!

Könyvfutár zóna

>!
Minato_san
Könyvfutár

Sziasztok, Szegedről Bpestre tudok vinni könyveket okt. 14-én (szombaton), a 9:45-ös vonattal indulok és az kb negyed egyre van bennt.

>!
kiscsillag0310
Könyvfutár

sziasztok!
Szeged-Budapest vonalon valaki tudna segíteni szállításban? @The_General-tól kellene nekem felhozni 4 db Fable-könyvet, szóval nem olyan mérhetetlen súlyról beszélünk és az idő sem sürget.
előre is köszi a segítséget bárkinek is! :)
kis*

7 hozzászólás
>!
Saoi P
Könyvfutár

Sziasztok!
Holnap vagy vasárnap megyek Révfülöpről Szegedre ha esetleg valakinek szállítandó könyve lenne ezen az útvonalon (nem tudom a pontos útvonalat de az biztos hogy rugalmas) írjon nyugodtan :)

>!
kratas P
Könyvfutár

Sajnálom, a buli színhelye végül egy tegnap esti fogtörés miatt módosult, helyette szájsebészetre megyek a héten :(

Sziasztok!
Jövő héten pénteken megyek Nyíregyházára, szombaton meg vissza Pestre, ha esetleg valakinek ezen az útvonalon közlekedő könyve lenne, akkor írjon üzenetet :)

2 hozzászólás
>!
szibolya
Könyvfutár

Sziasztok!
Most szerdán (júl. 26-án) a Budapest-Debrecen és a Debrecen-Budapest vonalon tudnak utazni a könyvek, viszont Debrecenben csakis napközben és csakis az egyetemen van mód a könyvek átadására.
Budapesten az Oktogon a preferált helyszín. de az azért rugalmasabb.

>!
Wally
Könyvfutár

Sziasztok. Nem tudom, hogy jó zónába írok e. Nekem abban kéne segítség, hogy végre megtaláltam egy régóta vágyott könyvet, de az eladó nem szeretne postázni, csak személyes átvétel a XIX. kerületben, Én móri vagyok, és nagyon ritkán járok Pestre. Esetleg nincs köztetek olyan személy, aki át tudná venni a hölgytől a könyvet, és elküldené nekem? Nagyon megköszönném. Azért rákérdezek még egyszer, hogy biztos nem akarja e postázni a könyvet, nem szeretek másoktól szívességet kérni :/

7 hozzászólás
Hirdetés
>!
Barbella
Könyvfutár

Sziasztok!
Tatabánya vagy Tata környékéről megy valaki Kecskemét, Lajosmizse, Felsőlajos irányába, esetleg keresztül ezeken?

2 hozzászólás
>!
KönyvMoly_1989 P
Könyvfutár

Sziasztok!

Dunaújváros-Pest (leginkább Westend és környéke) vállalna valaki egy könyvcsere lebonyolítást? :)
Köszönöm!

Kellemes napot! ;)

14 hozzászólás
>!
Noncs21
Könyvfutár

Sziasztok!
99%, hogy hónap végén megyek Pestre (vagyis én biztosan megyek, az a kérdés, hogy autóval-e), így Pécs-Pest vonalon tudok vinni felfelé könyveket. :) Visszafelé egy hónap múlva jövök, úgyhogy egyelőre csak felfelé kérések érvényesek. :)

1 hozzászólás
>!
blackett
Könyvfutár

S.O.S. keresek valakit, aki Budapestről megy Veszprémbe a következő két napban valamikor, és elvinne nekem egy könyvet a Városi Művelődési Központba. Kevés rá az esély, de hátha…