!

Itt van a nyelvem hegyén… zóna

+
>!
kkrriisszzttaa
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Nem régen olvastam egy fülszöveget, ami megfogott, de rájöttem, hogy nem mentettem le és elfelejtettem, hogy melyik könyvé volt. Ime amire emlékszem a fülszövegből:
Van egy lány akinek van egy nagy nagy szerelme, és ő a mindene de egy napon történik vele valami, azt hiszik, hogy meglahalt(?) vagy eltűnt, és hát telik az idő a lány valahogy túltette magát a dolgon és megismerkedett egy újabb férfival, jól megvannak, de akkor felbukkan a régi eltűnt/meghaltnak hitt régi szerelme.
Nagyjábol ez lenne, ha valaki felismeri akkor kérlek szóljatok.

+
>!
kinga7529
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Snitten keresett valaki egy filmet, gondoltam megosztom itt is, mert engem is nagyon érdekel, mi lehet ez, hátha innen valaki tudja. Ez volt a leírás róla:
„Ez egy könyvadaptáció és arról szól, hogy egy fiú/férfi képes feltámasztani a halottakat és ő ezt a képességét arra használja, hogy lányokat erőszakol/öl meg majd feléleszti őket, mintha mi sem történt volna, a nők pedig nem emlékeznek belőle semmire.”
Engem mondjuk elsősorban a könyv érdekelne, mert úgy emlékszem, találkoztam már vele itt a molyon.
Ha valaki felismeri, kiabáljon. :D

1 hozzászólás
+
>!
márkerAnna
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Az osztályomban van egy gyerek aki folyton énekel valami dalt,és kíváncsi vagyok,hogy mi az. Nem kérdezhetem meg tőle,hülyén venné ki magát. Az a baj,hogy csak annyi van meg belőle,hogy „….nem hagylak a szerelmemmel” vagy valami haosnló a szövege. Tudom,hogy nagyon kevés kiinduló pont,de mégis,ha valaki tudja mi ennek a címe,vagy esetleg van ötlete ki énekelheti vagy csak a szövegét tudja folytatni annak nagyon meköszönném a segítségét(a mai 12-13 éves korosztály zene hallgatásáról van szó,bár nem tudom mennyire ebben a korosztályban hallgat zenéket).

Előre is köszönöm a segítséget!

+
>!
Meerkat
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Egy kb. 10 éves sörreklámot keresek (magyar sör volt, de nem emlékszem a márkára), amiben egy üvegen cserélgették a címkéket, legalább 20 címkével volt bevágva egymás után, volt köztük pár nagyon csicsás, egy pici, puritán matrica, meg egy fejjel lefelé lévő is. A végén jelent meg a rendes (lehet, hogy dizájnváltást reklámozott). Emlékszik rá valaki?

2 hozzászólás
+
>!
csillamponi
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Egy történelmi romantikus könyvet keresek, aminek nem tudom a címét, csak a történetből emlékszem valamennyire.
Van egy lány, akinek tetszik egy férfi, de nem mehet hozzá, mert a lány sántít, valamilyen derékprobléma miatt.
Még annyi rémlik, hogy a férfi feleségül veszi a nőt, és a legvégén még talán gyerekük is lesz.
Előre is köszönöm a válaszokat!

4 hozzászólás
+
>!
Bélabá P
Itt van a nyelvem hegyén…

Keresek egy könyvet, amit észleltem, de ismét csak nem láttam a címet. Ellenben azt igen, hogy a védőborítón egy kisgyerek és egy anya feje szerepel egymás mellett, némi takarásban. A védőborító feketés volt, a könyv belső borítója meg piros vászonborítású. A kötet kb 350-400 oldal vastag, és mintegy 3,5-4 cm vastag

8 hozzászólás
Hirdetés
+
>!
csillamponi
Itt van a nyelvem hegyén…

Tudnátok nekem segíteni?
Egy kosztümös filmet keresek. Nem tudom a címét, de emlékszem, hogy egy testvérpárról szól. Az egyik testvér barna hajú, a másik szőke. Mindketten ugyanabba a férfiba szeretnek bele, de valamiért a szőkét veszi el a hapsi. De a szőke depressziós lesz a hapsi mellett,mert a férfi a másik nőt szereti. A végén a férfi visszamegy a barna hajúhoz, aki időközben terhes lett a férfitől, de belehal a szülésbe.

2 hozzászólás
+
>!
v_enci95
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Nem tudom van-e ennek a témának külön zónája,nem nagyon néztem szét.
A lényeg hogy egy könyvet keresek.Évekkel ezelőtt olvastam de se a címe nem rémlik,se a történet lényege :D
Amire emlékszem hogy egy tini lányról szól aki autóbalesetben elveszti a családját,ő viszont életben marad a balesetkor ezért a nagynénjéhez?? kerül,elég gyakran látja a húga szellemét.A baleset előtt népszerű volt,de ugye elköltözik az új suliba magába fordul folyamatosan kapucnit hord. Ja és azt hiszem talán van egy fiú a szomszédjában,vagy a suliba ismeri meg.Na ez már rejtély,de azt hiszem ez a könyv is egy kicsit misztikus,bár lehet hogy már keverem egy másikkal.
Ha valaki mégis felismerné(amit kétlek ebből az összevisszaságból) az kérem jelezze :)

5 hozzászólás
+
>!
Elektronikus_bárány
Itt van a nyelvem hegyén…

Kérlek segítsetek, Molyok :)
Régebben láttam Budapesten egy könyvesbolt kirakatára kiragasztva valami olyasmi mondást, hogy „Ha meg akarsz ismerni egy embert, nézd meg a könyvespolcát”
Nem tudjátok, hogy ki mondta ezt az idézetet és hogy is van pontosan?
Sajnos már nem emlékszem, merre van az a könyvesbolt :(

4 hozzászólás
+
>!
janetonic 
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Egy ismerősöm keres egy könyvet / elbeszélést, ismerős valakinek ez a történet leírás? Nekem sajnos egyáltalán nem.

„Amit tudunk (vagy rosszul tudunk): Van egy elbeszélés. A fiatal feleségről elterjed a pletyka, hogy prostituált volt (egy halász mintha emlékezne rá 'olyan' helyről). Ez elrontja az életüket, a végén tényleg prosti lesz. A vége, hogy a halász, akitől kiindult a pletyka, igénybe veszi a "szolgáltatását”, és észrevesz a nőn egy májfoltot. Annak, akire egykor visszaemlékezett, nem volt májfoltja. Ez a vége. Ha jól emlékszem, A pletyka a címe."

4 hozzászólás