!

Ifjú/kezdő írók köre zóna

>!
Fezla
Ifjú/kezdő írók köre

Sziasztok!

Indítottam egy Faceook oldalt, ahol ezentúl meg fogom osztani a verseimet, kedvenc zenéimet, idézeteimet és hasonlókat. Ha valakit érdekel, nyomjon rá egy tetsziket. :)
https://www.facebook.com/versbenmondomel1/

Szép estét!

>!
rikten21
Ifjú/kezdő írók köre

Sziasztok! :)
Hosszú előkészületek után, nem rég elindítottam a blogom, ahol a novelláim, regényrészleteim és a mindennapok ihlette szösszeneteim olvashatóak. Minden érdeklődőt örömmel látok és szívesen fogadom a véleményeket az írásaimról.
Az oldalt itt érhetitek el:
https://djdevilweb.wordpress.com/
Kellemes böngészést! :)

2 hozzászólás
>!
Dora_Smith
Ifjú/kezdő írók köre

Sziasztok!
Megérkezett az új fejezet a blogra, még friss és ropogós.
Jó olvasást kívánok mindenkinek! ;)
https://onlymebystella.blogspot.hu/2017/12/chapter-10th…

>!
Borka_V_Szabó IP
Ifjú/kezdő írók köre

Találd meg az új kedvenc könyved!

Előítéletek nélkül olvasd el egy könyv első oldalát, ha tetszik, akkor a lap alján egy gombnyomással megtudhatod az írót és a mű címét. Kevésbé ismert írók mégis nagyszerű művei is megjelennek az oldalon, reméljük nekik is adsz egy esélyt és így ismertebbé válhatnak.

https://www.facebook.com/mondjegykonyvet
http://mondjegykonyvet.hu/

>!
peneolope_just
Ifjú/kezdő írók köre

Sziasztok,egy kis bátorítás után ugy gondoltam megosztanám veletek a blogom.
Remélem tetszeni fog. :)
Bianca Haller megtalálta azt az embert aki elfeledteti vele a múltját… De vajon ez szerelem? Egyaltalan tudja ő kivel van együtt? Vagy csak egy valóságnak tűnő álomba él?
Chris Benett odáig van a lanyért, mindent megtenne érte. De ha megtudná ki is ő valójában a lány megutalná. Ezt nem engedheti meg, muszály titoknak tartania a dolgot, egészen addig a percig amig…..
https://www.wattpad.com/story/130394919-v%25C3%25A1lasz…

>!
papeerzsepi
Ifjú/kezdő írók köre

Egy üvegbuborékba kerültem, mintha csak beszippantott volna a szűk szájával. Eltompultak a hangok, olyan kongóvá váltak, mintha víz alatt lennék. Minden lelassult körülöttem – én is. Légüres térben bukfenceket hányok, amíg a gyomrom fel nem fordul.
Így nem tudom tartani a határidőket. Egy lelassult világba kerültem, de az idő ugyanúgy rohan mellettem és velem együtt, mint előtte. Szétfolyik az ujjaim között, pedig próbáltam rákötni egy szalagot, hogy visszahúzzam. Időhurok fonalból akartam kötni egy sálat, olyan széleset, hogy a hátamat is befedje. Hasznosabb, mint egy törölköző. A kötés hálójával el tudtam volna fogni a határidők számait és a beszédfoszlányok szavait, hogy azokat kibogozva és sorba rakva visszataláljak valódi önmagamhoz.

Lehet fogom folytatni vagy bővíteni, hirtelen ennyi szaladt ki belőlem.

Hirdetés
>!
papeerzsepi
Ifjú/kezdő írók köre

Szívemre masnival egy cédula van kötve.
Törékeny – szól a felirat.
Nem kő és nem vaj,
Inkább üveg.
Cukor süveg.
Olvad és hasad.
Édes és laktat.
Könnyen szeret.
Nehezen felejt.

>!
papeerzsepi
Ifjú/kezdő írók köre

Tükör lelkem egy szilánkjával
Megkarcolnám a tied
Beléd szúrnám fájjon egy kicsit neked is.
Egy akkorát, mint egy kaktusz tüske
Amit nem látsz, de bökne
Egy akkorkát
Hogy érezd a nyomát.

>!
László_Takács
Ifjú/kezdő írók köre

Bár több hónap kihagyás után, de kiraktam a történetem 3. fejezetét is, hamarosan pedig érkezik a következő.
Az Összefoglaló itt és mappában is olvasható.
A mű itt elérhető:
http://potencial.my-style.in

Várom a véleményeket, kritikát, ötleteket itt, ott, és üzenetben is! Köszönet az eddigi javaslatokért és véleményekért!

Összefoglaló:
Mű címe: Potenciál
Szerző: Takács László
Fülszöveg:

Adrian Cooper
– A nevem Christofer Allen. – Ezek voltak az Öreg első szavai hozzám. Ez október 22-én történt, azon az október 22-én, amikor az egész életem fogta magát és kiejtőernyőzött a „normális” járatról anélkül, hogy ezt előtte közölte volna velem. És még csak nem is szeretem az extrémsportokat.

Heather Collins
A legtöbb ember célja, hogy megtalálja a foglalkozást, amiben igazán jó, és igazán jól is fizet. Bér-probléma-megoldónak lenni igazán jól fizet. Én igazán jó vagyok benne. Rejtélyes munkaadómnak nem számít a múltam, nekem pedig nem számít az ő kiléte. Extrém, de tökéletes. Bár örökre így maradhatna…

Történet:
Angliában ismerkedhetünk meg Adrian Cooper és Heather Collins történetével a világban, ahol mindenhonnan csak azt hallani, hogy mindenkiben lakozik egy tulajdonság, amivel a világunkat jobbá teheti, mindenkiben van potenciál…

17 éves Adrian potenciálja akkor mutatkozik meg, mikor összefut az Öreggel. Mielőtt felfoghatná igazán, milyen potenciál is lakozik benne, az életét fejreállítja a Csoport, az öltönyösök és az idegesítően titokzatos Öreg.

Heather 26 éves, már 3 éve fekteti az ő potenciálját megbízásokba, amik néha igencsak értelmetlenek, de jól fizetnek. És néha legalább bunyózhat egyet. És kell neki a pénz, kell a pénz, ha igazán meg akarja fejteni a múltját.

>!
Barbara_Brandičová
Ifjú/kezdő írók köre

Töprengés. Töprengek nagyon sokat mostanság hogy mit miért csinálnak az emberek, talán ezért is mondták már nekem párszor hogy kissé felfújom a dolgokat. Tévednek. Tévednek hisz én csak más szemmel látom a világot, máshogy értékelem az életet.
Eddigi időszakaimban volt egy pár érdekes felfogásom és szemléltetésem a jövőm kapcsán hogy majd valahogy kihúzom, átsodródok az élet nehéz időszakán. Azt gondoltam hogy a bátyám iskolás éveit fogom élni, bulik, barátok, hírnév. Hát ekkor én tévedtem. Nem kaptam vörös szőnyeges utat hogy zökkenő mentesen járjam majd ki végig mert nekem már leraktak valamit elém. Igazából az út stimmel viszont az akadálymentes vörös szőnyeg helyett egy medvecsapdákkal teli ösvényt kaptam. Előítélet,elvárás tárulkozott elém, s nem több se kevesebb. Szóval nagyon más hangulatú az én gimnáziumos éveim. A bulik, a barátok stimmelnek viszont a hírnév nem teljes mértékben. Ismernek, rengetegen ismernek a bátyámról, az apámról és anyukám híres facebookos posztjaiból. Sokan viszont nem szeretnek, mivel ők nem ismernek maximum csak azt hiszik. Lényegében az én hibám hogy nem adom önmagam. Nem tudják hogy ez a sokszor flegma, laza külső egy szeretetteljes lányt rejt. Nem tudom kimutatni az érzéseim, egyszerűen nem tudok senkit se megölelni vagy csak köszöni . Nem megy. Sokat gondolkozok rajta hogyha mindenki tudná hogy én szeretem a gyerekeket, hogy szeretem az állatokat, sokra becsülöm a családot, szeretek adni s örömöt okozni, akkor máshogy néznének rám? Akkor többen köszönnének az utcán? Akkor többen likeolnának? Akkor többen érdeklődnének utánam?
Sokat töprengek az élet nagy kérdésein ez tény. Szeretem kifejteni véleményemet olyan emberek közt akik már elérték azt kitartásukkal hogy megbízzak bennük. Őket sokra tartom. Ők ismernek, nem úgy mint a tanáraim, az osztálytársaim.
Megvannak a véleményeik rólam amik nem igazán hízelegtető számomra. Tudom mit gondolnak ha rám néznek a tanárok. Nagyszájú, lusta, önző, gonosz,lógós. Egy mostani tanárom mondta ezt nekem egy magán beszélgetés során. Nem azt mondta hogy Ő hogy lát engem, hanem hogy kollegái hogy látnak engem. Persze hazugság lenne ha azt mondanám nem adnák okot nekik erre a véleményre viszont borzasztóan rosszul esik amikor butának néznek.
Borzasztó rájönni hogy a „minden diák egyforma” egy nagy kamu. Amikor szóról szóra azt mondod el mint a stréber az osztályba de te még is rosszabb jegyet kapsz mint ő mert rólad van egy hamis kialakított vélemény. Rosszul esik az egyenlőtlenség, a műveltség és intelligencia megkérdőjelezése. De te mit tehetsz? Semmit, mert nem tudod valamilyen okból kifolyólag megcáfolni azokat a tényeket hogy te lusta,mogorva,buta,önző személy vagy.
Miért? Mert érzelmileg gyenge vagy. A te hangod, a te kiáltásod, érvelésed magad mellett csak az írás. Csak ott leled a helyed, és ott is fogod míg nem kerülsz ki a problémáid forrásaiból. Vajon valaki értékeli majd mondandód? Vajon valaki látja majd benned a tehetséget? Vajon valaki olvasni fogja ezt?

1 hozzászólás