!

Kindle zóna

>!
gabiica P
Kindle

Az úgy volt, hogy elindultunk a postára, mert páromnak érkezett csomagja, aztán kiderült, hogy már az én kis csodám is megérkezett… pedig még két hete sincs, hogy rendeltem. Szerelem első látásra <3 *-*

9 hozzászólás
>!
miriel P
Kindle

Halihó!
Érdekelne a véleményetek/tapasztalatotok. Pár napja érkezett meg hozzám az új lakótársam, egy Kindle Paperwhite 3. A régi jól szolgáló Kindle 4-es olvasóm anyu kapta meg. :)
A kérdés ami felmerült, hogy ugyebár ez érintőképernyős. És láttam, hogy ezekhez is van kijelzővédő fólia. Érdemes/kell beruházni egy ilyenre, ha amúgy van egy szuper védőtokom hozzá? Előre is köszi a válaszokat!

12 hozzászólás
>!
horsegirl
Kindle

Sziasztok! Problémám akadt a Kindle 6 olvasómmal. Pár napja frissített Kindle 5.9.4 verzióra, azóta tördeli a szöveget, bármit rakok rá (azw3, mobi). Próbáltam újraindítani és újrarakni (reset) is, de megmaradt a probléma. Mit tudok csinálni vele?

>!
FairyDust P
Kindle

De boldog vagyok! Megjött a legújabb családtag, s egyben legjobb társ. :) A legjobb az egészben hogy a tok is pont ma érkezett meg… milyen jó már. :)) A régebbi PW nagyon szép szolgálatot tett, nyugdíjazom, de a családban marad. :D

18 hozzászólás
>!
Siegbald
Kindle

Sziasztok,
KÉRDÉS: Ha NEM Kindle olvasóm van, de szeretném az írókat a könyvük megvásárlásával támogatni, van ötletetek hol lehet nem Kindle formátúmú Ebookokat venni?
(Amazon kilőve, mivel ott csak Kindle formátumban lehet)

10 hozzászólás
>!
RaSari
Kindle

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nem rég kaptam a Kindlemet, most szerettem volna másodjára pdf könyveket letölteni rá. Első alkalommal teljesen rendben működött a dolog, belehúztam a kindle mappájába a könyveket, és azok meg is jelentek az olvasón. Most viszont ha belehúzom őket csak a gépemen, a kindle mappájában vannak ott, a kindle nem mutatja őket. Viszont a régebben letöltött könyvek meg nem törlődnek róla.:( Tudna valaki segíteni?

7 hozzászólás
Hirdetés
>!
jcsaladi
Kindle

Sziasztok!

Egy régi, Kindle IV-esem van, és mostanában az a problémám, hogy nem férek hozzá számítógéppel. Mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy 'USB device is not recognized'. Próbáltam már másik géppel, másik kábellel, frissítettem drivert/kindle szoftvert, letöröltem és újrainstalláltam az usb device-oket, de mindig ugyanaz.
Ha nagyon hosszú idő után próbálom újra, akkor kb. 2 percig működik, aztán jön a hibaüzenet. Van esetleg bárkinek ötlete, hogy hogyan tudnám elérni a fájlokat az olvasón?

3 hozzászólás
>!
enyedil
Kindle

Sziasztok!
Kindle PW-n hogyan lehet időt beállítani? Nálam még egy órával kevesebb van.:)

3 hozzászólás
>!
Kindle_Center U
Kindle

Sziasztok!

Vadiúj, bontatlan (nem újracsomagolt), amazonon regisztrálható készülékek eladásával foglalkozunk + gyorsak, rugalmasak vagyunk. A vásárlás napjától számított 1-2 éven belül Magyarországon érvényesíthető garanciát és hivatalos számlát biztosítunk vevőinknek.

https://hardverapro.hu/tag/kindlecenter

Keressetek bizalommal!
Kindle Center

>!
msglass P
Kindle

Nna, erre nem számítottam: kevesebb, mint egy hét alatt megérkezett a király új ruhája! O.O
A postás a kilincsünkre gumizta rá. :D Nem gondoltam volna, hogy ennyire szép lesz, újra és újra szerelembe esem ezzel a kis csodával! ♥️

18 hozzászólás