!

Könyvtárba járunk! zóna

>!
BBarb
Könyvtárba járunk!

Nekem nem szabad könyvtárba mennem.
Csak az előre kikért könyvemet akartam elhozni, de nem bírtam magammal. Pont szemmagasságban volt a Nyolcsziget császára és eszembe jutott, hogy rég várólistás meg egy kihíváshoz is jó lenne úgyhogy jött velem.
Az előre kikért könyvemmel meg olyan figyelmetlen voltam, hogy nem tűnt fel, hogy az angol nyelvű Jurassic Parkot kértem ki véletlenül.

Kapcsolódó könyvek: Michael Crichton: Jurassic Park (angol) · Lian Hearn: Nyolcsziget császára

Michael Crichton: Jurassic Park (angol)
Lian Hearn: Nyolcsziget császára
>!
Ancsúr P
Könyvtárba járunk!

Mit csinál a könyvmoly, ha egy nap szabadideje van a héten? Naná, hogy könyvtárba megy! Az utolsó pillanatban akadtam ezekre a szépségekre. :)

Kapcsolódó könyvek: Dan Simmons: Ílion · Molnár Krisztina Rita: Borostyán, az időkapus · Nattán-Angeli Nóra: Spicc és Pipa · Majoros Nóra: Borz beköltözik · Sandor Papp: Ugorj! · Vágyom rád

Dan Simmons: Ílion
Molnár Krisztina Rita: Borostyán, az időkapus
Nattán-Angeli Nóra: Spicc és Pipa
Majoros Nóra: Borz beköltözik
Sandor Papp: Ugorj!
Vágyom rád
>!
csgabi MP
Könyvtárba járunk!

Ma bementem a volt munkahelyemre, a KSH Könyvtárba, hogy jegyzeteljek a rovatomhoz. Nagyban dolgozok, előttem egy csomó könyv és a laptop, mire egyszercsak a hátam mögött egy ismerős hangot hallok: valaki kibontott egy dobozos üdítőt (vagy ilyesmit). Hátrafordulok, szólok, hogy nem lehet innivalót behozni az olvasóterembe, kértem, hogy vigye ki. Mire a srác megszólal: Sajnálom (és még valamit), és iszik tovább. Szerencsére már nap vége felé volt, mert el is ment a kedvem attól, hogy egy légtérbe legyek egy ilyennel. Szóltam a könyvtárosnak, hogy bent isznak az olvasóteremben, hogy úgy tudtam eddig, nem lehet bevinni enni-innivalót. Szoktak szólni – jött a válasz, és ült tovább.

Mondjuk furcsa is volt, hogy miután szóltam bent a gyereknek, vigye ki a dobozát, pár perc elteltével megjelent a kedvenc könyvtárvezetőm, és benézett a terembe, de nem szólt semmit. Vajon megint kinek a kijével hozott össze a sorsom az olvasóteremben?

Ha holnap beviszem a táskámat és egy flakon vizet magammal az olvasóterembe, rám azonnal rámszólnak majd, vagy eltelik egy kis idő, míg odajönnek?

Állatfarm utánérzésem van.

13 hozzászólás
>!
Rhea_Doherty
Könyvtárba járunk!

Úgy volt, hogy csak visszaviszek, de jelenleg vakrandizni lehet a könyvekkel, szóval a becsomagoltakból lekaptam négyet, abból három hazajött velem, a negyedik helyett pedig kihoztam John Green-t :D

Kapcsolódó könyvek: Thomas Mann: A Buddenbrook ház · John Green: Katherine a köbön · Vámos Miklós: Legközelebb majd sikerül · Agatha Christie: Az utolsó szeánsz

Thomas Mann: A Buddenbrook ház
John Green: Katherine a köbön
Vámos Miklós: Legközelebb majd sikerül
Agatha Christie: Az utolsó szeánsz
>!
agnesasszony P
Könyvtárba járunk!

Annak örömére, hogy egy újabb Outlander részen sikerült átverekednem magam, most inkább 4 vékonykább kötet mellett döntöttem. :)

Kapcsolódó könyvek: Szerb Antal: Utas és holdvilág · Alessandro Baricco: Tengeróceán · F. Scott Fitzgerald: A nagy Gatsby · Donna Tartt: A titkos történet

Szerb Antal: Utas és holdvilág
Alessandro Baricco: Tengeróceán
F. Scott Fitzgerald: A nagy Gatsby
Donna Tartt: A titkos történet
Hirdetés
>!
Kyupirappa
Könyvtárba járunk!

Több hónapnyi várakozás után végre meglett a Felperzselt királyság a könyvtárunkban, amint megtudtam, hogy lesz, a lehető leghamarabb beugrottam érte iskola után :D A többi hosszabbítás, előző pakkból csak kettőt sikerült elolvasni.

Kapcsolódó könyvek: Thomas Mann: Tonio Kröger / Halál Velencében / Mario és a varázsló · Sarah Dessen: Altatódal · Csalog Zsolt – Heltai György: Hogyan kell forradalmat csinálni? · Sarah J. Maas: Kingdom of Ash – Felperzselt királyság 1-2.

Thomas Mann: Tonio Kröger / Halál Velencében / Mario és a varázsló
Sarah Dessen: Altatódal
Csalog Zsolt – Heltai György: Hogyan kell forradalmat csinálni?
Sarah J. Maas: Kingdom of Ash – Felperzselt királyság 1-2.
>!
Chris_Q 
Könyvtárba járunk!

Megfogadtam, hogy most csak rövid könyveket veszek ki. Ehhez képest a három választott könyvem közül kettő is 300 oldal körül van. Ugye ez nemcsak velem szokott előfordulni? :D

Kapcsolódó könyvek: Charles Dickens: Karácsonyi ének · Garrard Conley: Eltörölt fiú · Ezentúl lesz banán!

Charles Dickens: Karácsonyi ének
Garrard Conley: Eltörölt fiú
Ezentúl lesz banán!
>!
noji789
Könyvtárba járunk!

Februári könyvek :)
Musso testvéremnek, mert annyit mondtam neki, hogy milyen jó,
A Törtmagyar könyvet anyukám talalta, azt ő fogja olvasni,
És NIOK kihíváshoz olyan cím, amiben szerepel a szív szó.

Kapcsolódó könyvek: Jodi Picoult: Szívtől szívig · Zakály Viktória: Szívritmuszavar · Charlotte Mendelson: Törtmagyar · Guillaume Musso: Holnap

Jodi Picoult: Szívtől szívig
Zakály Viktória: Szívritmuszavar
Charlotte Mendelson: Törtmagyar
Guillaume Musso: Holnap