!

Képregény zóna

>!
elge76
Képregény

Kingpinékkel valami nem stimmel, elejtettek egy ilyen szöveget, hogy jövőre egyik Pókember sem lesz gerinces, még a különszámok sem…

Őszintén? Elmehetnek a fenébe.

7 hozzászólás
>!
David_R_Blake
Képregény

Ha már DCNK:
Most láttam, hogy a Batman: A végzet Gothambe érkezik kötetben 2 bónusz történet is van. Batman: Fekete-fehér-vörös – Gáztámadás és Jack Kirby: A démon 1. szám. Utóbbi elég legendás cucc, Etrigan eredettörténetével, és angolul is nemrég lett kiadva újra a teljes run.
Az idei két utolsó szám pedig a Csodanő: A Kör, és a Superman: Agykeselyű lesznek majd jövő hónapban. Szóval továbbra is követjük a brit kiadást.
Ha minden igaz, még ma nekem is érkezik a csomagom! :)

7 hozzászólás
>!
elge76
Képregény

Eaglemoss felrakott egy, azaz 1 darab új borítót a hálózatra, azt ami tegnap jelent meg. Nevetek. :)
(miközben a tegnapiban már ott van a 2 következő cím, szóval még az se játszik, hogy nincsenek készen a borítók.) (:

6 hozzászólás
>!
Kilgores P
Képregény

Pókember és Marvel+ hírek után jöjjön Batman is: december 13-án jelenik meg az idei második Batman különszám. Nem más lesz, mint az Earth One Geoff Johns és Gary Frank előadásában. Két részben tudjuk kiadni, a befejezése a februári következő különszámban érkezik.

Kapcsolódó könyvek: Geoff Johns: Batman: Earth One

Geoff Johns: Batman: Earth One
16 hozzászólás
Hirdetés
>!
Kopaszkutya84
Képregény

Spawn

"Sziasztok!

Elvileg…de ha valakinek mégsem, ilyesmi, akkor szóljon e-mailben, rendben? Utánanézek!
Hm, döntöttem, és utólagos beleegyezésetekkel, 3 havonta lesz. Tehát, következő Ivadék-pakk februárban!
SPAWN:KEZDETEK 6.KÖTET: benne „új” rész!!!
-Violátor kontra Spawn
-Wynn és Terry, Spawn ellen…
-A Szörny
-Cy-Gor
+
Spawn: Vérbosszú – írta: ALAN MOORE
-Sok mindenki ellen…"

>!
elge76
Képregény

Kingpin

"2018. Marvel+
Jövőre új sztorik indulnak a Marvel+-ban. Két rész múlva véget ér a jelenlegi Bosszú Angyalai – Megszállók történet, amelyet egy Mennydörgők – Deadpool közös sztori vált fel. Utánuk visszatér az X-Men: az Uncanny X-Men sorozat 495. számától vesszük fel a fonalat (a Marvel Box 2-ben megjelent Főnix sztori után – de nem kihagyva az Istenkomplexus című igazán remek X-Men történetet, amelyet egyben, a Marvel Box 3-ban adunk ki), és megszakítás nélkül folytatjuk a mutánsok történeteit. Mellette lesz egy mindössze egyrészes nagyon komoly sztori a Marvel alvilágának működéséről, majd indul a Venom – Vérontó közös minisorozata.
A különszámokban folytatjuk a megkezdett sorozatainkat: az X-Faktor ismét két kötetet kap, így a 13-24. részekig jutunk velük (de az Istenkomplexusban további 4 rész lesz tőlük is, úgyhogy a 28-ig adjuk ki őket), jön a Hulk a 401-406. részekig, ahol a 406. nekem az örök kedvencem az összes Hulk közül. Folytatjuk a Fenegyereket is ősszel, és szintén lesz egy ötödik, meglepetés különszám decemberben, amelyben istenek csatája található.
2018-ban tehát ismét 11 szám jelenik meg (egyedül augusztusban nem lesz Marvel+).
A Marvel+ előfizethető külön, csak a fősorozat, ez 5400 Ft egész évre, vagy a különszámokkal együtt, ami 12.300 Ft. Teljes előfizetés esetén egy szám és egy különszám ára az, amit ajándékba kapsz ahhoz képest, mintha az újságosnál vennéd meg őket.
Itt is érvényes az év végi sorsolás: ha december végéig előfizetsz a Marvel+-ra, részt veszel a sorsoláson, ahol 50 db eredeti amerikai képregény keres magának új gazdát, 10 Börze VIP jegy, és 3 db Mega Marvel 2 (amely 2018-ban Venom lesz)."

17 hozzászólás
>!
fowler P
Képregény

Ennél sose várjon rosszabb postai küldemény kétnapos konferenciáról hazatérve… :)

Kapcsolódó könyvek: Todd McFarlane: Spawn: Kezdetek 5. · Alan Moore: Violátor

Todd McFarlane: Spawn: Kezdetek 5.
Alan Moore: Violátor
1 hozzászólás