!

Iránytű a gyerekkönyvek tengerén zóna

>!
Amrita IP
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Még lehet jelentkezni A tündérkapu titka utazókönyvemre! Most jár az eddigi csapat utolsó jelentkezőjénél, ha más már nem jelentkezik érte, utána hazajön!

https://moly.hu/konyvek/lovranits-julia-villo-a-tunderkapu-titka/utazokonyvek

Kapcsolódó könyvek: Lovranits Júlia Villő: A tündérkapu titka

Lovranits Júlia Villő: A tündérkapu titka
42 hozzászólás
>!
mézesmogyifelhő P
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Ismertek e olyan mesét, történetet vagy gyerek könyvet aminek valami olyasmi a címe : A zöld gyík?

>!
Hajni_Poncski
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Olyan mesekönyvet keresek, ami keménylapos, kinyitható ablakokkal (vagy igényeljen valami más akciót a könyv, a kislányom imád matatni, de a tolóablakoshoz még kicsi). Hab a tortán, ha verses mese, vagy rövid versikék vannak benne és szép az illusztráció :) A Tölgyerdő meséi sorozat a favorit, már 3 hónapos kora óta, de kellene valami új. Szereti a Meseboltot is, jó kis rímes, rövid és imádja a rajzokat. De az ilyen „szótanuló” könyvek túlzottan nem kötik le. (Ahol kép-szó párosok vannak).
Szívesen várok minden ötletet! :)

Kapcsolódó könyvek: Gazdag Erzsi: Mesebolt · Julia Donaldson: A róka zoknija · Julia Donaldson: Mackó levelei · Julia Donaldson: Nyuszi álmos · Julia Donaldson: Malacbújócska

Gazdag Erzsi: Mesebolt
Julia Donaldson: A róka zoknija
Julia Donaldson: Mackó levelei
Julia Donaldson: Nyuszi álmos
Julia Donaldson: Malacbújócska
8 hozzászólás
>!
cseri P
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Szokásos ünnepnap táján esedékes kérésem kérdésem… 11 éves okos, olvasni szerető lánynak milyen könyvet ajánlanátok? :)

23 hozzászólás
>!
Gazella
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Buszfüggő kisfiúnak 2. születésnapjára tudnátok ajánlani valamit?

6 hozzászólás
Hirdetés
>!
nach
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Beruháztunk az Usborne Reading Programme-jába tartozó „My reading library” könyvcsomagba, ami 50 mesekönyvet tartalmaz :)
A kapott csomagban meglepi is volt :) Csináltam pár képet, hogy is néz ki ez az 50 könyves box. A könyvecskék 48 oldalasak (amikbe eddig belelapoztam):
https://photos.google.com/share/AF1QipMkcTvPuh-MM2YW_HA…

>!
imma A+P
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Az elmúlt egy évben hét lelkes gyermekkönyvolvasó (@blueisthenewpink, @Boglárka_Madar, @Fapicula, @Hintafa, @PTJulia, @Szávitrí és jómagam) átrágta magát a 2017-es évben magyarul elsőként megjelent külföldi gyermekkönyvek jelentős részén (https://moly.hu/kihivasok/mukla-dij-2017), most pedig örömdíjat osztunk a témában :)

A tárgyra is térnék:

A 2017-es Mukla-díjat holtversenyben Susan Kreller: Varacska (illusztrálta: Sabine Büchner, fordította: Nádori Lídia, kiadta: Naphegy), Julia Donaldson: Zog és a repülő doktorok (illusztrálta: Axel Scheffler, fordította: Papp Gábor Zsigmond, kiadta: Pagony), valamint Chihiro Maruyama: A Labirintustorony rejtélye (illusztrálta: Hiro Kamigaki, fordította: Varró Zsuzsa, kiadta: Naphegy) könyve nyerte!

A szavazatok alapján kikerült legjobb tíz könyvet itt találhatjátok: https://moly.hu/szavazasok/mukla-dij-2017-kozonsegszavazas

Köszönjük, hogy velünk izgultatok! :)

Kapcsolódó könyvek: Julia Donaldson: Zog és a repülő doktorok · Susan Kreller: Varacska · Chihiro Maruyama: A Labirintustorony rejtélye

Julia Donaldson: Zog és a repülő doktorok
Susan Kreller: Varacska
Chihiro Maruyama: A Labirintustorony rejtélye
10 hozzászólás
>!
Tíci SP
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Nagyon okos, majdnem két évesnek, aki könyvmániás, milyen tuti tippetek lenne? Az összes meglévő könyvünk hirtelen dedós lett neki. Boribonok nagyon mennek, meg Pipp és Polliék is, böngészői is vannak. Bartos Erikát egyelőre kerülnénk, de egyébként ajánljatok jókat!

10 hozzászólás
>!
Szentinel
Iránytű a gyerekkönyvek tengerén

Így neveld a könyvmolyod! =) Avagy tanácsok egy volt könyvesbolti eladótól szülőknek, akik szeretnék csemetéiket könyvmollyá nevelni.

https://www.youtube.com/watch…