!

Itt van a nyelvem hegyén… zóna

>!
Annamária_Seres
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Évekkel ezelőtt olvastam egy könyvet, aminek nem jut eszembe a címe és szerzője. A cselekmény röviden:Egy nőről, aki a kisfiával utazik egy repülőn, de az lezuhan. A gyereke eltűnik a szerencsétlenségben, majd később kiderül hogy meg is halt. Azon kesereg a nő, hogy ő nem fogta az ölében szorosan a gyerekét, azért vesztette el. A túlélőknek létrehoznak egy lelki segély csoportot. Ott ismerkedik meg egy férfival. Összebarátkoznak. A fickó bebizonyítja, hogy akár hogy szorítja a gyereket akkor se tudta volna megtartani. Ezt úgy bizonyítja be hogy nekimegy az autóval egy falnak, miközben a nő egy zsákot szorongat.
Remélem valaki ráismer, és tud segíteni, mivel szeretném ismét elolvasni.
Köszönöm!

2 hozzászólás
>!
Wally
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok. Tudja valaki, hogy mi a cime annak a Poirot résznek, ami ma egykor ment a Galaxy-n? Valami Mr. Gold a gyanúsított, és Olaszországban játszódik azt hiszem. Valaki megmondja, hogy melyik Agatha Christie történet volt ez a rész? Köszönöm.:)

Kapcsolódó alkotók: Agatha Christie

3 hozzászólás
>!
Sziszandria P
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi annak a dalnak a címe/előadója, ami az idei Balaton Sound reklámjában hallható? :)

>!
MLauri
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Ma nagyon megtetszett egy könyv, de a címe és a szerzője teljesen kiment a fejemből.
A lényege az, hogy van egy idősebb bácsi aki 80akárhány és háromnegyed(?) éves, és ez az ő naplója. Nagyon unja az idősek otthonában(?) a napi rutint, és a semmittevést és összeállnak így páran és kitörnek az unalmas hétköznapokból azzal, hogy különböző dolgokat csinálnak. Gondoltam hátha ti tudtok segíteni.
Köszönöm szépen a választ előre is !:)

2 hozzászólás
>!
Rebeka_Margl
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Belefutottam nem regen egy konyv ismertetojebe de sajnos elfelejtettem a cimet.
Nagy vonalakban arrol szolt, hogy egy csaladhoz beallit egy idegen es kozli az anyaval, hogy az egyik gyereket meg fogja olni, de valaszthat, hogy kit tart eletben.
Ha valaki esetleg tudja melyik konyvrol van szo, legyszi irja meg :)
Koszonom!

2 hozzászólás
>!
szavanú
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Nem tudjátok melyik az a film, amiben a lánynak virág neve van? Megölik a szüleit és ő bosszút áll. Mindig virágot fest a tett helyszínére.
Már régen láttam, de nagyon tetszett.
Előre is köszi! :)

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
DreamViolet
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Ma az egyik tanár a gimiben beszélt egy filmről, ami néhány biciklis történetén keresztül bemutatja egy város közlekedését kerékpáros szempontból.
Nem tudja esetleg valaki a címét?
:)

7 hozzászólás
>!
Ayamechan
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Pár éve olvastam egy könyvet, de sem az írójára, sem a címére nem emlékszem. Adott egy szép, gazdag nő, akit megöl a könyv elején egy bérgyilkos. Kiderül, hogy ő maga bérelte fel és mindenkit megnevezett örökösnek, aki ártott neki. Az a feltétele, hogy az utolsó életben maradt személy örökli a vagyont, az örökösök természetesen hozzá is látnak egymás módszeres kiirtásához… Köszi a segítséget :-)

1 hozzászólás
>!
Banánhinta
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok !

Jó pár éve olvastam egy könyvet ami északi sarkon játszódott, jégbe zárt állatokat találnak a kutatók,ha jól emlékszem valamiféle tigris. Aztán egy idő után kiolvad és gyilkol.Tudja valaki melyik könyv ez ? Köszönöm !

8 hozzászólás
>!
Beatrix_Tarjányi
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Egy könyvet keresek, hátha tudtok segíteni! Egy kedves idős rokonom olvasta, és arra emlékszik csupán belőle (remélem jól!), hogy:
– kortárs
– magyar író tollából
– családtörténet 3 generációval
– ács a foglalkozásuk
– haláltábor után Svédországba költözés
– svéd királlyal találkozás
– Konok nevű ló az egyik szereplő ( a sok közül)

Kérem, ha van valakinek ötlete ossza meg velem!
Köszönet!
Beatrix

3 hozzászólás