!

Karcsúsodjunk zóna

meteoritastar>!
Karcsúsodjunk

Sziasztok!!
Gondoltam megosztom az oromomet.
Remelem tartos lesz.
Ma elertem a kituzott celt. Meg kicsit ala is mentem. 12 kg minusz.
Most sulymegtartas es egeszseges eletmod a terv.
Kitartast mindenkinek!!!!

15 hozzászólás
Biry P>!
Karcsúsodjunk

Eredményéről még nem tudok beszámolni, de gondoltam megosztom jelenleg mivel próbálkozok.
Úgy egy hónapja elhatároztuk magunkat párommal, és végül megvettük a Nintendo Switchet, hogy ez miért ebbe a zónába kerül?
Az oka, hogy a képen látható játékkal vettük, még pedig azért, mert így 6 hónap bezártság után kerestük a megoldást, hogy valamivel rávegyük magunkat a mozgásra, így jött a kocka megoldás…
A játékot az első reklám/trailer alapján érdekesnek tartottam, és bár szkeptikus voltam picit, gondoltam ártani nem árthat.
Eddig 2szer edzettem vele, meg vagyok elégedve, észre sem vettem, hogy mennyire megmozgat játék közben, csak másnap, amikor megéreztem minden használt izmom, és őszintén várom a további edzéseket. Később még hozok majd beszámolót, de még csak a mozgáshoz visszaszokásban vagyok, mivel 6 hónapja itthonról dolgozunk, és még a munkába járás is kiesett az életünkből. Tervezem fokozatosan egyre többet használni, de jelenleg a kis hab testem nem bírná vélhetőleg az azonnal napi ilyen intenzív edzést.
https://www.youtube.com/watch…

19 hozzászólás
FairyDust P>!
Karcsúsodjunk

Sziasztok!
Régen sokat karcoltam ide, aztán inaktívvá váltam. Úgy döntöttem bejelentkezem újra, megosztom veletek az elmúlt évek eredményét és azt hogy hol tartok most, valamint merre szeretnék eljutni.
A két kép között 3 év telt el (voltak fél éves kihagyásaim is). A különbség -45 kiló. Akkor 105 kiló voltam, most 60.
Jelenleg a six packemen dolgozom és december vége a határidőm. A kockahasért július eleje óta edzek és étkezek kimérten és keményen. Akkor semmi nem látszódott belőle, de röpke 2 hónap alatt teljesen láthatóvá váltak a hasam szélén a eleven line-ok, és egyre inkább körvonalazódik a többi outline is. :D
Magas fehérjediétán vagyok és a lehető legalacsonyabb szénhidráton. (100-110 gramm fehérje, 100 gramm alatt maradni ch-ban, a zsír pedig olyan 50-60 gramm) Összességében 1200–1300 kalóriát eszek, és mindezt 16/8-as intermittent fastinggel társítom. Nekem ez a módosítás az utóbbi időben tökéletesen bevált, kijöttem a 63 kilós limbomból.
Az edzést most nem viszem túlzásba, súlyzós edzéseket párosítok kardióval és persze hasazással. Heti 5x edzek 1 órát.
Igyekszem havi szinten bejelentkezni és megosztani az eredményemet, szurkoljatok hogy úgy zárhassam az évet hogy megvan életem legnagyobb vágya! :D
Remélem másokat is motiválok ezzel.

47 hozzászólás
naravna>!
Karcsúsodjunk

Sziasztok! Úgy rémlik, vannak itt gyakorlott kalóriaszámolgatók, érdekelne a véleményetek. (Ha hosszabb távon se működik nálam a dolog, dietetikushoz fogok fordulni, csak sajnos egyszer már megjártam, hogy nem azt kaptam, amit vártam a konzultációnál.) Mindenféle kalkulációk alapján kb 2000 kcal BMR-t lőttem be, lassú fogyáshoz e mellé napi 1700 kcal a keret. Attól függően, hogy mozgok-e aznap, 1400–1800 között szoktam enni, kilengős napokon volt már 2000, illetve 1 hét nyaralás alatt nem számoltam. Szintén valami kalkulátor alapján beállítottam a makrókat: 18% fehérje, 32% zsír, 50% szénhidrát – na most ezt abszolút nem sikerül tartanom, szénhidrátból, fehérjéből mindig kevesebb sikerül, zsírból több (nem sokkal, de több). Nem eszem annyi húst, hogy ennél több fehérjét egyek, pedig mostanság jóval több hüvelyest is fogyasztok emiatt, ezért se tartottam reálisnak a még nagyobb fehérje arányt. Most tartok 1 hónapnál, elvileg 2.2 kg-ot kellett volna fogynom, 1-et sikerült. Szerintetek mi lehet a gond? Köszi előre is a választ :)
szerk. a zsírfogyasztást főleg a reggeli/vacsora adja, tejtermékek főleg, felvágottak, meg ha édességet eszem (ami mostanában sokkal ritkáb, mint régen), azon kívül ami a főtt ételekben van, ami szerintem általában nem sok. szoktunk szülőktől kapni, esetleg olyankor több.

24 hozzászólás
sztinus>!
Karcsúsodjunk

Fogynom kell. Motivàló társat keresek. A hangsúly a motiváción van:D

7 hozzászólás
Niitaa P>!
Karcsúsodjunk

.Sziasztok!

A Decathlonba vettem gumiszalagot, a kezdő kéket.
off

Esetleg van hozzá való jól bevált videótok? Magamtól annyira nem állok neki edzeni vele. :/

Előre is köszi!

4 hozzászólás