!

Képregény zóna

>!
elge76 P
Képregény

Marshals

Annak ellenére, hogy kiszámíthatatlan természetű, az ifjú Hisaya a top Marshal (Robotok által támogatott bűnüldöző személyzet), az Iriu bolygó komplex politikai konzorciumain belül.
Az élete viszont váratlan fordulatot vesz, amikor azzal kezdik el vádolni, hogy meggyilkolt több magas rangú tudóst, így végül menekülni lesz kénytelen.
Nagyapja segítségét kéri, aki a mechanikus tudományok szakértője, és ambiciózus fiatal unokatestvéréét, hogy tisztázhassa a nevét és felszámolhassa a bolygót veszélyeztető összeesküvést.

>!
elge76 P
Képregény

A NINCS KIÚT című kötet megjelenése alkalmából minden THE WALKING DEAD képregényt 30% kedvezménnyel kínáljuk kedd éjfélig.
Erre a linkre kattintva válogathat az akciós kiadványokból:
https://www.szukits.hu/711-the-walking-dead

>!
Kopaszkutya84
Képregény

„Június elején jelenik meg az X-Faktor folytatása, amely magában foglalja a Polgárháború mellékszálait is. Megjelenik benne (a Vaspók ruhás) Pókember és az X-Men.”

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
wildboszi
Képregény

Sziasztok!
Eladó képregények,új,olvasatlan.

Robert Kirknan -Tom Moore: The walking dead Élőhalottak – Holtidő -1. kötet 1500/db
Robert Kirknan -Charlie Adlard:: The walking dead Élőhalottak -Nincs kiút -14. kötet 1500/db

Kapcsolódó könyvek: Robert Kirkman – Tony Moore: The Walking Dead 1. – Holtidő · Robert Kirkman: The Walking Dead 14. – Nincs kiút

Robert Kirkman – Tony Moore: The Walking Dead 1. – Holtidő
Robert Kirkman: The Walking Dead 14. – Nincs kiút
8 hozzászólás
>!
Kilgores P
Képregény

A Batman 22. számának második története Jonah Hex lesz, míg a 23. számtól kezdődően az Igazság Ligája lesz egy ideig Batman vendége.

A kérdésre, hogy új52!-es Igazság Ligája lesz, a kiadó sejtelmesen csak annyit válaszolt, hogy „lehet…” Hölgyeim és Uraim tegyék meg tétjeiket, hogy ez a Geoff Johns írta és Jim Lee rajzolta Origin lesz. Ha mégsem, me culpa.

Kapcsolódó könyvek: Geoff Johns: Justice League (vol. 2) 1. – Origin

Geoff Johns: Justice League (vol. 2) 1. – Origin
>!
elge76 P
Képregény

Egy újabb hihetetlenül őrült komik az Image kiadásában, Jim Mahfood tálalásával, Grrl Scouts-Magic Socks. :0

>!
Fearzone P
Képregény

Ize….lehet, hogy nem is ide tartozik…de az feltunt valaki masnak is, hogy a Saga 3-ban…..Alananak a fel konyvben hianyzik a szarnya?!

1 hozzászólás