!

Itt van a nyelvem hegyén… zóna

>!
lexfelon00
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Egy könyvet keresek, aminek nem ugrik be a címe és csak csekély információm van róla. Ha jól rémlik, a borítón egy téli táj volt és középen egy (felborult?) autó. Krimi vagy thriller lehet a műfaja, legalábbis amennyire a fülszöveg dereng, gyilkosságról/gyilkosságokról szól a sztori. Talán volt benne valami olyasmi, hogy a „legrosszabb, ami történhet” vagy „legrosszabb: várni a halált”, de ezt lehet csak én képteltem bele. És szerintem pár hónapja láthattam, szóval mondjuk 2017 második felében jelenhetett meg… hátha valaki ennyi kuszaság alapján is be tudja azonosítani :)

3 hozzászólás
>!
sleepless
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
En egy a 90es evek elejen futo sorozat(?) cimet keresem. Annyira emlekszem, hogy egy ferfi es egy kutya volt benne. A ferfi szerintem szinesz volt, nem „rajzolt” karakter es valamiert mindig az ugrik be, hogy „Tomi bacsi es Bundas”. 100%, hogy volt egy olyan resz, amiben baranyt rajzoltak. Ez nagyon megmaradt. :D

Kesz csoda lesz ha valaki felismeri de hatha…. :)

>!
imma A+P
Itt van a nyelvem hegyén…

Egy trükköt keresek, a dédim tanította.
Egy madzagot kellett átvezetni az egyik kezünk ujjai között úgy, hogy a végén két nyúlfül meredjen ki az ökölbe szorított kezünk ujjai közül. Majd ezt a tákolmányt minden valószínűség ellenére egy alsó madzag megrántásával le lehetett húzni a kezünkről. Azt hiszem, összecsomózott madzaggal kellett csinálni.

14 hozzászólás
>!
nikkytikky P
Itt van a nyelvem hegyén…

Helló :)

Ma hallgattam a rádiót, s délelőtti műsorban könyvismertető volt.
Ezt a könyvet keresném. Ennyire emlékszem :
Krimi!
– Anyuka és a gyerekek egyedül maradnak otthon éjszakára, s elmegy az áram. Majd jár valaki a házban. Az anya elmegy felderíteni a házat, de nem éri már meg a reggelt. A kisfiúra/kisfiúkra valaki rázárja a szobája ajtaját. S a kislány eltűnik……
fuhh valami ilyesmi :D

15 hozzászólás
>!
márkerAnna
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Hallgattam a Petőfi rádiót és egy dal nagyon tetszett,azonban a címét nem tudom. Csekély angol tudásommal ennyi maradt meg a szövegből:"nobody's home"

Ha valaki tudja a dal címét kérem írja le! :)

2 hozzászólás
>!
Martina_Deák
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Pár éve olvastam egy könyvet, ami nagyon tetszett, most szeretném újraolvasni, de nem emlékszem a címére, és a tartalmáról is csak homályos emlékeim vannak. Ami rémlik: egy egyetemista csajról szól, aki hirtelen csöppen ebbe a „bulizós életbe”, beleszeret a lakótársa tesójába, később pedig egy másik srácba is, akit ha jól emlékszem Brandonnak hívnak. Az egyik sráctól terhes lesz, de végül a gyerek apja meghal és a másik sráccal neveli fel. Valakinek ötlete esetleg?:/

2 hozzászólás
Hirdetés
>!
Zsófi_olvas
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok
Keresek egy filmet amit tavaly láttam .
Két kisfiú akik nagyon jó barátok. De az egyik rossz eleven köjök mindig kihúzza a gyufát a suliban sem kedvelik a tanárok. A másik csendes rendes . Ennek a csendes gyereknek a szülei mindig veszekednek nem figyelnek a gyerekre vállságban a házasságuk. És a haverja azt tanácsolja cseréljenek szerepet. Így a csendes gyerekből lesz neveletlen. És valami karácsonyi film .

1 hozzászólás
>!
Caledonia_Valley P
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!

Nem tudja valaki melyik könyv lehet ez?
Régebben olvastam róla, és nem tudom megjelent-e már. Egy duci lányról szólt, aki beleszeret egy fiúba, és a szobájában vannak, ahol mondja a srácnak, hogy pontosan tudja, hogy ő nem az a fajta tipikus mai vékony lány, de a srácnak eléggé bejön. Több infóm nincs róla. XD De hátha valakinek beugrik mi lehet ez… :D
Előre is köszi! :) <3

34 hozzászólás
>!
Barbi_Füredi
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok! :)
Még gyerekkoromban láttam ezt a filmet, és csak annyira emlékszem belőle, hogy egy kisfiút (vagy kislányt?) összecsípnek a méhek és belehal, mert allergiás a méhcsípésre. Meg valami olyan is volt benne, hogy egy kisfiú meg egy kislány csókolózni akarnak és előtte a kezükön „gyakorolnak”. Nem ismerős valakinek? :)

4 hozzászólás
>!
gyoadrienn
Itt van a nyelvem hegyén…

Sziasztok!
Pár hónapja olvastam egy könyvet, de sajnos a címére nem emlékszem.
A könyv egy fiúról és egy lányról szólt, akik ki nem állhatták egymást. Mentősként dolgoztak, miután végeztek a műszakjukkal épp haza felé tartottak, amikor a lány kocsijába bele hajtottak. A fiú is pont mellette állt autóval az úton, így a két kocsi egymásnak nyomodott. A történet az ő életükről szól, hogy hogyan békéltek meg egymással, házasok lettek stb.. A végén derül ki a csavar, hogy valójában a történetüket csak álmodták, mivel a baleset során kómában feküdtek abban a kórházban ahol dolgoztak.

Légyszi segítsetek megtalálni. Nem valami pontos leírás és a részletek is homályosak de hátha.. :)
Előre is köszönöm!:)

6 hozzászólás