!

Kindle zóna

+
>!
blankaveronika
Kindle

Nem gondoltam, hogy egy Kindle-nek sz@rakodhat az akksija, de asszem most épp ez történik :(
Pénteken töltöttem 100%-ra, szombaton úgy 2 órát olvastam rajta, majd nap végén kikapcsoltam. Ma magammal hoztam, hogy nyelvvizsga előtt szórakoztassam magam és a felkiáltójeles akksit mutatja, ami azt jelenti, hogy csutkára lemerült.
Nagyon szomorú vagyok, mert imádom a kis PW2-t, de úgy néz ki, újat kell vennem.

UPDATE: kiderült, hogy 2015.10.22-én regisztráltam, úgyhogy elvileg még garanciás :)) Éééés mégsem. még az amazon support sem egységes

11 hozzászólás
++
>!
Brigitta_Halász
Kindle

Sziasztok! Csak engem tisztel meg ma a kindle pajtásom azzal, hogy csomószor újraindul vagy másnál is jelentkezett ilyen probléma? :(

10 hozzászólás
+
>!
Heruska P
Kindle

Sziasztok!

Kindle Centertől vásárolt már valaki? Vagy jófogásról Bleyer Dávidtól? Számlával, garanciával árulnak mindketten, bontatlan kindleket. Ellenben jelentősen áron alul. Valakinek van tapasztalata?

3 hozzászólás
+
>!
sophie P
Kindle

Kedves zónatagok!
Az lesz a vége, hogy mégis szerzek egy Kindle PW-t (3-t persze)
Nem tudom eldönteni, hogy fehér legyen vagy fekete.:)
Mit szóltok?

14 hozzászólás
+
>!
hungi_moncsi
Kindle

Van itt valakinek tapasztalata a Goethe Intézet Onleihe szolgáltatásával kapcsolatban? A tájékoztatójuk szerint sajnos a Kindle e-könyv olvasók nem támogatják az e-kölcsönzési rendszerben elérhető formátumot. :-( Nagyon csábítónak tűnik mind a szolgáltatás, mind a kínálat, de ezek szerint a Kindle Paperwhite-ommal semmit sem tudnék olvasni?!

1 hozzászólás
Hirdetés
+
>!
Pabu
Kindle

Sziasztok!

Karácsony óta egy 8. generációs kis csoda boldog gazdája vagyok.
Viszont német amazonról lett rendelve,és német-angol és/vagy angol-német szótár(meg millió más…) van rajta,de angol-magyar persze még véletlenül sem.
Tudnátok segíteni,hogyan tudok rá szótárat varázsolni? Eddig papíron olvastam angolul és lusta voltam szótárazni,mondván úgyse olyan fontos az a szó,de így,hogy csak rá kell böknöm,valószínűleg többször megnézném,pontosan mit is jelent egy-egy szó.
Előre is köszi a segítséget:)

2 hozzászólás
+
>!
Heruska P
Kindle

Sziasztok!

Még mindig dilemmázok, hogy Kindle PW vagy Pocketbook. Utóbbit meg tudom nézni több helyen kiállítva (gondolom én), de a PW-t (ami felé hajlok, mert hát mégiscsak Kindle) nem. Lenne köztetek valaki, aki Budapesten hajlandó lenne velem találkozni pár perc erejéig, hogy megnézhessem a PW-jét? Milyen ez a kopogtatós dolog, meg nem zavar-e az érintőkijelző, illetve, hogy nincs gombja. Tábla csokival meghálálnám :) Főleg Déli pályaudvar vagy KÖKI lenne jó :)

9 hozzászólás
+
>!
Csinzi
Kindle

Kedves Mndenki!
Én is PWhite tulajdonos lettem. olyan kérésem lenne, nem e segítene nekem ebben valaki? Calibre használattal bénázok semmi sem jön össze. Először is hiába konvertálok pdf et mobira mikor rárakom az eszközre megse nyitja. A második pedig örülnék ha egy kattintással (email beállítások) elküldené nekem a kindle-re(hiába állitom be miről mire küldje nem jön össze). Valaki szánjon rám egy kis időt kérem, gyorsan tanulok :)

14 hozzászólás
+
>!
Swoosh
Kindle

Paperwhite
Menü nyelvet lehet-e hozzaadni?
Vettem anyumnak egy kindle-t s szeretnem ha tudna magyarul is, ha lehet.

1 hozzászólás