!

Egymondatos novellák zóna

Gooblin>!
Egymondatos novellák

Minden elindulás előtt csak esik, sír-rí s remélem nem engem sirat. Majd köddel púderezik, miközben csak kajánul s nyeglén nevet, amint a tájékozódási pontokat vizslatom,de közben dúdolom dalom, amint a megszokott utamat matatom.

Gooblin>!
Egymondatos novellák

Nem is az a nagyon jó, se nem az a nagyon rossz volt a legszőrnyűbb, hanem a megúszós, az a közepesen stagnált,bele mármint is bedobos. off

Kozmozófus>!
Egymondatos novellák

Az élet tele van félelmetes hangokkal, amelyek bizony annak múlandóságát jelzik, de a legfélelmetesebbek nem a hangos, hirtelen felcsendülő, konduló, fülsükekítő zajok, hanem azok amelyek kegyetlenségükkel kettévágják a csend puha nyugalmát: a sötét, alvó ház némaságán erőszakot tevő falióra ketyegése amely közli veled, hogy minden másodperccel közelebb kerülsz a Nagy Ismeretlenhez…

Melodía>!
Egymondatos novellák

A nagy összejövetelektől általában a hideg kirázta, ez alól szinte csak a saját esküvője volt kivétel, de most mégis másképp látta a helyzetet. Egyike volt ez azon ritka eseteknek amikor örült a sok ismerősnek és néhány távolibb rokonnak. Még csak most került ebbe a baráti társaságba, ezt is unokatestvérének köszönhette akivel azt sem tudta mikor beszélgettek úgy igazán utoljára, amit utólag már nagyon bánt, de a csapatot kimondottan gyorsan megkedvelte.

Gooblin>!
Egymondatos novellák

Az élet olyan mit a pipa, jól megszívod, de jó arcot vágsz hozzá, a végén meg füstölögsz,hogy hól van a terv benne?

Gooblin>!
Egymondatos novellák

A túl sok már locsog /ha kevés, akkor meg kuka.

Hirdetés
_natalie_néven_ I>!
Egymondatos novellák

Valaki próbál lélegezni bennem nem merem megkérdezni a nevét.

Gooblin>!
Egymondatos novellák

Eső lenyomja a gondolatot,mint a füstöt,amit nem kísért a szél.Apró kopogásai satírozzák az elmosódott, szürkébe veszett tájat és egy olyan merengőt faragva belőle, ami a szavakban él.

SeRa00>!
Egymondatos novellák

Kilépve a tegnap árnyékából, egyenesen a holnap felé vette az irányt, még ha nem tudja mit is hoz az számára.

Gooblin>!
Egymondatos novellák

Elbújtál, munka és semmi s senki nem talál meg. Magasan vagy, szinte minden felett. De tudod, hogy ez nem így van, a hullámpala bordái nyomják a hátad, a fa lobján átszűrődő fények írnak az arcodon és elnyomják az elégedett mososolyod.És benned van az-az, hogy keresnek, de nem… találnak.