!

Jane Austen zóna

>!
SMesi P
Jane Austen

Kedves Austen-rajongók!
Megéri A mansfieldi kastélyt végigolvasni?
Azért vettem elő, mert valami kellemes romantikus könyvet szerettem volna olvasni és gondoltam Austenban most se fogok csalódni, de unom. Most tartok a felénél, borzasztóan lassan haladok és egyáltalán nem izgat. Nem sikerült egyik szereplőt se megkedvelni és valahogy nem érdekel mi lesz velük.
Austen hat fő műve közül már csak ez van hátra, de nem köt le :( (A többit szerettem.)

14 hozzászólás
>!
graphoman ISMP
Jane Austen

Ne haragudjatok, teljességgel nélkülözi a közérdekűséget, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy idetegyem (Facebook, Ezen a napon).

>!
napi_könyv P
Jane Austen

Jane Austen maratont kezdtem el :) Csatlakoztam @Andru kihívásához is (https://moly.hu/kihivasok/jane-austen-emlek-ujra-olvasas), mostantól pedig csak Jane Austent olvasok, amíg el nem fogynak a könyveim!

Ha érdekel, „élőben” követhetitek a haladást twitteremen: https://twitter.com/i/moments/968080195734396928

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
napi_könyv P
Jane Austen

Augusztusban testvéreimmel Londonba utazom! Egy hétre megyünk, és a költségvetésbe nem fér bele, hogy nagyon eltávolodjunk a fővárostól, de így is bőven akad majd látnivaló! Ti miket ajánlotok Londonban, vagy annak környékén, ami Jane Austen világához köthető?

30 hozzászólás
>!
LianneHide
Jane Austen

Sziasztok!
https://designfreak.hu/ blogomhoz készült Facebook oldalon elindítottam egy olyan posztsorozatot, ahol minden napra összegyűjtök egy-egy művészetekkel kapcsolatos eseményt. Így került ma sor Jane Austenre, ugyanis 1813. január 28-án jelent meg Büszkeség és balítélet című regénye. :)
(Ha érdekelnek ehhez hasonló bejegyzések, nagyon örülök a követésnek. :) )
https://www.facebook.com/designfreakblog/photos/a.56794…

Kapcsolódó könyvek: Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Kapcsolódó alkotók: Jane Austen