!

Könyvespolcok zóna

>!
Chili87 P
Könyvespolcok

Néhány napja végre megérkezett minden könyves rendelésem, ezért nem volt semmi akadálya rendbe tenni a könyvespolcomat. :) (A fotó több képből áll össze)

A fenti polcon puha borítós angol nyelvű könyvek vannak, valamint kialakítottam egy kisebb részt a Leigh Bardugo köteteinek. Minden ideillő fandomot egy helyre tettem. Trunks pedig úgy gondolta, ez a polc áll hozzá a legközelebb. ;-) Egyik kis kedvencem az „& ” jel társaságában.

Az alatta lévő polcon vannak az Árnyvadász könyveim, ami folytatódik eggyel lentebb. :) És mellé rengeteg árnyvadászos tárgy… (Kedvencem az angyal rúnás lámpa, a Cortana formájú levélbontó kés, és a végzet kelyhe replica.)

Mellette kapott helyett a Holdbéli Krónikák. Van a sorozathoz passzoló étkészletem is! De túl szép ahhoz, hogy használjam. :-D

Ezután következik a Holly Black és Sarah J. Maas uralta szekció ^_^ Bal oldalon látható egy csodaszép fanart a Cardan – Jude párosról ❤ Középen pedig egy Aelin gyertya található. Kicsit bajban voltam a különböző könyvmagasságok miatt, de végül kitaláltam, hogy a speciális kiadások a polc két szélére kerülnek, a kisebbek pedig közéjük. És ide tettem a secret book II-t is. :)

Most teljesen elégedett vagyok a végeredménnyel :)

Ti mi alapján rendezitek a könyvespolcaitokat? :)

https://chili87sworld.blogspot.com/2020/06/book-shelfie…

Kapcsolódó alkotók: Holly Black · Cassandra Clare · Marissa Meyer · Leigh Bardugo · Sarah J. Maas

>!
mezei P
Könyvespolcok

A lányom könyvespolca. Könyvmoly és Sörcápa egy személyben. :))

>!
hrvtfnn P
Könyvespolcok

Nem nagy dolog és ide csak azok a könyvek mennek majd amik nem férnek el máshol, de nekem most éppen nagyon tetszik :D
Van a lakásban, ahol jelenleg élünk egy szoba, ahová elrejtettük a tulaj dolgait, ahol mindig kupi van, ahová nem megyünk.
De ma kitakarítottam és a barátommal csináltunk nekem egy kis birodalmat ahonnan végre nem kell elpakolnom az eszközömet!
Az instagramomon (https://www.instagram.com/hedgiefyrography/) van egy közelibb kép a „könyvespolc”-ról a storymban illetve a „workstation” fül alatt. És több kép külön bejegyzésben. Megköszönöm ha beszivecskézitek :) illetve a linket láthatjátok hogy mik miatt kellett eddig minden reggel kipakolnom és minden este visszapakolnom :D )
!ÉS NE HARAGUDJATOK, HOGY ENNYIRE KISÜTI A SZEMET A LAPTOP KIJELZŐJE, ÉPP A MOLY VAN NYITVA, AZT HISZEM ÍGY TALÁN NEM OLYAN NAGY BŰN!

4 hozzászólás
Hirdetés
>!
julcseee P
Könyvespolcok

Végre összeraktam az új polcaimat, épp hogy elfértek rajta a könyvek :) (Azért még mehet majd hozzá egy-kettő :P )

22 hozzászólás