!

Kindle zóna

>!
hlilla
Kindle

Sziasztok!
Sajnos nem találtam karcot az alábbi problémával kapcsolatban, pedig biztosan felmerült már a kérdés.
Kaptam egy PW 3-at az Embertől szülinapomra (ugyanitt Kindle 4 eladó :)), sikerült rátenni a könyveket, viszont ugye a főoldalon mindig csak a 3 legutóbbit mutatja. Ha bemegyek a könyvtárba, akkor pedig egyet sem mutat. Ha a főoldalról az aktuális háromból törlök egyet, akkor egy másik ugrik a helyére, tehát léteznek az eszközön, csak nem látom őket. Van ezzel kapcsolatban valamilyen megoldásotok?

2 hozzászólás
>!
nicolekitti
Kindle

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy ha én az amazon.it-ről szeretnék letölteni ingyenes / fizetős e-bookot azt írja, hogy az én országomban ez nem elérhető. Amíg nem lépek be mutatja az árat, de amint belépek már semmit se tudok venni.
Nagyon el vagyok keseredve, mert ezért döntöttem a Kindle mellett, hogy akkor azzal majd olasz nyelvű könyveket is olvasok, de így meg pont erre nem tudom használni… Max amik fent vannak az amazon-com-on és az olasz verzió mögé van írva, de azon nagyon sokáig tart mire találok valamit.
Valakinek valami megoldás erre (feltételezem, aki németül tanul, annak is lehet a német oldal szintén beintett, mint nekem az olasz??!)
(Gondolom olasz ip, meg valljam magam olasznak….) :)

4 hozzászólás
>!
mspepe
Kindle

Sziasztok!
Másnak is elkezdte nemszeretni a pdf-et a PW-ja, vagy csak az enyém hülyült meg? Esetleg valaki tud erre megoldást?

8 hozzászólás
>!
Panna
Kindle

Sziasztok!
Egy kérdés :D
Milyen e-book olvasót vegyek? És honnan?
Annyira járatlan vagyok a témában! :)

39 hozzászólás
>!
Naira
Kindle

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, ami sokkal inkább az amazonos fiókhoz kötődik, de pont a Kindle miatt. Volt egy régi, hőn szeretett olvasóm, aminek a kijelzője eltörött. Ez az amazon.com fiókomhoz volt csatolva, azaz még mindig oda van csatolva, csak most már az appon keresztül olvasok. Most vásároltunk a húsvéti akcióban egy PW3-at a német amazonról, viszont én továbbra is angolul olvasok csak, így szeretném, ha a .com-on vásárolt könyveim erre a készülékre érkeznének. A garancia miatt gondolom a német fiókhoz kell csatolnom az olvasót, vagy tévedek? Valakinek van ezzel bármilyen tapasztalata?

2 hozzászólás
>!
Kindle_Center U
Kindle

Sziasztok!
Vadiúj, bontatlan, regisztrálatlan készülékek eladásával foglalkozunk + gyorsak, rugalmasak vagyunk. A vásárlástól számított 1-2 éven belül Magyarországon érvényesíthető garanciát biztosítunk vevőinknek.
A készülékek vadiújak, bontatlanok, amazonnál regisztrálhatóak, nem újracsomagoltak.
Kindle Touch (2016) – 4 GB – 24999 Ft (8.gen.) – Fekete, Fehér – 1év garancia
Kindle Touch (2016) – 4 GB – 27999 Ft (8.gen.) – Fekete, Fehér – 2 év garancia
Kindle Paperwhite 2015 – 34999 Ft – Fekete, Fehér – 1 év garancia
Kindle Paperwhite 2015 – 38999 Ft – Fekete, Fehér – 2 év garancia
Kindle Voyage – 59999 Ft – Fekete – 1 év garancia
Kindle Voyage – 64999 Ft – Fekete – 1 év garancia
Keressetek bizalommal!

1 hozzászólás
Hirdetés
>!
Hail_to_the_Reading
Kindle

Sziasztok!
Először is kérlek bocsássátok meg irgalmatlan butaságomat!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudom, hogy egy Kindle, vagy ebook olvasó, vagy hasonló olvasásra való, de azonkívül mit tud még?
Láttam ilyeneket, hogy átkonvertálás, meg mp3 lejátszás, meg PW, meg nem tudom, és őszintén nem tudom, hol kéne keresnem erre a választ. Megnéztem a Kindle-nek az oldalát is, annyit találtam, hogy ajándék ötven könyv és arckrém, szóval..segítenétek kérlek? :D

Úgy gondolom, hogy ez egy olcsóbb, és jobb megoldás lenne nekem, és vennék szívesen is, de jelenleg nem tudom, hogy még is mit szeretnék venni.
Előre is köszönöm!

10 hozzászólás
>!
KaliraSkyler
Kindle

Sziasztok!
Calibre-ben szoktam átalakítani magamnak a könyveket, és gyakran van, amikor az időm engedi, hogy a „leírás” részt is kitöltöm a könyv leírásával. A problémám ott kezdődik, hogy amikor ezt meg akarom nézni, elirányít, és mivel nincs bekapcsolva az internet rajta, be akarja velem kapcsoltatni. Ez miért lehet? :/

>!
linaa18
Kindle

Sziasztok,
szerintetek valahogy ki lehet kapcsolni a PW-n, hogy mindig beakarja hozni a könyvek végén a goodreads értékelést?

4 hozzászólás
>!
Odett P
Kindle

Lehet, hogy csacska kérdés, de ha teszem fel, elhagyom/ellopják a kindle-öm, akkor aki megszerzi, egy Calibre programmal azokhoz a könyvekhez is hozzafér, amiket én Dibookról meg amazonról vásároltam? Vagy Dibookról vásaroltam, és Calibrével teszem rá az olvasóra.

5 hozzászólás