!

Kindle zóna

>!
Csergimanó P
Kindle

Sziasztok!
Egy pdf könyvet konvertáltam mobi- ba, azw3- ba is. A laptop szerint fent van az olvasón, viszont ott nem találom. Ezt többször ismételtem, újra is indítottam.. A keresés nem mutat eredményt. Mi lehet a baj? köszönöm

2 hozzászólás
>!
katonakitti I
Kindle

Sziasztok!
Tudom, nagyon hülye kérdés, de honnét tudom hogy pontosan milyen fajta Kindle olvasóm van?
Fekete és érintős a kijelzője. A hátulját sajnos nem tudom megnézni, mert még kb 5-6 éve vettem rá egy tokot most pedig ki se bírom pattintani belőle.

2 hozzászólás
>!
Andulka
Kindle

Sziasztok!
Új ebook olvasót szeretnék venni. Gondolkodom a Pocketbookon és a Kindle-n. Kindleből a paperwhitera vagy az Amazon Kindlere (2019) gondoltam. Az amazonról rendelt már valaki? Mennyire megbízható illetve, ha vmi. gond van a készülékkel hogy tudom érvènyesíteni a garanciát? Lehet hülye kérdés de a számítógépről usb kábellal is rá tudok másolni könyvet vagy csak e-mailról átküldve? Eddig sima mezei olvasóm volt ezért kérdezem. Köszönöm!

7 hozzászólás
>!
Bubi
Kindle

Sziasztok!
/Kindle 10 2019/

Az új legjobb barátomra ma feltettem a gépemen lévő könyveket (kb. 400 db-ot), délelőtt. A régebbi kis Kindle-öm (Touch 4) egy töltéssel, simán kibírja egy hónapig, akkor is, ha rommá olvasom. A mostani, a mai olvasásom után (nem olvastam rajta túl sokat) le is merült, úgy, hogy reggel 100%-ra töltöttem. Igaz, a régi Kindle töltőjével.
Nem tudom, hogy volt-e már valakinek ilyen problémája itt, de ha igen, hogyan oldotta meg? Egyáltalán, ha kikapcsolom a wifit, bírni fogja ő is egy hónapig, egy töltéssel, mint az előző, vagy ne is számoljak rá a háttérvilágítás miatt? (A régiben nincs világítás.) Nem ma kapcsoltam és töltöttem először, de eddig még nem volt ilyen problémám, igaz, kb 1 hete használom.

10 hozzászólás
>!
Varga_Szandi
Kindle

Sziaszzok!
PW3-mam van. Eddig szuperül működött, ha gépen más formátumot átkonvertáltam .mobi-ba, aztán felmásoltam a mappába.
Ma leszedtem a rajta lévőket, feltettem az újakat és hiába indítottam újra, nem találja egyiket sem. Pedig ugyanott, ugyanazzal, mindet .mobi-ra konvertáltam.

Mivel nem simán másoltam, hanem kivágtam, így a gépen már nincsenek is meg. :-/ Sose volt még ilyen problémám.

Valakinek nincs valami ötlete? 16 fájlról van szó, nem szívesen ugranék neki megint, hogy kikeressem, letöltögessem, stb…

10 hozzászólás
>!
ritusss
Kindle

Pw 4-en lehet beállítani fekete háttér fehér betűvel módot,hol?
Loc mit jelent, miért nem oldalszámot ír?
Köszi

6 hozzászólás
Hirdetés
>!
mrzltn
Kindle

Igazán jó dolgokat kapunk az új frissítéssel :)

"Here’s what’s new:
Aa Menu: Over the next couple of weeks, you will see an updated Aa menu that makes it easier to access all font, layout and reading options without leaving your book."
"…references to a couple new features:
Options to control features like „Popular Highlights”, „Word Wise”, and „PinYin” moved to the Aa menu.
Contrast setting with 5 choices: -2, -1, 0, 1, 2
„Set the cover of the title you are reading to appear on your lock screen"”

6 hozzászólás
>!
seya
Kindle

Sziasztok! Új ebook olvasót keresnék, tudtok esetleg olyan helyet, ahonnan jó áron lehet Kindle PW-t rendelni?:) Vagy van-e valakinek eladó? :D Budapesti vagyok. Köszi!

12 hozzászólás
>!
Lillás
Kindle

Valakivel történt már olyan, hogy a mágneses tokban tönkrement az e-ink kijelző? Délutan tettem bele a tokba a kindle 10esemet, akkor még semmi baja nem volt. Pár órával később már nem ébredt fel, mikor felnyitottam a tok fedelét, és egyszercsak úgy nézett ki a képernyő, mintha leejtettem volna. Pedig nem érte semmi külső hatás, otthon volt egész este. Ma elviszem a boltba, ahol vettem, még garanciás, egy hete vettem, de félek, hogy azt hiszik majd, hogy leejtettem…

14 hozzászólás