!

Képregény zóna

+
>!
elge76 P
Képregény

Alabaster
Dancy Flammarion egy törékeny tinédzser lánykának tűnhet, de az ő útja mégis mocsarakon és szellemvárosokon keresztül vezet, ahol vérfarkasok és szörnyetegek mászkálnak, és minden kavics mögött egy elfeledett gonosz titok lapul.

A dolog apropója, hogy a sztori írója az a Caitlín R. Kiernan, akinek tegnap olvastam egy novelláját a tavaly kiadott „Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016” című kiadványból, amiben szintén Dancy Flammarion volt a főszereplő.

+
>!
elge76 P
Képregény

A Dungeons&Dragons világát valószínű egyetlen fantasy rajongónak sem kell bemutatnom. Hagyományos fantasy elemekre épít, ahol emberek, törpök, elfek, goblinok, sárkányok, és még ezernyi más faj éli a mindennapjait, varázslók, orgyilkosok, boszorkányok, katonák, és más egyéb szakma képviselőjeként. A történetek hűen tükrözik ezeket az elemeket, és az összes könyvben megjelent szereplő és helyszín ugyanúgy megtalálható itt is.

+
>!
elge76 P
Képregény

Monocyte
2 hadban álló halhatatlan faj uralkodik egy ezernyi sebből vérző meggyötört világon, ahol az idő létezésének nincsen jelentősége. Azrael, aki maga a halál, épp a visszatérését tervezi, ezért megidézi Monocyte-ot, egy elfeledett halhatatlan halottidézőt, hogy segítse tervei végrehajtásában. Miután a paktum megköttetik, Monocyte lesz a gonosz felkent elsőtisztje, akinek egyetlen dolga, hogy segítse azt, akinek a sorsát köszönheti.

2 hozzászólás
>!
Dominik_Blasir
Képregény

Tegnap az ekultura.hu csapatával mi is kint jártunk a 34. Képregénybörzén, és sikeresen készítettünk is pár interjút.
Az elsőben a Spawn magyarországi kiadójával, Breitenbaumer Lászlóval beszélgettünk.
https://www.youtube.com/watch?v=39ruKt2o3zc&feature…
A másodikban pedig hazai képregénykiadóknak tettünk fel pár gyors kérdést, főleg a „mit várhatunk tőlük idén” és a „hogy látják a hazai piac helyzetét” irányvonalon (külön érdekes lehet a @Fumax válasza, őket a nemrég bejelentett Eaglemoss-DC forgalmazásról is faggattuk).
https://www.youtube.com/watch?v=61qWNdh5UFk&feature…

1 hozzászólás
>!
adrykachan
Képregény

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ha jól tudom már régóta lehet kapni az Old Man Logan képregényt és én szeretném is megszerezni, de eddig kudarcot vallottam két bevásárlóközpont újságosánál is. Esetleg aki Pesti nem tudja véletlen hogy Kálvin, Deák, Örs, Keleti környékén még hol lehet kapni? :/

5 hozzászólás
+
Hirdetés
+
>!
elge76 P
Képregény

Atomic Robo
Egy intelligens robot a főszereplő, aki minden TPB-ben külön utakat jár be. Van itt vadnyugat 1880 környékén, későbbi időzónák, úgymint 1930-as évek, vagy napjaink 2000 környékén, a képen látható jelenet pl. egy második világháborús részben játszódik. :)
Elég sok része van a sorozatnak, TPB kiadásokból pl. van 9, az úgy legalább 35 füzetet tesz ki. (:

6 hozzászólás
+
>!
Kilgores P
Képregény

Sziasztok!

Elindítottam egy kihívást a DC képregénygyűjtemény támogatása végett. Ha van kedvetek, csatlakozzatok! :)

https://moly.hu/kihivasok/dc-comics-nagy-kepregenykihivas

1 hozzászólás
+
>!
Kilgores P
Képregény

A kiadó facebook oldaláról:

Sziasztok!
1. Kedd, szerda körül ott lesz mindenkinek már a 2.kötet. (akinek még nem érkezett meg. E-mailt kap mindenki a kézbesítés napjáról.)

2. A mai börzén, illetve e-mailekben, üzenetekben rengetegen keresték, kerestétek az 1.kötetet…
Akkor nézzük: ha 400-500 (minimum) példányra lesz igény, előrendelés (de nevezhetjük utórendelésnek), akkor lesz az 1.kötetből második nyomás.
Névvel, címmel, telefonszámmal lehet írni a spawnhungary@gmail.com címre. (itt most az első kötetről van szó)

3. Végül tessék egy kimaradt oldal a 2. könyvből. (pusztán a helyhiány miatt, pedig Benes Attila milyen frankón megcsinálta!)

4. Harmadik kötet JÚLIUSBAN!

Kapcsolódó könyvek: Todd McFarlane: Spawn: Kezdetek 1. · Todd McFarlane – Neil Gaiman – Alan Moore – Frank Miller: Spawn: Kezdetek 2.

Todd McFarlane: Spawn: Kezdetek 1.
Todd McFarlane – Neil Gaiman – Alan Moore – Frank Miller: Spawn: Kezdetek 2.
29 hozzászólás