!

Kindle zóna

>!
julia0
Kindle

Sziasztok! valaki tudna segíteni? Amikor a kindle-m kiirja hogy alacsony a töltöttség, beszúrom tölteni, tölti is mégis mikor kihúzom megint azt írja, hogy lemerült. Van hogy újraindiitom, és akkor azt mutatja tele van de olyan hamar lemerül. Nem a kabellel van a gond, megpróbaltam több helyen más töltővel…

1 hozzászólás
>!
dyna
Kindle

Sziasztok,
valakinek esetleg van olyan tapasztalata, hogy a Kobe oldalon vásárolt magyar nyelvű könyvet és utána azt Kindle-ön olvasta (én 1. generációs PW-n szeretném)? Ott sokkal több kortárs cucc van magyarul, jobb áron, mint hazai könyvkereskedők kínálatában.

(Giga nagy méretű pdfben tudtam csak megszerezni a jelenleg vágyott J. Franzen könyveket, eddig semmivel se jött össze a mobiba konvertálás, a pdf-et olvasni meg olyan gagyi).

Köszi előre is a tapasztalatokat, további derűset mindenkinek!

>!
dedori
Kindle

Sziasztok,
Ha esetleg van valakinek eladó Kindle Paperwhite II, várom az ajánlatokat :P
Ha valakinek van hibás (de a képernyője ép), azon az ajánlaton is elgondolkodnék… :P
Előre is köszönöm.

személyesen Szeged és környéke, vagy időnként Bp-en tudnánk találkozi

>!
slytherout
Kindle

Sziasztok!:)
Olyan kérdésem lenne, hogy Kindle 8 típuson lehet esetleg fényerőt állítani vagy az az egy van, ami az alapbeállítás? :)

15 hozzászólás
>!
Master_Miller
Kindle

Tegnap rácsiszoltam a Duokan-t a K4NT-mre.

Meglepett, mennyi mindent ki lehet még hozni a masinából.
– Borítónézet a könyvlistánál
– böngésző (teljesen felesleges, de elfér, talán a Kindle-n is volt, sosem használtam)
– szótárak (ez alapból volt rajta, de itt külön menüt kapott)
– annyi betűtípus, amennyit akarunk
– oldaltagolás beállítása (behúzás, margók, térközök, sorközök beállítása
– PDF-nél szépen levágja az oldal szélét a szövegig (nem szoktam PDF-et olvasni, de van akinek lehet, hogy hasznos
– epub és sok más formátum támogatása
– Wifi-ftp átvitel a másoláshoz
– egyedi monitorvédő képet
– teljesen testreszabható, témázható megjelenések (képernyő ha az USB-t csatlakoztatjuk, ha lemerül stb…)
– teljes magyarítás

Van egy külön menüpont, amivel simán visszaugrik a K4 rendszerére, restartnál pedig a kubotant tölti be. Szintén külön menüpont az eltávolításhoz, ha nem szimpatikus, akkor le lehet gyalultatni saját magával. Nem szemeteli tele az egészet.

Nem módosítja az alap rendszert, dualboot-ként üzemel, így a felhasználói feltételeket nem sérti.

Jah, még valami, profin elválasztja a magyar szöveget és sorkizárt a könyv. Apróság de tetszik a szememnek.

Szóval ha valaki egy kicsit többet akar kicsiszolni a gépből, vessen rá egy pillantást, természetesen csak saját felelősségére

12 hozzászólás
>!
Szécsi_M
Kindle

Sziasztok ti mit csináltok az olvasóval hogyha hosszabb ideig pl több hónapig nem használjátok mert mást olvastok. Ki kapcsoljatok vagy mit csináltok vele??

15 hozzászólás
Hirdetés
>!
blk_otter
Kindle

Sziasztok,
Májusban vettem egy Kindle Paperwhite 3 e-könyv olvasót. Előtte volt regisztrált amazon accountom, a co.uk oldalon, ezt használtam elég sokszor régebben, mindig erről rendeltem magamnak. Egy hiba miatt volt egy .com-os accountom is, ugyanazzal az email címmel volt regisztrálva, de nem használtam soha. A telepítésnél gondolom US English-t választhattam, mert automatikusan az amazon.com-os felhasználói fiókomhoz regisztrálta a Kindle-t, csak onnan tudom buherálni, letörölni anyagokat, stb. ami eddig őszintén nem zavart.
Most viszont elkezdtem e-könyveket nézegetni ("Kindle Edition" könyvek) és látom, hogy a co.uk oldalon közli velem, hogy ez csak UK customereknek van míg az amerikai oldalon simán végigvisz a vásárláson… ez viszont kicsit zavar mert az amerikai accountot nagyon nem szeretném használni.

Ennyi kertelés után a kérdésem az volna, hogy ha újratelepítem a Kindle-t, tudok esetleg majd másik régiót választani, és akkor a másik accountomhoz teszi a Kindle-t?

2 hozzászólás
>!
FSzK 
Kindle

Tanácsot szeretnék kérni.
Most cseréltem le a Kindle 7-met PW4-re és már többedjére merül le egyik pillanatról a másikra. Az elmúlt héten wifi és világítás nélkül használtam így normális tempóban merítette az akksit. A régi kindle-n állandóan be volt kapcsolva a wifi és meg se kottyant neki és amikor elkezdtem használni az első 1-2 napban ennek sem volt vele problémája. Most nem elég, hogy ki kell kapcsolnom rajta a wifit, a világítást, de hiába töltöm fel csak akkor működik újra, ha minden fájlt letörlök róla.
Az indexelés nincs beragadva, megnéztem. Valakinek van valami tippje?

9 hozzászólás
>!
Nita_Szalai
Kindle

Én vagyok az egyetlen akit zavar ebookon a fény? Olyan túl kékes fehéres lesz, illetve mintha sokkal sötétebb es halvanyabb lenne a betu feny nelkul is a regihez kepest. Vastagabb betutipusra kellett allitanom, mert ugyanazzal a beallitassal mint a regin nagyon zavaro volt.
Amugy minden fennyel ellatott ebook ilyen kekes?? Sargasabb, melegebb feny sokkal nyugtatobb lenne? Ti ful sotetben siman birtok azzal a hattervilagitasaal olvasni??

16 hozzászólás
>!
Nita_Szalai
Kindle

Megvettem a Kindle uj paperwhite ebookjat, de a beállításoknál, ahol az eszkozzel kapcsolatban vannak beallitasok a kindle-s mail cimemnel a név utan ilyen betu es szamsor kombinacio van hozzatoldva emiatt, ha kuldok a sima mail cimre akkor a regi ebookon meg a telefonon levo kindle appon betolti, de ott nem. Meg lehet azt valtoztatni? Amazon oldalan ahol mutatja milyen eszkozokkel vagyok belepve arra hivatkozik, ha 24 oran belul kijelentkeztem vagy mi akkor nem engedi megvaltoztatni. Vagy ez most akkor hogy van? Jart mar igy valaki? Illetve tudja valaki, ha megnyitok egy könyvet es azon belul szeretnek egy szora keresni miert nem dob ki semmilyen talalatot, a masiknal ez mukodott. Koszi a segitseget.

3 hozzászólás