!

Kindle zóna

+
>!
Varga_Szandi
Kindle

Sziasztok!
Lehet, hogy volt már itt erről szó, sőt, elég valószínű, de egyelőre míg nem jutok el a böngészésig, addig is felteszem a kérdést, hátha megelőzhetem a keresést (lustaság magas fokon, tudom). :D
Az előttem lévő karc adta az ihletet és juttatta eszembe, hogy már többször fel akartam ezt nektek tenni:
Ha elolvastam egy könyvet, rámegyek arra, hogy törölje a dokumentumot, el is tűnik. Viszont, amint a gépen megnyitom a mappát, ott virít benne a kis drága, akit nemrég még szerettem volna távozásra késztetni.
Van valami olyan beállítás, módszer, bármi, amivel egy ilyen törlésnél automatikusan távozik a könyv, ténylegesen is?

Köszönöm a választ előre is! :)

8 hozzászólás
+
>!
zsofigirl
Kindle

Ragyog a szívem, mint a nap, mert feltaláltam a spanyolviaszt. Akarom mondani, teljesen véletlenül ráakadtam. Gondolom, ez nem túl univerzális probléma és lehet csak engem bosszantott eddig, de azért megosztom.
Legtöbbször emailen küldök könyvet a kindlimre, és random időközönként nagytakarítást csapok rajta, vagy csak itt-ott letörlök egy-egy könyvet róla (az újabb kattanásom, hogy ne legyen száznál több olvasatlan könyv rajta – bár ezt eléggé ki is maxolom, most épp 99 van…). És nem szeretem, ha alul kijelzi, hogy 'x more items in cloud', így mindig mehettem fel az amazonra és kereshettem ki a könyveket, hogy onnan is letöröljem. És most, miközben a beállításoknál molyolgattam, rábukkantam, hogy van olyan opció, hogy csak az eszközre küldje ki a könyveket, és ne tegye bele a felhőbe. Örömtáncot járok! :)
(Manage Your Content and Devices – Settings – Personal Document Archiving – Disabled)

+
>!
Búza_Mihály
Kindle

Sziasztok!

Szeretnék ebook olvasót venni. És több fajtát is néztem( Kindle6,alcor myth,pocketbook,) nem tudtam még dönteni. Abban szeretném kérni a segitségeteket hogy a tapasztalatokat irjátok ide akinek van. Meg a kerdésem hogy a kindlenél a felhőtárhely hogy működik fizetős,csak amazonon vásárolt kö yveket rakhatok fel. Sok mindent olvastam màr. Köszönöm a segitséget előre is.

8 hozzászólás
+
>!
Rajszki_Ildikó_Éva
Kindle

Sziasztok! Írtam már ide korábban, hogy tervezek egy Kindle Voyage olvasót vásárolni. Érdekelne a véleményetek, mielőtt beruháznék. Jelenleg egy Kindle 5-öm van, meg is vagyok vele elégedve, de nagyon megtetszett a voyage, gyűjtöm is rá a pénzt, lenne is egy németországi ismerősöm, aki meg tudná nekem venni, jóval olcsóbban, mint itthon.
Szóval, ha valakinek van tapasztalata voyage téren, szívesen venném :-).
Köszönöm!

11 hozzászólás
+
>!
Rajszki_Ildikó_Éva
Kindle

Sziasztok! Tervezem, hogy vennék ey Kindle Voyage olvasót + tokot! Ha az Amazonon rendelném meg és németországi címre rendelném meg, akkor nem lenne plusz költség, remélem! Van saját fiókom az Amazonnál, akkor csak a kézbesítési címet kellene módosítanom?

7 hozzászólás
+
>!
linaa18
Kindle

Sziasztok!
Felszívtam magam, hogy majd használom a PW-n a Goodreads opciót, de az a kérdésem, hogy én vagyok a béna, vagy tényleg mindenképpen új account-ot csinál a kindle és nem lehet a már meglévő account-tal belépni? Szóval, azokhoz a PWsekhez, akik használják is a Goodreadset, mik a tapasztalatok?
Előre is köszi :)

Hirdetés
+
>!
Ildikó_Korom
Kindle

Sziasztok,

Kindle-szűz vagyok. :)
Tegnap szembejött egy környékbeli hirdetés, hogy eladná valaki. Amit a fotón látok, hogy Kindle Amazon, és a modellszáma ey21.
A google szerint ez paperwhite- szériának tűnik nekem, a tulaj azt mondja, pár éves, a feleségéé volt és alig használta.
Mit érdemes megkérdeznem róla vásárlás előtt? Köszi előre is, ma döntenem kell, h megveszem- e.

3 hozzászólás
+
>!
carol
Kindle

Sziasztok!
Kindle 5-öm képernyője eltört, és mivel még nem adtam fel a reményt, így szereznék/vennék egy olyat, amelyiknek a képernyője jó, de valami mása már nem… Terv szerint kicserélném az enyém képernyőjét. Én, a technikai analfabéta. De láttam egy youtube-os videót, és meglepően egyszerűnek tűnt.
Ha valakinek porosodna otthon egy ilyen, vagy lenne ötlete, hogy honnan tudok szerezni, annak nagyon hálás lennék!
carol

6 hozzászólás
+
>!
Estis P
Kindle

Sziasztok!
Én is beállnék a sorba, egy Paperwhite 3 -t néztem ki magamnak.
Már csak az a nagy dilemma, hogy honnan rendeljek. Láttam több oldalon is, de pl. jófogásról kicsit félek megrendelni, mert ki tudja, viszont még ott a legolcsóbb ahogy néztem.
Szerintetek?
Nagyon örülnék a véleményeknek. Ki mit gondol? Ha van ilyen valakinek, honnan és mennyiért tudta beszerezni? Elégedettek vagytok -e a vásárolttal….
Előre is köszönöm a segítséget! :)

24 hozzászólás
+
>!
enyedil
Kindle

Sziasztok!
Tudja esetleg azt valaki, hogy van-e különbség a Paperwhite III (2015) és a Paperwhite III (2016) között?

3 hozzászólás