!

Ifjúsági könyvek zóna

>!
Eryka93
Ifjúsági könyvek

Egy nagyszerű könyv vár rád… és az, hogy visszavonhatatlanul beleszeretsz A kárhozottba.
https://lapozzbeleblog.blogspot.hu/2017/09/s-j-kincaid-…

Kapcsolódó könyvek: S. J. Kincaid: A kárhozott

S. J. Kincaid: A kárhozott
>!
Demencze_Ilona_blogger
Ifjúsági könyvek

Sok ifjúsági könyv és megannyi finomság. Ajánlom figyelmetekbe az Olvass Hazait! blog interjúját a KönyvParfé bloggerével. Nem mindennapi kérdések, izgalmas válaszok. :) Jó szórakozást hozzá!

http://olvasshazait.blog.hu/2017/09/18/konyhatunder_es_…

1 hozzászólás
>!
Ancsa34
Ifjúsági könyvek

Ajj…. Egy rövidebb kiakadásomat olvashatjátok.. Nem tudom, van-e ezekre külön zóna, ez a mostani leginkább ide passzolt.
Tehát…
Éppen békésen olvasgattam az egyszerűen fantasztikus Hex Hall című könyvet (kb. A 100. oldalnál járok) és az a gondolat merült fel bennem, hogy a szülinapomra kapott libri ajándékutalványból megvenném a második részt. Nagyon bölcsen felsettenkedtem a libri.hu-ra, hogy jól megrendelem, de a szemem valami isteni csapás következtében rátévedt az ismertető szövegre… Egy mondat alatt lespoilereztem magamnak az első könyv nagy csattanóját…. Utána tíz másodpercel már azon gondolkodtam, hogy a fenébe voltam ilyen idióta, mégis mit gondoltam egy második rész fülszövegéből?! Rettenetesen haragszom magamra és ezt így ki kellett adnom magamból… Köszönöm, ha elolvastátok!

Kapcsolódó könyvek: Rachel Hawkins: Hex Hall

Rachel Hawkins: Hex Hall
3 hozzászólás
>!
AEColmer
Ifjúsági könyvek

Kedves Molyok!

Tegnap végre megérkeztek a Talendia: The Lost Boy nyomtatott példányai és igazán szépek lettek Levente gyönyörű könyvborítójával és illusztrációival valamint az én soraimmal amelyeken keresztül életre kelnek Frida és Samuel kalandjai. A könyv már Magyarországon is előrendelhető a Bestsellers könyvesboltban (1051 Budapest, Október 6. u. 11.) és a könyvesbolt weboldalán: http://bestsellers.hu/young-adulttini/Talendia-The-Lost… illetve szintén előrendelhető kedvezményes áron ingyenes magyarországi házhozszállítással a Bookdepository weboldalán: https://www.bookdepository.com/Talendi-The-Lost-Boy--E-…

Jó olvasást!

Üdvözlettel:
A. E. Colmer

>!
beatrix_0823 P
Ifjúsági könyvek

Nem számítottam rá, de engem teljesen magával ragadott Emery Lord története, az Amikor összeütköztünk.
http://tejszinhabzsolo.blogspot.hu/2017/09/emery-lord-a…

Kapcsolódó könyvek: Emery Lord: Amikor összeütköztünk

Emery Lord: Amikor összeütköztünk
Hirdetés
>!
tees06
Ifjúsági könyvek

Tartalmas, megható és elgondolkodtató kötet. Nem könnyű olvasmány, és elég érzékeny témákat boncolgat Gayle Forman az Itt voltam c. kötetében: Te mit tennél, ha elveszítenéd a másik feledet?

http://discussion.blog.hu/2017/09/07/mit_tennel_ha_egy_…

>!
FairyDust P
Ifjúsági könyvek

Számomra ez a két könyv az év egyik legjobb olvasási élménye. Rövid-rövid, de ez a célja. Hihetetlenül izgalmas, teljesen lekötötte a figyelmemet és a két részét egy este alatt ki is olvastam. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe aki rövid könyvre de maradandó élményre vágyik! Na és ne felejtsük el Colleen Hoovert se! ♥

Két rész értékelése, teljesen spoiler mentes, nem árulok el semmit: https://missreaders.com/books/details/26

Kapcsolódó könyvek: Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha · Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.

Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.