!

Kindle zóna

>!
Praetorianus P
Kindle

Sziasztok!

Volt téma néhány hete a fájlkonvertálás, egészen pontosan a pdf-ek használható formában való Kindle-re juttatása. Jelentem, megtaláltam a megoldást. Kicsit beleástam magam az Amazon honlapjába, és eldugva ott olvasható a lényeg:
Ha szeretnénk bármilyen fájlunkat az olvasóra juttatni, akkor küldjük el magunknak a regisztrációkor kapott @kindle.com email-címre, és onnan szinkronizálódik az eszközeinkre. Gondolok itt ugye a prc, mobi és azw kiterjesztésű fájlokra, mert a pdf eredeti formájában, pdf-ben kerül fel a Kindle-re. Ahogy valaki írta akkor, a pdf-ek nem konvertálhatók normális minőségben Kindle-kompatibilissá Calibrével, hiszen ékezet-problémák és tördelési gondok egyaránt hemzsegni fognak a végeredményben. A megoldás mindössze annyi, hogy ha a pdf csatolmányt elküldjük a magunk @kindle.com végű címére, írjuk bele a tárgyba, hogy „Convert”, ilyenkor Kindle-kompatibilis formátum töltődik le az eszközeinkre. Tesztelve két fájllal, tökéletesen működik :)

>!
Dorey088
Kindle

Sziasztok!
Remélem jó zónában teszem föl a kérdést. A segítségeteket szeretném kérni. Ti milyen fajta ebook olvasót ajánlanátok? Mert sajnos nemrég megjártam és nem szeretném elkövetni újra azt a hibát. Előre is köszi! :D

4 hozzászólás
>!
happy_moly
Kindle

Hali! Letöltöttem a Kindle alkalmazást telefonra. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy amit olvasok E-könyvön az ugyan úgy megjelenjen a mobilomban is? (Csináltam Kindle-s címet elérhetőséget, mert eddig nem volt) Köszönöm a segítséget! :)

14 hozzászólás
>!
Woland
Kindle

Sziasztok!

Van egy kindle 5-öm, ami kezdi feladni, így lassan ideje lesz vennem valami újat. Mivel imádtam, mindenképp maradnék a kindle-nél, de itthon elég drágának találom. Mivel már szállít Mo-ra az amazon, ezért onnan gondoltam megrendelni, de lenne pár kérdésem:
– rendelt már valaki innen? megbízható, megérkezik egyben?
– garancia kérdése hogy működik? mondjuk ha sérülten kapom, vagy pár hónap múlva baja lesz, tudok vele valamit kezdeni?

Egy Paperwhite lenne a kiszemelt egyébként, erről a modellről csak jót hallottam :)

16 hozzászólás
>!
Swoosh
Kindle

Kindle (3?) keyboard
7 év után fura dolgok kezdenek történni. Mindegyre újraindítja magát bekapcsoláskor, olyan „hosszú” indítással, utána pedig berendezi a cimkéimet (eleinte mindegyik üres)
Félek, hogy az utolsókat rúgja. Még olvasok de vajon meddig?

2 hozzászólás
>!
vadpingvin
Kindle

Kindle 5-öm egyik napról a másikra (ezt úgy értsétek, hogy közben nem volt neten, se töltőn) meghülyült és azóta ezeket produkálja:
– bekapcsoláskor nem az utolsó könyvet, hanem a könyvek listáját mutatja
– ha kikapcsolom vagy magától elalszik, nem a képernyővédő/reklám jön be, hanem egy üres fehér képernyő
– néha elfelejti, hol jártam a könyvben; nyilván ez a legzavaróbb
– ha törlök egy könyvet, az elszürkül, de nem tűnik el, köv bekapcsoláskor megint ott van
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Firmware a legfrissebb (4.1.3) rajta.

3 hozzászólás
Hirdetés
>!
zsofy99
Kindle

Ajándék!!! :)
Sziasztok!

Van egy kindle paperwhite III-ra való lila tokom (nem tudom pontosan mely modellekre jó még). Alapból mágneses, de az egyik mágneses résznél eltört és kiesett belőle a mágnes, így kicsit sérült.
Mivel más tokom rá, így valakinek ajándékba odaadnám, ha tud hozzám alkalmazkodni és Debrecenben, Balatonfüreden, Csopakon vagy Budapesten oda tud jönni, ahol én megfordulok :)

1 hozzászólás
>!
Pixy_
Kindle

Sziasztok!
Kindle e-book olvasót szeretnék venni ami tablet funkcióval is rendelkezik. Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

13 hozzászólás
>!
Dextiny
Kindle

Sziasztok!
Több helyen is láttam, hogy nem csak könyvet, de képregényt, mangát is lehet olvasni az eBook-on. Viszont el nem tudom képzelni, hogy ez hogy oldható meg, mivel lehet pdf vagy hasonló, az eszköz által támogatott formátumba átváltani, a voltaképpen különálló képeket.
Reménykedek, hátha van köztettek olyan, aki már próbálkozott hasonlóval és esetleg sikerült is neki.
Nézelődtem már az interneten, de csak olyan megoldásokba botlottam, amivel angol oldalakról, angolul tölthettem le a mangákat, vagy egy program letöltését kérte az átkonvertáláshoz, aminek meg sajnos a vírusirtóm nem örült annyira…
Előre is köszönöm, ha esetlegesen tud nekem segíteni valaki :)

6 hozzászólás
>!
Bunny66
Kindle

Sziasztok!
Eladó sorba került 2,5 éves Amazon Kindle Touch (7.generációs) olvasóm.
Kifogástalan, hibátlan állapotú.Egy töltéssel heteket bir (wi-fi kikapcsolt állapotban).
Doboza, kábel és egy tok van hozzá.
Képet kérésre tudok küldeni.
Ára: 20.000