!

Ifjú/kezdő írók köre zóna

>!
Colorcom_Media KU
Ifjú/kezdő írók köre

Néhány kérdést tettünk fel álnevet használó íróinknak, amelyek segíthetnek rávilágítani, mi motiválja az írókat arra, hogy ne saját nevükkel jelentessék meg a köteteiket. Négy írónk – Szöges Emese, Danielle D. Taylor, Leda Schwartz és E. M. Miller – válaszait olvashatjátok. :)

https://pergamenrehanytszavak.wordpress.com/2018/09/18/…

>!
Nikita88
Ifjú/kezdő írók köre

Sziasztok!
Írtam egy újabb verset, gondoltam megmutatom Nektek!
https://kiccsilany-birodalma.webnode.hu/l/elmulasztott-…
Köszönöm, ha olvassátok! Véleményeket szívesen fogadok!

>!
Colorcom_Media KU
Ifjú/kezdő írók köre

Újdonság!
Mostantól a kiadó szeretné informatív cikkekkel segíteni a kezdő és haladó írókat is. Ebben segítségünkre lesznek a saját íróink és a Pergamenre hányt szavak blog is.
A legelső cikkünkben néhány jó tanáccsal látjuk el azokat, akik még csak most készülnek elküldeni első e-mailjeiket a kiszemelt kiadókhoz. :)
Reméljük, hogy tudtunk segíteni, és senki ne féljen jelentkezni hozzánk, mert mindenkinek válaszolunk!
https://pergamenrehanytszavak.wordpress.com/2018/09/07/…

>!
Archibald_Tatum P
Ifjú/kezdő írók köre

Az Újnautilus nevű on-line irodalmi lap várja, kedves molyok, írásitok.

Az impresszumban (http://ujnautilus.info/impresszum ) megtaláljátok a rovatokat és azt, hogy mivel kit keressetek; leginkább a vers és a próza tarthat számot érdeklődésetekre, de lehet mást is, pl. fordításokat beküldeni.

A lápnál (-> lapnál)* nincs honorárium (amivel, gondolom, nem lepek meg senkit), viszont jelen pillanatban 4142 követője van a FB-on, szét tudjátok szórni gondolati spóráitok.

http://ujnautilus.info/
https://www.facebook.com/%C3%9AjNautilus-406899663218/
    
* makacs sajtóhiba, közben meg rájöttem, nem tudok ebből jól kijönni. Elírtam, na, és nem szeretek úgy javítani, hogy ne maradjon nyoma

10 hozzászólás
>!
Linszyy
Ifjú/kezdő írók köre

Sziasztok!
Egy ösztöndíj keretén belül író-olvasó találkozókat fogok szervezni Miskolcon, amihez miskolci kötődésű írók jelentkezését várom.
Ha magadra ismertél, kérlek, töltsd ki ezt a rövid kérdőívet, ha pedig van ismerősöd, aki megfelel a leírásnak, ajánld neki a lehetőséget!
Nagyon köszönöm, ha segítitek a munkám. :)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf22VukVQuaCKq…

Hirdetés
>!
Daniel_Cserhalmi IP
Ifjú/kezdő írók köre

Már egy ideje akartam ide írni, de tegnap elém került az alábbi Youtube videó, mely kb. arról szól, hogyan (és hogyan ne) próbálkozzunk a kéziratunk kiadásával. Ez tehát alább:
https://www.youtube.com/watch…
Ugyanakkor a saját tapasztalataim kapcsán két dolgot meg kell jegyezni. Egyrészt, hogy bármennyire is betartja az író a fenti ajánlásokat, még úgysem biztos, hogy kap választ. Sőt! És számomra pont ez volt a baj. Szerzőként úgy éreztem, megtettem mindent, pontról pontra követtem a „szabályokat”, és a kiadók 98%-a még egy diszkrét és illedelmes elutasítást sem küld a szerzőnek. És ez a leginkább bosszantó.
A másik amire rájöttem, hogy ha az ember tényleg a kiadáson gondolkodik, akkor kicsit félre kell tenni a fejében összeállt „mesterművet”, és egy kicsit végiggondolni a mű eladhatóságát. Épp ezért sajnos a YA fantasy és hasonló zsánerek szerintem nehezebb helyzetben vannak, hiszen arról kell meggyőzni a kiadót, hogy a Te műved mennyiben más, mint a zsáner több tucat darabja. Más műfajoknál szerintem jobb a helyzet, de nyilván ez szubjektív vélemény.
A saját tapasztalataim alapján ha elég jó vagy, és a szöveg is elég jó, még akkor is reménytelen a helyzet…aztán akadnak szerencsés egybeesések, és akkor talán tényleg van esély a kiadásra.

Kapcsolódó alkotók: Cserhalmi Dániel

2 hozzászólás
>!
christine
Ifjú/kezdő írók köre

Sziasztok!
Felkerült a második fejezet az „AZ AZ ÉDESEN JÁTSZÓ PRÍMÁS” című néptáncos,
lélektani, romantikus történetembe!
Szeretitek a fiú szemszöget? Személy szerint imádom, és élvezet volt Szabi szemével látni a dolgokat, a helyzetet, és magát az életet.
Nektek hogy tetszett ez a rész? Írjátok meg nekem! <3
blogger: http://azazedesenjatszoprimas.blogspot.com/2018/08/maso…
wattpad: https://www.wattpad.com/621291419-az-az-%25C3%25A9desen…

>!
Schildkröte P
Ifjú/kezdő írók köre

Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez lesz az a zóna, ahol találok olvasókat, de régóta írok egy történetet és akinek egy kicsit is felkelti az érdeklődését, annak kikapcsolódásként vagy épp szórakoztatásul mutatnám meg az eddig elkészült fejezeteket.
A következő bejegyzésben minden részletről lerántom a leplet:
https://schildkrotemegmondja.blogspot.com/2018/02/2018-…

>!
Poppy_Barker
Ifjú/kezdő írók köre

Hogy mik ezek? Fogalmam nincs, de nagyon sok van belőlük. Annyi hogy még egy bejegyzést sikerült írnom, az előző mellé. Főszerepben a Dramione páros, természetesen, és a gondjaik.
https://wonderland233.blogspot.com/2018/08/meg-nehany-k…