!

Ifjú/kezdő írók köre zóna

>!
Mercigirl
Ifjú/kezdő írók köre

Az autó motorjának a hangja, a benzin szaga, a kipufogó füstje, a tömeg moraja, az adrenalin és a verseny előtti drukk. Mikor a tested átjárja az izgalom, fejben már a versenypályán vagy, és alig várod, hogy a rajtmezőhöz állj. A verseny elindul, te pedig az élre törsz, és győzni akarsz. A legjobb akarsz lenni, és a tét óriási. Ha lebuksz, véged. Ha felborulsz vagy ütközöl, meghalsz. De van egy szabály, ami mindent felülír, és nem számít, hogy kidről van szó, mert hátra kell hagynod. Ne nézz hátra, hajts tovább! És ne feledd: Ne kapjanak el a zsaruk!
De mi van akkor, ha valaki dönt arról, hogy ki élheti túl a versenyt és ki nem?
A pokol urának fia egyetlen céllal érkezik a Földre: hogy öljön. És ezt hogyan tehetné meg észrevétlenül, hogy ne gyanakodjanak rá a versenypályán? Hát ha versenyzőnek áll! Mert ahol ő megjelenik, ott valaki meghal.

https://www.wattpad.com/story/79763759-illegal

>!
Praetorianus P
Ifjú/kezdő írók köre

    A szürkület közeledtével a természet tüntetőleg ködöt bocsátott körülöttem mindenre. Talán így próbálja elrejteni Isten szeme elől a szörnyű valóságot. Piszkosszürke pamacsok kísérnek az úton, amik játékosan siklanak jobbra-balra a lépteim elől, és idegesítően gomolyognak a fejem körül. Az őrületbe kergetnek azzal, hogy a felhőtakaró mögött nyugvó nap utolsó sugaraitól is megfosztanak. A jelek szerint a fény ugyanúgy lemondott erről az átkozott városról, mint korábban a lakói. Mind a húszezren. Hihetetlen, hogy néhány kósza lelken kívül senki sem maradt a népes lakosságból. A város szinte egyedül az enyém. Én lettem a Völgy királya. Király, aki uralkodni próbál élete romjain.
    Már messziről látom, hogy az enyészet itt is remek munkát végzett. A kerítés alapja nagyrészt leomlott, a belőle kinyúló díszes vaselemek vörösek a rozsdától. Lámpám fényénél a kapu úgy fest, mintha vérrel öntözték volna. A rácsokon túl csorba és gondozatlan síremlékek váltakoznak hivalkodó mauzóleumokkal és kriptákkal. Penészes sírkövek sorakoznak a kövezett sétányok bonyolult hálózata mellett, rothadó kőszobrok és márványangyalok groteszk serege követi tekintetével minden léptemet.
    A kapu nyikorgása élesen hasít a halotti csöndbe. Ha egy filmben lennék, most biztosan hollók tucatjai rebbennének fel a fejfákról mérges károgással, de ezt a helyet már a halál utolsó hírnökei is rég maguk mögött hagyták. Növényi rothadástól és penésztől terhes szag nehezedik a mellkasomra, miközben lassú léptekkel óvakodok a kissé beljebb emelkedő épület felé. A ravatalozó és a paplak összenőtt párosa tökéletes példája a mindent körül ölelő elmúlásnak. Rogyadozó falak, csupasz bordákra emlékeztető födém, betört üvegek. A sétány kövei között átütött a gaz, derékig érő szárak és kacsok bizonyítják, hogy a halál tökéletes táptalaj valami új dologhoz.

>!
seya
Ifjú/kezdő írók köre

Hali! Lassan beindul a blog, így egy kis eszmecserére és nyereményjátékra invitálnálak titeket:) A téma a zseni mítosz és a türelmetlenség/szorongás, a többi blogbejegyzést az oldal alján linkeltem. A hozzászólásokat a blog oldalára várnám, a hozzászólók között pedig szeretnék kisorsolni egy Terrasen és egy Tiltott Rengeteg témájú minta teamécsest a Világok lángja oldal gyertyái közül a saját gyűjteményemből.:)
A játék vége 2018.11.15., eredményhirdetés a blogon.:)
Osztani ér! Beszélgessünk.

http://elesebbakardnal.blogspot.com/2018/10/zseni-mitos…

>!
H_Nikó
Ifjú/kezdő írók köre

Ha arról van szó, hogy írókat hallgatok írásról beszélgetni, Neil Gaiman az abszolút kedvenc

https://moly.hu/karcok/1174510

>!
seya
Ifjú/kezdő írók köre

Halihó! Kevesen tudják, hogy nem csak olvasóknak, de íróknak is létezik ám Subscription box.:) Hoztam nektek egy 2018. szeptemberi Scribbler unboxing posztot. A hónap témája „Breaking Writing Rules” volt.
http://elesebbakardnal.blogspot.com/2018/10/scribbler-b…

Hirdetés
>!
H_Nikó
Ifjú/kezdő írók köre

Két tapasztalt és sikeres író beszélgetése és az egyikük tanácsai (angol):
https://moly.hu/karcok/1171649

Kapcsolódó alkotók: Stephen King · George R. R. Martin

>!
Andrea_Pusztai IP
Ifjú/kezdő írók köre

Nagyon jó lehetőség fejlődésre ez a pályázat, drámaíróknak, október 30 a határidő, és nem baj, ha a szöveg nem végleges. A drámaírás veszettül fejleszt egy írót, ha nem lennék ennyire behavazva… Lehet, hogy megpróbálom, a színművek nagyon izgalmas terület:

https://www.dramaturg.hu/szinhazi-dramaturgok-cehenek-f…

1 hozzászólás
>!
Blackbeard
Ifjú/kezdő írók köre

Gyermekkori álmom valósult meg, amikor kiadhattam életem első regényét! :)

"Miközben a tíz esztendővel ezelőtt elbukott fekete-ork Hadúr visszatér, és újra felégeti a Nagy Kontinenst, a sötét istenség is ébredezik börtönében, melybe évezredekkel ezelőtt zárták.

A világ lassan káoszba fordul, amit minden oldalról csak háború tépáz. Két ifjú olyan útra lép, amelynek a végkifejlete lehet Syrasil – a napisten – győzelme és a sötét istenség ébredése is.

A háború véres valósága tárul fel előttünk, ahogy végig követjük egy felemelkedő fekete-ork Hadúr hadjáratát, és megismerhetjük azokat a fiatalokat, akik nem sejtik, hogy a felélesztett Nagy Háború csak egy apró szelete annak, aminek ők a főszereplői lesznek."

http://undergroundbolt.hu/konyv/regeny/a-kiraly-utja-i-…