!

Harry Potter zóna

+
>!
Raesade
Harry Potter

hál' Istennek, hogy ürügyet szolgáltattak arra, hogy szélesebb közönségnek is megmutathassam ezt a zseniális zenét, amit szégyen és gyalázat, de csak a napokban fedeztem fel! :D mindenki nézze meg figyelmesen, és találja meg a rejtett HP utalást. ;) https://www.youtube.com/watch?v=SBK2AF-NdVA

1 hozzászólás
>!
Timcsik
Harry Potter

Na ki „játszik” a TopGun-ban? xD
Most néztem meg és nagyon mosolyogtam mikor megláttam a nevet. :D
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=628Pettigrew.jpg

+
>!
Sydney P
Harry Potter

Szerintem soha többet nem megyek fel az Amazon-ra és random keresgélek olyan butaságokat, mint 'Entertainment Weekly'. A pénztárcám nem igazán szereti az ilyen agymenéseimet :D :/

+
>!
Corvus_CoRex P
Harry Potter

Kicsit messziről indítok, de nah… :D A vége érdekes szvsz! :)
Nemrég arra kellett ébrednem, hogy öklendezik a kutyám. Azt se tudtam hol vagyok, ki vagyok, mi vagyok, csak azt, hogy ki kell kapnom az ágyikójából és a parkettára ugrani vele, hogy oda adja ki, ha már muszáj. Ugrottam, elkaptam az ebet, repültem vele, vágódtam, neki a TV állványomnak, de igen! Sikerült!
Legalábbis kómásan ezt hittem. Viszont amint kitisztult a látásom és hátra pillantottam a szőnyegre, már láttam, hogy nem, mégsem sikerült… =_=
A nagyja a szőnyegre ment, de jutott a TV állványra is és a parkettára is.
Szerencsére rizs volt csak…
Összetakarítottam, közben mérgelődtem, de kezdtem nagyjából magamhoz térni. Összeszedtem a másik kutyám is és indultam velük az udvarra.

De ahogy kiléptem a szobámból, olyankor egyből a nappaliban lelem magam, mert oda nyílik az ajtóm, nyilván, na és anya már javában TV-zett és kit látok a képernyőn?

Hát Alan Rickman-t! (Az a jelenet van itt a képen, ahol először megpillantottam.) Legalábbis úgy nézett ki, de nem voltam benne egész biztos, mert rövid, kicsit őszes haja volt, fiatalabbnak tűnt, messzi volt, rajtam nem volt szemüveg, de amúgy is hajlamos vagyok arcokat keverni, na meg épp egy pillanatra láttam, mert pont elfordult meg mennem is kellett a vakarókkal…
(Amúgy a The Walking Dead-es hapit is látni véltem, csak valami sokkal fiatalabb kiadásban, szóval benne se voltam biztos.)

Mikor végeztek a blökik, belibbentem kintről az öregebb ebbel és pont szemben voltam így a TV-vel, kábé 3 méterre ha lehettem tőle és akkor már láttam tisztán, mert közelről mutatták az arcát, tényleg Alan Rickman volt! De a legjobb most jön (már ha valaki képes volt eddig kitartani és olvassa még) azt mondja: Mindig… =DDD
Ez volt az első szava, amit hallottam. :D Meg így az első szó a mai nap. :))) És azért írtam le ezt az egészet, mert wow, ha nem kelt fel a kutyám és nem így jön ki a lépés, ahogy, akkor mindezt nem élem át és… hát akkor se dőlt volna össze a világ, de na, így legalább jobb kedvel indul a napom. :)

Ja, de tovább is van!
Szóval egy HP könyvet sem olvastam még és a filmekben se jutottam még odáig (azt hiszem a 6. részt láttam utoljára), de a netes fancuccok miatt azt hiszem tudom, mi ez a „mindig” a HP-ben, csakhogy! Ezt a mostani „mindig”-et nem a HP-ben mondta, hanem egy, még HP előtti filmjében. :D Azért volt fiatalabb.

Ha valakit érdekel, elmondanám, hogy ez a film már inkább nagyobbaknak való, talán nem 18+, de ahogy kisilabizáltam… lehet, hogy mégis. + ha valaki nem akar más szemmel nézni Snape profra, az ne nézze meg a Sötét öblöt. X)
És tényleg Norman Reedus volt a másik fickó, akit kómásan is képes voltam felismerni fiatal korában. X)

Ja még valami! Ha jó Alan Rickman filmet akartok látni, ajánlom a Téli vendéget! https://snitt.hu/filmek/teli-vendeg-1997
Ott ő csak „egy ember az utcán”, de ő rendezte és ezt csak nemrég tudtam meg, pedig anno gyerek koromban egyik kedvenc filmem volt, igaz inkább a helyszín és a hó miatt, de na, a hangulata is jó a filmnek, bár ez is nagyobbaknak szól, de na, kamaszok már nézhetik nyugisan. :D

3 hozzászólás
>!
Kamilla17
Harry Potter

Sziasztok!
Kecskemétiek figyelem!
Nincsen pro-m, nem tudok kirakni képet, de a következő Harry Potter klub 2017. április 06.-án lesz 16:30-as kezdettel. :)

Hirdetés
>!
Mariann_Czenema
Harry Potter

Megérkezett az Igazság Ligája – Justice League trailer, amelyben Ezra Miller ezúttal Flash lesz :D Remélhetőleg jobban jár, mint Credence ;)
https://www.youtube.com/watch?v=OiAmnKUaNmc

1 hozzászólás
>!
Mariann_Czenema
Harry Potter

Nyilván nekünk csak nyálcsorgatás, de a Mugglenet Comic Con-on járt, és találkoztak Neville-lel (Matthew Lewis) , valamint Dracóval (Tom Felton).
A cikk számos kulisszatitkot tartalmaz, többek között Matt elmeséli, hogy anno ő nagyon-nagyon szerette volna, ha bekerül a filmbe a szüleivel közös Szent Mungó jelenet.
http://www.mugglenet.com/2017/03/matthew-lewis-troublem…

2 hozzászólás
+