hozzászólás
Hirdetés
>!
Marianna88 P
Könyvtárba járunk!

Büszke vagyok magamra, mert a Várólista csökkentős kihívás kapcsán (ahol a saját olvasatlan könyvekből választott nekem havonta @FairyDust) már 9 könyvet elolvastam. Viszonylag keveset is jártam könyvtárban, most viszont kirúgtam a hámból és bespájzoltam év végéig egy kicsit :)

Kapcsolódó könyvek: Kleinheincz Csilla: Ólomerdő · Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el… · Richard Paul Evans: Hol lehet Noel? · Katie McGarry: Pushing the Limits – Feszülő húr · Kleinheincz Csilla: Üveghegy · Carina Bartsch: Türkizzöld tél · Cynthia Hand: Say Goodbye – Amikor búcsúzunk

Kleinheincz Csilla: Ólomerdő
Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el…
Richard Paul Evans: Hol lehet Noel?
Katie McGarry: Pushing the Limits – Feszülő húr
Kleinheincz Csilla: Üveghegy
Carina Bartsch: Türkizzöld tél
Cynthia Hand: Say Goodbye – Amikor búcsúzunk
2 hozzászólás
>!
repe993 P
Könyvtárba járunk!

Írtak, mentem. Most már csak a 2. résznek kellene bejönnie…

Kapcsolódó könyvek: On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal? · Pierce Brown: Hajnalcsillag

On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?
Pierce Brown: Hajnalcsillag
>!
sz_s
Könyvtárba járunk!

Sziasztok!
Budapestre költöztem másfél éve, de még nem volt alkalmam/időm keresni egy jó könyvtárat. Segítséget szeretnék kérni ilyen ügyben, mivel két szempont szerint szeretnék választani és nem találok túl sok információt interneten. :)
Az egyik szempont a könyvek frissessége és a választék. Ilyen téren nem vagyok nagyon válogatós, annyi lenne a fontos hogy legyenek mai megjelent könyvek abban a témában amit én szeretek, ami alatt a piros pöttyös és eféle könyvekre gondolok ami azért elég tág :D de nem vagyok rákattanva, hogy kifejezetten a legújabbak legyenek csak mondjuk pár éven belüliek :)
A másik szempont pedig igazából az lenne, hogy én a könyvtárat egyfajta elvonulós helynek is használom, szóval olyat keresek ahol lelehet ülni nyugodtan valami zugosabb részhez (nem húsz ember közé) és ott nyugodtan lehet időzni és tanulni.
Lenne egy harmadik szempont is, bár ez elég elenyésző, hogy olyan könyvtárat is keresnék ahol vannak idegen nyelvű regények is tehát főleg szórakoztató irodalom nem nyelvkönyv. :)

Nem feltétlenül keresem mindezt egy helyben szóval bármelyik szempontra szívesen vennék ajánlást, mivel az előző lakhelyemen is könyvet kölcsönözni megyei könyvtárba jártam, míg tanulni egy kisebb eldugottabb helyre :)
Megköszönném a segítséget :)
Sára

6 hozzászólás
>!
Melanii
Könyvtárba járunk!

Sziasztok! Eddig még csak pdf-ben a telefonomon illetve a gépen olvastam könyveket. Persze megesett, hogy ajándékba kaptam egyet-kettőt, vagy éppen egy barátom kölcsönadta az aktuális kedvencèt. Most éppen egy manhwa sorozat felől érdeklődöm ( A vízisten menyasszonya), és azért írok ide, hogy érdemes-e ezért beiratkoznom egy könyvtárba, illetve reményeim szerint elláttok egy-két jó tanáccsal.(pl.: ti hova jártok?, milyen élményeitek vannak? hova lenne a legérdemesebb beiratkoznom? stb.)
Előre is köszönök minden választ! További szép délutánt!
Melani

3 hozzászólás