!

Itt van a nyelvem hegyén… zóna

>!
Meolyr
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Keresek egy könyvet, de sehogy sem jut eszembe a címe.
Csak annyira emlékszek belőle, hogy nyilván gyerekek szerepelnek benne, az egyik szereplőt a vallásos szüleik beadták valahova, ahol felnevelik a gyerekeket, majd egy bizonyos kornál testrészekre „szedik” őket, és ezeket a testrészeket más embernél akár fel is használják.
Tudom, nem valami sok, de nem emlékszek többre. :/

A válaszokat előre is köszönöm! :)

3 hozzászólás
>!
Always
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Egy könyvet keresek, de csak egy idézetre emlékszem nagyjából: Olyan fiút keresek, aki nem fordul el tőlem ha elsétál mellette egy tökéletes lány. Létezik egyáltalán ilyen?

Elég kevés, de remélem meglesz.

>!
Near 
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Ide is kiteszem, ha nem haragszotok meg… :)
Van egy film, amit családilag keresünk, de nagyon kevés információm van róla. Romantikus-gengszteres film, biztosan nem vígjáték.
– Fickó szerelmes lesz a Mafia lányába, feleségül veszi miegymás. Mafia fejes megfenyegeti, hogy megöli, ha megbántja a lányát, rosszul bánik vele stb. stb.
– 2000-es években valamikor adták a tv-ben, rövid időn belül kétszer is egymás után (ami nem tudom, kinek lehet segítség, de hát na :D)
– „Rohadjóképű” a színész, aki a szerelmes fickót játssza.

Sajnos ennyi. Ha valakinek van bármi tippje, szívesen fogadjuk :)

5 hozzászólás
>!
Joditti P
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Egy mesét keresek, ami régen (2001 körül, de aztán lehet későbbi volt) a Minimaxon ment.
Azt hiszem egy fiú és egy lány volt a főszereplő és minden részben bementek a számítógépbe és egy fura, színes madárszerűség várta őket és mutogatta, hogyan működik a számítógép. A madárnak nagyon fura volt az egyik keze.
És annyira emlékszem, hogy mindig busz kábelen közlekedtek, és mindig nagy volt rajta a forgalom. :D
Emlékszik erre valaki?
Előre is köszönöm a segítséget :)

6 hozzászólás
>!
Naiva P
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok

Történetesen én is egy dalt keresek. … <— ennyi hiányzik, hogy beugorjon.
Gyerekkoromban sokat adták a zenecsatornákon. Akárhogy agyalok dalszövegen, semmi nem ugrik be a szöveggel kapcsolatban. Még fonetikusan se. Már kutakodom egy ideje azon a bizonyos videómegosztón, de nem, nem és nem.
Csak annyi, hogy talán 90's évek vége, vagy 00's évek eleje, és hogy egy szép latin, vagy afro csaj énekelte. Az egész dalban van egy folyton ismétlődő gitár riff.

Valakinek rémlik esetleg?

34 hozzászólás
>!
Anita_01
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok.
Könyves kérdésem lenne..Nem jut eszembe két könyvnek a címe, és arra gondoltam hátha tudnátok segíteni.
1. könyv
Annyit tudok hogy , maga a könyv úgy kezdődik, hogy a főszereplő pasi az beteg. Legalábbis annak tűnik. Megkeresi őt a nővére a saját lakásán. És kiderül hogy nem is beteg hanem szerelmes.

2. könyv
Lényeg annyi hogy a csaj és a pasi egy álarcosbálon találkoznak. A csaj Phenelopének öltözik be a pasi meg Hádésznak. Azon a partin történik köztük valami de utána a csaj lelép. A pasi meg különböző eszközök segítségével keresni kezdi.

Remélem tudtok benne segíteni. Előre is köszönöm :)

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
mézeskalács03
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Egy sorozatot keresek, amit még talán tavaly kezdhettem el és pár részen kívül sose néztem végig, de most újra megjött hozzá a kedvem. Annyira emlékszek a történetből, hogy valamelyik nagyobb városban (talán New York-ban) az utcán találnak egy táskát, miben egy nő van. Teljesen meztelen, nem emlékszik semmire és az egész testét tetoválások borítják. A tetkók egyfajta kincses térképként működnek. Az rémlik még, hogy a nő benne volt a haditengerészetben vagy más ilyen titkos katonai szervezetben és volt egy ilyen tetkója, amit lefedtek egy új tetkóval. Ja és még tud valamilyen nyelven, koreaiul, japánul, kínaiul vagy valami ilyesmi… Remélem valaki felismeri ezekből

5 hozzászólás
>!
Gabriella_Balkó 
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Én egy zenét keresek….
Ismert dal, ezért nem tudom róla megmondani, hogy a közelmúltból van vagy pedig evergreen.
Gitárpengetéssel kezdődik az eleje. Olyan táncbahívó zene.
Valaki ennyiből ráismer? :D

17 hozzászólás
>!
Laura_Várnai
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Ez egy furcsa kérdés lesz:
Megláttam valahol az Abbott vezeték nevet és tudom, hogy halottam már valahol, de nem tudom, hogy könyves karakter, film szereplő, vagy valaki más… mintha Lucy Abbott rémlene, de nem biztos. Ha valaki ismer Abbott vezeték nevű karaktereket kisegítene? Mert nagyon viszket tőle az agyam.

16 hozzászólás
>!
Sue016
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

2 film címet keresek:
1. film: egy család(apa,anya,fiú kb 12éves) elmegy a nagyapát meglátogatni vagy odaköltözni hozzá. a fiú elmegy horgászni a nagyszülővel, hazafele engedi a kocsit is vezetni…majd másnap elmegy vele túrázni..eltévednek..a nagyapa cukros..farkasok megtámadják őket. egy kutya megmenti őket..folyóba is esnek..a film vége az, hogy megtalálják a szülők és a kutyát is befogadja a család. A fiú fél a kutyáktól, de a film végére már barátok lesznek.

2. film: egy japán/kínai anime. két testvérpárról szól. az egyik egy kövér gazdag a másik egy szegény, 2 gyerekes apa. a kövér mindig leveri a házára fészkelő madarakat..az a vége, hogy a kövérből egy tök lesz és szétdől a háza.

12 hozzászólás