!

Karcsúsodjunk zóna

>!
Razor SMP
Karcsúsodjunk

Sziasztok!
Már korábban is gondolkodtam egy húzódzkodó rúd beszerzésén. Minap barátaimnál volt szerencsém kipróbálni egy ajtókeretbe illesztett darabot és így újra felmerült benne, hogy a közelebbi-távolabbi jövőben jó lenne egy ilyet beszerezni.
Ilyesfajtára gondolok:
https://www.decathlon.hu/huzodzkodo-rud-100-cm-id_8353819.html
A bökkenő nálam annyi, hogy ami ajtókeretem van, az vékony, és az egyetlen hely, ahol elég vastag a fal, csak simán fal, nincs benne konkrét ajtókeret.
Van bárkinek tapasztalata hasonló szituációval? Elég stabil így is? Ill. mennyire kezdi ki a falat? (Fúrni nem igazán szeretnék.)
Köszi!

11 hozzászólás
>!
Riszperidon P
Karcsúsodjunk

Megvan az első hivatalos 5 km! :) Dec. végén irány Balatonlelle, szintén egy ötös!
https://likebalaton.hu/telepules/balatonlelle/programok…

Jövő áprilisban pedig ugyanott negyedmaraton! ^^

6 hozzászólás
>!
Alcyone P
Karcsúsodjunk

Sziasztok!

Ki, hogyan, milyen trükkökkel szorítja vissza a zsírfogyasztását?
Nekem ez okozza a legnagyobb problémámat, mert szeretem a krémes, tejszínes dolgokat, ugyanakkor mind a tejtermék fogyasztása, mind pedig a zsírfogyasztás nálam erőteljesen tiltólistás vagy legalábbis visszaszorítós…szóval elfogadnék tippeket, hogy ki milyen trükköket vet be, mert a túl száraz kajákat nem bírom megenni, viszont az sem jó, amit most csinálok. :)

32 hozzászólás
>!
Riszperidon P
Karcsúsodjunk

Igen, bevallom hősiesen újabban megint van, hogy tiltott szerhez nyúlok néha. :D Mai piacos beszerzésem.
Régen nagyon édesszájú voltam. Szégyen, nem szégyen, egy, a képen is látható nagytáblás Milkát simán egy evésre (zabálásra?) el tudtam pusztítani. Amikor viszont eljött az a pont, hogy finoman szólva is taszított az, amit a tükörben láttam, jó ideig semmilyen édességet nem ettem. Hosszú idő elteltével landolt pár a kosaramban. Otthon viszont kóstolásnál rá kellett jönnöm, hogy olyan szinten leszokott róla a szervezetem, hogy émelyítően édesnek éreztem, és szinte kifordult a számból.
Újabban egyre intenzívebben mozgok, sőt, mostanában sokszor a sportba menekülök, és jó ideje érzem már, hogy gyorsult az anyagcserém is. Persze a sok mozgás miatt a szervezetem néha szinte sikít a szénhidrátért, de igyekszem „legálisakkal” pótolni. :D Viszont újabban csak becsúsznak újfent a képen látható delikvensek is, de, most már nem állat módjára, hanem csak mértékkel. Van, hogy egy nap csak egy kocka csoki, ilyesmi. Szóval újra bűnözök, de teszek eleget ellene, hogy legyenek bőven enyhítő körülmények. :P

37 hozzászólás
>!
Mazsidrazsi
Karcsúsodjunk

Sziasztok!

Valaki jár(t) esetleg box-edzésre? Nem a thaiboxra gondolok, hanem a normálra….
Régóta szemezek vele, de érdekelne, hogy milyen egy ilyen edzés, milyen felszerelés kellene, mit biztosít az edzőterem, mennyire megszokott, hogy lányok is járnának…? :)

Hirdetés
>!
Riszperidon P
Karcsúsodjunk

Mérgemben/bánatomban a futásba menekültem, és rövid távon kiderült, hogy a hosszútáv nagyon sokat segít! :D
De azt tudni kell, hogy előtte világ életemben rühelltem a hosszútávfutást, és nagyon kapóra jött, hogy kb. 3 nappal a döntésem után derült ki, hogy a közelben indul egy „futótanfolyam”, ahol megtanítanak helyesen futni, segítenek a cipőválasztásban, táplálkozási tanácsokat adnak, és mindezt tök ingyen. :) Azóta is lelkesen járok, de sajnos a következő alkalmat ki kell hagynom, mert fogászatra megyek. :/ Brrr…

21 hozzászólás
>!
Riszperidon P
Karcsúsodjunk

Túl életem első spinning edzésén. Itt még én vigyorgok a legjobban, de ki tudja, mit hoz a holnap… XD

3 hozzászólás
>!
Sylvie23 P
Karcsúsodjunk

Még egy utolsó poszt, mert most nagyon happy vagyok. :D Múlt héten volt az üres edző hetem, ezen a héten még nem csináltam semmit az volt a terv, hogy most ezt a 4 napot megtolom és meglesz a hetem. De az eddigiekhez nem volt kedvem, így olvasgattam itt egy kicsit miután @naravna posztjában a 25-s számon megakadtam a szemem ebből arra asszociáltam hogy ez a Shaun dolog valami 25 perces dolog, csak nem rossz. Kerestem a videókat, de én nem találtam meg, viszont a táncost igen. A tánc mindig egy olyan dolog volt nálam amit mindig akartam, de soha nem volt lehetőségem, nem is ment, és 1-2 táncos aerobik videó a kedvemet is elvette, mert nem ment a hip-hop, a zumba meg kikészített, már csak a zenéje is. De mivel ezeket a cize videókat megtaláltam gondoltam kipróbálom, max ha nem ér annyit, mint az én edzésem kiegészítem. Jelentem ért annyit, sőt többet is és nagyon király volt! Végre valami ami kötetlen, nem unalmas és leköt és sikerélménnyel zárult. A végén hasra esés nélkül letáncoltam a koreográfiát, perszenem úgy, mint ők, ért én nagyon koncentráltam, de kezdetnek nagyon jó volt és ért is valamit, sőt többet, mint a futópad. :D Polarral mérve a képen az eredmény.

5 hozzászólás