!

Kindle zóna

>!
Dóri_42 P
Kindle

Sziasztok!
Ti jártatok már úgy a Kindle-vel, hogy felmásoltok rá egy könyvet (frissen ropogósan vásárolva online), és egyszerűen nem látszik, hogy rajta van? Úgy értem, hogy ha laptophoz csatlakoztatom, akkor látszik hogy ott van a fő memóriában (calibre és total commanderes nézetben is), viszont, ha ha olvasni szeretném nem találom.

Jártatok már így? Valaki tud rá megoldást?
Előre is köszönöm!

9 hozzászólás
>!
Valcsa
Kindle

Halihó! :)
Kacérkodom a gondolattal, hogy beruházok egy Kindle-be (Kindle 8-at nézegettem, háttérvilágítás nekem pl. nem szükséges, és ennél többet anyagilag sem szeretnék rá szánni).
Kindlewebshop.hu-val kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata? Külföldről rendelés nálam nem jöhet szóba, mindenképpen valamilyen megbízható magyar oldalról szeretnék Kindle-t rendelni. :)

(Update: Már tárgytalan, végül a kindleshop.hu-ról rendeltem. :) Azóta rendben meg is érkezett, úgyhogy birtokba is vettem. ^^)

18 hozzászólás
>!
Elefáni
Kindle

Sziasztok! :) Tokot szeretnék vásárolni a Kindle-mhez, de fogalmam sincs, milyen típusúra essen a választásom. Egyszerű, hátlapját és oldalait védő szilikontokra, vagy olyanra is, ami az elejét is védi? Ha olyanra, az nem zavar esetleg az olvasásban? Tudtok nekem segíteni? :)

15 hozzászólás
>!
Viki_Nagy_2 P
Kindle

Sziasztok :) ebook olvasót szeretnék vásárolni a közeljövőben tudnátok segíteni hogy melyik a legjobb, legkifizetődőbb? Nem igazán vagyok jártas a témában
Köszönöm a segítséget előre is

15 hozzászólás
>!
Varga_Szandi
Kindle

Help! Help!

Októberben volt 1 éves a Kindle Paperwhiteom, most azzal indította az új évet (kb. 2 napja használtam, akkor maxon volt, tehát nem merülhetett le), hogy semmire nem reagálva lefagyott. Próbáltam a teljes restartot mindent. Kétségbe vagyok esve, mit csináljak vele? Azt se tudom, hol tudom bejelenteni a hibát, Amerikából kaptam, tehát semmi magyar dolog nincs hozzá.
Segítsetek léci! T.T

Ui.: Elbizonytalanodtam a garit illetően. 1 vagy 2 év van rá?

10 hozzászólás
>!
Marcsi_moly
Kindle

Végre nekem is van! :D
Apámtól kaptam Karácsonyra *-*

3 hozzászólás
Hirdetés
>!
Eviii P
Kindle

Ééés végre itt az enyém is!!!

#storytime
Karácsonykor a fa alatt szinte kiszúrta a szememet a téglalap alakú csomag, izgatottan kaptam fel az ajándékot… Amin éreztem, hogy egy.. Könyv. Abban a momentumban kiakadás ON, komolyan egyetlen könyvet kaptam a várt olvasó helyett?! Anyuék vigyorognak, nyisdmárkiii, szóval kinyitottam.. És egy papírral bevont könyvvel találkoztam. Nézek rájuk, hogy miva?!, ők meg fordítsd már meg!!, megfordítom, és a papírra az van írva, hogy <3 ELEKTRONIKUS KÖNYV OLVASÓ <3 :) – Hatalmas betűkkel. … Sírtam. XD Megnéztem, mi a könyv, Egri csillagok… Megköszöntem mindenkinek, ölelés, puszi.. Jójó, de van más is, keressem meg. Fél perc múlva kúsztam ki a fa alól vele nehogy már azt hamarabb találjam meg, mint a kamut, és váááá. :D :D :D A neve Alex. És szeretjük egymást.

3 hozzászólás
>!
cherryd
Kindle

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne Hozzátok:

Már egy ideje nem frissült a Kindle-öm magától, nem mintha baj lenne, tökéletesen működik. Az érdekelne, hogy már nem is megy rá frissítés, vagy manuálisan kellene frissíteni? (Kindle 7th generation) A beállítások mappában nem lehet rámenni a frissítésre.
Vagy ritkán szokták updatelni? A telefonom miatt hozzászoktam, hogy nagyon gyakran frissülnek a dolgok, így kicsit fura Nekem, hogy itt alig. Igaz, ami igaz, legalább nem lassul be, stb.

10 hozzászólás
>!
julcseee P
Kindle

A szeretett drága Kindle eljött velem Körmendre wellnesselni is :)
@FairyDust Kreatív feladat / 1. :)

2 hozzászólás
>!
hajnalikod
Kindle

Sziasztok!
Nem rég kaptam egy 7. generációs Paperwhite-ot. Szeretnék hozzá tokot venni az ebayről, de nem tudpm, hogy megfelelőek-e, tényleg a Paperwhite-okhoz valók-e, méretileg rendben vannak-e.
Használ valaki hasonló tokot mint mondjuk ezek?
https://www.ebay.com/itm/Stand-Painted-Leather-Smart-Ca…

https://www.ebay.com/itm/Lot-Magnetic-Auto-Sleep-Leathe…

4 hozzászólás