!

Kindle zóna

+
>!
Mackólány P
Kindle

Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy mit kell tennem, hogy az aktuálisan olvasott könyv újra az első oldal legelejére kerüljön. Ne kelljen minden alkalommal előkotornom a 120. oldalról?
Köszönöm, szép napot!

13 hozzászólás
>!
Varga_Szandi
Kindle

Sziasztok!
Azt olvastam itt korábban, hogy ha túl sok könyv van rajta, akkor belassulhat a Kindle.
De ez előfordulhat úgy is, hogy csak 1 bizonyos könyvnél, de ott nagyon (a többinél csak minimálisan érzékelhető)? Pdf fájról van szó, amikkel eddig nem volt baj, plusz nem is hosszú, mert kevesebb mint 300 oldal, de hihetetlenül belassult, ha lapozni szeretnék vagy bármi.
Oldalra már nem is enged átlépni, pl.
Nagyon remélem, hogy nem tettem tönkre semmit, mert még kb. fél éves sincs. :-/

6 hozzászólás
>!
Boszika87
Kindle

Sziasztok! :)
Olyan problémám lenne,hogy már a második könyvnél fordul elő velem. 49 oldalig minden rendben a könyvvel, a 50.oldalon csak középen van szöveg aztán a könyv végéig semmi…
Ha gépen megnyitom akkor végig ott van a szöveg..
Tudja esetleg valaki,hogy mitől lehet és hogyan tudom orvosolni a problémát?
Köszönöm előre is a segítséget!

17 hozzászólás
+
>!
FairyDust P
Kindle

Miért jó az ebook olvasó, és miben győz a papir könyv? :) Ez egy örök harc a molyok világában, nézzük! :)

Cikk: https://missreaders.com/others/details/2

Akit érdekel, szivesen csinálok egy Kindle Paperwhite 3 tesztet, vagy esetleg, hogy milyen tableten olvasni. :)

3 hozzászólás
>!
HeuRéka
Kindle

Sziasztok!
Ajánlás/felfedezés, főleg az angolul olvasóknak jó: amióta megtudtam, hogy az Amazonon vannak ingyenesen letölthető (havi akció/lejárt szerzői jogú) könyvek, mindig egyenként, szerző:cím alapján kerestem az épp aktuális könyvre, de most rábukkantam egy, azaz két „kötetre”, amibe 100 klasszikus van tömörítve, és gondoltam, megosztom veletek :) Ingyenes és jogtiszta, vannak a válogatásban olyan művek, amik pl a gutenberg.org-on sincsenek fent.
Első kötet: https://www.amazon.com/100-Books-Must-Read-Before-ebook…
Második kötet: https://www.amazon.com/100-Books-Must-Read-Before-ebook…
Jó olvasást! :)

20 hozzászólás
>!
brillco
Kindle

Sziasztok.

Új tulajdonos vagyok és lehet butaság amit kérdezek, de csak nem jutok a végére.
A könyvtárba eddig rendesen mutatta azt a pár könyvet amit már felraktam, de ma szőrén szálán eltűnt és nem tudom mit csináljak, hogy újra lássam a felhozatalt?!
Érdekes mert a gépen meg azt mutatja, hogy ott vannak. Ha kindle kereséssel beírom a könyvet akkor megtalálja, de mégis azt mutatja, hogy nincs semmi a könvtáramba… és már újra is indítottam, mást sajna nem tudok csinálni :/

3 hozzászólás
Hirdetés
>!
zellR
Kindle

Sziasztok!

Azt honnan tudom, hogy a PW2 készülékem, melyik generációba tartozik? (Manuális firmware update miatt.)

Köszönöm előre is!

2 hozzászólás
>!
Memécske
Kindle

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem tudom mi van a PW-el, mert régen ha egy mappába betettem egy már olvasott könyvet, akkor a listában már nem szerepelt, csak az adott „olvasott könyvek” mappában. Most viszont bármit is csinálok, kint marad a teljes listában.
Találkozott valaki már hasonló problémával, és esetleg talált rá megoldást?
Köszi a válaszokat!
M.

4 hozzászólás
>!
hangya68 P
Kindle

Sziasztok!
PW 2-öm van, 2 hónapja kapott az e-bay-ről egy mágneses tokot. Előtte textilből varrt, bélelt tokban hordtam. Azóta mintha gyorsabban lemerülne. Úgy látom, nem illeszkedik teljesen pontosan a borító, van pici holtjátéka. Az jutott eszembe, esetleg a holtjáték miatt alkalmanként elcsúszhat a táskámban utazás közben és bekapcsolódhat? Volt néha olyan érzésem, amikor kivettem a táskámból és kinyitottam, mintha világítana. Bár ezt biztonsággal nem merem állítani, mert ugye nem sötétben veszem elő a masinát. A wifit csak akkor kapcsolom be rajta, ha küldök rá könyvet.
Másik: kb. 2 hete tapasztalom, hogy amint kinyitom nem világít a képernyő. Nem minden alkalommal, egyszer-egyszer csak. A könyv ott volt, ahol abbahagytam, de világítás nélkül. Megnéztem, nem vettem le a fényerőt, mégsem világított. Olyankor becsukom, újra kinyitom és akkor újra világít.
Szeptember végén volt 2 éves. Eddig semmi gondom nem volt vele.
Elfordult hasonló jelenség valakinél?

20 hozzászólás
>!
liann P
Kindle

Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de nem találtam meg a problémámmal kapcsolatos karcot, pedig tudom, hogy volt már róla szó.
Beragadt az olvasómon az a funkció, amely azt mutatja, hogy mennyi van még hátra az adott könyvből. Ezt hogyan tudom megoldani, hogy frissüljön? Az olvasási opciókban állítottam valami frissítést, és egyszer működött is, azt hittem, hogy az erre való, ezek szerint még sem, mert azóta hiába állítgatom, nem változik.
Nem nagy gond, de azért szeretem nézegetni a hátralévő időt :)

6 hozzászólás