!

Könyvhét zóna

>!
reakovats
Könyvhét

Közzétették a 2019-es Ünnepi Könyvhét időpontját: június 13-17.

11 hozzászólás
>!
Adryenne1991
Könyvhét

Sziasztok!

A blogom harmadik bejegyzése a Könyvhétről és a hozzá kapcsolódó viszonyomról született. :)
Olvassátok sok szeretettel:

http://konyvekfeketenfeheren.blog.hu/2018/06/24/konyvhet_889

>!
Vivian
Könyvhét

Sziasztok! :)
Szombat délután mi is kint voltunk a Könyvhéten @plüsskaméleon-nal, többek között 6 újabb aláírással és kettő könyvvel gazdagodtam. Élménybeszámolót a blogunkon írtam:
https://voldemortorra.blogspot.com/2018/06/ez-tortent-k…

>!
BarbyMalik0112 P
Könyvhét

Hétvégén én is kinn jártam a könyvhéten, erről hoztam ma nektek egy élménybeszámolót az oldalamra --» http://barbyesakonyvek.blogspot.com/2018/06/harom-nap-k…

Ti milyen újdonságokkal tértetek haza? ;)

Hirdetés
>!
Fumax KU
Könyvhét

Véget ért a Könyvhét – nekünk kétszeresen is a Halál jegyében telt, egyrészt a képregény miatt, másrészt mert úgy elfáradtunk, ami már-már egyenértékű a halállal. :D Viszont ismét nagyszerű élmény volt: köszönjük nektek a rengeteg jó szót, azt, hogy odajöttetek, beszélgettünk, a kultúrára szavaztatok a pénztárcátokkal… Köszönjük a sok mosolyt is! Elképzelni sem tudjátok, milyen nagyszerű érzés látni, ahogy örültök a kiadványainknak, a munkánk gyümölcsének. Ezért érdemes ezt igazán csinálni. :)

Egy technikai hírünk van még: ez volt az utolsó olyan nagy rendezvényünk, ahol előrendelés átvétele lehetséges volt. Egyszerűen olyan szintű logisztikai rémálom, amire többet nem merünk vállalkozni, és a stand mérete sem feltétlenül könnyíti meg azt, hogy az eladásra szánt kötetek mellett még több száz könyvet kivigyünk. (Ez alatt azt értjük, hogy egyáltalán nem teszi lehetővé.)

Mindent összevetve, vihar, hőség és eső ide vagy oda, csodálatos (és halálos) öt napon vagyunk túl. Köszönjük nektek!

És végül, de abszolút nem utolsó sorban köszönjük a sok segítséget, pakolást, a vihar elleni küzdelmet és a társaságot @Mazsidrazsi, @Solymár_András, @Wee, @Nagy_Atilla_Tas, @Cetti94, és mindenki más, aki velünk volt a munkában! Sármtenger reátok is! :)

14 hozzászólás
>!
Jawa
Könyvhét

Oké. Nos én még pénteken szereztem ezt a két gyönyörűséget, szerencsére sikerült megállnom 2 könyvnél ezúttal. :D

Kapcsolódó könyvek: Edgar Allan Poe: Tales of Mystery and Imagination · Robert I. Sutton: Kis seggfejkalauz

Edgar Allan Poe: Tales of Mystery and Imagination
Robert I. Sutton: Kis seggfejkalauz
>!
Narumi
Könyvhét

Természetesen megint szinte teljesen lemaradtam a Könyvhétről a folyamatos meló miatt, de így a záró napra ki tudtam dugni az orromat a Dugonics térre Szegeden. Találtam is pár érdekességet a helyi könyvtár leselejtezett könyvei között. Kottáááák! *o* (A Szent Johannát pedig csak azért, mert nah, az kell.)