!

Kindle zóna

>!
Szilvi00 P
Kindle

JUHÉ! Végre frissült az én Paperwhite-om is és telepíthetek rá új betűtípusokat!
Erre az újításra régóta vágytam!
Egyelőre ötöt tettem rá, nem tudom hányat bír el?!
Vannak tapasztalatok?

4 hozzászólás
>!
Mariann_Czenema P
Kindle

Az én kis drágaságom :) a tok az Aliexpressről érkezett.

Kapcsolódó könyvek: Ryan Holiday: Ego Is the Enemy

Ryan Holiday: Ego Is the Enemy
9 hozzászólás
>!
skrbritney
Kindle

Sziasztok! Gondolkodom egy Kindle Touch vásárlásán. Van valakinek valami tapasztalata vele? Esetleg van valakinek jó állapotú és eladó?
Előre is köszi a válaszokat! :)

1 hozzászólás
>!
Heruska
Kindle

Sziasztok!

Ha calibre-val átalakítom az epub formátumot mobiba, de tele teszi enterekkel és soronként, két soronként széttördeli, azzal mit tudok tenni? Zavaró így olvasni… Köszönöm a válaszokat! (Kindle PW3-as olvasó)

3 hozzászólás
>!
encsy_eszter
Kindle

Sziasztok!
Viszonylag kezdő kindlisként írok, és inkább általánosságban vonatkozik az e-olvasós tapasztalatokra a kérdésem, mint konkrétan erre a típusra.
Az érdekelne, hogy ti észrevesztek-e olyasmit magatokon, hogy az ebook formában olvasott könyvek tartalma kevésbé marad meg bennetek, mint a papíralapon olvasottaké? Én a közelmúltban olvastam két, terjedelemben kb ugyanolyan, még témájában is hasonló könyvet, az egyiket e, a másikat papír formátumban. Mindkettő kifejezetten tetszett és érdekelt, viszont pár nappal az olvasás után az a tapasztalatom, hogy a papírkönyvből sokkal több részletre emlékszem, mint az e-könyvből.
Nagyon élvezem a kindlin történő olvasást amúgy, és gyorsabban is haladok, mint papírkönyvekkel, többet is olvasok mióta megvan, de ez a jelenség érdekelne, hogy gyakori-e, vagy csak teljesen esetlegesen, a formától függetlenül jobban kiesett az egyik szöveg, mint a másik.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)

20 hozzászólás
>!
Szécsi_M
Kindle

Sziasztok!!
Az össze kindle olvasón van gyárilag szótár vagy úgy kell rá tölteni??
Venni akarok nem sokára egyet. De evvel kapcsolatban nem voltam tisztában.
A választ előre is köszönöm

11 hozzászólás
Hirdetés
>!
Szécsi_M
Kindle

Sziasztok ti Milyen témában szoktatok olvasni az e-bookon? Én is gondolkozok hogy vegyek egyet. Én 14 éves vagyok és legjobban a tudományos könyvek és a sci-fi meg a fantasy érdekel. Több tudományos könyvet is találtam már ilyen téren pl: mek.hu. De nem nagyon találtam olyan könyveket amik mondhatni ifjúsági regények vagy egyszerű regények. Tud valaki olyan oldalt ahol ingyen lehet főleg regényeket letölteni. Romantika és Krimi kívül minden téma érdekel.

2 hozzászólás
>!
saritaa
Kindle

A gyönyörű új szerzeményem. *-* Mivel a régi ebook olvasóm már nem a legjobb, így beszereztem egy újat. Most egy Kindle mellett döntöttem.

https://images2.imgbox.com/3f/2f/lnwg6wk2_o.jpg

3 hozzászólás
>!
petrichor
Kindle

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Kindle Paperwhite-om van, másfél éve használom napi fél-1 órát. Eddig mindig megnyitotta a PDF és az átkonvertált MOBI fájlokat is, de tegnap óta semmit sem akar megnyitni, lassan reagál az egyéb dolgok megnyitására is (My Library, oldalak megjelenítése), a kikapcsolás sem mindig működik. Kerestem a neten infót, de nem sok mindent találtam. Mi lehet a probléma? Van esetleg valakinek hasonló problémája, ötlete? Előre is köszönöm!:)

3 hozzászólás
>!
meteoritastar P
Kindle

Sziasztok!!
Szegeny kindle paperwhite-omat/7th generacios/ visszavittem a boltba. :((:((
Kicserelhetem ugyanilyenre vagy akar rafizetessel barmilyen masikra.
Szerintetek?
Paperwhite?
Voyager?
Oasis?
Vagy egyeb?

32 hozzászólás