!

Képregény zóna

>!
zsof
Képregény

„Az Ön által megrendelt Star Wars: Aphra + A Sikolyok Fellegvára (képregény) termék várható megjelenési ideje 2018.06.21-ra tolódott. Szíves elnézését kérjük a kellemetlenségért.”

Kapcsolódó könyvek: Kieron Gillen: Star Wars: Doctor Aphra 1. – Aphra · Jason Aaron – Kieron Gillen: Star Wars: A Sikolyok Fellegvára

Kieron Gillen: Star Wars: Doctor Aphra 1. – Aphra
Jason Aaron – Kieron Gillen: Star Wars: A Sikolyok Fellegvára
21 hozzászólás
>!
GooBo U
Képregény

Lesz megoldás a Dragonero beszerzésére, ha nem tudtok egyik pesti képregényes rendezvényre se eljutni. Mutatjuk mi lesz az:
http://goobo.hu/rendeles-es-terjesztes/

>!
elge76 P
Képregény

Újabb kérdés a tárolással kapcsolatban. Hol veszitek a kartondobozt, amibe pont beleférnek a befóliázott komikok? Mármint, valami olcsóbb helyre gondolok, 4-5 ezer forintokat nem akarok kiadni egy kartondobozért.
Nekem olyan kellene, ami 20 centi széles, 30 centi magas, és legalább 40 centi hosszú. Egyetlen dobozt találtam itthon ami majdnem jó, pedig van a házban vagy 50 darab kartondoboz, ez pedig a (nem röhögni), a vécétartály doboza :), ami magasságra és hosszra is tökéletes lenne, viszont a szélessége pont 1,5 centin bukik el, így csak ferdén lehetne beletenni a fóliázott füzeteket.

+1
Felhívtam a Nagykanizsai papír-írószer boltokat is, de nem árulnak ilyet, csak mindenféle színes- meg virágmintásat, a vidék halott ilyen speciális vásárlási szempontból.

7 hozzászólás
>!
GooBo U
Képregény

Úton a második Dragonero kötet. Egyelőre 23%-os a készültség, de haladunk vele.
Kövessétek a munkafázisokat:
http://goobo.hu/dragonero-2-elokeszuletben/

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Kopaszkutya84
Képregény

Kingpin:

Megszűnik a Marvel Box.
A nagy képregénydömpingben újabb cím esett el: a Marvel Box. A 2. számmal le is zárul, több rész nem tud megjelenni belőle. A tervezett Istenkomplexus című mega X-Men/X-Faktor sztorit a Mega Marvel 3. számában tudjuk kiadni.
Kár érte, jó ügynök volt.

9 hozzászólás
>!
elge76 P
Képregény

Skyward

Egyik napról a másikra alacsonyabb lesz a Földön a gravitáció, sokan meghalnak amikor ez bekövetkezik és kell egy kis idő, amíg az emberiség megszokja ezt az új helyzetet.
Az újonnan születetteknek már ez a természetes állapot, így őket ez már egyáltalán nem zavarja. 20 évvel később az egyik lány, Willa Fowler, aki már ebbe az állapotba született bele, egy terven kezd el dolgozni, ami hatással lehet az új körülményekre. De azzal ő sem számol, hogy mi történik akkor ha téved.

>!
Nita_Könyvgalaxis
Képregény

Eddig baromi érdekes ez a képregény, azért nem árt némi napfény és cseresznye mellé ellentétnek. :)

Kapcsolódó könyvek: Jonathan Hickman: The Black Monday Murders 1. – All Hail, God Mammon

Jonathan Hickman: The Black Monday Murders 1. – All Hail, God Mammon
4 hozzászólás