!

Ex libris zóna

>!
Olvashop_Öltöztesd_a_könyved U
Ex libris

Nem lehet elég korán kezdeni. —> https://www.olvashop.hu/tcslista/gyereknapi-kedvezmenyek_57160
Névre szóló ex libris pecsétek beszerezhetőek gyereknapi kedvezményünk keretében, kis könyvmolyoknak kezdő könyvtárukhoz. :)
Róka, bagoly, unikornis vagy sárkány. A te gyermekedhez melyik illene a legjobban?

>!
Kriszta IP
Ex libris

Tegnap szelektáltam a régi rajzos cuccaimat és előkerült egy fel nem használt, rajziskolás ex libris tervem. Lehet, hogy egyszer ezt is kifaragom pecsétnek…

>!
Nienna001 MP
Ex libris

Ezt az ex librist közösen rajzoltuk meg nekem @Szürke_Medve -vel. Ő rajzolta a homokórát én a könyvet és a varázspálcát. A pálca egyértelmű, a fantasy szeretetemet jelenti, és a Harry Potterre is utal, ami megszerettette velem az olvasást.

A homokóra egyrészt, hogy kimért időnk van a Földön, másrészt hogy sose lesz elég időm minden könyvet elolvasni :D És némi Terry Pratchett áthallása is van, mert ott a Halál homokórán méri az életidőt.

A körsáv két-két pontja olyan érzést kelt mint egy hajó mentőöve, ez utalás arra, hogy @Szürke_Medve szeretne egy hajót, úgyhogy lehet, hogy lesz majd egyszer nekünk, de arra is, hogy a könyvek mentőövek.

Nem olyan gyönyörűen kidolgozott, mint jópár ex libris a zónában, viszont 100%-an az enyém :) Miután megkaptam, órákig elfoglaltam magam míg a több száz könyvembe nyomogattam a pecsétemet :D

1 hozzászólás
Hirdetés
>!
Bla I
Ex libris

Egy most megtalált régi-modern könyvjegy, amely egy kapitányé:

http://nosztalgia.gportal.hu/picview.php…