!

Itt van a nyelvem hegyén… zóna

>!
Molnár_Nikolett
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Keresek egy könyvet tesóm barátnőjének.
A lényege röviden annyi, hogy egy vámpír srác beköltözik egy házba, ahol egy nő lakik aki szellem. A végén egymásba szeretnek, és a nő valahogy újra ember lesz és boldogan élnek míg meg nem halnak.

5 hozzászólás
>!
Szilvia_Farkas
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Rejtő melyik regényében fordul elő, hogy az ifjú pár olyan párnát vagy valami hasonlót kap ajándékba, amire az van hímezve, hogy mindenkit érhet baleset? A szőke ciklonra tippelek, de nagyon régen olvastam Rejtőt. Egy munkához kellene egy ismerősömnek.

6 hozzászólás
>!
zafir100
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Nemrég láttam itt a molyon es nagyon elakarom olvasni.
Ami rémlik: hogy az egyik jelenetbe a fiú a lányt a repülőtéren várja a lányt a kezébe egy táblával: „Nem látta valaki a cicámat?”
Sajnos csak ennyi rémlik, de azt még tudom, hogy romantikus könyv.

1 hozzászólás
>!
Dianka
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Keresek egy könyvet amit kb. már 5-6 éve olvastam de sem az író sem a címe nem rémlik. Annyi maradt meg bennem hogy: Cowboy pasi megy valami kihalt úton kocsival, dög meleg van és egyszer csak meglát az út szélén egy álló kocsit. A kocsiban egy vajúdó terhes nő fekszik és ez a pasi világra segíti a nőnek a babát. Ez a könyv kezdő jelenete és összvissz ennyi rémlik. Romantikus könyv tehát valószínű hogy a végén összejönnek.

Keresek viszont egy másikat is :) Ebből annyira emlékszem hogy van egy srác és egy lány randizgatnak de még nem komoly a dolog és a srác elhívja a lányt egy családi kertipartyra. A srácnak van testvére (lehet több is) és a testvérnek van egy (tüdő ?) beteg kislánya , akit mindig masszírozni kell hogy életbe maradjon/ kapjon levegőt. Úgy rémlik hogy ez sorozat de ez nem az első rész, és minden részben más pár van.
A segítséget és az ötleteket előre is köszönöm! :)

4 hozzászólás
>!
tündérlány
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Egy Reményik Sándor verset keresek a gyászról, halálról.

Már egyszer megtaláltam, elolvastam, de nem találom sehol.

Minden segítséget köszönök!

Kapcsolódó alkotók: Reményik Sándor

1 hozzászólás
>!
tündérlány
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Tudnátok nekem mondani Reményik verseket a gyászról, halálról?

Volt egy nagyon jó, de sehol se találom.

1 hozzászólás
Hirdetés
>!
Pottyosponilo
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! Remelem tudtok segiteni!
Egy konyvet keresek aminek sajnos nem tudom a cimet, de lattam a film valtozatot!
Ha jol emlekszek egy fiurol es egy boszorkany lanyrol szolt, ahol persze a fiatalok egymasba szeretnek! A lany csaladja probalja tiltani a fiutol de mint mindig a szerelem gyoz! :)
A filmben volt egy par resz ami megragadt bennem pl: amikor a lanyt piszkaltak az iskolaban es o pedig kirobbantotta az ablakokat vagy, hogy a fiu almaiban mindig feltunk egy lany es kiderul, hogy ot latta az almaiban..
Remelem a leirtak alapjan valaki fel fogja ismerni ezt a tortenetet es leirja a cimet!
Elore is koszonom! :)

2 hozzászólás
>!
yukkokarasu
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Egy rajzfilmsorozatot keresek, de sajnos csak annyira emlékszem belőle, hogy a főszereplő egy futó fiú volt, aki verseny közben valahogy „átteleportált” egy másik világba, ahol tündérszerű lények éltek. Azt hiszem, a Disney csatornán ment még valamikor régebben, talán úgy 2009-10 környékén, de több sajnos egyáltalán nem rémlik. Valaki esetleg emlékszik a címére?

>!
K_Eraa93
Itt van a nyelvem hegyén…

Egy könyvet keresek! Azt hiszem, nem régen jelent meg.. zöld borító- vörös hajú lány a borítón. Ennyi maradt meg. :/ Reggel láttam itt, de elfelejtettem kívánságlistára tenni. :/

17 hozzászólás
>!
sas500
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok egy könyvet keresek.A könyv fő szereplője egy együttes énekese ha jól emlékszem, de az biztos, hogy egy együttesben játszik.Amiben a tesvére/i is játszanak. Annyira emlékszem, hogy a lányt akibe beleszeret titkolnia kell, az ügynöke tiltja meg, hogy nyilvánosságra hozzák.A vége azt hiszem az lesz hogy megelégelik és mikor egy rádióban kell élőben beszélniük akkor elmondják az igazat és, hogy miért kellett titkolniuk. Mikor kimennek a rádiótól a tömeg már várja őket és az útra sodorja őket és elüti őket egy kocsi. Amit még tudok hogy az egyik testvér alkohol és drog problémákkal küzd és ez megnehezíti a lány dolgát és, hogy róla szól a következő rész .Valaki tudja melyik könyv? Már nagyon rég próbálom kideríteni, de nem jut eszembe.

4 hozzászólás